توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منقضی شدن دامنه com
rezah
December 28th, 2015, 15:00
سلام
من دامنه ی .com قبلا ثبت کرده بودم الان فهمیدم حدود 15 روزه منقضی شده
از اونجائی که این دامنه را قبلا یکی برام ثبت کرده بود و فعلا بهش دسترسی ندارم میخواستم بدونم چه مدت طول میکشه دامنه از حالت suspanded در میاد تا برای ثبت ازاد بشه و من بتونم مجدد دامنه مورد نظر را ثبت کنم؟
shahabhost
December 28th, 2015, 15:01
حدود دو ماه دیگر میتونید ثبت کنید
kool
December 28th, 2015, 16:11
حدود دو ماه دیگر میتونید ثبت کنید
البته باید زود به زود بررسی کنید چون ممکنه یکی دیگه قبل از شما ثبت کنه و در این صورت مالک واقعی اون فرد هست!
Saati
December 28th, 2015, 16:44
اگه اکانتی متعلق به شما در رجیسترار مربوطه وجود داره میتونید با رجیسترار مکاتبه کنید. در غیر این صورت منتظر بمانید، اگه دامنه ی انچنان خاص و مهمی نباشه ازاد میشه و بک اردر هم نمیخوره. همون موقع مجددا ثبت کنید.
cartman10mpi
December 28th, 2015, 16:45
برای دامنه های کام معمولا 60 روز . ولی اگر ثبت کننده ی شما قابلیت ریستور داره و دامنه مهم هست پیشنهاد میکنم با هزینه ی بالاتر (معمولا 60 دلار) اون رو ریستور کنید . چون دامنه هایی که ارزش داره و کاربر داره معمولا برای ثبت آزاد نمیشند و به صورت premium با قیمت های بالا به بازار فروش انتقال پیدا میکنند . بنده هم یک دامنه به این شکل از دست دادم . وقتی منتظر آزاد شدن بودم با کمال تعجب دیدم که با قیمت 5000 دلار پریمیوم شده .