ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند نویسنده برای مقاله بازنویسی شده کامل هر صفحه 1000 تومن(فوری)

ebanoo
December 25th, 2015, 14:05
سلام دوستان
فرد یا افرادی رو میخوام که خیلی سریع برام مقاله بنویسند با موضوعاتی که بهشون میدم...مقالات رو باید از نت پیدا کنن و کامل کامل بازنویسی کنن ولی سریع میخوام هر 250 کلمه که میشه یک صفحه هزار تومن و به طور معمول هر مقاله بهتره 5 صفحه بشه تسویه هم هر 5 مقاله براتون تسویه میکنم بهتره هر روز 5 مقاله بفرستید ولی کمتر هم شد اشکال نداره ولی اولویت با افرادی هست که 5 مقاله رو یک شبه تحویل بدن(روزای زوج باید مقاله برام بفرستید) به محض ارسال مقاله 3 ساعت بعد مقالات چک میشن و اگر کپی شده نباشن و کامل بازنویسی بشن هزینه همون موقع براتون واریز میشه.

نکات:

*مطالب باید کامل کامل بازنویسی بشن اگر یک جمله هم مشترک پیدا کنم یا از توی نت متوجه بشم تکراری و کپی پیست هست مقاله رو مرجوع میکنم.
*مقالات در زمینه عمل های زیبایی هست.
*قیمت بیشتر نمیشه چون کار خیلی سخت نیست و هر مقاله نهایت نیم ساعت وقت میگیره.
*هر صفحه ورد باید 250 کلمه باشه که با خط بی نازنین و فونت 16 تعدادش درمیاد.
*نیاز به قراردادن مطلب در سایت نیست مقالات رو فقط باید به خودم ایمیل کنید.

ارتباط با من
ebanoo2013@yahoo.com

فوری فوتی میخوام!!!

wapmaster
December 25th, 2015, 15:18
سلام دوستان
فرد یا افرادی رو میخوام که خیلی سریع برام مقاله بنویسند با موضوعاتی که بهشون میدم...مقالات رو باید از نت پیدا کنن و کامل کامل بازنویسی کنن ولی سریع میخوام هر 250 کلمه که میشه یک صفحه هزار تومن و به طور معمول هر مقاله بهتره 5 صفحه بشه تسویه هم هر 5 مقاله براتون تسویه میکنم بهتره هر روز 5 مقاله بفرستید ولی کمتر هم شد اشکال نداره ولی اولویت با افرادی هست که 5 مقاله رو یک شبه تحویل بدن(روزای زوج باید مقاله برام بفرستید) به محض ارسال مقاله 3 ساعت بعد مقالات چک میشن و اگر کپی شده نباشن و کامل بازنویسی بشن هزینه همون موقع براتون واریز میشه.

نکات:

*مطالب باید کامل کامل بازنویسی بشن اگر یک جمله هم مشترک پیدا کنم یا از توی نت متوجه بشم تکراری و کپی پیست هست مقاله رو مرجوع میکنم.
*مقالات در زمینه عمل های زیبایی هست.
*قیمت بیشتر نمیشه چون کار خیلی سخت نیست و هر مقاله نهایت نیم ساعت وقت میگیره.
*هر صفحه ورد باید 250 کلمه باشه که با خط بی نازنین و فونت 16 تعدادش درمیاد.
*نیاز به قراردادن مطلب در سایت نیست مقالات رو فقط باید به خودم ایمیل کنید.

ارتباط با من
ebanoo2013@yahoo.com

فوری فوتی میخوام!!!

این خطوط قرمز رنگ رو درست کنید
چون گفتید از نت بعد گفتید از نت کپی نشه ...
بابت اسپم معذرت

ebanoo
December 25th, 2015, 15:26
متن درسته منظورم اینه که اگر سرچ کنم و ببینم کامل کپی کردید یا مثلا یکی دو خط رو فقط تغییر دادید و بقیه کپی کامل هست مرجوع میکنم مقاله باید از نت دریافت بشه (که خیلی راحته میگم چه طور) بعد به زبان خودتون بازنویسی بشه یعنی همون متن کپی رو بازنویسی کنید.