ebanoo
December 25th, 2015, 14:05
سلام دوستان
فرد یا افرادی رو میخوام که خیلی سریع برام مقاله بنویسند با موضوعاتی که بهشون میدم...مقالات رو باید از نت پیدا کنن و کامل کامل بازنویسی کنن ولی سریع میخوام هر 250 کلمه که میشه یک صفحه هزار تومن و به طور معمول هر مقاله بهتره 5 صفحه بشه تسویه هم هر 5 مقاله براتون تسویه میکنم بهتره هر روز 5 مقاله بفرستید ولی کمتر هم شد اشکال نداره ولی اولویت با افرادی هست که 5 مقاله رو یک شبه تحویل بدن(روزای زوج باید مقاله برام بفرستید) به محض ارسال مقاله 3 ساعت بعد مقالات چک میشن و اگر کپی شده نباشن و کامل بازنویسی بشن هزینه همون موقع براتون واریز میشه.
نکات:
*مطالب باید کامل کامل بازنویسی بشن اگر یک جمله هم مشترک پیدا کنم یا از توی نت متوجه بشم تکراری و کپی پیست هست مقاله رو مرجوع میکنم.
*مقالات در زمینه عمل های زیبایی هست.
*قیمت بیشتر نمیشه چون کار خیلی سخت نیست و هر مقاله نهایت نیم ساعت وقت میگیره.
*هر صفحه ورد باید 250 کلمه باشه که با خط بی نازنین و فونت 16 تعدادش درمیاد.
*نیاز به قراردادن مطلب در سایت نیست مقالات رو فقط باید به خودم ایمیل کنید.
ارتباط با من
ebanoo2013@yahoo.com
فوری فوتی میخوام!!!
فرد یا افرادی رو میخوام که خیلی سریع برام مقاله بنویسند با موضوعاتی که بهشون میدم...مقالات رو باید از نت پیدا کنن و کامل کامل بازنویسی کنن ولی سریع میخوام هر 250 کلمه که میشه یک صفحه هزار تومن و به طور معمول هر مقاله بهتره 5 صفحه بشه تسویه هم هر 5 مقاله براتون تسویه میکنم بهتره هر روز 5 مقاله بفرستید ولی کمتر هم شد اشکال نداره ولی اولویت با افرادی هست که 5 مقاله رو یک شبه تحویل بدن(روزای زوج باید مقاله برام بفرستید) به محض ارسال مقاله 3 ساعت بعد مقالات چک میشن و اگر کپی شده نباشن و کامل بازنویسی بشن هزینه همون موقع براتون واریز میشه.
نکات:
*مطالب باید کامل کامل بازنویسی بشن اگر یک جمله هم مشترک پیدا کنم یا از توی نت متوجه بشم تکراری و کپی پیست هست مقاله رو مرجوع میکنم.
*مقالات در زمینه عمل های زیبایی هست.
*قیمت بیشتر نمیشه چون کار خیلی سخت نیست و هر مقاله نهایت نیم ساعت وقت میگیره.
*هر صفحه ورد باید 250 کلمه باشه که با خط بی نازنین و فونت 16 تعدادش درمیاد.
*نیاز به قراردادن مطلب در سایت نیست مقالات رو فقط باید به خودم ایمیل کنید.
ارتباط با من
ebanoo2013@yahoo.com
فوری فوتی میخوام!!!