PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش اسکریپت اشتراک vip مخصوص سایت های فیلم و موزیک و ...

صفحه ها : 1 [2]

seraj654
September 10th, 2017, 19:02
پارت اول از آپدیت اول کدنویسی شد

کاربرانی که قصد دارند آپدیت رو قبل از انتشار سیستمی روی اسکریپتشون اعمال کنند لطفاً کد لایسنسشون رو به ایمیل info@vipsystem.ir ارسال کنند

آپدیت به صورت سیستمی کی ارائه میشه؟ زمانبندی خاصی در نظر دارید؟

ali215215
September 10th, 2017, 21:42
همه سرکار هستید
بخودی تقاضای پشتیبانی و .... نکنید
انن اقا اینکاره نیست
بیخودی بهانه میاره
ارگ میخواست درست بشه الان یکسال درست شده بود

lizard.tiny
September 11th, 2017, 12:03
آپدیت به صورت سیستمی کی ارائه میشه؟ زمانبندی خاصی در نظر دارید؟
زمان بندی آپدیت سیستمی در سایت درج میشه, سعی میشه کل آپدیت اول رو در 3 پارت منتشر بشه

ماربرانی که ایمیل ارسال کردند اما فایل آپدیت واسشون ارسال نشده پ.خ بدن اینجا ارسال بشه

kalak120
September 11th, 2017, 12:16
زمان بندی آپدیت سیستمی در سایت درج میشه, سعی میشه کل آپدیت اول رو در 3 پارت منتشر بشه

ماربرانی که ایمیل ارسال کردند اما فایل آپدیت واسشون ارسال نشده پ.خ بدن اینجا ارسال بشه

فکر کنم شما ما رو گیر آوردی آقای میلاد مالدار
ما همون اول که گفتید لایسنس رو ارسال کردیم
اینجا هم امکان پیام خصوصی نداریم

R.Haghighi
September 11th, 2017, 12:37

پارت پارت چیه راه انداختید :|

مشکلات اسکریپت رو اگر حل کردید فایل های جایگزین رو برام به آدرس زیر ایمیل کنید

r.haghighi68@gmail.com

در پنل تون هم ایمیل بالا برای لایسنس اسکریپت ثبت شده

اگر واقعا فایلی قرار بفرستید تا امشب یا فردا ظهر بفرستید اگر نه که بنده و سایر دوستان رو با این ایمیل فرستادن و ... بیشتر از این سرکار نذارید

kalak120
September 11th, 2017, 13:09
بنظر هممون سرکار هستیم
منکه فردا رسما میرم برای شکایت
نمیخوام بیشتر از این بازیچه دست این انسان نادرست بشم
آقای مالدار هزینه اسکریپت که هیچ ضرر و زیان مالی ما رو هم باید جبران کنید.ببینم در پیشگاه قانون هم میتونید از این بازی ها در بیارید یا خیر
حق و حقوق قانونی خریدار و مشتری اولویت همیشگی هر صنف بوده و هست و شما هم موظف به پرداخت حقوق قانونی مشتری و پرداخت غرامت خواهید بود.
خود بنده انصرافی رشته حقوق هستم(4ترم-2سال)

viasky
September 11th, 2017, 13:33
دوستانی که قصد شکایت دارند در نظر داشته باشید فعالیت خود شما هم متاسفانه مشکل داره و قانونی نیست
بهتره با تعامل این مشکل و حل کنید و با هم کنار بیاید
ایشون اگر میخواست واقعا کلاهبرداری کنه می تونست اصلا فعالیتی نداشته باشه و جوابی هم نده
ولی الان که داره همکاری می کنه خوب بهتره شما هم اجازه بدید تا مشکلات و برطرف کنه
شما این همه صبر کردید
1 هفته هم صبر کنید و نتیجه نهایی و مشاهده کنید
اگر اتفاق خاصی رخ نداده بود و مثبت نبود روند کار به هماهنگی کامل اقدام قانونی کنید
ولی مطمئن هستم اگر موضوع وب سایت موزیک و فیلم باشه برای خود شما هم مشکل ایجاد میشه بدون شک
درواقع به نوعی اعتراف می کنید خودتون....
موفق باشید

- - - Updated - - -

بنظر هممون سرکار هستیم
منکه فردا رسما میرم برای شکایت
نمیخوام بیشتر از این بازیچه دست این انسان نادرست بشم
آقای مالدار هزینه اسکریپت که هیچ ضرر و زیان مالی ما رو هم باید جبران کنید.ببینم در پیشگاه قانون هم میتونید از این بازی ها در بیارید یا خیر
حق و حقوق قانونی خریدار و مشتری اولویت همیشگی هر صنف بوده و هست و شما هم موظف به پرداخت حقوق قانونی مشتری و پرداخت غرامت خواهید بود.
خود بنده انصرافی رشته حقوق هستم(4ترم-2سال)
بنده خودم شخصا 8 ماه پیش درخواستی داشتم و هزینه اونم پرداخت کردم
ولی متاسفانه هنوز کامل نشده
اینم مستند:
http://uupload.ir/files/c41_capture88.png
مبلغش هم بیشتر از هزینه اسکریپت شما هست
ولی هیچ وقت به ایشون فشار نیاوردم به چندلیل
اولین دلیل این بود که مطمئنم هستم ایشون کلاهبردار نیست و خیالم از بابت مبلغ پرداختی راحته
درسته عجله داشتم و تقریبا مشکل بزرگی برای من ایجاد شد ولی احتمال دادم که حتما برای ایشون هم مشکلی پیش اومده و درک می کنم
مورد بعدی هم این بود که ایشون داخل چند موارد حساس به بنده کمک کرده بودن و نمی شد نادید گرفت
در هر صورت شما اگه قانون خونده باشید هم خودتون خوب می دونید این جور صحبت کردن ها تهدید ها راه به جایی نمی بره
پس در نتیجه منتظر باشید و جوسازی نکنید
ایشون خودش تاپیک و آپدیت کرد و مجدد شما شروع کردید به ارسال مطالب این چنین
1 درصد فرض کنید واقعا برا ایشون مشکلی پیش آمده و خودتون و جای اون بزارید
موفق باشید

seraj654
September 11th, 2017, 18:17

من ایمیل ارسال نکردم... میخوام بدونم کی آپدیت میشه؟؟؟ یعنی این سه پارت که تکمیل شد آپدیت تو سیستم میاد؟

kalak120
September 12th, 2017, 13:34
دوستانی که قصد شکایت دارند در نظر داشته باشید فعالیت خود شما هم متاسفانه مشکل داره و قانونی نیست
بهتره با تعامل این مشکل و حل کنید و با هم کنار بیاید
ایشون اگر میخواست واقعا کلاهبرداری کنه می تونست اصلا فعالیتی نداشته باشه و جوابی هم نده
ولی الان که داره همکاری می کنه خوب بهتره شما هم اجازه بدید تا مشکلات و برطرف کنه
شما این همه صبر کردید
1 هفته هم صبر کنید و نتیجه نهایی و مشاهده کنید
اگر اتفاق خاصی رخ نداده بود و مثبت نبود روند کار به هماهنگی کامل اقدام قانونی کنید
ولی مطمئن هستم اگر موضوع وب سایت موزیک و فیلم باشه برای خود شما هم مشکل ایجاد میشه بدون شک
درواقع به نوعی اعتراف می کنید خودتون....
موفق باشید

- - - Updated - - -

بنده خودم شخصا 8 ماه پیش درخواستی داشتم و هزینه اونم پرداخت کردم
ولی متاسفانه هنوز کامل نشده
اینم مستند:
http://uupload.ir/files/c41_capture88.png
مبلغش هم بیشتر از هزینه اسکریپت شما هست
ولی هیچ وقت به ایشون فشار نیاوردم به چندلیل
اولین دلیل این بود که مطمئنم هستم ایشون کلاهبردار نیست و خیالم از بابت مبلغ پرداختی راحته
درسته عجله داشتم و تقریبا مشکل بزرگی برای من ایجاد شد ولی احتمال دادم که حتما برای ایشون هم مشکلی پیش اومده و درک می کنم
مورد بعدی هم این بود که ایشون داخل چند موارد حساس به بنده کمک کرده بودن و نمی شد نادید گرفت
در هر صورت شما اگه قانون خونده باشید هم خودتون خوب می دونید این جور صحبت کردن ها تهدید ها راه به جایی نمی بره
پس در نتیجه منتظر باشید و جوسازی نکنید
ایشون خودش تاپیک و آپدیت کرد و مجدد شما شروع کردید به ارسال مطالب این چنین
1 درصد فرض کنید واقعا برا ایشون مشکلی پیش آمده و خودتون و جای اون بزارید
موفق باشید

با سلام
اول در مورد وجهه قانونی بودن کار ما: بنده تو کار فیلم و ... نیستم کارم اشتراک دانلود فایل های کاملا مجاز و طبق قوانین کشورمون هست .(دارای نماد اعتماد الکترونیکی و مورد تایید سایت ساماندهی)

دوم در مورد کلاهبردار بودن و یا نبودن ایشون: بنده هیچ نوع قضاوتی در مورد ایشون نکردم و فرمودم ایشون حق ما رو خورده و بخاطر ایرادات اسکریپت و عدم پشتیانی و عدم جوابگویی درست و عدم پایبندی به قول و قرارشون قبل از خرید (در مود شخص خود بنده که تقریبا داره دو ماه میشه ...بقیه رو اطلاعی ندارم) خواستار عودت وجه شدیم که با این حال ایشون نه به ما جواب درستی دادند و نه اینکه هزینه رو عودت دادند و نه اینکه اصلا خبری از عذر خواهی بود و نه از آپدیت ها و حل مشکلات و اد کردن آپشن های مد نظرمون(همونایی که قبل از خرید عنوان کردیم) با گذشت شنبه ها و ... خبری نشده که نشده...فقط دروغ و جواب سربالا جواب ما بوده تا به الان.
تیکت بی جواب
تلفن بی جواب
تلفن خاموش
و...و...
اینها همه باعث نارضایتی ما از ایشون و محصولشون بوده و هست و برای همین درخواست عودت وجه داریم

اینکه شما میفرمایید ما 8 ماهه فلان مبلغ رو دادیم و ... برادر محترم هر کس مشکلات و دغدغه و گرفتاری های خودش رو داره نه شما از گرفتاری و مشکلات بنده اطلاع دارید و نه بنده... پس لطفا قضاوت نکنید.
خود من بخاطر عجله در طراحی اختصاصی این هزینه رو کردم که کم هم نیست در قبال اسکریپت دانلود اون هم بصورت کد شده ... تا له الان هم متحمل خسارت هایی شدم از سوی کاریرانم

سوم هم دیشب یکی از اعضای فامیل بنده فوت شدند و بخاطر همین تا الان نه تونستم جواب تاپیک رو بدم نه اینکه برم دادگستری ... وگرنه تصمیمم جدی است و خواهم رفت چون ایشون با این همه تفاسیر حاضر به عودت وجه نیستند و نمی دونم چه اصراری دارند که تا به الان ما رو الاف خودشون کردند.

خود بنده به هیچ وجه آدم بد قولی نیستم در مورد شما هم قضاوتی نمیکنم اما درک کنید که بدقولی کردن و بازی دادن دیگران به بهانه های واهی و دروغ در مورد آپدیت و لایسنس و ... کاری شایسته و در خور ایشون و من و شما نیست.

موید باشید.

lizard.tiny
September 12th, 2017, 15:48
پارت پارت چیه راه انداختید :|

مشکلات اسکریپت رو اگر حل کردید فایل های جایگزین رو برام به آدرس زیر ایمیل کنید

r.haghighi68@gmail.com

در پنل تون هم ایمیل بالا برای لایسنس اسکریپت ثبت شده

اگر واقعا فایلی قرار بفرستید تا امشب یا فردا ظهر بفرستید اگر نه که بنده و سایر دوستان رو با این ایمیل فرستادن و ... بیشتر از این سرکار نذارید
درود

موردی که شما عنوان کردید توسط برنامه نویس در دست کدنویسی هست و این مورد تا فردا رفع میشه

با سلام
اول در مورد وجهه قانونی بودن کار ما: بنده تو کار فیلم و ... نیستم کارم اشتراک دانلود فایل های کاملا مجاز و طبق قوانین کشورمون هست .(دارای نماد اعتماد الکترونیکی و مورد تایید سایت ساماندهی)

دوم در مورد کلاهبردار بودن و یا نبودن ایشون: بنده هیچ نوع قضاوتی در مورد ایشون نکردم و فرمودم ایشون حق ما رو خورده و بخاطر ایرادات اسکریپت و عدم پشتیانی و عدم جوابگویی درست و عدم پایبندی به قول و قرارشون قبل از خرید (در مود شخص خود بنده که تقریبا داره دو ماه میشه ...بقیه رو اطلاعی ندارم) خواستار عودت وجه شدیم که با این حال ایشون نه به ما جواب درستی دادند و نه اینکه هزینه رو عودت دادند و نه اینکه اصلا خبری از عذر خواهی بود و نه از آپدیت ها و حل مشکلات و اد کردن آپشن های مد نظرمون(همونایی که قبل از خرید عنوان کردیم) با گذشت شنبه ها و ... خبری نشده که نشده...فقط دروغ و جواب سربالا جواب ما بوده تا به الان.
تیکت بی جواب
تلفن بی جواب
تلفن خاموش
و...و...
اینها همه باعث نارضایتی ما از ایشون و محصولشون بوده و هست و برای همین درخواست عودت وجه داریم

اینکه شما میفرمایید ما 8 ماهه فلان مبلغ رو دادیم و ... برادر محترم هر کس مشکلات و دغدغه و گرفتاری های خودش رو داره نه شما از گرفتاری و مشکلات بنده اطلاع دارید و نه بنده... پس لطفا قضاوت نکنید.
خود من بخاطر عجله در طراحی اختصاصی این هزینه رو کردم که کم هم نیست در قبال اسکریپت دانلود اون هم بصورت کد شده ... تا له الان هم متحمل خسارت هایی شدم از سوی کاریرانم

سوم هم دیشب یکی از اعضای فامیل بنده فوت شدند و بخاطر همین تا الان نه تونستم جواب تاپیک رو بدم نه اینکه برم دادگستری ... وگرنه تصمیمم جدی است و خواهم رفت چون ایشون با این همه تفاسیر حاضر به عودت وجه نیستند و نمی دونم چه اصراری دارند که تا به الان ما رو الاف خودشون کردند.

خود بنده به هیچ وجه آدم بد قولی نیستم در مورد شما هم قضاوتی نمیکنم اما درک کنید که بدقولی کردن و بازی دادن دیگران به بهانه های واهی و دروغ در مورد آپدیت و لایسنس و ... کاری شایسته و در خور ایشون و من و شما نیست.

موید باشید.
درود

دوست عزیز شما اسکریپتی رو خریداری کردید با امکانات مشخصی که قبل از خرید دموی اون رو برسی کردید, در توافقنامه و قوانینی که قبل از خرید مطالعه و پذیرفتید تاریخی برای ارائه آپدیت مشخص نشده و آپدیت ها بر حسب نیاز کاربران و مشکلات سیستم کدنویسی و در دسترس قرار داده میشه

از اونجایی که فرمودید دانشجوی رشته حقوق هستید قطعاً به این موارد آگاه هستید :

موضوع چنین شکایاتی اصلاً در دادسرا پیگیری نمیشه و در هر جایی که شما مطرح کنید در نهایت به شورای حل اختلاف انتقال داده میشه

در صورتی که حکم مربوطه خصوص هر پرونده ای برائت باشد طبق قانون شخص شاکی باید کلیه خسارت های وارده و هزینه وکیل شرکت رو جبران کنند

شرکت موظف به عمل کردن به تعهداتی هست که قبل از خرید در قرارداد کاربران داده یا در صفحه محصول توضیح داده

------------

بنده خیلی ساده میتونستم کلا بیخیال سیستم و کاربرانش بشم و بزارم خیلی ها بیخیال سیستم بشم و خیلی ها هم شکایت کننده و وکیل بنده خیلی ساده و با استناد به قوانین شرکت, اساس نامه شرکت, مواردی زمان بندی پشتیبانی و ... موضوع رو حل کنند و حتی در پرونده هایی که رای به برائت باشد خسارت هم دریافت بشه.

اما با وجود مشکلات شخصی بنده یک برنامه نویس رو برای پشتیبانی سیستم گرفتم که مشکلات سیستم رو رفع و وضعیت پشتیبانی رو مثل قبل کنند.

اما ایشون نمیتونن معجزه کنند و تعداد موارد در دست کدنویسی و درخواست های پشتیبانی زیاد هست, لذا کمی زمان میبره تا همه موارد آپدیت و پشتیبانی مثل قبل بشه.

اون دسته از عزیزانی که قصد دارند مشکلشون رفع بشه و پشتیبانی سیستم مثل قبل بشه کمی صبوری کنند تا آپدیت ها ارائه و درخواست های پشتیبانی پاسخ داده بشه و بعد از اون همه چیز طبق روال قبل خواهد شد.

سخن نهایی : بنده و برنامه نویس جدید سیستم در تلاش هستیم سیستم vip مثل قبل به صورت منظم آپدیت و پشتیبانی بشه اما این مسئله کمی زمان میبره تا کلیه کدها نوشته بشه, ما به دنبال رفع مشکل هستیم نه معجزه

لذا بنده از کلیه کاربران عذرخواهی میکنم و در خصوص کاربرانی که بنده رو درک کردند و صبر کردنند مواردی که قرار بود به صورت تجاری در سیستم منتشر بشه به صورت رایگان بعد از کدنویسی در اختیارشان قرر داده میشه

اون دسته از کاربرانی هم که فکر میکنند نیاز هست این موضوع به صورت قانونی پیگیری بشه از نظر بنده این موضوع هیچ مشکلی نداره و قطعاً دراین خصوص وکیل بنده پاسخگوی هر عزیزی که خواستار پیگیری و حل مسئله به صورت قانونی باشه رو هستند

بنده مجدداً از کلیه کاربران سیستم عذرخواهی میکنم و اطمینان میدم که با جدیت دنبال رفع مشکلات و بهبود سیستم پشتیبای هستم

kalak120
September 12th, 2017, 16:53
درود

موردی که شما عنوان کردید توسط برنامه نویس در دست کدنویسی هست و این مورد تا فردا رفع میشه

درود

دوست عزیز شما اسکریپتی رو خریداری کردید با امکانات مشخصی که قبل از خرید دموی اون رو برسی کردید, در توافقنامه و قوانینی که قبل از خرید مطالعه و پذیرفتید تاریخی برای ارائه آپدیت مشخص نشده و آپدیت ها بر حسب نیاز کاربران و مشکلات سیستم کدنویسی و در دسترس قرار داده میشه

موضوع چنین شکایاتی اصلاً در دادسرا پیگیری نمیشه و در هر جایی که شما مطرح کنید در نهایت به شورای حل اختلاف انتقال داده میشه

در صورتی که حکم مربوطه خصوص هر پرونده ای برائت باشد طبق قانون شخص شاکی باید کلیه خسارت های وارده و هزینه وکیل شرکت رو جبران کنند

شرکت موظف به عمل کردن به تعهداتی هست که قبل از خرید در قرارداد کاربران داده یا در صفحه محصول توضیح داده

------------

بنده خیلی ساده میتونستم کلا بیخیال سیستم و کاربرانش بشم و بزارم خیلی ها بیخیال سیستم بشم و خیلی ها هم شکایت کننده و وکیل بنده خیلی ساده و با استناد به قوانین شرکت, اساس نامه شرکت, مواردی زمان بندی پشتیبانی و ... موضوع رو حل کنند و حتی در پرونده هایی که رای به برائت باشد خسارت هم دریافت بشه.

اما با وجود مشکلات شخصی بنده یک برنامه نویس رو برای پشتیبانی سیستم گرفتم که مشکلات سیستم رو رفع و وضعیت پشتیبانی رو مثل قبل کنند.

اما ایشون نمیتونن معجزه کنند و تعداد موارد در دست کدنویسی و درخواست های پشتیبانی زیاد هست, لذا کمی زمان میبره تا همه موارد آپدیت و پشتیبانی مثل قبل بشه.

اون دسته از عزیزانی که قصد دارند مشکلشون رفع بشه و پشتیبانی سیستم مثل قبل بشه کمی صبوری کنند تا آپدیت ها ارائه و درخواست های پشتیبانی پاسخ داده بشه و بعد از اون همه چیز طبق روال قبل خواهد شد.

سخن نهایی : بنده و برنامه نویس جدید سیستم در تلاش هستیم سیستم vip مثل قبل به صورت منظم آپدیت و پشتیبانی بشه اما این مسئله کمی زمان میبره تا کلیه کدها نوشته بشه, ما به دنبال رفع مشکل هستیم نه معجزه

لذا بنده از کلیه کاربران عذرخواهی میکنم و در خصوص کاربرانی که بنده رو درک کردند و صبر کردنند مواردی که قرار بود به صورت تجاری در سیستم منتشر بشه به صورت رایگان بعد از کدنویسی در اختیارشان قرر داده میشه

اون دسته از کاربرانی هم که فکر میکنند نیاز هست این موضوع به صورت قانونی پیگیری بشه از نظر بنده این موضوع هیچ مشکلی نداره و قطعاً دراین خصوص وکیل بنده پاسخگوی هر عزیزی که خواستار پیگیری و حل مسئله به صورت قانونی باشه رو هستند

بنده مجدداً از کلیه کاربران سیستم عذرخواهی میکنم و اطمینان میدم که با جدیت دنبال رفع مشکلات و بهبود سیستم پشتیبای هستم

دوست عزیز بنده دانشجوی رشته حقوق نیستم و انصرافی بودم و الان کارشناسی ارشد رشته دیگه رو دارم ... سن و سالمون هم نسبتا کم نیست و عجول و کم حوصله نیستیم که بخوام حرفی رو همینجوری بزنم.

در مورد شکایت هم باز عنوان میکنم مستندات قول و قرار اعم از تلفنی یا مسیج در صورت اثبات از طرف شخص شما وجاهت قانونی داره و قابل پیگیری هست حال اگر بر این فرض هم بگیریم که در مورد قوانین شرکت شما قانون نوشته شده ایی باشه که در اساس نامه در سازمان ثیت اسناد ثبت شده باشه که بعید هم میدونم چون مراحل کاری زیادی رو میطلبه ... با این تفاسیر هم باز قابل پیگیری و اثبات فریب شما در فروش محصول وجود خواهد داشت اگر شما وکیل قانونی دارید میتونید همین حرف های بنده رو بهشون بگید و مشاوره بگیرید میفهمید که بنده چی دارم میگم و الکی حرف نمیزنم عزیز.

با همه این تفاسیر و داستان ها برادر عزیز بنده هم خوشحال میشم بصورت دوستانه و بدون دردسر این مشکل رو حل کنید و سوتفاهمی که بین شما و کاربران نظیر بنده پیش اومده ختم بخیر بشه

انصاف رو در نظر بگیرید و خودتون رو جای ما بزارید ...
این شنبه ها کی تموم میشه آخر ؟
آخرین بار شنبه همین هفته قرار بود مشکلات برطرف بشه درسته؟الان چند شنبه است؟
نمیدونم چه اصراریه که آپدیت رو فقط به کسانی که لایسنس رو ایمیل میکنند بدید؟
شما اطمینان رو دادید درست
حرفتون هم متین
ما هم میگیم بروی چشم اطمینان میکنیم
اما لطفا یک زمان مشخص و قطعی برای ما تعیین کنید که دیگه کل سوتفاهم ها برطرف بشه و همه منتظر آپدیت واقعی باشیم

R.Haghighi
September 13th, 2017, 11:56
درود

امروز همان فردایی هست که اعلام فرمودید ! ایمیل هم که خدمت شما دادم هیچ فایلی هنوز ارسال نشده !!

seraj654
September 14th, 2017, 22:03
درود

درود

------------

آپدیت چی شد؟

R.Haghighi
September 15th, 2017, 16:38
بقیه دوستانی که یهو میان این تاپیک و از ایشون حمایت میکن کجان الان ؟

چند روز از اون فردایی که ایشون خواست مشکل بند هرو حل کنن گذشته الان ؟

آیا باز میخواهید بگید این قول دادن الکی و سرکار بودن ما و مشکلات رو همراه خودمون داشتن یه امر عادی هست ؟

kalak120
September 15th, 2017, 18:19
معلوم بود از همون اول منکه گفتیم بریم واسه شکایت ...
ایشون ما رو از وکیل شرکت میترسونند هه
اما خودتون هم دیدید که آدرس شرکت هم قلابی بود (در پست های قبل)
از طرفی به قول اون دوستمون اگر ایشون اینکاره بود که مشکلات رو در همون اوایل پچ و فیکس میکرد
اگر حرف هاش درست بود تا به الان همه مشکلات و آپدیت ها رفع میشد
پروژه وزارت دفاع نیست که بخواد اینقدر زمان ببره
شما سورس رو بدید به ما کاربران ما خودمون همه کارها رو با کمک هم انجام میدیم در کمتر از زمانی که شما ما رو الاف کردید پچ و فیکس میکنیم
اگر شما نمیرسید و یا نمیتونید سورس رو در اختیار ما قرار دهید ما خودمون دست بکار بشیم
مطمئنا چند تا دست بیشتر از یک دست صدا داره

lizard.tiny
September 16th, 2017, 01:13
مشکل خیلی از کاربران حل شده. لینک دانلود آپدیت ها به صورت عمومی در سایت vipsystem.ir قرار داده میشه

باز هم تاکید میکنم. قرار نیست معجزه بشه. رسیدگی به این حجم درخواست زمانبر هست و تا پشتیبانی مثل سابق بشه کمی زمان میبره لذا اون دسته از عزیزانی که فکر میکنند کار ما مشکل قانونی داره ما هیچ مشکلی با شکایتشون نداریو و قطعا پاسخگو هستیم

کسانی هم که قصد دارند مشکل سیستمشون رفع بشه انتظار معجزه نداشته باشند. ما همه تلاشمون رو میکنیم که مشکلات در سریعترین زمان رفع بشه

- - - Updated - - -

بقیه دوستانی که یهو میان این تاپیک و از ایشون حمایت میکن کجان الان ؟

چند روز از اون فردایی که ایشون خواست مشکل بند هرو حل کنن گذشته الان ؟

آیا باز میخواهید بگید این قول دادن الکی و سرکار بودن ما و مشکلات رو همراه خودمون داشتن یه امر عادی هست ؟

شما شرح کامل مشکل و دسترسی هاست و ... رو پ.خ کنید مشکل رو روی سیستم رفع کنم

R.Haghighi
September 16th, 2017, 11:07
مشکل خیلی از کاربران حل شده. لینک دانلود آپدیت ها به صورت عمومی در سایت vipsystem.ir قرار داده میشه

باز هم تاکید میکنم. قرار نیست معجزه بشه. رسیدگی به این حجم درخواست زمانبر هست و تا پشتیبانی مثل سابق بشه کمی زمان میبره لذا اون دسته از عزیزانی که فکر میکنند کار ما مشکل قانونی داره ما هیچ مشکلی با شکایتشون نداریو و قطعا پاسخگو هستیم

کسانی هم که قصد دارند مشکل سیستمشون رفع بشه انتظار معجزه نداشته باشند. ما همه تلاشمون رو میکنیم که مشکلات در سریعترین زمان رفع بشه

- - - Updated - - -

شما شرح کامل مشکل و دسترسی هاست و ... رو پ.خ کنید مشکل رو روی سیستم رفع کنم

اول اینکه بجای تاکید کردن بهتره عذرخواهی کردن رو یاد بگیرید که چندین روز وقتی از اون فردایی که گفتید میگذره ...

بعد 100 بار گفتم بنده و خیلی از کاربران به دلیل قوانین این سایت امکان ارسال پ.خ رو نداریم ! مشکلات هم دو مورد بیشتر نبوده و در قبل گفته شد شما کافیه فایل های ادیت شده رو ایمیل بزنید :

مشکلات کاملا مشخصه و بارها به شما گفته شده :
(در پیغام خصوصی هم امکان ارسال به هیچ شخصی رو به دلیل محدودیت این سایت ندارم)

-لینک بازیابی رمز عبور توسط کاربر کار نمیکنه !! کاربر وقتی روی لینک ارسال شده به ایمیل کلیک میکنه و رمز رو عوض میکنه اما نمیتونه وارد بشه چون در پنل مدیریت رمز همان قبی ثبت میشه نه جدید که کاربر میده !
- قسمت کارکترهای ویژه برای اسکریپت فعال نیست !! یعنی یه لینک حاوی & و یا # بود اون فایل قابل دانلود نیست !

ایمیل بنده : r.haghighi68@gmail.com

و در آخر http://vipsystem.ir/ کلا باز نمیشه :-|

seraj654
September 16th, 2017, 15:22
اول اینکه بجای تاکید کردن بهتره عذرخواهی کردن رو یاد بگیرید که چندین روز وقتی از اون فردایی که گفتید میگذره ...

بعد 100 بار گفتم بنده و خیلی از کاربران به دلیل قوانین این سایت امکان ارسال پ.خ رو نداریم ! مشکلات هم دو مورد بیشتر نبوده و در قبل گفته شد شما کافیه فایل های ادیت شده رو ایمیل بزنید :

مشکلات کاملا مشخصه و بارها به شما گفته شده :
(در پیغام خصوصی هم امکان ارسال به هیچ شخصی رو به دلیل محدودیت این سایت ندارم)

-لینک بازیابی رمز عبور توسط کاربر کار نمیکنه !! کاربر وقتی روی لینک ارسال شده به ایمیل کلیک میکنه و رمز رو عوض میکنه اما نمیتونه وارد بشه چون در پنل مدیریت رمز همان قبی ثبت میشه نه جدید که کاربر میده !
- قسمت کارکترهای ویژه برای اسکریپت فعال نیست !! یعنی یه لینک حاوی & و یا # بود اون فایل قابل دانلود نیست !

ایمیل بنده : r.haghighi68@gmail.com

و در آخر http://vipsystem.ir/ کلا باز نمیشه :-|

احتمالا دارن سرور لایسنس منتقل می کنن که سایتشون باز نمیشه...

R.Haghighi
September 16th, 2017, 17:33
احتمالا دارن سرور لایسنس منتقل می کنن که سایتشون باز نمیشه...

سیستم لایسنس ها روی دامنه ی https://wikiservice.ir/portal/ هست این آدرس بالا فقط دمو اسکریپت و ... روش قرار داشت که الان سطح دسترسی ش غیر فعاله

جالبه خودشون میان میگن فایل رو انجا گذاشتن بعد نه سایت باز میشه نه هیچی ...

ali215215
September 16th, 2017, 22:56
همش چرت و چرت است واین *** مردم را ساده گرفته و دارد سرشان کلاه می ذارد
من 14ماه پیش خریدم
ایشان می گفت ، 20روز دیگرورزن 3 اپدیت میشه و کلا مشکلات حل می شه
همان شب اول کلا اسکریپت مشکل داشت و اصلا غیر قابل استفاده بود
الان 14 ماه گذشته!!!!
کلا این اقا *** و کلاهبردار هستند و مال حرام خور
خوش خیالید!!!!!!
یکی بره شکایت ، این اقا جای خر بستنش را می فهمه
یکی شکایت کند بقیه هم مدرک می فرستند ، طرف پرینت بگیرد، ببره ، سریع پیگیر ی میشه

اینکه میگه طبق قوانین سایت رفتار میشه، حرف مفت است، زمانی قوانین اپدیت ، حکم فرمااست که اسکریپت از اول سالم باشه و به مرور زمان امکانات اضافه بشه ؛،نه اینکه این *** ، شیاد با اینکه می داند مشکل دارد اسکریپت ها ، بازهم می فروشه هیچی هم به مشتی نمی گه
حرامت باد
-----------------------------------------------
من تا این شیاد 250 پول دادم ، در عوضش 5 تا مشتری بهم پیام داند ، موضع چی است، منصرف شدند از خرید
یعنی 1.250 میلیون تومان به جیب این کلاهبردار نرفت ، و با زهم به بقیه میگم از این کلاهبردار نخرند
ولی پای حرفم هستم برید برای شکایت - اولین نفر مدرک می فرستم
انهایی که می بینید می ایند ببخودی تعریف میکنند، یوزرهای دوم و چندم این اقا هستند،مطمئن باشید
چون سرور دارند کار ی ندارد میشه از داخل هر سرور ی یوزر ساخت وپیام های متفاوت گذاشت و الکی تعریف و تمجدید کرد

lizard.tiny
September 17th, 2017, 14:01
سیستم لایسنس در حال پیاده سازی روی سرور vipsystem.ir هست

و در صورتی که حداکثر ال آخر این هفته مشکل پشتیبانی و آپدیت اول سیستم رفع نشه سورس سیستم در اختیار سیستم قرار داده میشه

ali215215
September 17th, 2017, 14:50
سورس سیستم را بگور ببریم!!!!
اقا پول ها را برگردانید
این پول ها خوردن ندارد

R.Haghighi
September 18th, 2017, 11:49
سیستم لایسنس در حال پیاده سازی روی سرور vipsystem.ir هست

و در صورتی که حداکثر ال آخر این هفته مشکل پشتیبانی و آپدیت اول سیستم رفع نشه سورس سیستم در اختیار سیستم قرار داده میشه

:^o:^o:^o:^o

amirreza0
September 19th, 2017, 08:48
سلام. روز بخیر. امروز بخش لایسنس من کار نمیکنه و امکان دانلود کاربر ها نیست ایا مربوط به پیاده سازی روی سیستم vipsystem هست؟ من با اسکریپت مگاپلاس مشکلی نداشتم و درحال استفاده از این سیستم هستم ایا با انتقال سورس مشکلی برای اسکریپت مگاپلاس پیش میاد؟ تشکر

riranet
September 20th, 2017, 13:06
این باگ تغییر یوزرنیم و پسورد کی قراره رفع بشه؟!!
پلاگین اس ام اس هم ک وقتی فعال میشه، باعث افت در شروع دانلود میشه! ( این مورد رو هفته اولی که اسکریپت منتشر شد، اطلاع دادم)

گیریم شما سورس رو هم دادی، ما باید یه هزینه کنیم ک یکی بیاد باگ های ابتدایی رو برطرف کنه

- - - Updated - - -

[QUOTE]مشکل خیلی از کاربران حل شده. لینک دانلود آپدیت ها به صورت عمومی در سایت vipsystem.ir قرار داده میشه

باز هم تاکید میکنم. قرار نیست معجزه بشه. رسیدگی به این حجم درخواست زمانبر هست و تا پشتیبانی مثل سابق بشه کمی زمان میبره

کی قرار می گیره؟! خواهشا برگردید عقب ببینید ک چقدر وعده روز بعد رو دادی و هنوز ک هنوزه خبری نیست!
بعد الان با کمال وقاحت میاین میگید، توقع معجزه نداشته باشید!!!
این حجم درخواست اگر هست هم، بخاطر پشتیبانی ظعیف شماست. اگر قبل از انتشار اسکریپت، مجاب می کردید خودتون رو که نسبت به پولی که می گیرید، متعهد باشید، الان این حجم درخواست رو نداشتید!

به عنوان مثال، باگ فایل های زیر یک مگ هنوز رفع نشده. یک اپدیت به من دادید ک اونم رو بعضی فایل ها جواب میده!
بنظرتون رفع چنین باگی واقعا توقع معجره ست؟!!!
کاش جای این غرور بیجا، حداقل عذرخواهی بلد بودید.

ali215215
September 20th, 2017, 13:17
برید برای شکایت
این اسکریپت از پایه مشکل دارد
کلا مشکلات زیاد دارد
هر جاش را درست کنید
یکیجای دیگرش میزنه بیرن
------------------------------
شما ها فکر کردید کسی بیکاره بیاد مثلا 5 تومان بگیرد مشکلات را حل کند و بعدش روزی 100 تا پیام را جوب بده، اصلا مگه میشه؟
اخرش هم هیچی

مردم بیکار که نیستند
الگوریتم این اسکریپت کلا درست پایه گذاری نشده
برنامه نویس ناشی بوده و کاملا دورغگو هستند
به احتمال زیاد این اسکریپت توسط شخص دیگری نوشته شده بوده و این کلاهبردار امده خریده ،حالا مانده چکارش کند
حرامت باد ، اقای کلاهبردار

دوستان توجه کنید، بنده یک برنامه نویس فول حرفه ای میشناسم، گفت تعداد زیاد بشه ، میتونه بنویسد و گسترش بده
ایشان تا به حال بیش از 5 تا محصول موفق تولید کردند و پشتیبانی هم خوب انجام میدهند
بیاید با هم جمع بشیم ، بدهیم از صفر برنامه نویسی بشه

nima72
September 20th, 2017, 13:29
برید برای شکایت

درود
چرا خودت نمیری شکایت ؟ تو دادگاه و فتا با آدم های درست کاری ندارند
اونقدری که اینجا داری داد و بیداد میکنی و فریاد میزنی و برای بقیه کف مرتب میزنی خوب بلند شو برو شکایت کن
صبح تا شب کارت شده داد و بیداد ، یک روز کانال میزنی بعد کانال حذف میکنی بعد عربده میکشی بعد مدارک ارسال میکنی برای بقیه تا برن شکایت کنند و ...
من فکر میکنم شما جزوه اون دسته هستید که جرات رد شدن از کنار سرباز نیروی انتظامی را هم ندارند و نمیدانم شاید کار شما قانونی نیست شاید هم کلا ترس از قانون دارید وگرنه نیاز به داد و بیداد اینجا نیست چون هیچ فایده ای نداره و جای احقاق حق هم دادگاه هست نه وب هاستینگ تاک و اگر قصد شما اطلاع رسانی از عدم پشتیبانی درست این دوست برنامه نویس و مشکلات اسکریپت هست به خدا خواجه حافظ شیرازی هم فهمید و نمیخره ولی اگر هدف شما گرفتن حق توسط بقیه هست یک کم فکر کنید
ماندم چطور مدیرها تاپیک های مشابه را میبندن و پیام میدن برید دادگاه احقاق حق کنید ولی با این تاپیک اصلا کاری ندارند ؟
کار شما شده مثل اونی که گفت : بیاید جمع شیم بعد شماها برید جنگ و شهید بشید !
اونوقت خودت چی ؟

amirreza0
September 20th, 2017, 13:31
دوستانی که در حال حاظر دارن از اسکریپت استفاده میکنن الان مشکل لایسنس ندارن چون تو پنل مدیریت اطلاعات لایسنس من نیست و امکان دانلود فایل ها نیست. ؟ کاربر ها هم اوار شدن سرم

ali215215
September 20th, 2017, 13:38
فکر کنم شما خود برنامه نویس هستید!!!!!
این ای دی های جدید بی پست و بی تشکر و بی مطلب ، همیشه مشخص هستند، کافی از یک ای پی جدید ، یوزر جدید ساخت و پیام گذاشت
من 5 تا مشتری این اقا را که به من پیام داده بودند، را منصرف از خرید کردم،همین برایم کافی است-250 پرداخت کردم- 1،500 مشتری را منصرف کردم
2- من بیخال شدم، بقیه را راهنمایی میکنم ،وقت بیخودی نذارند
3-شکایت دردسر دارد و بنده اصلا وقت ندارم و به شدت روی اعصاب است
چون بقیه هم ، همکاری نمیکنند
4- ترس هم برای بچه ها است،نه من که بالای 30 سال سن دارم

nima72
September 20th, 2017, 13:44
فکر کنم شما خود برنامه نویس هستید!!!!!
این ای دی های جدید بی پست و بی تشکر و بی مطلب ، همیشه مشخص هستند، کافی از یک ای پی جدید ، یوزر جدید ساخت و پیام گذاشت
من 5 تا مشتری این اقا را که به من پیام داده بودند، را منصرف از خرید کردم،همین برایم کافی است-250 پرداخت کردم- 1،500 مشتری را منصرف کردم
2- من بیخال شدم، بقیه را راهنمایی میکنم ،وقت بیخودی نذارند
3-شکایت دردسر دارد و بنده اصلا وقت ندارم و به شدت روی اعصاب است
چون بقیه هم ، همکاری نمیکنند
4- ترس هم برای بچه ها است،نه من که بالای 30 سال سن دارم

نه دوست عزیز من خود برنامه نویس نیستم و سالهاست اینجا عضو هستم ولی تا حالا کسی مثل تو را ندیدم
من اگه جای برنامه نویس بودم الان لایسنس تو را باطل میکردم بعد هم گزارش مشخصاتت را با تمام تخلفات سایتت را برای فتا میفرستادم و از فردا اثری از تو توی نت دیده نمیشد
جرات داری ، فکر میکنی حقت را خوردن به بقیه چیکار داری خودت برو شکایت کن و بقیه هم همراهت میان ولی خوب کسی که خودش خلافکار باشه و صاحب سایت خلاف کشور معلومه جرات نزدیک شدن به پلیس را نداره
به نظر من دارید از نرمش برنامه نویس سو استفاده میکنید وگرنه کسی که تو تاپیک هست و داره تلاش میکنه مشکل را حل کنه باید ازش تشکر بشه نه اینکه بیاید تو تاپیک توهین کنید بهش
والله ایشانه که داره جواب میده وگرنه هر کی بود لج میکرد اول لایسنس تو یکی را باطل میکرد و خودت هم میدانی اگر این کار را بکنه دستت به هیچ جا بند نیست و حتی میتونه گزارشت را برای فتا هم ارسال کنه
وقت یک ساعت رفتن برای شکایت نداری روزی چهار ساعت تو این تاپیک فعال هستی ، ملت را هم گوش مخملی فرض کردی
خواهش میکنم جناب مالدار سایت ایشان را اینجا بزارند تا ببینیم واقعا سایت قانونی دارند یا نه ؟

ali215215
September 20th, 2017, 13:56
نه دوست عزیز من خود برنامه نویس نیستم و سالهاست اینجا عضو هستم ولی تا حالا کسی مثل تو را ندیدم
من اگه جای برنامه نویس بودم الان لایسنس تو را باطل میکردم بعد هم گزارش مشخصاتت را با تمام تخلفات سایتت را برای فتا میفرستادم و از فردا اثری از تو توی نت دیده نمیشد
جرات داری ، فکر میکنی حقت را خوردن به بقیه چیکار داری خودت برو شکایت کن و بقیه هم همراهت میان ولی خوب کسی که خودش خلافکار باشه و صاحب سایت خلاف کشور معلومه جرات نزدیک شدن به پلیس را نداره
به نظر من دارید از نرمش برنامه نویس سو استفاده میکنید وگرنه کسی که تو تاپیک هست و داره تلاش میکنه مشکل را حل کنه باید ازش تشکر بشه نه اینکه بیاید تو تاپیک توهین کنید بهش
والله ایشانه که داره جواب میده وگرنه هر کی بود لج میکرد اول لایسنس تو یکی را باطل میکرد و خودت هم میدانی اگر این کار را بکنه دستت به هیچ جا بند نیست و حتی میتونه گزارشت را برای فتا هم ارسال کنه
وقت یک ساعت رفتن برای شکایت نداری روزی چهار ساعت تو این تاپیک فعال هستی ، ملت را هم گوش مخملی فرض کردی
خواهش میکنم جناب مالدار سایت ایشان را اینجا بزارند تا ببینیم واقعا سایت قانونی دارند یا نه ؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اقای محترم من بیخیال سایت شدم
14 ماه پیش از ایشان خرید کردم از روز اول مشکل داشت، فهمیدم کلاهبرداری است
من 15 سال نت کار میکنم، همه را می شناسم، تا به حال 10 مودر مثل ایشان را دیدم ،که مثلا میایند یک اسکریپت را نال میکنند ویا تغییر میدهند و می فروشند، شکایات سایتهای برنامه نویسی توی انجمن زیاد است
یک ادم کلاهبردار امده، نزدیک حداقل 40 تا 50 میولن تومان پول مردم را خورده ، بعد شما حمایت میکنید!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟خوبید!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2 سال است این اقا دارد می فروشد ،هنوز هم مشکلات دارد،تهمت نزنید
من قبلا 3 تا سرور ایران داشتم حتی یک مورد هم شایت نداشتم،توی پنل کاربری مشخص است،
کلا بحث جمع می شه ،من مثل شما بچه نیستم بشینم صبح تا شب بحث کنم
تهمت هم به بنده نزدید ؛که می ترسمو ...
کلا این جور نون خوردن از گوشت سگ هم نجس تر است
ایشان باید حداقل پول مردم را برگرداند، اتلاف وقت وانرزی و ضرر و زیان خریداارن هم ،باشد به کنار
شما تازه کارید و 2 تا ویندوز نب کردید ، فکر کردید همه چیز بلدید
مثلا

6]این باگ تغییر یوزرنیم و پسورد کی قراره رفع بشه؟!!
پلاگین اس ام اس هم ک وقتی فعال میشه، باعث افت در شروع دانلود میشه! ( این مورد رو هفته اولی که اسکریپت منتشر شد، اطلاع دادم)

گیریم شما سورس رو هم دادی، ما باید یه هزینه کنیم ک یکی بیاد باگ های ابتدایی رو برطرف کنه

کلی وقت و انرزی و هزنیه پرداخت کرده ، سایت راه ندازی کرده ، الان همش مشکل دار
هزینه ضرر این اقا بیش از 10 الی 100 برار قیمت این اسکریپت است
از اول می گفتند مشکل دارد، کسی نمیرفت بخرد
سلامت باشید

nima72
September 20th, 2017, 14:07
بزارید یک مورد را بگم و علت دفاع خودم از ایشان را بگم
سالها قبل بود که سایتی برای فروش لایسنس راه اندازی کردیم و برای اون سیستم vipersian را خریداری کردیم
این اسکریپت توسط یکی از مدیران پرشین اسکریپت نوشته شده بود روی اعتبار اونها خریداری کردیم
نه سیستم تیکتی بود نه پشتیبانی آنلاین و کلا یک ایمیل داشتن که از دامنه خودشان بود و یک روز بلند شدیم دیدیم همین آقا دامنه را هم تمدید نکرده و اسکریپتی که فقط خودش میتونست تنظیم کنه به درد یک ریال نمیخورد
http://vipersian.ir/
اما من نیامدم تو تاپیک فروش مدیر پرشین اسکریپت توهین کنم با وجودی که به اعتبار اونها اسکریپت را خریداری کرده بودم و امروز حتی نمیدانم به کجا باید ایمیل بفرستم یا چطور تماس بگیرم
اما ایشان داره جانانه تلاش میکنه مشکلات را حل کنه و با وجود توهین شنیدن باز عکس العمل خاصی نشان نمیده
حق با شماست ولی رفتار شما هم نادرست هست
ضمنا دوست عزیز اگر بالای سی سال داری و تخلف کنی وای به حالت تو فتا چون اونوقت نمیگن بچه هستی و نفهمیدی بلکه پوستت را میکنن و میگن عامل خارجی هستی
من جای جناب مالدار بودم اینجوری حرف میزدم پس بدانید که مولتی یوزر نیستم و بالای هزار کیلومتر هم از ایشان فاصله دارم
نفعی ندارم ولی امیدوارم کمک ایشان کنید تا مشکلات را رفع کنه نه اینکه تمرکز ایشان را هم بهم بزنید
رفتار ایشان در حاضر بودن و همین پاسخگویی خودش ارزش داره وگرنه میتونست روز اول بگه مدیرها تاپیک را ببندن و در تیکت مشتری ها پیگیر باشند ولی در زمان مشکل تو جمع حاضر بودن خودش به نظر من ارزش داره برعکس بعضی ها که فقط زمان فروش تو تاپیک ها هستند و زمان مشکل به تیکت ارجاع میدن

ali215215
September 20th, 2017, 14:19
دوستانی که در حال حاظر دارن از اسکریپت استفاده میکنن الان مشکل لایسنس ندارن چون تو پنل مدیریت اطلاعات لایسنس من نیست و امکان دانلود فایل ها نیست. ؟ کاربر ها هم اوار شدن سرم
----------------------------
بسفارشی بدهید بنویسند
قیمتهم از 500 بیشتر نمیشه---------البته با امکانات اولیه
شما کلا باید سیستم ثبت نام و مدیریت کاربر داشته باشید
بقیه اش اصلا به کارتان نمی اد
از این موارد که بی خودی در معرفی اسکریپت است،نهایتا با 10 مورد اصلی ، کار شما راه میافتد،بقیه اش کاربری نیستند و زیاد بودن و نبودنشان فرقی ندارد
مثل این سایت
خودش نوشته
http://www.parsgraphic.ir/
کاملا کارت راه می افتد
و از طرفی هر چی بخواهید برنامه نویس ،انجام میدهد
و برای خودتان است

riranet
September 20th, 2017, 14:39
نفعی ندارم ولی امیدوارم کمک ایشان کنید تا مشکلات را رفع کنه نه اینکه تمرکز ایشان را هم بهم بزنید
رفتار ایشان در حاضر بودن و همین پاسخگویی خودش ارزش داره وگرنه میتونست روز اول بگه مدیرها تاپیک را ببندن و در تیکت مشتری ها پیگیر باشند ولی در زمان مشکل تو جمع حاضر بودن خودش به نظر من ارزش داره برعکس بعضی ها که فقط زمان فروش تو تاپیک ها هستند و زمان مشکل به تیکت ارجاع میدن
ساده ای برادر من!
ایشون اگه داره ج مردم رو اینجا میده، بخاطر حسن نیتش نیست. که اگر داشت بعد چندین ماه، حداقل یه اپدیت نصفه نیمه داده بود بیرون.
یا ج تیکت ها رو ماهی یک مرتبه نمی داد.
اگر جواب رو داره اینجا میده واسه اینکه می دونه، هر کی بخواد اسکریپتش رو بخره، یه سرچ تو نت بزنه... اولین جایی ک باز میشه وب هاستینگ تالک هست. و با این همه نظر منفی طبیعتا کاسبی شون کساد میشه.

ولی در زمان مشکل تو جمع حاضر بودن خودش به نظر من ارزش داره

شعار ندید لطفا... شما در جریانی ک کی حاضر بوده کی غایب؟! برنامه نویس یه اسکریپت وی ای پی باید بیش از اندازه متعهد باشه. چرا ک با کوچکترین باگی، کاربرهای خریدار اسکریپت، سرش هوار میشن.
وقتی مشکلی پیش میاد، باید حاضر باشن. و بابت حاضر بودنشون نیاز به تشکر نیست. وظیفه کسی ک اسکریپت رو فروخته به ما اینکه حداقل تا یک سال پشتیبانی درست داشته باشه.
حالا شما سر ما غر میزنی که چرا از ایشون بخاطر وعده های سر خرمنش تشکر نمی کنیم!!!!

R.Haghighi
September 20th, 2017, 18:02
ساده ای برادر من!
ایشون اگه داره ج مردم رو اینجا میده، بخاطر حسن نیتش نیست. که اگر داشت بعد چندین ماه، حداقل یه اپدیت نصفه نیمه داده بود بیرون.
اگر جواب رو داره اینجا میده واسه اینکه می دونه، هر کی بخواد اسکریپتش رو بخره، یه سرچ تو نت بزنه... اولین جایی ک باز میشه وب هاستینگ تالک هست. و با این همه نظر منفی طبیعتا کاسبی شون کساد میشه.

شعار ندید لطفا... شما در جریانی ک کی حاضر بوده کی غایب؟! برنامه نویس یه اسکریپت وی ای پی باید بیش از اندازه متعهد باشه. چرا ک با کوچکترین باگی، کاربرهای خریدار اسکریپت، سرش هوار میشن.
وقتی مشکلی پیش میاد، باید حاضر باشن. و بابت حاضر بودنشون نیاز به تشکر نیست. وظیفه کسی ک اسکریپت رو فروخته به ما اینکه حداقل تا یک سال پشتیبانی درست داشته باشه.
حالا شما سر ما غر میزنی که چرا از ایشون بخاطر وعده های سر خرمنش تشکر نمی کنیم!!!!

آقا اینای که یهو میان تو این تاپیک و طرفداری میکنن رو بیخیال بشید بحث نکنید باهاشون اینا یا کلا نمیفهمن ما تو چه مشکلاتی گیر کردیم یا هدفشون فهماندن چیزی دیگری هست !

این آقا بیاد بگه من پشتیبانی نمیکنم دوستان برید جای دیگه خیلی بهتر از اینه که ملت و سرکار بزار و توهین کنه به شعورشون کنه بگه امروز پارت اول و فردا پارت دوم ورژن جدید منتشر میشود که از آن امروز و فردا هفته ها بعد بگذره !

کلاهبرداری دو نوع داریم یک اینکه طرف میخوره و در میره دوم اما اینکه طرف میخوره اما باز میمونه که باز بخوره با پرویی میمونه و با ظاهرسازی سعی میکنه خودش رو حفظ کنه ....

nima72
September 20th, 2017, 18:50
ساده ای برادر من!

دوست عزیز الان به نظر شما یکی بیاد تو این تاپیک و این اوضاع را ببینه برای ایشان تبلیغ هست ؟!
والله به نظر من اگه ایشان درخواست حذف پست های داخل تاپیک و بسته شدن تاپیک را طبق قوانین انجمن بدن به نظر من خیلی بیشتر به سود ایشان هست تا این اوضاعی که درست شده
دارم میگم من اسکریپت خریدم 350 هزار تومان طرف کل راه ارتباطیش یک ایمیل از سایت و دامنه خودش بود نمانده و نیست و کارم هم فروش لایسنس آنتی ویروس ها بود و دستم به جحایی بند نیست و بهتر کاری نکنید ایشان هم سایت و تاپیک و ... را بیخیال بشه یک دامنه جدیدئ ثبت کنه و شروع به فروش کنه بدون اینکه اصلا براش مهم باشه شما چیکار میکنید
شماها کاری نکنید ایشان دلسرد بشه و برای آپدیت ها و رفع مشکلاتی که داره ارزش قائل بشید تا تشویق به کار بشه
اون دوستی هم که میگن ما نمیفهمیم شما که میفهمی بگو اگه ایشان الان دامنه جدید ثبت کنه و اسم اسکریپت را با کمی تغییرات بزاره برای فروش و این تاپیک را هم ببنده شما چیکار میخوای بکنی جز خوردن آب سرد ؟
ضمنا بنده کار ایشان را که تو تلگرام برای خریدار جدید جواب میده ولی برای خریداران قدیم جوابگو نیستند اصلا درست و اخلاقی ندانستم ولی حضور ایشان تو تاپیک را اصلا تبلیغاتی نمیبینم چون با دیدن این تاپیک مثلا اگر خودم خریدار بودم اصلا سمت این اسکریپت با این همه ناراضی نمیرفتم ولی شاید اگه تاپیک بسته بود و ناراضی ها و مشکلات را نمیدیدم میرفتم و میخریدم
اطلاع رسانی در مورد مشکلات و عدم توان ایشان در رفع مشکل یک مورد هست این نوع اعتراض و مسخره بازی یک چیز دیگه چون انجمن برای اطلاع رسانی هست که شماها زحمتش را کشیدید نه برای احقاق حق که جاش تو دادگاه هست

seraj654
September 20th, 2017, 19:00
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=189980

به این پست مراجعه کنید... اسکریپت مشابه هست حداقل پشتیبان درست و پاسخگو داره و اوپن سورس هم هست... پست گذاشتن اینجا بیخودیه!!!
آريالای مالدار به بنده گفتن رو فاکتور رو پرداخت کن برای انجام پروژه ای... هنوز انجام ندادن که هیچ... پول من رو هم نمیدن!
تو ***ی ایشون از افرادی مثل ما شکی نیست ولی بیخود اعصاب خودتونو بخاطر همچین آدم های بی ... خورد نکنید.