نمیدونم اصلا میشه و وجود داره همچین شماره ای که بشه باهاش یک حساب آمریکا رو وریفای کرد یا خیر
چون از شماره رایگان مجازی که استفاده کردم نشد .
کسی از دوستان داره یا اصلا میشه ؟
مرسی
GREAT
December 26th, 2015, 18:24
سلام دوستان
نمیدونم اصلا میشه و وجود داره همچین شماره ای که بشه باهاش یک حساب آمریکا رو وریفای کرد یا خیر
مرسی
یک سرچ ساده!
http://pcquest.ir/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7/
Ahmad110
December 26th, 2015, 18:54
بهترين گزينه ، استفاده از گوگل ويس ( Google Voice ) هستش
hoka
December 26th, 2015, 20:41
یک سرچ ساده!
http://pcquest.ir/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7/
با این برنامه ها نمیشه پیپال رو وریفای کرد . تست کرده بودم قبلا
- - - Updated - - -
بهترين گزينه ، استفاده از گوگل ويس ( Google Voice ) هستش
یک توضیح مختصر میفرمایید ؟
aminrt4
December 26th, 2015, 20:58
کد شماره چی بود؟ شماره مجازی رو پیپال جواب میده
hoka
December 27th, 2015, 00:29
کد شماره چی بود؟ شماره مجازی رو پیپال جواب میده
+1 . نه کدی ارسال میکرد و موقع پرداخت هم وقتی شماررو میزدم میگفت این شماره به نام شما معتبر نیست
aminrt4
December 27th, 2015, 00:32
کدوم ایالت؟ proof ارسال کردی؟
من یجا شماره مجازی دارم با call کد میگیرم برات خصوصی کردم مشکلت شاید حل شه
Ahmad110
December 27th, 2015, 01:00
با این برنامه ها نمیشه پیپال رو وریفای کرد . تست کرده بودم قبلا
- - - Updated - - -
یک توضیح مختصر میفرمایید ؟
سرويس گوگل ويس يه سرويس مثل اسكايپ هستش با اين تفاوت كه شما در اسكايپ شماره تلفن رو براي مدتي اجاره ميكنيد اما در سرويس گوگل ويس اين شماره رايگان و به صورت مادام العمر براي شماست
تماسهاي دريافتي و ارسالي به كانادا و ايالات متحده رايگانه
به راحتي ميتونيد حساب پي پل ، فيسبوك ، توئيتر و ... رو با هويت امريكايي وريفاي كنيد .
k-pax
December 30th, 2015, 12:42
این سایت شماره مجازی آمریکا میده
قابلیت ورفای هم داره
http://bulkcode.net/
من توش حساب دارم و شارژ هم دارم اگه خواستید توی یاهو پیام بدید براتون بگیرم
quickie
January 7th, 2016, 22:52
من حساب شخصی پیپل دارم .میشه راهنماییم کنید ک چطور اپگرید کنم به بیزنس .و یا یه حساب بیزنس باز کنم ؟
MR.Farhadi
January 8th, 2016, 06:10
من حساب شخصی پیپل دارم .میشه راهنماییم کنید ک چطور اپگرید کنم به بیزنس .و یا یه حساب بیزنس باز کنم ؟
دوست خوبم بنده به شخصه ته این ماجرا رو در آوردم و از الان بهتون بگم امکان همچین کاری برای آمریکا تقریبا وجود نداره مگه با داشتن ssn که باید آمریکایی باشه ( یه چیزیه مثل شماره کد ملی خودمون ). کسانی هستند که ادعا میکنند ما ssn بهتون میدم ولی همه ی اینها تقلبی هست . اثبات دلیل من هم خیلی ساده هست چون با این ssn شما ملزم به پرداخت مالیات در کشور آمریکا میشید که یعنی باید از اکانت بانکی کشور آمریکا ( و نه اکانت مجازی بانکی ) باید مالیات کسر شه که اونهم شدنی نیست . ضمن اینکه اولش همه چی خوبه و همه خوشبختن . ولی بعد از 200 تا تراکنش یا 5000 دلار آمریکا گردش اکانت ازتون میخواد ssn رو تایید کنید . اینجاست که هیچ فروشنده ی پی پالی تحویلتون نمیگیره و شما میمونید و حوضتون .
ولی اگر از کانادا اکانت پی پال بیزینس تهیه کنید نیاز به اس اس ان نداره و متونید به عنوان یه درگاه بانکی معتبر ( البته با پرداخت شارژ اضافه به پی پال ) حتی از کسانی که فقط کارتهای ویزا و مستر و غیره دارند وجه دریافت کنید .
.
.
.
سوالی بود درخدمتم . . . maziarfarhad
- - - Updated - - -
دوست خوبم بنده به شخصه ته این ماجرا رو در آوردم و از الان بهتون بگم امکان همچین کاری برای آمریکا تقریبا وجود نداره مگه با داشتن ssn که باید آمریکایی باشه ( یه چیزیه مثل شماره کد ملی خودمون ). کسانی هستند که ادعا میکنند ما ssn بهتون میدم ولی همه ی اینها تقلبی هست . اثبات دلیل من هم خیلی ساده هست چون با این ssn شما ملزم به پرداخت مالیات در کشور آمریکا میشید که یعنی باید از اکانت بانکی کشور آمریکا ( و نه اکانت مجازی بانکی ) باید مالیات کسر شه که اونهم شدنی نیست . ضمن اینکه اولش همه چی خوبه و همه خوشبختن . ولی بعد از 200 تا تراکنش یا 5000 دلار آمریکا گردش اکانت ازتون میخواد ssn رو تایید کنید . اینجاست که هیچ فروشنده ی پی پالی تحویلتون نمیگیره و شما میمونید و حوضتون .
ولی اگر از کانادا اکانت پی پال بیزینس تهیه کنید نیاز به اس اس ان نداره و متونید به عنوان یه درگاه بانکی معتبر ( البته با پرداخت شارژ اضافه به پی پال ) حتی از کسانی که فقط کارتهای ویزا و مستر و غیره دارند وجه دریافت کنید .
.
.
.
سوالی بود درخدمتم . . . maziarfarhadi@gmail.com
prgakbarzadeh
February 5th, 2016, 09:03
این سایت شماره مجازی آمریکا میده
قابلیت ورفای هم داره
http://bulkcode.net/
من توش حساب دارم و شارژ هم دارم اگه خواستید توی یاهو پیام بدید براتون بگیرم
من این سایت رو از طریق payment24 به مبلغ 5 دلار شارژ کردم حسابم که شارژ نشد هیچ هر چی ایمیل و اسکایپ براشون فرستادم اصلا جواب ندادن
می تونید راهنمایی کنید ؟
با تشکر
prg.akbarzadeh@gmail.com
hadipro
February 20th, 2016, 13:21
سلام دوستان
مرسی
چیزی به اسم شماره مجازی نداریم همه این شماره ها واقعی(ثابت) منتها با قابلیت ویپ هستند که به صورت اجاره ای و یا گاها" به صورت دائمی مثل گوگل ویس در اختیار کاربر قرار میگیره. برای ورفای در پی پال و... این شماره ها کارکرد یکسانی باهم دارند ولی بدلیل بلاک امنیتی پی پال فقط شماره ای در پی پال قابلیت ورفای خواهد داشت که در موقع ثیت نام اضافه کردید.
با آرزوی موفقیت
- - - Updated - - -
برای ارتقاء به بیزنس برای بیشتر کشورها معمولا" مدارک هویتی + ثبت شرکت لازم است. برای کشور آمریکا SSN - ITIN نیاز هست که فقط مختص ساکنین این کشور میباشد.