ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال دربارهه کش و سئو دامنه ها

Mr.Pouria
December 25th, 2015, 13:23
سلام خدمت همه

من درباره کش و کیفیت سئو چند دامنه سوال داشتم میخواستم بدونم از نظر شما و به کل کدوم یکی از پسوند های زیر بهتر از دیگری هست ؟!

.biz

.info

.us

.co

موضوع سایت هم که میخوایم بزنیم به بخش خاصی ربط پیدا نمیکنه و موضوعش عمومی هست

Zagrio.com
December 25th, 2015, 13:24
سلام

برای SEO دامنه تاثیر خاصی ندارد، اطلاعات بیشتر: http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=157109

Mr.Pouria
December 25th, 2015, 13:28
سلام

برای SEO دامنه تاثیر خاصی ندارد، اطلاعات بیشتر: http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=157109

بله نوشته های شما کاملا درست هست ...

اما فکر میکنم مقدار کشی که هر دامنه بر میداره یه جورایی توی سرعت ایندکس تاثیر میزاره ...

ojooobe
December 25th, 2015, 13:34
چرا تاثیری در سئو ندارد؟؟؟

اگر مخاطب هدف شما در ایران هست و از دامنه .co استفاده کنید عملاً اینترنشنال تارگتینگ خودتون رو برای کلمبیا محدود میکنید و به هیچ عنوان نمیتونید نتیجه ای که با دامنه .ir و یا یک دامنه گلوبال میگیرد رو دریافت کنید... لطفاً اطلاعات غلط ندید.

موفق باشید.

Mr.Pouria
December 25th, 2015, 13:37

اگر مخاطب هدف شما در ایران هست و از دامنه .co استفاده کنید عملاً اینترنشنال تارگتینگ خودتون رو برای کلمبیا محدود میکنید و به هیچ عنوان نمیتونید نتیجه ای که با دامنه .ir و یا یک دامنه گلوبال میگیرد رو دریافت کنید... لطفاً اطلاعات غلط ندید.

موفق باشید.

تشکر از شما

مخاطبان ما کاملا ایرانیان هستن اما دامین مد نظر فقط همون 4 گزینه آزاد هست

از دامین های فوق برای بازار ایران کدام یکی مناسب تر هست ؟!

CYCLONER
December 25th, 2015, 13:53
با سلام

بنده خودم از co استفاده می کنم و مشکلی ندارم :-D

Zagrio.com
December 25th, 2015, 13:56

موفق باشید.

برای موتورهای جستجو دامنه شما تاثیر دارد اما پسوند آن تاثیر ندارد، به صورت کامل در مقاله ای که لینک دادم بحث شده است.

برای International Targeting به راحتی مدیر سایت می تواند در Google Webmaster Tools یا با قرار دادن کد Meta در سایت کشور مخاطب رو مشخص کند.

ojooobe
December 25th, 2015, 14:30
International Targeting برای دامنه های تارگت شده بسته هست دوستان عزیز و محترم. اگر دامنه .us و یا .co و یا .de به فرض مثال داشته باشید نمیتونید تارگت کنید برای ایران و این خودش یعنی ضربه بزرگ... دقیقاً پسوند دامنه برای سئو خیلی مهم هست حتی اگر شما متا تعریف کنید.

من هم مقالات زیادی نوشتم اما قرار نیست اطلاعات شخصی و غلط خودم رو با دیگرات شیر کنم و اونها رو هم در مسیر اشتباه حرکت بدم برای همین یک پست از وبلاگ آقای شیرازی از معروف ترین اشخاصی که در ایران مشغول سئو و آنلاین مارکتینگ هست رو به شما پیشنهاد میکنم بخونید و دیگه در مورد این موضوع با کسی بحث نمیکنم:

http://www.rezashirazi.com/post307.aspx

- - - Updated - - -

تشکر از شما

دامنه .info و .biz از همه برای شما مناسب تر هستند که باز هم پسوند .biz با توجه به کوتاه تر بودن آن تاثیر بهتر و مناسب تری در سئو شما خواهد داشت به شرطی که تمامی مسائل موثر در طول دامنه (استفاده نکردن از www) نزدیک بودن صفحه به دایرکتوری مادر و غیره رو رعایت کنید در طراحی URL هاتون. درسته در ظاهر شاید 1 کارکتر تفاوت باشد اما در سئوی دامنه و URL دنیا تفاوت ایجاد خواهد شد.

موفق باشید.

fireserver
December 25th, 2015, 14:37
با سلام دوست عزیز

از نظر بنده از لحاظ روانشناسی در ذهن دومین تاثیر داره یعنی باید طوری باشه که در زهن کاربر بمونه

و تا آن جایی که اطلاع دارم تنها تاثیر دومین در سئو زمان تمدید آن است!گوگل به کاربرانی که مثالاْ 5 ساله تمدید می کنند احترام بیشتری می گذارد تا نسبت به یک ساله ها

چون می داند این سایت حداقل 5 سالی عمر خواهد کرد ولی 1ساله هنوز معلوم نیست سال بعد باشه یا نه

GREAT
December 25th, 2015, 14:38
تشکر از شما

دامنه info
biz
مناسب هست البته پسوند های جدید هم میتونید ثبت کنید که کارتون بهتر بشه

Zagrio.com
December 25th, 2015, 14:45
International Targeting برای دامنه های تارگت شده بسته هست دوستان عزیز و محترم. اگر دامنه .us و یا .co و یا .de به فرض مثال داشته باشید نمیتونید تارگت کنید برای ایران و این خودش یعنی ضربه بزرگ... دقیقاً پسوند دامنه برای سئو خیلی مهم هست حتی اگر شما متا تعریف کنید.

من هم مقالات زیادی نوشتم اما قرار نیست اطلاعات شخصی و غلط خودم رو با دیگرات شیر کنم و اونها رو هم در مسیر اشتباه حرکت بدم برای همین یک پست از وبلاگ آقای شیرازی از معروف ترین اشخاصی که در ایران مشغول سئو و آنلاین مارکتینگ هست رو به شما پیشنهاد میکنم بخونید و دیگه در مورد این موضوع با کسی بحث نمیکنم:

http://www.rezashirazi.com/post307.aspx

موفق باشید.

سلام

در خصوص دامنه هایی که بصورت Generic هستند این امکان وجود دارد.
در خصوص برخی دامنه ها مثل fr و .. این امکان وجود ندارد و صحبت شما صحیح است.
پاسخ من به سوال استاتر تاپیک با توجه به tld هایی که ارسال کردند صحیح هست.

توجه داشته باشید دامنه ای مثل .co یا .me یا .ws و .. توسط گوگل به عنوان دامنه Generic در نظر گرفته شده است.

اطلاعات تکمیلی جهت همکاران علاقه مند:
https://support.google.com/webmasters/answer/1347922?hl=en
https://support.google.com/webmasters/answer/62399?hl=en

هر مقاله ای در زمان انتشارش معتبر هست و پس از اون ممکن هست تغییرات زیادی به وجود بیاد و استناد به مستندات قدیمی صحیح نیست.
مقاله ای که شما در این خصوص بهش استناد می کند مربوط به سال 92 هست نه الان.

Mr.Pouria
December 25th, 2015, 17:02
تشکر از همه دوستان
پس با توحه به پاسخ ها میتوان دامنه asia هم چون فعالیت ما در ایران است خریداری کرد ؟!

Zagrio.com
December 25th, 2015, 17:05
تشکر از همه دوستان
پس با توحه به پاسخ ها میتوان دامنه asia هم چون فعالیت ما در ایران است خریداری کرد ؟!

همونطور که همکار محترم گفتند اگر پسوند یا نام دامنه شما کوتاه تر باشد بهتر است.

مثلا .biz برای تجارت مناسب است.

اما اگر سایتی با محتوای آموزشی یا .. در خصوص آسیا دارید .asia از .biz بهتر است

Mr.Pouria
December 25th, 2015, 17:38
همونطور که همکار محترم گفتند اگر پسوند یا نام دامنه شما کوتاه تر باشد بهتر است.

مثلا .biz برای تجارت مناسب است.

اما اگر سایتی با محتوای آموزشی یا .. در خصوص آسیا دارید .asia از .biz بهتر است

موضوع سایت یه جورایی دانلود هست اما دسته اون زیاد مشخص نیست و تو همه زمینه ها هست ! برای هیمن بین دامین ها کمی گیر کردم