توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر بسیار ناگوار (تحریم ها)
iNicz.Com
October 6th, 2010, 00:19
تحریم uk2
و این میل که جند لحظه پیش برای من ارسال شده:
Hello,
To comply with the US Embargo regulations set by The Bureau of Industry and Security (BIS), we must kindly ask that you find a new domain registrar for the all of the domains you have through Resell.biz within the next 2 weeks. After transferring the domains in your account to the new provider, please reply to this ticket and let us know that it is safe to close your account. If we have not received a reply within two weeks, we will forcibly close your account and any associated data will be lost.
By asking you to find a new domain registrar, we will issue a refund of any unused balance on your account, which will need to be refunded to a PayPal account. Please let us know the email address of the account we will refund to. If you have any questions or concerns please let us know.
دوستان راه حل چیه !! کسی هست :-o
VatanVPS
October 6th, 2010, 00:24
راه حل:) ؟
ایرانی نباشیم
خدا کنه جاهای دیگه نگن!
1eng.ir
October 6th, 2010, 00:28
us
آمریکا که الان 33 ساله تحریممون کرده! مسئله جدیدی نیست که! ;)
ولی جالب اینجاست که بانکای دبی (از امارات همین یه شهرو خبر دارم) الان چند روزیه ریال ایرانو قبول نمیکنن! دلیلشم واضحه که جناب آقای ... (خودتون حدس بزنید ادامشو!)
nasa_de
October 6th, 2010, 00:28
این رو بهشون بدید شاید مشکل به نحوی برطرف بشه :
BBC News - US eases Cuba, Iran, Sudan sanctions to allow freer web (http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/8556341.stm)
October 6th, 2010, 00:31
برای منم ارسال شده
روز وال که من میخواستم ریسلر بگیریم پرسیدم گفت ما انگلستان هستیم و دفترمون آمریکا هست و اصلا مشکلی نداریم.
الان من چه جوری باید 800 تا دامنه ترانسفر کنم نمیدونم، خدا کنه راه بیاند
nasa_de
October 6th, 2010, 00:33
خود وزارت خزانه داری " کفار " فرمودن که مشکلی نداره از بابت این نوع تحریم ها و لغو کردنش اما اینها ظاهرا کاسه داغتر از آش هستند.
amiri113
October 6th, 2010, 00:37
uk2 از اولش هم قابل اعتماد نبود و معلوم بود يه بازی ای درمياره همونطور که est domains دراورد.
Online24
October 6th, 2010, 00:46
@ Doublex و بقیه دوستان عزیز
بحث سیاسی به این صورت شامل شدیدترین اخطارات برای کاربر میشه . لطفا رعایت کنید
فقط در حد اعلام خبر و راه حل هایی که به نظرتون میرسه لطفا نظر بدید .
SADAF HOST
October 6th, 2010, 00:50
برای منم ارسال کردند ، حالا باید چه کار کرد ؟
tmfar
October 6th, 2010, 01:22
خدا رو شکر که نرفتم رو پنلشون می خواستم برم اونجا
Aria
October 6th, 2010, 01:26
سلام.
تحریم های جدید آمریکا در راه هست ... شخص رئیس جمهور در یک مصاحبه تلوزیونی گفتند که Aggressive Sanctions در راه هست که شامل معاملات مختلف میشه و واحد پول ایران رو حدف قرار داده ...!
همینطور کشور های اروپایی موافقیت 100% کردند و اعلام آمادگی برای پشتیبانی و همراهی این طرح و در نتیجه مسدود شدن روش های معاملاتی با ایران!
مشخصاً باید فکر اساسی تری جر ارسال یک لینک کرد چون قوانین شرکت ها بسته به موقعیتشون در کشور خودشون، قابل تغییر نیست و در غیر این صورت دلیلی نداشت قوانین بزارند!
فعالاً تنها راه داره به معامله با کشور های آسیا ای و خاور میانه ختم میشه تا انشالاه این تنش ها به هر نحوی برطرف بشه و دوباره واحد پول ایران ثابت بشه چون در حال حاظر روز به روز داره پایینتر میره و در کشور امارات هم پدر ما رو دراوردن برای تبدیل تومان به درهم یا دلار و رسماً دارن ایرانی ها رو از صرافی ها بیرون می کنند!
خدا رحم کنه ...!
با تشکر.
akbari
October 6th, 2010, 10:04
یادمه یه روزی گفتم بیاید با هم یک مرکز داده راه اندازی کنیم که بازیچه دیگران نشیم 99.9% اومدن فحشم دادن. مشکلی نداره صبح بیدار میشید میبینید هیچ کدوم اکانت ها نیست و دیگر هیچ .... (برای من اتفاق افتاده)
SADAF HOST
October 6th, 2010, 10:43
دامنه هایی که اخیرا در uk2 ثبت شدند ، چون زیر 60 روز هستند که نمیشه به رجیسترار دیگه ای انتقال داد تکلیف اونها چی میشه ؟
RezaFH
October 6th, 2010, 11:24
یادمه یه روزی گفتم بیاید با هم یک مرکز داده راه اندازی کنیم که بازیچه دیگران نشیم 99.9% اومدن فحشم دادن. مشکلی نداره صبح بیدار میشید میبینید هیچ کدوم اکانت ها نیست و دیگر هیچ .... (برای من اتفاق افتاده)
ببخشید جناب اکبری
اولا که الان بحث سر دامین و رجیستر هست !
دوم اینکه با این شرایط فعلی (و پیش رو) هیچ دیتاسنتر داخلی به هیچ وجه جوابگوی سایت های موجود نیستند (روی به هیچ وجه تاکید میکنم)
میلیارد ها هزینه و سالها وقت میخواد تا در حد یک دیتاسنتر خیلی معمولی بالا بیاد (تازه گرفتن پهنای باند هم سخت تر از همه ! شاید تنها راه یه شبکه داخلی باشه که کلا تعطیل بشیم :d)
خدا بهمون رحم کنه !!!
iNicz.Com
October 6th, 2010, 11:24
ایول به همه که بجای راهنمایی دارن حود به خود بحث میکنن. :71:
Online24
October 6th, 2010, 11:45
جناب akbari حق با شماست ! ولی الان هم مراکز داده های دولتی یا خصوصی ( با سرمایه گذاری زیاد ) در کشور ایجاد شده و در حال سرویس دهی هستند ! ولی باز هم با مشکلاتی از قبیل کمبود پهنای باند و کیفیت نامناسب شبکه و ناپایداری اون و علاوه بر این مشکلات عجیبی که با ip های ایرانی داریم و ... مانع از استفاده فراگیر از این سرویس ها شده !
لازمه مسئولین ( که اهمیت زیادی برای خودکفایی در هر زمینه قائلند ) برای این بخش هم سرمایه گذاری و پشتیبانی انجام بدند ! و یا حداقل محدودیت ها و گرانفروشی ها و انحصارطلبی ها رو از بین ببرند تا این بخش بتونه حداقل نیازهای داخلی رو در حد قابل قبولی جوابگو باشه .
بخش خصوصی در ایران پتانسیل نیروی انسانی و فنی بسیارخوبی داره ولی مشکلاتی وجود داره که مطمئنا شما هم در جریان اون ها هستید .
الان میبینیم که یک Registrar به نوعی تحریم رو شامل کاربران ایرانی کرده . به نظر شما امکان اینکه مجوز های Icann رو برای ثبت دامنه های بین المللی و به عنوان یک شرکت ایرانی گرفت وجود داره ؟
* در ضمن در همین انجمن بارها به خطر تحریم این نوع Registrar ها اشاره کرده بودیم و فقط استفاده از چند registrar خاص رو توصیه کرده بودیم اما ...
در کل برای خودکفایی در این بخش نیاز به خودکفایی در بخش مراکز داده و شبکه جهت میزبانی وب سایت ها در داخل کشور - ثبت دامنه - نرم افزار ها و حتی سخت افزار های مورد نیاز و همینطور تکنولوژی های مربوطه هست !
در غیر این صورت از این خبرهای بسیار ناگوار بازهم خواهیم شنید .
IFACO.Net
October 6th, 2010, 11:58
تحریم uk2
و این میل که جند لحظه پیش برای من ارسال شده:
Hello,
To comply with the US Embargo regulations set by The Bureau of Industry and Security (BIS), we must kindly ask that you find a new domain registrar for the all of the domains you have through Resell.biz within the next 2 weeks. After transferring the domains in your account to the new provider, please reply to this ticket and let us know that it is safe to close your account. If we have not received a reply within two weeks, we will forcibly close your account and any associated data will be lost.
By asking you to find a new domain registrar, we will issue a refund of any unused balance on your account, which will need to be refunded to a PayPal account. Please let us know the email address of the account we will refund to. If you have any questions or concerns please let us know.
دوستان راه حل چیه !! کسی هست :-o
برای منم ارسال شده
روز وال که من میخواستم ریسلر بگیریم پرسیدم گفت ما انگلستان هستیم و دفترمون آمریکا هست و اصلا مشکلی نداریم.
برای منم ارسال کردند ، حالا باید چه کار کرد ؟
اگه نمی تونید انتقال بدید، باید در شهری که uk2 دفتر داره یک وکیل بگیرید و بفرستید سراغ شون تا تهدیدشون کنه و اگر به حرف وکیل گوش نکردند، باید بره شکایت حقوقی علیه uk2 بکنه که احتمال 95 درصد موفق میشید.
1Mizban
October 6th, 2010, 12:04
زیر بار نمیرند
هر چی دیشب تا حالا گفتم انگار نه انگار
میگم یه پنل یه مشخصات خارج ایران بسازم و انتقال بدم بازم قبول نمی کنند.
من که به احتمال 99% ترانسفر کنم به دایرکت آی، فقط می مونه تکلیف اون دامنه های قبل 60 روز که اونم میل دادم ببنم چه میگند
sshiran
October 6th, 2010, 13:18
دوستان تقسیر هیچ کس نیست جز خودتون این تحریم ها از روز اول بوده هست و خواهد بود شما بخاطر اینکه چند دلار ارزون تر باشه میرید سراغ شرکت های تحریم کننده و دل به حرف اونا خوش میکنید از شما دوستان با تجربه بعیده !
خوبه که هرچی دامنه داشتم منتقل کردم و خیالم راحته
ما که چند بار دهنمون سوخته از تحریم حالا امید وارم بخیر بگذره
Xfise
October 6th, 2010, 13:44
چیز جدیدی نیس کم و بیش بیشتر دیتا سنتر های امریکا با ایران مشکل دارند
فک کنم اروپا کمتر گیر بدند
akbari
October 6th, 2010, 14:32
ببخشید جناب اکبری
اولا که الان بحث سر دامین و رجیستر هست !
دوم اینکه با این شرایط فعلی (و پیش رو) هیچ دیتاسنتر داخلی به هیچ وجه جوابگوی سایت های موجود نیستند (روی به هیچ وجه تاکید میکنم)
میلیارد ها هزینه و سالها وقت میخواد تا در حد یک دیتاسنتر خیلی معمولی بالا بیاد (تازه گرفتن پهنای باند هم سخت تر از همه ! شاید تنها راه یه شبکه داخلی باشه که کلا تعطیل بشیم :d)
خدا بهمون رحم کنه !!!
یه روزی به من گفتن نمیشه و نمیتونی دیدید که شد و تونستم. بزودی تغییرات بزرگی در سرور های ایرانی اعمال میکنیم منتظر باشید. نمیگم تغییراتو چون باز هم میگید نمیتونی :d
Masoud.B
October 6th, 2010, 14:45
یه روزی به من گفتن نمیشه و نمیتونی دیدید که شد و تونستم. بزودی تغییرات بزرگی در سرور های ایرانی اعمال میکنیم منتظر باشید. نمیگم تغییراتو چون باز هم میگید نمیتونی :d
آقای اکبری تلاش شما قابل تحسینه و قابل تقدیر چون دارین هزینه میکنید ، ولی با پهنای باندی که باهاش سرویس دیال آپ عرضه میکنند نمیشه دیتاسنتر زد !! الان که تو ایران Adsl 512 نمیدن میگن باید مجوز داشته باشی ! فکرشو بکنید پهنای باندی که واسه دیتاسنتر اختصاص باید داد چقدره ؟ طرف با 30$ پورت 1GB میده به مشتری ولی تو ایران واسه پهنای باند 20 mb بعد از کلی دوندگی و پ ا ر ت ی بازی میلیونها تومان باید هزینه کنی
با تمام وجود آرزو میکنم موفق بشید ولی با این شرایط نمیشه مثل دویدن دنبال سراب میمونه
mdf092
October 6th, 2010, 16:03
دقیقا مشکل توی ایران همین پهنای بانده
من به خاطر مسائل کاری از هزینه فروش پهنای باند به شرکتهای pap مطلعم
اگر ما هم بخوایم روی این مطلب سرمایه گذاری کنیم
با ریسک بالایی مواجه میشیم
bestvps
October 6th, 2010, 16:17
هنوزم جواب من همونه ! نگاهتون هم به مسئل یه نگاه سطحی هست !
iNicz.Com
October 6th, 2010, 16:26
مرسی از راهنمایی همه =))
حالا من تو رسلر کلاب اکانت باز کنم و حداقل 199$ رو واریز کنم ، میشم رسلر .
خوب برای انتقال دامنه ها به رسلر کلاب هزینه میخواد !! چقدر تعداد بالای 100 تا هستش !! چی کنم !!
لطفا به این ها جواب بدبد.
Ali-718
October 6th, 2010, 16:34
مرسی از راهنمایی همه =))
حالا من تو رسلر کلاب اکانت باز کنم و حداقل 199$ رو واریز کنم ، میشم رسلر .
خوب برای انتقال دامنه ها به رسلر کلاب هزینه میخواد !! چقدر تعداد بالای 100 تا هستش !! چی کنم !!
لطفا به این ها جواب بدبد.
لن ۱۹۹ دلاری به کار شما نمیاد که ٫ برای انتقال هر دامنه باید هزینه یک سالش هم برداخت کنی ٫
bestvps
October 6th, 2010, 16:37
پهنای باند ایران باید از خارج تامین بشه ! اینترنت ملی یک بحث بسیار بی خود هست ! چون اینترنت و ملی دو واژه ی متضاد هستن ! و همین طور Icann فکر نکنم همچینن مجوزی برای شرکت ایرانی صادر کنه !
ضمنا بجای نگاه های مقطعی باید راه حلی اساسی پیدا کنیم ! یقینا اکثر دوستان تو چند روز اخیر مشکلات ارزی رو تجربه کردن ! حالا بهتره که یه راه واسه خرید پهنای باند پیدا کرد که اونم ماشالا ! دست شرکت خصوصی نمیدن ! :D امسال تابستون قرار بود خیلی از مشکلات حل بشه اما با موضع گیری های جدید چندی از دوستان نسبت به یه مسئله ی بی ربط کل امتیازات تجاری که قرار بود تحریمشون لغو بشه دوباره تحریم شدن ! بلکه امتیازات دیگه ای هم تحریم شد که حالا دیگه درگیر بحث نمیشیم !
واسه خرید دامنه و اینها به نظر من بهترین راه اینه که با مشخصات خارجی خرید انجام بشه ! و متاسفانه از اونجا که کشور ما کلا همش حرفه خالصه :D ما هیچ امتیازی نداریم که بخوایم اونا رو تحت فشار بزاریم !
اگه دنباله راه حل اساسی هستید ایده های نو بدید ! ایده های موثر جهانی ! نه ملی ! پروژه ملی تعریف نکنید !!! پروژه رو از کوچیک شروع کنید و قابل توسعه در نظر بگیرید ! تا اگه یه روزی خواستن یه چیزی اطمون بگیرن ! ما هم یه چیزی داشته باشیم که به بهونه اون نتتونن همچین کاری کنن ! بازم میگم سطحی نگری دوای این درد نیست ! اونا امروز سرور ها و دامنه های ما رو تحریم میکنن ! امروز دیگه کار از کار گذشته ! باید به فکر اینده بود چون اگه امروز بریم سراغ افتتاح ثبت کننده دامنه ملی و دیتا سنتر ملی زمان خیلی بیشتری میبره و بقیه چیزا هم از دست میدیم ! امروز باید ضمن اینکه تلاش کنیم این چیزا رو بدست بیاریم باید بیشتر تمرکزمون رو چیزایی باشه که داریم ! نه اونایی که از دست رفته و باید بتونیم بحران رو مدیریت کنیم ! افتتاح سرور و دیتاسنتر ملی هم فکر نکنید بنده مخالفشم ! ولی تو این فاز مسلما پاسخ گو نخواهد بود ! این مورد رو من 3-4 سال پیش زمانی که هنوز به اون صورت دیتا سنتر ها جایی رو تحریم نکرده بودن و اوضاع اینقدر خیت نبود !!! یه چند جا مطرح کردم ! کسی گوش نداد تو اینترنت هم تو یه فروم مطرح کردم که تقریبا استقبال خوبی شده بود اما زیر ساختی که نیاز بود در دسترس نبود ! بعد هم یه اقداماتی انجام دادیم به صورت کاملا مردمی و آزاد :D دیدیم که نه کیفیت داره و نه ارزش مالی :D چون هر آی پی استاتیک ماهانه 7-8 10 هزار تومان پامون میافتاد ! دیتا هم که جدا ! سرعت هم که اون موقع معضلی بود ! هنوزم هست ! قیمت هم که واسه خودش هفت خوانی بود ! :D و کشور ما تو زمینه زیر ساخت شبکه متاسفانه فقط شعار میده ! :) لا اقل تا 3-4 سال پیش که اطلاعاتی داشتم هیچ نقطه قابل اتکایی نداشت ! دیگه واقعیت ها رو نمیشه چشم پوشی کرد !
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
دوست گرامی در مورد ریسلر کلاب یه نکته بهتون بگم ! باید یه فکس هم براشون بزنید تا بتونید از خدماتشون استفاده کنید وگرنه حسابتون بسته میشه این مورد گویا جدیدا اینطوری شده ! لطفا قبل از افتتاح حساب یه سرویس فکس خارجی پیدا کنید که بعد به مشکل نخورید !
NET
October 6th, 2010, 16:53
فکر کنم اگر بحث روی دامین متمرکز بشه بهتر هست چون مشکل دوستان الان دامین هاشون هست که ممکنه از دست بدند.
بحث سرور و مرکز داده و .... به نظر من بحث های جانبی هست در حال حاضر و بهتره جای مجزایی برای این کار در نظر گرفته بشه
iNicz.Com
October 6th, 2010, 17:01
ممنون از همه ، خودم راه حل پیدا کردم بای.:57:
Ali-718
October 6th, 2010, 17:03
ممنون از همه ، خودم راه حل پیدا کردم بای.:57:
راه حلتون رو اگه میتونید بگید که بقیه دوستان هم اسفاده کنند٫
iNicz.Com
October 6th, 2010, 20:00
حد اقل بیاید دفاع کنید. :57:
Resell.biz - Closing Account due to Embargo - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?p=7050728&posted=1#post7050728)
nasa_de
October 6th, 2010, 20:10
این خبر bbc رو هم قرار بدید.
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
چون یک خبر مستند هست
sharax
October 7th, 2010, 16:07
با سلام
دوستان یک سوال!
تحرم شدن ایران به ضرر مشتری هست یا فرشنده؟
یعنی دامنه ها باید انتقال داده شود ولی هزینه را باید فروشنده بده یا خریدار؟
به نظر من مشکل خریدار نیست که هزینه رو بده مگه خریدار گفته برین از این شرکت دامنه بخرید؟
با استناد ایمیل هایی از سوی فروشندگانی که تحریم شدند.
asrhosting
October 7th, 2010, 16:10
به ضرر همه ! به غیر nic.ir !!!
بهتره ما هم تحریم کنیم و قید دامنه های بین المللی رو بزنیم !
ما که دامنه ملی داریم چرا ... ؟
شاید هم غیر منطقی باشه ولی ....
Aria
October 7th, 2010, 16:16
سلام.
مشخصاً تنها راه حل آفر دادن به کاربر هست برای تمدید دامنه خودش به صورت زود هنگام و با درصدی تخفیف و به این روش اگر شما 20 دامنه دارید و هر دامنه برای انتقال 10 هزار تومان برای شما هزینه خواهد داشت، میتونید به کاربر پیشنهاد کنید که 8900 تومان برای تمدید پرداخت کنند و با این اوصاف شما فقط 22 هزار تومان ضرر می کنید به جای 200 هزار تومان ;)
همینطور استفاده از دامنه ملی اصلاً روش مناسبی نیست چون هنوز به صورت رسمی اعلام نشده ولی گوگل و Yahoo و MSN و Bing در حال اعمال تحریم های مستقیم برای دامنه های .ir هستند که حتی در search های دیگه result ندن و مثل سایت هایی که روی IP های ایران هاست میشن، Rank پایین بره مشکلات دیگه به ترتیب پدید بیاد و در نتیجه این خود شما هستید که ضرر می کنید نه کس دیگه ... خود تحریمی دارید مگه ؟
با تشکر.
sharax
October 7th, 2010, 16:28
سلام
aria جان حرف شما متین ولی در نظر داشته باش اگر شما یک واسطه بین یکسری باشید
یعنی خرید کنید از کسی مثلا 8 تومان بعد بفروشید 9 تومان(مثال)
خریدار دوم کنار میاد با این مشکل؟
پس انتخواب شرکت مناسب جهت خرید دامنه به عهده فروشنده است نه خریدار ها!
این همه کلک میزنین در خرید سرور و ... (ما ایرانیا که دست به کلکمون خوبه:ی) چرا سر خرید دامنه این کار هارو نمی کنید؟
اگر میخواین هزینه ای بگیرید باید خیلی پایین باشه شاید من نخوام دوباره با اون شرکت کار کنم و دامنه هام رو تمدید کنم!
من 35تا دامنه در 4شرکت متفاوت ثبت کردم و فعلا یک شرکت اعلام کرده که در این شرکت 8تا دامنه ثبت کردم!
به نظر شما خریدار های بده زیر بار میرن که هر کدام به قول شما 8900 تومان بدن برای تمدید زود هنگام + انتقال؟
اگر قبول نکنه مشتری بنده باید 71200 تومان از جیب بدم که آیا سر سال مشتریم دامنه را تمدید می کنه یا نه!
شاید سال دیگه هزینه دامنه پایین بیاد!
به نظر بنده ضرر هایی که یک شرکت میخوره را باید خودش متقبل بشه نه من خریدار که خودم هم یک واسطه هستم!
دلیل ویرایش:
تعداد اصلی 8 عدد بود که به اشتباه 9عدد گفتم
با تشکر
Aria
October 7th, 2010, 16:53
سلام.
بنده که شخصاً فقط از Direct-I و Tucows خرید می کنم و مشتریان من هم از 4 سال پیش تا به حال بدون مشکل قادر به تمدید هستند و بنده هم در طی این 4 سال بیش از 14 هزار دلار fund transaction داشتم و مشکلی نبوده (بیشتر با directi کار می کنم البته).
با تشکر.
sharax
October 7th, 2010, 16:58
دوستان نظر بدین لطفا!
حرف من درسته یا خیر؟
newspub
October 7th, 2010, 17:01
با سلام
دوستان یک سوال!
تحرم شدن ایران به ضرر مشتری هست یا فرشنده؟
یعنی دامنه ها باید انتقال داده شود ولی هزینه را باید فروشنده بده یا خریدار؟
به نظر من مشکل خریدار نیست که هزینه رو بده مگه خریدار گفته برین از این شرکت دامنه بخرید؟
با استناد ایمیل هایی از سوی فروشندگانی که تحریم شدند.
تقریبا حق با مشتریه چون فروشنده از اون پولش رو گرفته ولی برای اینکه بیشتر سود کنه رفته یه جای ارزون با ریسک دامنه رو ثبت کنه به جای یه جای معتبر که با ایران مشکل داره حالا حق نداره پولی بگیره.
mdt
October 7th, 2010, 18:19
سلام.
بنده که شخصاً فقط از Direct-I و Tucows خرید می کنم و مشتریان من هم از 4 سال پیش تا به حال بدون مشکل قادر به تمدید هستند و بنده هم در طی این 4 سال بیش از 14 هزار دلار fund transaction داشتم و مشکلی نبوده (بیشتر با directi کار می کنم البته).
با تشکر.
من به علاوه مواردی که Aria ذکر کرده از OnlineNIC هم از سال 2003 استفاده کرده ام و تا به حال مشکلی نداشته ام.
SADAF HOST
October 7th, 2010, 18:37
آنلاین نیک هم زیاد اعتباری بهش نیست برای ایرانیان ، اینم ممکنه بعدا برای ایرانیا مشکل ساز بشه ، در حال حاظر برای ایرانیان فقط Directi
alisc
October 7th, 2010, 18:55
از کجا معلوم DirectI هم فردا تحریم نکنه ؟؟؟ تضمین دادند ؟؟ یا داخل قوانینشون سیاست کار با ایران رو قرار دادند ؟؟؟؟
1. اگر پنل Resell.biz غیرایرانی باشه چی ؟ اونها هم تحریم شده ؟ ( IP هم چک می کنند ؟ )
Xfise
October 7th, 2010, 19:12
از کجا معلوم DirectI هم فردا تحریم نکنه ؟؟؟ تضمین دادند ؟؟ یا داخل قوانینشون سیاست کار با ایران رو قرار دادند ؟؟؟؟
1. اگر پنل Resell.biz غیرایرانی باشه چی ؟ اونها هم تحریم شده ؟ ( IP هم چک می کنند ؟ )
فک نکنم هیچ شرکتی بتونه چنین تضمینی بده
منم باOnlineNik کار میکنم تا اینجا که مشکلی نداشتم فکرم نکنم بعدا مشکلی پیش بیاد
MelatHOST
October 7th, 2010, 22:11
عزيز دايركت آي هندي است
IFACO.Net
October 8th, 2010, 00:24
آنلاین نیک هم زیاد اعتباری بهش نیست برای ایرانیان ، اینم ممکنه بعدا برای ایرانیا مشکل ساز بشه ، در حال حاظر برای ایرانیان فقط Directi
فک نکنم هیچ شرکتی بتونه چنین تضمینی بده
منم باOnlineNik کار میکنم تا اینجا که مشکلی نداشتم فکرم نکنم بعدا مشکلی پیش بیاد
خدمات ثبت دامنه و میزبانی وبهاستینگ اعم از سرور و هاست اشتراکی و ... ، جز قوانین تلکام بین المللی هست و هیچ شرکتی در هیچ کجای دنیا نمی تونه به بهانه تحریم و ... قراردادش رو یکطرفه لغو کنه و کاربرش رو متضرر کنه و این کاری که در آمریکا و .... مرسوم شده و دارند از موقعیت شون سوءاستفاده می کنند نوعی سوءاستفاده از موقعیت بد سیاسی هست که از تخاصم بین کشورها حاصل شده والا قانونا کارشون خلاف هست و اگر کسی بتونه بره اونجا و رسما شکایت کنه می تونه محکوم شون کنه مثل همون کاری که سایت تابناک کرد و جلوی بسته شدن سرورش رو در The Planet گرفت ! و این در حالی است Uk2 در انگلیس هست و در اونجا با گرفتن یک وکیل، میشه براحتی حساب این شرکت متخلف رو رسید.
shamimi
October 8th, 2010, 00:28
حالا چی می شه تو کجا باید دامین ثبت کنیم ؟
اهههههه گند زدن به مملکت خدایییییییییییییییییییییی یx-(
هیچ چیزی سر جاش نیست
nasa_de
October 8th, 2010, 00:32
خدمات ثبت دامنه و میزبانی وبهاستینگ اعم از سرور و هاست اشتراکی و ... ، جز قوانین تلکام بین المللی هست و هیچ شرکتی در هیچ کجای دنیا نمی تونه به بهانه تحریم و ... قراردادش رو یکطرفه لغو کنه و کاربرش رو متضرر کنه و این کاری که در آمریکا و .... مرسوم شده و دارند از موقعیت شون سوءاستفاده می کنند نوعی سوءاستفاده از موقعیت بد سیاسی هست که از تخاصم بین کشورها حاصل شده والا قانونا کارشون خلاف هست و اگر کسی بتونه بره اونجا و رسما شکایت کنه می تونه محکوم شون کنه مثل همون کاری که سایت تابناک کرد و جلوی بسته شدن سرورش رو در The Planet گرفت ! و این در حالی است Uk2 در انگلیس هست و در اونجا با گرفتن یک وکیل، میشه براحتی حساب این شرکت متخلف رو رسید.
میشه قوانین رو لطف کنید قرار بدید , حداقل این دوستمون اون قوانین رو براشون بفرسته /
IFACO.Net
October 8th, 2010, 00:51
میشه قوانین رو لطف کنید قرار بدید , حداقل این دوستمون اون قوانین رو براشون بفرسته /
فقط با گرفتن وکیل و تنظیم شکایت نامه حقوقی در کشور مربوطه میشه کاری کرد، با فرستادن متن و ... به حرف تون گوش نمیدند.
amiri113
October 8th, 2010, 02:13
مسئله اينه که کسی نميتونه بره اونجا :دی
چون به ايرانی جماعت ويزا نميدن که پاشه بره اونجا از شرکت هاشون شکايت کنه!
ميون کلام دوستان: يکی از دوستانم يک اکانت در آنلاين نيک با حدود 400 دلار موجودی داره که الان يکسالی هستش ازش استفاده نميکنه.
گفته حاضر هستش به قيمت دلار همون روزا که قطعا نزديک 1000 تا 1010 بوده بفروشه و در حقيقت اکانت رو واگذار ميکنه.
کسی اگر خواست بگه تا شمارشو بدم خودتون زنگ بزنيد.
با تشکر
علی امیری
1Mizban
October 8th, 2010, 10:27
فقط با گرفتن وکیل و تنظیم شکایت نامه حقوقی در کشور مربوطه میشه کاری کرد، با فرستادن متن و ... به حرف تون گوش نمیدند.
فکر کنم من اگه با هزینه شخصی خودم همه دامنه ها رو هم ترانسفر کنم خرجش کمتر شه ...
فعلا Move کردم به یه پنل که صاحبش کانادایی هست، امیدوارم مشکلی پیش نیاد
1eng.ir
October 8th, 2010, 10:49
بچه ها جمع بشید پولاتونو بذارید رو هم، بدید من برم شکایتشون کنم :d
آخه دایرکتی و UK2 شدن شرکت که شماها باش کار میکنید ؟! :d فقط Name.Com LLC :67: الان میدونن من ایرانیم ولی کاری به کارم ندارم :106:
یه سوال!
UK2 چرا حرف مفت میزنه ؟! / ایرانی بودن از نظر اونا جرمه ولی مشتری ایرانی داشتن جرم نیست! اینو میتونید از هر جایی که دلتون خواست بپرسید! ... یه پنل با مشخصات واقعی و غیر ایرانی بسازید و کلیه ی دامیناتونو منتقل کنید اونجا! حق گیر دادن و ... هم ندارن! (منظورم همتون بود، یکی بشید و بدید یکی از بچه ها که تو ایران نیست براتون پنل بگیره و ...)
ادیت: ادیتور مذخرف وی بی!
alisc
October 8th, 2010, 10:58
1eng.ir جان عزیز ، آیا Name.com هم ریسلر میده ؟؟؟ ( مثل UK2 پنلش رایگان هست یا باید هزینه ای بدیم ؟؟؟ )
1 سوال دیگه : اگر در UK2 یک پنل با مشخصات غیر ایرانی بسیازیم ، مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟
آیا IP رو چک می کنند ؟؟
1eng.ir
October 8th, 2010, 21:14
1eng.ir جان عزیز ، آیا Name.com هم ریسلر میده ؟؟؟ ( مثل UK2 پنلش رایگان هست یا باید هزینه ای بدیم ؟؟؟ )
1 سوال دیگه : اگر در UK2 یک پنل با مشخصات غیر ایرانی بسیازیم ، مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟
آیا IP رو چک می کنند ؟؟
ریسلری نداره، فقط Sub Account داره.
قیمتا برای همه یکسانه.
در مورد اطلاعات ایرانی و غیر ایرانی و آی پی چک کردن/نکردن اطلاعاتی ندارم! ...
بهتره همیشه کار قانونی انجام بدید تا مشکلی براتون پیش نیاد!
shamimi
October 8th, 2010, 21:18
uk2 هم می دونه ما ایرانی هستیم
saeidj
October 8th, 2010, 23:05
برای منم ارسال شده
1mizban من راه حل پیدا کردم اگه می خوای می تونم مشکلتو حل کنم.. چون دامین هات زیاده می گم...
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
البته قول نمیدم:d
1Mizban
October 9th, 2010, 00:13
خوب بفرمایید
saeidj
October 9th, 2010, 01:17
خوب بفرمایید
من اینو قبلا گفتم ولی اینگار نیمده!:-??
چون من پنلم وریفای شده هست و زیاد هم ازش استفاده ندارم گفتم شما که دامین هات زیاده شاید بتونم کمکی کنم که دیگه مشکلت حل شده
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
آخه دایرکتی و UK2 شدن شرکت که شماها باش کار میکنید ؟! فقط Name.Com LLC الان میدونن من ایرانیم ولی کاری به کارم ندارم
اینقدر کلاس نزار uk2 هم می دونه من ایرانیم ولی کاری به کارم نداره هرچقدر هم که می خوای برو abuse بده:d
1Mizban
October 9th, 2010, 01:24
من ترسم اینه که اون پنل هم ببنده، هر چند برای من نیست و کلا به اسم یه شرکت خارج از کشوره...
alisc
October 9th, 2010, 11:07
دوستان با عرض پوزش ، میدونم اینجا جاش نیست اما یک سوال :
1. Name.com قیمت های ثبت دامینش خوبه ؟ کسی اطلاع نداره چند هست ؟ ( با ویزا کارت میشه پرداخت کرد )
2. از کجا باید sub panel گرفت ؟
3. اکانت هایی که داخل UK2 با مشخاصت غیر ایرانی ثبت شدن هم ، بسته شده ؟
بیانیه ی شدیدالحن بنده در webhostingtalk.com :
Web Hosting Talk - View Single Post - Resell.biz - Closing Account due to Embargo (http://www.webhostingtalk.com/showpost.php?p=7055895&postcount=23)
دوستانی اگه نظری دارند تو همون تاپیک بگند تا فکر نکنند با تحریم ها به جایی میرند
تاپیک در webhostingtalk.com که هادی ایجاد کرده: Resell.biz - Closing Account due to Embargo - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=987058)
Aria
October 9th, 2010, 18:38
سلام.
پیشنهاد می کنم فقط با ResellerClub کار کنید چون name.com هم آمریکایی هست و دیر یا زود همه رو بیرون می کنه چون تحریم های بسیار سخت تری در راه هست و هیچ شرکت آمریکایی ای نمیتونه ازشون فرار کنه حتی دیتاسنتر هایی که در حال حاظر دارند با ایران کار می کنند و بعضی کاربرا دلشون خوش هست که عمراً تحریم نمیشیم چون یک یا چند نفر در اون دیتاسنتر ایرانی هستند ...!
با تشکر.
khudeman
October 9th, 2010, 21:00
ریسلری نداره، فقط Sub Account داره.
قیمتا برای همه یکسانه.
در مورد اطلاعات ایرانی و غیر ایرانی و آی پی چک کردن/نکردن اطلاعاتی ندارم! ...
بهتره همیشه کار قانونی انجام بدید تا مشکلی براتون پیش نیاد!
دوست عزیز شما طرفدار name هستید و با آن آشنا هستید. خواهش میکنم بفرمایید که ایا sub account های آنجا را میشود با اطلاعات شخصی متفاوت از اکانت اصلی تنظیم کرد و یا خیر؟ یا اینکه بعضی چیزها را میشود و بعضی را نمیشود؟ طریقه پرداخت چگونه است؟ آیا ساب اکانت میتواند پرداخت کند یا نه؟ ممنون از شما. اگر هر چیزی در باره محاسن و کمبودهای آن سراغ دارید بفرمایید. با تشکر
Mohsen
October 9th, 2010, 21:44
دوستان کسی در مورد جواب سوال دامنههایی که اخیرا ثبت شدند حرفی نزد، بالاخره تکلیف اونا چی میشه؟ یعنی نه میشه منتقل کرد و نه استفاده کرد؟!؟ پس چیکار باید کرد؟!؟
1Mizban
October 9th, 2010, 21:51
تا 4دسامبر فرصت دادند
sharax
October 12th, 2010, 23:42
با سلام
دوستان من تعداد 8 دامنه ثبت کرده ام در شرکت آقای 1mizban ولی ایشان همانطور که قبلا هم گفتم میگن باید هزینه انتقال را بدین
من جهت اطلاع این دوست عزیز اینجا خواهم گفت که ضرر اینگونه مشکل از سوی بنده یعنی خریدار نیست بلکه از سوی فروشنده هست!
و اگر هر مشکلی پیش بیاید برای دامنه های بنده اینجانب به صورت حقوقی اقدام خواهم نمود
در ضمن بگم برای این اینجا مطرح کردم که در دنیای مجازی دوستانی که می خونند شاهد ماجرا باشند و به ایشان اصلا تیکت نزدم جدیداً زیرا در آخرین ایمیلشان ذکر کردند!
لطفا از بحث های چرا و چگونه و برای چه و ... خودداری کنید که به اندازه کافی توضیح داده شده است.
و در آخر گفتن 90% مشکل پیش نمیاد و من دامنه را برای 90% اطمینان نکردم به این شرکت بلکه بعد از دیدن قیمت و شرکت ثبتی خرید کرده ام.
با تشکر
1Mizban
October 13th, 2010, 11:40
سلام
من به اندازه کافی در این مورد تو ایمیل های مختلف توضیح دادم...
زحمت خودم رو هم کشیدم، 2 شب نخوابیدم دامنه Move میکردم
برای اون دوستانی هم که مشکل هزینه داشتند باهاشون راه اومدم، خیلی ها هم ترانسفر کردم
بهتره شما هم یه خرده با ما راه بیایید، تحریم که دست من نبوده،
به هر حال دوستانی که فکر میکنند با شکایت راه به حایی میبرنند مختارند هر گونه اقدام قانونی علیه ما انجام بدند.
با تشکر.
VatanVPS
October 13th, 2010, 11:55
با سلام
دوستان من تعداد 8 دامنه ثبت کرده ام در شرکت آقای 1mizban ولی ایشان همانطور که قبلا هم گفتم میگن باید هزینه انتقال را بدین
من جهت اطلاع این دوست عزیز اینجا خواهم گفت که ضرر اینگونه مشکل از سوی بنده یعنی خریدار نیست بلکه از سوی فروشنده هست!
و اگر هر مشکلی پیش بیاید برای دامنه های بنده اینجانب به صورت حقوقی اقدام خواهم نمود
در ضمن بگم برای این اینجا مطرح کردم که در دنیای مجازی دوستانی که می خونند شاهد ماجرا باشند و به ایشان اصلا تیکت نزدم جدیداً زیرا در آخرین ایمیلشان ذکر کردند!
و در آخر گفتن 90% مشکل پیش نمیاد و من دامنه را برای 90% اطمینان نکردم به این شرکت بلکه بعد از دیدن قیمت و شرکت ثبتی خرید کرده ام.
با تشکر
فکر کنم تو قوانین هر شرکتی موقع خرید ذکر شده که تحریم , واقعه طبیعی مثل زلزله و از این قبیل شامل حال خسارت برای سرویس دهنده نخواهد شد!
1eng.ir
October 13th, 2010, 12:11
دوست عزیز شما طرفدار name هستید و با آن آشنا هستید. خواهش میکنم بفرمایید که ایا sub account های آنجا را میشود با اطلاعات شخصی متفاوت از اکانت اصلی تنظیم کرد و یا خیر؟ یا اینکه بعضی چیزها را میشود و بعضی را نمیشود؟ طریقه پرداخت چگونه است؟ آیا ساب اکانت میتواند پرداخت کند یا نه؟ ممنون از شما. اگر هر چیزی در باره محاسن و کمبودهای آن سراغ دارید بفرمایید. با تشکر
پیشنهاد میکنم از Name نگیرید چون به زودی تحریم خواهیم شد! (الانم هستیم!)
ساب اکانت رو با هر اطلاعاتی خواستی بدی / اطلاعات خودت / اطلاعات الکی / درست / ... ولی حواست باشه که 100% بت گیر میدن!
طریقه پرداخت هم با پی پال و کردیته. ساب اکانت رو دقیقاً نمیدونم میتونه پرداخت کنه یا نه! + اصلاً نیازی به ساب اکانت نیست. همه میتونن اکانت داشته باشن!
کمبودی ندیدم داشته باشه! (یعنی برای کارای معمولی خوبه) ولی با ایران مشکل داره! ... / تاپیکای زیادی هم در مورد مقایسه ی رجیستارهای زده شده ...
---------- Post added at 11:11 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
تحریم و سیل و زلزله و سوختن کامپیوتر (!) جز موارد فورش ماژوره! ...
تأثیر فورس ماژور برقراردادهای اداری
عواملی چند، موجب بههم خوردن تعادل قرارداد میشوند، به طوری كه بین وضع قبلی قرارداد و وضع فعلی آن ممكن است اختلاف زیادی وجود داشته باشد. رفع اشكالات و حل نتایج حقوقی ناشی از بهم خوردن نظم قرارداد، امری مهم است؛ چرا كه وقایعی همچون سیل، زلزله، جنگ یا تغییرات شدید اقتصادی مانند تورم وگرانی یا تصمیمات سیاسی عمده، هر یك به نوبه خود ممكن است اجراء قرارداد را تحت تأثیر قرار دهد.
فورسماژور یا اجبار مادی عبارت است؛ هر حادثه یا مانع خارجی غیرقابل پیشبینی و غیرقابل مقاومت كه متعهد را از اجرای تعهد باز دارد و سبب برائت ذمۀ وی از ایفاء تعهدات شود. فورسماژور نوعی جبر و زور است؛ خواه طبیعی مثل زلزله و سیل و خواه غیرطبیعی مانند جنگ و انقلاب.
شرایط تحقق فورسماژور:
1) حادثه و عملی كه موجب عدم امكان اجرای تعهد شده، باید مستقل و خارج از اراده و عمل متعهد باشد و الّا فورس ماژور محسوب نمیشود.
2) حادثه مورد استناد، پیشبینی نشده و غیرقابل پیشبینی باشد؛ یعنی حادثه غیرعادی و ناگهانی و نادر باشد والّا در زمستان باریدن برف زیاد، در مناطق كوهستانی قابل پیشبینی است و متعهد نمیتواند باریدن برف را در زمستان، فورسماژور فرض كرده و بدان استناد كند.
3) حادثه غیرقابل دفع بوده و اجرای قرارداد را ناممكن و غیر مقدور سازد.
«متخلف از انجام تعهد، وقتی محكوم به تأدیه خسارت میشود كه نتواند ثابت نماید كه عدم انجام، بهواسطه علت خارجی بوده است که نمی توان مربوط به او نمود.» (مفاد ماده 227 قانون مدنی)
«اگر متعهد بهواسطۀ حادثهای كه رفع آن خارج از حیطه اقتدار اوست، نتواند از عهدۀ تعهد خود برآید محكوم به خسارت نخواهد بود» (مفاد ماده 229 قانون مدنی)
البته از لحاظ آئین دادرسی مدنی باید فورسماژور اثبات شود و اثبات آن بهعهدۀ مدعی است. و مدعی كسی است كه فورسماژور مانع اجرای تعهدات او شده است.
آثار حقوقی فورسماژور:
1) مهمترین اثر حقوقی آن، سقوط تعهد یارهائی از مسئولیت قرارداری است.
2) تعلیق اجرای قرارداد تا زمانیكه فورسماژور ادامه دارد. و پس از رفع حالت فوقالعاده، در مورد اینكه قرارداد به حالت سابق برمیگردد یا خیر؟ نظرات متفاوتی ارائه شده است.
3) انحلال قرارداد در صورتی كه مدت فورسماژور طولانی باشد.
4) عدم امكان استفاده اداره طرف قرارداد از ضمانت اجراهای قانونی و قراردادی، نسبت به طرف مقابل.
5) جبران خسارات، طبق ماده 43 شرایط عمومی پیمان، خسارات ناشی از فورسماژور به عهدۀ كارفرماست؛ مگر این كه موضوع پیمان قبلاً بیمه شده باشد.
مصادیق فورسماژور:
«جنگ، انقلابها، اعتصابات عمومی، شیوع بیماریهای واگیردار، زلزله، سیل، طغیانهای غیرعادی، خشكسالیهای بیسابقه و همچنین آتشسوزیهای دامنهدار كه ناشی از كار نباشد، جزء حوادث قهری به حساب میآیند.» (مفاد ماده 43 شرایط عمومی پیمان)
یكی دیگر از مواردی كه در حكم فورسماژور است، اقدام دولت و عمل حاكم می باشد چرا كه اقدام دولت میتواند اجرای قرارداد را با مشكلاتی مواجه سازد. اقدامات دولت بهطور مستقیم و یا غیر مستقیم، در قراردادهای اداری نیز اثر میگذارد و این تأثیر میتواند از طرق زیر صورت پذیرد:
1) تصمیم قانونی قوۀ مقننه: چرا كه هر سال قانون بودجه وضع میشود و تغییراتی در طرحهای عمرانی ایجاد میگردد، كه عمده این طرحهای عمرانی از طریق قراردادهای اداری، به اجرا در میآید.
2) تصویب نامهها و آئین نامههای اداری كه بهنحوی در شرایط و اجرای پیمانهای دولتی در حال اجرا، تأثیر میگذارند و بر هزینههای پیمانكاران اثر میگذارد.
3) تصمیمها و یا اقدامات اداری موردی و انفرادی مقامهای صلاحیتدار، مثل دستور نیروی انتظامی جهت منع عبور كامیونها در ساعت خاص، كه در مواقعی میتواند اثرات زیادی در پیمانهای اداری داشته باشد.
---------- Post added at 11:11 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------
تحریم و سیل و زلزله و سوختن کامپیوتر (!) جز موارد فورش ماژوره! ...
تأثیر فورس ماژور برقراردادهای اداری
عواملی چند، موجب بههم خوردن تعادل قرارداد میشوند، به طوری كه بین وضع قبلی قرارداد و وضع فعلی آن ممكن است اختلاف زیادی وجود داشته باشد. رفع اشكالات و حل نتایج حقوقی ناشی از بهم خوردن نظم قرارداد، امری مهم است؛ چرا كه وقایعی همچون سیل، زلزله، جنگ یا تغییرات شدید اقتصادی مانند تورم وگرانی یا تصمیمات سیاسی عمده، هر یك به نوبه خود ممكن است اجراء قرارداد را تحت تأثیر قرار دهد.
فورسماژور یا اجبار مادی عبارت است؛ هر حادثه یا مانع خارجی غیرقابل پیشبینی و غیرقابل مقاومت كه متعهد را از اجرای تعهد باز دارد و سبب برائت ذمۀ وی از ایفاء تعهدات شود. فورسماژور نوعی جبر و زور است؛ خواه طبیعی مثل زلزله و سیل و خواه غیرطبیعی مانند جنگ و انقلاب.
شرایط تحقق فورسماژور:
1) حادثه و عملی كه موجب عدم امكان اجرای تعهد شده، باید مستقل و خارج از اراده و عمل متعهد باشد و الّا فورس ماژور محسوب نمیشود.
2) حادثه مورد استناد، پیشبینی نشده و غیرقابل پیشبینی باشد؛ یعنی حادثه غیرعادی و ناگهانی و نادر باشد والّا در زمستان باریدن برف زیاد، در مناطق كوهستانی قابل پیشبینی است و متعهد نمیتواند باریدن برف را در زمستان، فورسماژور فرض كرده و بدان استناد كند.
3) حادثه غیرقابل دفع بوده و اجرای قرارداد را ناممكن و غیر مقدور سازد.
«متخلف از انجام تعهد، وقتی محكوم به تأدیه خسارت میشود كه نتواند ثابت نماید كه عدم انجام، بهواسطه علت خارجی بوده است که نمی توان مربوط به او نمود.» (مفاد ماده 227 قانون مدنی)
«اگر متعهد بهواسطۀ حادثهای كه رفع آن خارج از حیطه اقتدار اوست، نتواند از عهدۀ تعهد خود برآید محكوم به خسارت نخواهد بود» (مفاد ماده 229 قانون مدنی)
البته از لحاظ آئین دادرسی مدنی باید فورسماژور اثبات شود و اثبات آن بهعهدۀ مدعی است. و مدعی كسی است كه فورسماژور مانع اجرای تعهدات او شده است.
آثار حقوقی فورسماژور:
1) مهمترین اثر حقوقی آن، سقوط تعهد یارهائی از مسئولیت قرارداری است.
2) تعلیق اجرای قرارداد تا زمانیكه فورسماژور ادامه دارد. و پس از رفع حالت فوقالعاده، در مورد اینكه قرارداد به حالت سابق برمیگردد یا خیر؟ نظرات متفاوتی ارائه شده است.
3) انحلال قرارداد در صورتی كه مدت فورسماژور طولانی باشد.
4) عدم امكان استفاده اداره طرف قرارداد از ضمانت اجراهای قانونی و قراردادی، نسبت به طرف مقابل.
5) جبران خسارات، طبق ماده 43 شرایط عمومی پیمان، خسارات ناشی از فورسماژور به عهدۀ كارفرماست؛ مگر این كه موضوع پیمان قبلاً بیمه شده باشد.
مصادیق فورسماژور:
«جنگ، انقلابها، اعتصابات عمومی، شیوع بیماریهای واگیردار، زلزله، سیل، طغیانهای غیرعادی، خشكسالیهای بیسابقه و همچنین آتشسوزیهای دامنهدار كه ناشی از كار نباشد، جزء حوادث قهری به حساب میآیند.» (مفاد ماده 43 شرایط عمومی پیمان)
یكی دیگر از مواردی كه در حكم فورسماژور است، اقدام دولت و عمل حاكم می باشد چرا كه اقدام دولت میتواند اجرای قرارداد را با مشكلاتی مواجه سازد. اقدامات دولت بهطور مستقیم و یا غیر مستقیم، در قراردادهای اداری نیز اثر میگذارد و این تأثیر میتواند از طرق زیر صورت پذیرد:
1) تصمیم قانونی قوۀ مقننه: چرا كه هر سال قانون بودجه وضع میشود و تغییراتی در طرحهای عمرانی ایجاد میگردد، كه عمده این طرحهای عمرانی از طریق قراردادهای اداری، به اجرا در میآید.
2) تصویب نامهها و آئین نامههای اداری كه بهنحوی در شرایط و اجرای پیمانهای دولتی در حال اجرا، تأثیر میگذارند و بر هزینههای پیمانكاران اثر میگذارد.
3) تصمیمها و یا اقدامات اداری موردی و انفرادی مقامهای صلاحیتدار، مثل دستور نیروی انتظامی جهت منع عبور كامیونها در ساعت خاص، كه در مواقعی میتواند اثرات زیادی در پیمانهای اداری داشته باشد.
Mostafa
October 13th, 2010, 12:29
سلام
Resell.biz مربوط به UK2Group هست ( انگلیسی ) اما Resell.biz زیرمجموعه آمریکایی آن هاست که دفتر آن در آمریکا قرار دارد و طبق قوانین آمریکا مجبورند عمل کنند.
Live Support: Welcome to UK2.net. Thank you for choosing Live Support. How may I be of assistance?
Mostafa: Hello,
Mostafa: I have a question
Mostafa: I am from iran, can i use your services ?
Live Support: Let me check.
Live Support: Yes you should have no problem signing up for an account. It would have to be with uk2.net.
Mostafa: Is resell.biz related to uk2 group ?
Live Support: Yes, and that is a US based brand and the Embargo with Iran would apply, so resell.biz cannot host your domain.
Mostafa: Aha, so I can use uk2.net services till UK has no problem with iranians. Is it correct ?
Live Support: Correct.
Mostafa: Thank you for your time
Mostafa: Bye
Live Support: Thank you for contacting us today. If you need additional assistance, please let us know and we will be glad to help. Thank you for
choosing UK2.NET!
radar
October 13th, 2010, 13:21
جنس چینی بدین به مشتری ، بگین تحریمیم ! :55:
sharax
October 13th, 2010, 14:35
سلام
من به اندازه کافی در این مورد تو ایمیل های مختلف توضیح دادم...
زحمت خودم رو هم کشیدم، 2 شب نخوابیدم دامنه Move میکردم
برای اون دوستانی هم که مشکل هزینه داشتند باهاشون راه اومدم، خیلی ها هم ترانسفر کردم
بهتره شما هم یه خرده با ما راه بیایید، تحریم که دست من نبوده،
به هر حال دوستانی که فکر میکنند با شکایت راه به حایی میبرنند مختارند هر گونه اقدام قانونی علیه ما انجام بدند.
با تشکر.
با سلام
دوست عزیز 10 هزار تومان برای هر دامنه که جمع دامنه های بنده می شه 80 هزار تومان
من سال دیگر نمی خوام این دامنه پیش شرکت شما تمدید کنم، به نظر شما باید چیکار کنم؟
80 هزار تومان پول زور نیست؟
اگه غیر منتقی میگم بگین!
فکر کنم تو قوانین هر شرکتی موقع خرید ذکر شده که تحریم , واقعه طبیعی مثل زلزله و از این قبیل شامل حال خسارت برای سرویس دهنده نخواهد شد!
دوست عزیز وقایع طبیعی بحث اون با این فرق داره!
من یک سرور مستقیم میرم میخرم از شرکت آمریکایی به عنوان مثال singlehop بعد آنها بزنن سرور منو ساسپند کنند و بگند دیگر به ایرانی جماعت سرویس نمیدیم! و من هم مبلغ مثلا 6ماه رو دادم و فقط 2ماه استفاده کردم.
در این هین مشتری باید پول بده یا من؟
اینم همینه
وقتی شما میرین یک سری دامنه یا همون یونیت میخرین یعنی محصولی را خریداری کردین و وقتی اون رو میفروشین یعنی ضمانت کردین و باید پشتیبانی بدین و مشکلات رو حل کنید.
ضمانت هم به قول شما وقایع طبیعی هست، اگر سرویس دهنده مشکلی براش پیش بیاد(هک،از هم پاشیدگی،مشکل پرداخت با شرکت اصلی،همین تحریم و...) بازم باید ما یعنی مشتری بریم شکایت کنیم یا اون آقا که خریده؟
دوستان قوانین همون موقع خرید رو من خوندم و اسمی از تحریم نبود
اگر زده بودند که اگر دامین ها تحریم شدن شرکت مسئولیتی نداره من مگه خر مخمو گاز گرفته بخرم چه 1000 تومان باشه چه 9000 تومان.
دوستان همیشه فکر کنید دور و برتون سر همین تحریم چجوری کنار اومدند اگر مباحث سیاسی خلاف نبود نمونه بارزی که دارین می بینید دورو برتون رو میگفتم.
در ضمن 1mizban عزیز شما باید پشتیبانی به بنده یعنی مشتریبدین.
من خیلی زرر دادم سر تحریم که دیگه مستقیم پنل نمی گیرم و برای همین از شرکت هایی که این کار رو میکنند استفاده میکنم وگرنه مثل بقیه عمل کردن کار سختی نیست.
با تشکر
Aria
October 13th, 2010, 18:31
سلام.
شما آقای sharax اگر تمایل به تمدید دامنه با شرکت فعلی ندارید، لطفاً جای بحث کردن و به حاشیه بردن موضوع، هر چه سریعتر یک پنل از هر شرکتی که تمایل به خرید ازش دارید تهیه کنید و همین امروز دامنه هاتون رو به اونجا منتقل کنید.
با بحث کردن در این تاپیک چیزی حل نمیشه چون هیچ کس از فردای خودش خبر نداره و تحریم هم موضوع جدیدی نیست ... شما اگر اینقدر براتون مهم هست دامنه ها، باید از روز اول در موردشون سوال می کردید نه الان ...!
به نظر من اشتباه از خودتون بود که بدون تحقیق خریدی کردید و سرویس دهنده شما در این ضمینه خطایی نکردند.
حضرت علی می فرمایند، دروغ نگید ولی همه چیز رو هم نگید!
با تشکر.
1Mizban
October 13th, 2010, 18:48
بنده نه قصدم کلاه برداری بوده و نه چیزی دیگه ای
از اولم که با این شرکت صحبت کردم گفتند که ما انگلستان هستیم و دفترمون آمریکا هست و اصلا تابع قوانین آمریکا نیستیم.
در مرود دامنه ها هم من حداکثر تلاشم رو کردم و به پنل کانادایی Move کردم دیگه بقیه اش توکل به خدا
هر کس هم میخواد مطمئن باشه که مشکلی پیش نمی آد ترانسفر کنه
از نظر مالی هم تا جایی که شد با مشتریام راه اومدم
پس بهتره بعضی از کاربران هم موضوه رو درک کنند
در غیر اون صورت من واقعا دیگه نمیتونم کاری کنم.
sharax
October 14th, 2010, 00:48
aria عزیز بحث ما سر تمدید نیست
سر اینه که ایشون هزینه انتقال که مشکل ایشونه(یعنی در نظر گرفتن تحریم) میخواد هزینه رو از بنده بگیرن و کاملا ربط داره با این تایپیک به نظر شما ربط نداره؟
من این بحث رو در اینجا مطرح کردم از همون اول که بین همه کسانی که تو این زمینه هستند راه و چاهی بگن و من خدایی نکرده قصد خراب کردن کسی را ندارم
ولی میخوام قانع بشم که این 80 هزار تومان رو پرداخت کنم تو این دور و زمونه 80 هزار تومان کمه؟(اگه کمه یک وام 80 تومانی به ما بده)
و در آخر حرف من به شما!
من از شما چیزی میخرم باید فکر کنم و تک تک سوال کنم که آیا،شاید فلان مشکلات پیش میاد یا نه؟
1mizban جان
منم توهین نکردم و نگفتم کلاه برداری یا چیز دیگه من دارم میگم این مشکل بنده هست که این شرکت دامنه های شما یا دیگر دوستان را جزو تحریم حساب کرده؟
و بعد یک سری سوال
10% مشکلی پیش میخواد بیاد سر انتقال چیه؟
شما انتقال مگه ندادین؟(ایمیل هایی آمده و مشخصات دارنده دامنه نیز به نام شما ثبت شده)
شما مگه هزینه ندادین؟
پس چه مشکلی!
شما میگین 10 هزار تومان بدین هزینه انتقال + هزینه تمدید رایگان که سر فرصت من خودم میدونم کی و به چه پنلی انتقال بدم!
بعد یک چیز دیگه که خیلی منو عصبی کرد
جناب آقا/خانمkhudeman
به نظر من دومینهای آقای sharax را ولش کنید به حال خودش تا بسوزه تا بره پی کارش .
شما جای من بودی زیر بار می رفتی؟
و بعد (جواب حرفت اینجا نیست)
ببخشید زیاد حرف می زنم در آخر حرفمو میزم که قانع بشم
چه قانونی هست که ضرر احتمالی را باید خریدار بده؟
شنیدیم حداکثر 50% هزینه رو فروشنده میده بعد میاد سر وقت خریدار!
با تشکر و بازم ببخشید زیاد حرف زدم
Aria
October 14th, 2010, 01:01
سلام.
هماینطور که عرض کردم، جای بحث و کش دادن موضوع، بهترین کار اقدام به انتقال دامنه ها به شرکت دیگر هست (در صورت تمایل شما البته) و در غیر این صورت، با شخص سرویس دهنده فعلی مدارا کنید و لطفاً درک کنید که تحریم چیزی نیست که کسی بتونه ازش در بره.
درضمن، دوست عزیز شما به بنده میگید 80 تومان به شما وام بدم اگر 80 تومان پولی نیست، دوست عزیز، بنده تا به حال 9 میلیون 200 هزار تومان در ایران از دست دادم و بعضی از مشتریان تازه کار لطف کردن و پول ما رو خوردن و حالا در حال شایعه پراکنی در مورد ما و شرکت ما هم هستند ... !
شما اسم وام رو آوردید، بنده حاظرم به شما 800 تومان وام بدم و فقط بدونم شخص معتبری هستید و پول بنده رو پس می دید سر وقت ... lol !!
با تشکر.
root
October 14th, 2010, 01:10
سلام
مشکل uk2 با ایرانیا از 100tb یا همون 10 ترا بایت سابق شروع شد و کم کم به وی پی اس دات نت و .. هم این سیاست ها اعمال شد.
فقط می تونم بگم متاسفم :109:
مخلصیم
Rezash
October 14th, 2010, 01:17
يك دومين كه برام ارزش داره تو uk2 دارم...
از يك هاستينگ معتبر ايراني گرفتم
ميل زدم گفتم ميخوام منتل كنم كه تحريم نشه و از اين چيزا
با اطمينان خاطر گفتند نيازي نيست ما با مشخصات غير ايراني و هويت خارجي خريد مي كنيم و طرف حسابشون هستيم.
به نظرتون ميشه اعتماد كرد ؟ تو اطلاعات دومين مشخصات ايران رو دادم...
amiri113
October 14th, 2010, 01:25
جناب sharax راه حل خيلی ساده هستش.
اگر شما نميخواين هزينه انتقال بديد يک پنل زير دست کس ديگه در uk2 درست کنيد و دامين ها رو به اون پنل منتقل کنيد.
بالطبع دامين تو پنل خودتون هستش و اگر از دست هم بره خود شما خودتون مسئول هستيد و کس ديگه ای مقصر نيست.
شما مجبور نيستيد دامين رو منتقل کنيد به يک رجيسترر ديگه و ميتونيد به يک پنل ديگه منتقل کنيد ولی اگر دامين از دست رفت قاعدتا خودتون بايد مسئوليتش رو قبول کنيد نه کس ديگه.
شما برای دامينتون پنل داريد پس همه چيز بهتون تحويل داده شده حالا هم برای اينکه چند روز ديگه به مشکل نخوريد بهتون گفته ميشه که دامين رو منتقل کنيد. ديگه انتخاب با خودتون هستش.
1Mizban
October 14th, 2010, 10:08
aria عزیز بحث ما سر تمدید نیست
سر اینه که ایشون هزینه انتقال که مشکل ایشونه(یعنی در نظر گرفتن تحریم) میخواد هزینه رو از بنده بگیرن و کاملا ربط داره با این تایپیک به نظر شما ربط نداره؟
من این بحث رو در اینجا مطرح کردم از همون اول که بین همه کسانی که تو این زمینه هستند راه و چاهی بگن و من خدایی نکرده قصد خراب کردن کسی را ندارم
ولی میخوام قانع بشم که این 80 هزار تومان رو پرداخت کنم تو این دور و زمونه 80 هزار تومان کمه؟(اگه کمه یک وام 80 تومانی به ما بده)
و در آخر حرف من به شما!
من از شما چیزی میخرم باید فکر کنم و تک تک سوال کنم که آیا،شاید فلان مشکلات پیش میاد یا نه؟
1mizban جان
منم توهین نکردم و نگفتم کلاه برداری یا چیز دیگه من دارم میگم این مشکل بنده هست که این شرکت دامنه های شما یا دیگر دوستان را جزو تحریم حساب کرده؟
و بعد یک سری سوال
10% مشکلی پیش میخواد بیاد سر انتقال چیه؟
شما انتقال مگه ندادین؟(ایمیل هایی آمده و مشخصات دارنده دامنه نیز به نام شما ثبت شده)
شما مگه هزینه ندادین؟
پس چه مشکلی!
شما میگین 10 هزار تومان بدین هزینه انتقال + هزینه تمدید رایگان که سر فرصت من خودم میدونم کی و به چه پنلی انتقال بدم!
بعد یک چیز دیگه که خیلی منو عصبی کرد
جناب آقا/خانمkhudeman
شما جای من بودی زیر بار می رفتی؟
و بعد (جواب حرفت اینجا نیست)
ببخشید زیاد حرف می زنم در آخر حرفمو میزم که قانع بشم
با تشکر و بازم ببخشید زیاد حرف زدم
همه دامنه ها همون روز اول به پنل یکی از شرکت های معتبر ایرانی منتقل شد که تحریم شامل اونا نشده بود
برای اینکه خیالتون راحت بشه باید ترنسفر بشه دامنه ها نه Move
sharax
October 14th, 2010, 14:01
آقایون بحث رو نمی خوام ادامه بدم ولی منظور منو متوجه نشدید
aria عزیز من لنگ پول نیستم ولی منم ضرر دادم و باید بدونم کجا باید پول بدم! من 3تومان بیشتر ضرر ندادم شما 9 تومان ولی مشکل من این چیزی که فکر می کنید نیست
من میگم:چرا باید هزینه انتقال رو من بدم همین!؟
آقای امیری شما هم به این سوال من دقت کنید. منم درک میکنم تحریم کردن و مشکل پیش اومده ولی در نظر داشته باشید وقتی کسی به عنوان یک شرکت یک محصول رو می فروشه باید مسئولیت هر گونه مشکل را قبول! غیر اینه؟ بازم سوال بالا را دقت کنید.
و سوال من از آقای 1mizban
چرا ممکنه مشکلی پیش بیاد؟
چه مشکلاتی؟
اگر شما انتقال دادین چرا دوباره ما باید هزینه انتقال رو بدیم؟
در پست قبلی هم گفتم که شما جواب ندادین
با تشکر و ببخشید اگر ادامه میدم چون wht تنها جایی هست تو ایران که میشه مشکلات را حل کرد!
amiri113
October 14th, 2010, 14:12
هزينه انتقال معادل هزينه يکسال تمديد دامين هستش که خود به خود دامين رو هم برای يکسال تمديد ميکنه.
فکر ميکنم اگر دامين براتون ارزش داشته باشه سال ديگه هم اون رو تمديد ميکنيد و اگر بی ارزش باشه ميتونيد خيلی راحت اين ريسک رو قبول کنيد و بزاريد دامين ها در همون پنل ريسک دار باقی بمونه.
به نظر من اصلا اين بحثی نيستش که بخوايم سرش اينقدر با هم کلنجار بريم.
شما برای دامين پنل داشتيد و خودتون بوديد که انتخاب ميکرديد دامين زير دست يک ايرانی باشه يا کس ديگه.
الان اون ايرانی داره ميگه که پنلش به مشکل بر خورده ميتونيد ببريد زير دست يک غير ايرانی (با move و بدون هزينه، ولی ريسک داره) يا به يک رجيسترر ديگه منتقل کنيد.
با تشکر
علی امیری
1Mizban
October 14th, 2010, 14:22
آقایون بحث رو نمی خوام ادامه بدم ولی منظور منو متوجه نشدید
aria عزیز من لنگ پول نیستم ولی منم ضرر دادم و باید بدونم کجا باید پول بدم! من 3تومان بیشتر ضرر ندادم شما 9 تومان ولی مشکل من این چیزی که فکر می کنید نیست
آقای امیری شما هم به این سوال من دقت کنید. منم درک میکنم تحریم کردن و مشکل پیش اومده ولی در نظر داشته باشید وقتی کسی به عنوان یک شرکت یک محصول رو می فروشه باید مسئولیت هر گونه مشکل را قبول! غیر اینه؟ بازم سوال بالا را دقت کنید.
و سوال من از آقای 1mizban
چرا ممکنه مشکلی پیش بیاد؟
چه مشکلاتی؟
اگر شما انتقال دادین چرا دوباره ما باید هزینه انتقال رو بدیم؟
در پست قبلی هم گفتم که شما جواب ندادین
با تشکر و ببخشید اگر ادامه میدم چون wht تنها جایی هست تو ایران که میشه مشکلات را حل کرد!
برای چندمین بار :
دامنه ها به پنل با مشخصات کانادا Move شده (عملیات Move هزینه نداره و باز دامنه ها تحت همون رجیستار هستش )
برای انکه کلا رجیستار عوض بشه باید ترانسفر بشه که در عوض یه سال هم تمدید میشه
sharax
October 14th, 2010, 15:21
sharax:
Your company has sanctions on Iran?
Range that your company registered for the Iranians may remember her problem?
Call accepted by operator Adi. Currently in room: Adi.
Adi:
we accept customers from Iran
اینو uk2.net گفته! منظور شما از uk2 همین uk2.net هست؟
saeidj
October 14th, 2010, 15:27
sharex عزیز لطف کن اگه با 1mizban مشکل داری تاپیک جدا بزن.. این تاپیک ماله یه چیز دیگست
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
اینو uk2.net گفته! منظور شما از uk2 همین uk2.net هست؟
نه منظور resell.biz هست
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
يك دومين كه برام ارزش داره تو uk2 دارم...
از يك هاستينگ معتبر ايراني گرفتم
ميل زدم گفتم ميخوام منتل كنم كه تحريم نشه و از اين چيزا
با اطمينان خاطر گفتند نيازي نيست ما با مشخصات غير ايراني و هويت خارجي خريد مي كنيم و طرف حسابشون هستيم.
به نظرتون ميشه اعتماد كرد ؟ تو اطلاعات دومين مشخصات ايران رو دادم...
به هیچ عنوان
اگه می خوای بیا انتقال بده به پنل من... ماله من با مشخصات انگلیسم وریفای شده
nimafire
October 14th, 2010, 19:28
سلام خدمت دوستان عزیز که مشکل پنل دارند ... اگر مایل هستید من میتونم با کمترین قیمت ممکن پنل از ریسلر کلوب در اختیار کاربران بگذارم.
اگر مایل هستید به من پیام خصوصی ارسال کنید