ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Adsl از آسیاتک

ramin2015
December 24th, 2015, 12:47
سلام. من در حال حاضر از شاتل سرویس دارم به دلیل بی مسئولیتشون و پیگیری نکردن در خواست ها، قصد دارم از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم.
از دوستانی که از آسیاتک سرویس دارن چنتا سوال دارم..

- این تعرفه‌ای که تو این صفحه (http://www.asiatech.ir/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-ADSL-2) گذاشته ۱ ساله، ۶۰ تومن. این الان کدوم پلن هست؟ 128, 256 , 512 ...? کدوم پلن هست؟ توی سایتش که چیزی رو مشخص نکرده.

- اینکه نوشته «بدون محدودیت سرعت درون شبکه ای» منظورش دانلود از سرور هایی دیتاسنترشون هست؟ مثلا چقدره سرعتش؟

- یه آیکون بقل تعرفه هاش گذاشته که نوشته Free upload ... واقعا راسته؟ آپلود تو سرور های خارجی چی؟ اونم رایگانه؟

- اینکه نوشته مثلا سرویس 128 حداقل سرعتش 16 کیلوبایت بر ثانیه هست، چقدر صحت داره؟ واقعا همینی هست که میگن؟ اینطور باشه که خیلی افتضاحه! همین الان من با ۱۲۸ شاتل، ۴۰۰ کیلوبایت بر ثانیه از هر سروری که باشه دانلود میکنم!

بنظرتون از شاتل کوچ کنم به آسیاتک کار خوبیست؟! شرکت های بهتر چی سراغ دارید؟

با تشکر.

قزوین هاست
December 24th, 2015, 13:22
سرعت پلن ویژه 1024 هست که البته قابل افزایش است.
منظورش سایت هایی که روی دیتاسنتر آسیاتک هاست شده است.
آپلود در کلیه سرور های داخلی و خارجی رایگان است.(مصوبه سازمان تنظیم)
حداقل سرعت را نوشته اما عملا بیشتر است.
من به شما به جای اسیاتک،فن آوا را پیشنهاد می دهم.البته هر منطقه مخابراتی با توجه به تجهیزات آن سرعت متفاوتی ارائه می دهد.

PCcamp.Ir
December 24th, 2015, 13:32
سلام
بنده نماینده اسیاتک هستم
این پلن 60 گیگ قیمت تمام شده اش تقریبا 71 تومن در میاد.سرعت خیلی عالیه.(2-8 مگابیت بر ثانیه)ساده بگم می تونی با سرعت 1 مگابایت در ثانیه دانلود کنی!
قطعی هم که اصلا نداره.
این یک جشنواره هست که تو لیست تعرفه های معمولی نمیاد.
یه تعرفه دیگه هم هست 15 ماهه 15 گیگ حجم حدود 43 درمیاد سرعت 4-8 مگ

ramin2015
December 24th, 2015, 13:45
بلخره مشخص نشد این تعرفه ۶۰ تومنی، چه پلنی هست؟ سرعت دانلودش از سرور های خارجی چند مگابایت (نه مگابیت) هست دقیقا؟

دانلود از سرور های آسیاتک چند مگابایت بر ثانیه هست؟ هر موقع از روز دانلود انجام بشه مشکلی پیش نمیاد؟

قزوین هاست
December 24th, 2015, 13:51
بلخره مشخص نشد این تعرفه ۶۰ تومنی، چه پلنی هست؟ سرعت دانلودش از سرور های خارجی چند مگابایت (نه مگابیت) هست دقیقا؟

دانلود از سرور های آسیاتک چند مگابایت بر ثانیه هست؟ هر موقع از روز دانلود انجام بشه مشکلی پیش نمیاد؟
سلام مجدد
عرض کردیم خدمتتون این پلن ویژه است و جزء سرویس های معمولی نیست و در لیست سرویس های معمولی نیست.
سرعت بستگی به مراکز مخابراتی دارد.تجهیزات دی اس لم و... هر چه سرور نزدیک تر به کشور باشد و همچنین نزدیک به شهر اطراف شما سرعت بهتر خواهد بود.
زمان خاصی ندارد اما خب بستگی به تعداد دانلود در زمان مورد استفاده شما دارد.
با تشکر

مینا-صیفی
December 24th, 2015, 13:56
سلام. من در حال حاضر از شاتل سرویس دارم به دلیل بی مسئولیتشون و پیگیری نکردن در خواست ها، قصد دارم از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم.

- این تعرفه‌ای که تو این صفحه (http://www.asiatech.ir/%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa-%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b1%d8%b9%d8%aa-adsl-2) گذاشته ۱ ساله، ۶۰ تومن. این الان کدوم پلن هست؟ 128, 256 , 512 ...? کدوم پلن هست؟ توی سایتش که چیزی رو مشخص نکرده.

- اینکه نوشته «بدون محدودیت سرعت درون شبکه ای» منظورش دانلود از سرور هایی دیتاسنترشون هست؟ مثلا چقدره سرعتش؟

- یه آیکون بقل تعرفه هاش گذاشته که نوشته free upload ... واقعا راسته؟ آپلود تو سرور های خارجی چی؟ اونم رایگانه؟

- اینکه نوشته مثلا سرویس 128 حداقل سرعتش 16 کیلوبایت بر ثانیه هست، چقدر صحت داره؟ واقعا همینی هست که میگن؟ اینطور باشه که خیلی افتضاحه! همین الان من با ۱۲۸ شاتل، ۴۰۰ کیلوبایت بر ثانیه از هر سروری که باشه دانلود میکنم!

با تشکر.

شما مستقیم از خود شرکت اسیاتک بخرید شماره 1544
پشتیبانی هست و میتوانید تلفنی ثبت نام کنید رایگان .
اون تعرقفه هم فقط مسانی که تازه ازشون adsl میخرند میدند که خیلی به صرفه هست .
128 کیلوبیت من دارم که 600 700 کیلوبایت بر ثانیه دانلود دارم.
اپدلود هم رایگان هست .

ojooobe
December 24th, 2015, 14:02
آسیاتک بستگی به مرکز مخابراتی تون داره... البته همه سرویس ها همینطوره ولی در آسیاتک بسیار مشهود تره... کدوم شهر هستید؟ مرکز مخابراتی؟

ramin2015
December 24th, 2015, 14:05
شما مستقیم از خود شرکت اسیاتک بخرید شماره 1544
پشتیبانی هست و میتوانید تلفنی ثبت نام کنید رایگان .
اون تعرقفه هم فقط مسانی که تازه ازشون adsl میخرند میدند که خیلی به صرفه هست .
128 کیلوبیت من دارم که 600 700 کیلوبایت بر ثانیه دانلود دارم.
اپدلود هم رایگان هست .
۶۰۰ کیلوبایت از سرور های خارجی یا سرور های که در دیتاسنتر اسیاتک میزبانی شدن؟

سرعت دانلودتون از سرور های آسیاتک چقدره؟

بلخره کار این نماینده ها که تو هر شهری چنتایی هستن، چیه؟ وقتی خود آسیاتک مستقیما میفروشه، کار نماینده ها چیه دقیقا؟
بحث پشتیبانی آسیاتک به چه صورت هست ؟ جواب گوییشون چطوره؟ پشتیبانی با شرکت هستنش یا نمایندگانش؟

لطفا اگر اطلاعات دیگه ای دارید دریغ نکنید.

با سپاس

مینا-صیفی
December 24th, 2015, 14:13
۶۰۰ کیلوبایت از سرور های خارجی یا سرور های که در دیتاسنتر اسیاتک میزبانی شدن؟

سرعت دانلودتون از سرور های آسیاتک چقدره؟

بلخره کار این نماینده ها که تو هر شهری چنتایی هستن، چیه؟ وقتی خود آسیاتک مستقیما میفروشه، کار نماینده ها چیه دقیقا؟
بحث پشتیبانی آسیاتک به چه صورت هست ؟ جواب گوییشون چطوره؟ پشتیبانی با شرکت هستنش یا نمایندگانش؟

لطفا اگر اطلاعات دیگه ای دارید دریغ نکنید.

با سپاس

نمایندگی ها از اسمش معلومه نماینده هستند و در پنل اونا ثبت میشه و %از شرکت میگیرند .
اما از خود اسیاتک که هم شماره پشتیبانی هم پنل کاربری 1544 هست رایگان ثبت نام سپس فقط پول سرویس را میدید .
اما نمایندگی ها قبلا ها خبر داشتم 1.2 مورد پول اضافی میگرفتند . در کل بهتره از اصل خودش از مرکز خودش خرید کنید چرا میخواهید از واسطه بگیرید . هر طور خودتان مایل هستید من مشترک 6.7ساله اسیاتک هستم دارم بهتون از رو تجربه میگم .
شاتل خوبه اسیاتک هم خوبه . قطعی ها هم افت سرعت همه جا هست نت ایرانه دیگه چی میشه گفت ... ما الان 20 روزه شب ها افت سرعت داریم اسیاتک هستیم مخابرات پهنا باند اینا مشکل داره به گفته ی اسیاتک .
من روی سرور خارج 450 600 ایران 600 700 میره . ولی خود اسیاتک هم بزنگی ثبت نام میکنند شما را . علت اینم تو اسیاتک سرعت پایین میگیرید اما دارید در حد سرعت 2 مگابیت یا 4 مگابیت سرعت میده دلیل اینه اسیاتک پهنا باند روی خط 10 مگابیت باز میزاره . البته اگر کیفیت خط شما خوب باشه اکر متوسط باشه 6 مگابیت باز میزاره .
شما وارد پنل مودم خود بشید قسمت Status عکس بگیرید بزارید اینجا کیفیت خط شما را ببینم و Data Rate شما را .

ramin2015
December 24th, 2015, 14:31
نمایندگی ها از اسمش معلومه نماینده هستند و در پنل اونا ثبت میشه و %از شرکت میگیرند .
اما از خود اسیاتک که هم شماره پشتیبانی هم پنل کاربری 1544 هست رایگان ثبت نام سپس فقط پول سرویس را میدید .
اما نمایندگی ها قبلا ها خبر داشتم 1.2 مورد پول اضافی میگرفتند . در کل بهتره از اصل خودش از مرکز خودش خرید کنید چرا میخواهید از واسطه بگیرید . هر طور خودتان مایل هستید من مشترک 6.7ساله اسیاتک هستم دارم بهتون از رو تجربه میگم .
شاتل خوبه اسیاتک هم خوبه . قطعی ها هم افت سرعت همه جا هست نت ایرانه دیگه چی میشه گفت ... ما الان 20 روزه شب ها افت سرعت داریم اسیاتک هستیم مخابرات پهنا باند اینا مشکل داره به گفته ی اسیاتک .
من روی سرور خارج 450 600 ایران 600 700 میره . ولی خود اسیاتک هم بزنگی ثبت نام میکنند شما را . علت اینم تو اسیاتک سرعت پایین میگیرید اما دارید در حد سرعت 2 مگابیت یا 4 مگابیت سرعت میده دلیل اینه اسیاتک پهنا باند روی خط 10 مگابیت باز میزاره . البته اگر کیفیت خط شما خوب باشه اکر متوسط باشه 6 مگابیت باز میزاره .
شما وارد پنل مودم خود بشید قسمت Status عکس بگیرید بزارید اینجا کیفیت خط شما را ببینم و Data Rate شما را .

Line Rate - Upstream (Kbps):
767

Line Rate - Downstream (Kbps):
12857

این اطلاعات بر حسب خط تلفنه یا بر حسب سرویسیه که از شاتل دارم؟

این اعداد چطور بدست اومده؟ مثلا با یه سروری چیزی تست کرده؟ یه چیزی مثله speedtest.net ؟

مینا-صیفی
December 24th, 2015, 14:46
Line Rate - Upstream (Kbps):
767

Line Rate - Downstream (Kbps):
12857

این اطلاعات بر حسب خط تلفنه یا بر حسب سرویسیه که از شاتل دارم؟

این اعداد چطور بدست اومده؟ مثلا با یه سروری چیزی تست کرده؟ یه چیزی مثله speedtest.net ؟
speedtest کیفیت خط را نشان نمیده فقط سرعت دانلود و اپلود و پینگ را نشان میده و ای پی و دیتاسنتر اینا .
اما داخل مودم کیفیت خط و پهناباند سرعتی که روی خط شما اختصاص داده را نشان میده .
این عکس کامل نیست من SNR را میخوام عکس بزارید از کل Status عکس بزارید /

vidaa1
December 24th, 2015, 14:49
آسیا تک خووبه

آموزش تعمیرات پرینتر (http://irantamirkar.com)-آموزش تعمیر ماشینهای اداری (http://irantamirkar.com/آموزش-تعمیر-ماشین-های-اداری)-آموزش نصب ***گیر خودرو (http://irantamirkar.com)-تعمیر تبلت (http://irantamirkar.com)-تعمیر موبایل (http://irantamirkar.com)-آموزش تعمیر کپی (http://irantamirkar.com)-آموزش تعمیر فتوکپی (http://irantamirkar.com)
آموزش تعمیر نوت بوک (http://irantamirkar.com)-آموزش تعمیر پرینتر (http://irantamirkar.com)-تعمیر لپ تاپ (http://irantamirkar.com)-آموزش تعمیر تلویزیون (http://irantamirkar.com)-تعمیر هارد (http://irantamirkar.com)-آموزش مهندسی مع*** (http://irantamirkar.com)-آموزش تعمیر کولر گازی (http://irantamirkar.com)-تعمیر مانیتور (http://irantamirkar.com)-آموزش تعمیر مانیتور (http://irantamirkar.com)

ramin2015
December 24th, 2015, 15:05
چیزی به نام SNR تو صفحه مشخصات مودم نیست. مودم Tenda هست.
من با 1544 تماس گرفتم ولی گزینه‌ای برای خرید/سوالات پیش از خرید نداشت...

مینا-صیفی
December 24th, 2015, 15:07
چیزی به نام SNR تو صفحه مشخصات مودم نیست. مودم Tenda هست.
من با 1544 تماس گرفتم ولی گزینه‌ای برای خرید/سوالات پیش از خرید نداشت...
عجیبه . به 1544 زنگ بزنید بخش پشتیبانی شماره داخلی 2 هست زنگ بزنید بگید میخواهید ثبت نام کنید تلقنی . یا اینکه فدا صبح زنگ بزنید بخش فروش بگید اونا به کله شما را ثبت نام میکنند .
البته تو سایت خود اسیاتک هم انلاین میتوانید فرم را پر کنید واسه ثبت نام بعد خودشون تماس میگیرند . من برای دوستم که شیراز هست اون صبح زنگ زد تلفنی راحت ثبت نام کردن 3 روز بعد هم فعال شد . البته من نظرم اینه اگر سرعت مناسب دارید قطعی هاتون کم هست انتقال به اسیاتک ندید .

ramin2015
December 24th, 2015, 15:15
عجیبه . به 1544 زنگ بزنید بخش پشتیبانی شماره داخلی 2 هست زنگ بزنید بگید میخواهید ثبت نام کنید تلقنی . یا اینکه فدا صبح زنگ بزنید بخش فروش بگید اونا به کله شما را ثبت نام میکنند .
البته تو سایت خود اسیاتک هم انلاین میتوانید فرم را پر کنید واسه ثبت نام بعد خودشون تماس میگیرند . من برای دوستم که شیراز هست اون صبح زنگ زد تلفنی راحت ثبت نام کردن 3 روز بعد هم فعال شد . البته من نظرم اینه اگر سرعت مناسب دارید قطعی هاتون کم هست انتقال به اسیاتک ندید .
با 1544 تماس گرفتم، همه چیز گفت به جز بخش فروش.
شاتل نت خیلی استیبلی داره. قطعی هاشون خیلی تک و توک هست و خیلی به ندرت پیش میاد. ما یه درخواست ارسال کردیم که ایمیل مارو تغییر بدن بعد از چند روز ایمیل زدن به بخش انتقادات و... بلخره از دفتر اصلی تهران تماس گرفتند قرار شد روز یک شنبه هفته پیش تماس بگیرن... هنوزه که تماس بگیرن... سطح اطلاعات پشتیبانیشون زیاد نیست و فقط در حد جواب دادن به یسری سوالات روتین هست.

- دانلود از سرور هایی که تو دیتاسنتر آسیاتک میزبانی میشن، سرعتش نامحدوده درسته؟ حجمش هم نامحدوده؟ یعنی مثلا اگر من ۱ ترابایت هم دانلود کردم، سرعتم محدود نمیشه؟

هدفم از انتقال به آسیاتک استفاده از این پهناباند درون شبکه‌ایش هست. همونطور که میدونید همه‌ی سایت های معروف تو آسیاتک هستن

مینا-صیفی
December 24th, 2015, 15:20
شاتل نت خیلی استیبلی داره. قطعی هاشون خیلی تک و توک هست و خیلی به ندرت پیش میاد. ما یه درخواست ارسال کردیم که ایمیل مارو تغییر بدن بعد از چند روز ایمیل زدن به بخش انتقادات و... بلخره از دفتر اصلی تهران تماس گرفتند قرار شد روز یک شنبه هفته پیش تماس بگیرن... هنوزه که تماس بگیرن... سطح اطلاعات پشتیبانیشون زیاد نیست و فقط در حد جواب دادن به یسری سوالات روتین هست.

- دانلود از سرور هایی که تو دیتاسنتر آسیاتک میزبانی میشن، سرعتش نامحدوده درسته؟ حجمش هم نامحدوده؟ یعنی مثلا اگر من ۱ ترابایت هم دانلود کردم، سرعتم محدود نمیشه؟

هدفم از انتقال به آسیاتک استفاده از این پهناباند درون شبکه‌ایش هست. همونطور که میدونید همه‌ی سایت های معروف تو آسیاتک هستن

من جای شما باشم شاتل عوض نمیکنم . اسیاتک هم سطح پشتیبانی فنی بالا نیست . مثله بقه ها هست اما از مخابرات بهتره .
سوالات دیکه را از پشتیبانیش بپرسید .

ramin2015
December 24th, 2015, 15:24
من جای شما باشم شاتل عوض نمیکنم . اسیاتک هم سطح پشتیبانی فنی بالا نیست . مثله بقه ها هست اما از مخابرات بهتره .
سوالات دیکه را از پشتیبانیش بپرسید .
چرا؟
پس چرا خودتون از آسیاتک دارید؟

(گفتم شما که مشترک آسیاتک هستید شاید جواب بعضی از سوالات رو بدونید)

مینا-صیفی
December 24th, 2015, 19:20
چرا؟
پس چرا خودتون از آسیاتک دارید؟

(گفتم شما که مشترک آسیاتک هستید شاید جواب بعضی از سوالات رو بدونید)

خوب بله کاربرش هستم از اینکه عوض نمیکنم چون میدونم همه جا بدی داره و همه جا قطعی هست گاه گاهی . کلا شاتل و اسیاتک جز بهترین ها تو ایران بزرگ هستند و به حساب میان . اخه شما هم میگید گاه گاهی قطع میشه که این طبیعی هست ماله ما هم همینه اسیاتک چند روز برای من 8 ساعت قطع بود منظور همه جا همینه . اگر دوست دارید انتقال بدید خوب بدید .
شما سرعت فعلی که خریدید چند هست ؟ و سرعتی دانلود واقعی شما چند هست ؟
و speedtest.net تست کنید لینک بزارید ببینم در چه حدی هست نت شما سرعتش .

ramin2015
December 24th, 2015, 21:35
خوب بله کاربرش هستم از اینکه عوض نمیکنم چون میدونم همه جا بدی داره و همه جا قطعی هست گاه گاهی . کلا شاتل و اسیاتک جز بهترین ها تو ایران بزرگ هستند و به حساب میان . اخه شما هم میگید گاه گاهی قطع میشه که این طبیعی هست ماله ما هم همینه اسیاتک چند روز برای من 8 ساعت قطع بود منظور همه جا همینه . اگر دوست دارید انتقال بدید خوب بدید .
شما سرعت فعلی که خریدید چند هست ؟ و سرعتی دانلود واقعی شما چند هست ؟
و speedtest.net تست کنید لینک بزارید ببینم در چه حدی هست نت شما سرعتش .
سرویس فعلی ۱۲۸، سرعت دانلود ۴۰۰ کیلوبایت بر ثانیه از هر لینکی.
۱.۵ مگابایت بر ثانیه از شاتل لند.

سرعت سرویس شما از سرور های خارجی چطوره؟ سرور های آسیاتک چطور؟ کدوم پلن رو دارید؟

قطعی های شاتل هر چند ماه یکبار هست یه دفعه چند ساعت ممکنه قطع بشه مثلا... شما هم همین وضعیتو دارید؟

بنظرم آسیاتک رو کفه‌ی ترازو سنگینی میکنه. همون پهناباند داخل شبکه‌ایش می ارزه.. این همه سایت های معروف و جامع ایرانی داریم که همه تو دیتاسنتر آسیاتک هستن.

ساپورترش میگفت بین تا ۱۲ مگابیت آپ میشه بسته به مرکز مخابراتیتون.
منکه به این نتیجه رسیدم تغییر بدم سرویسو... حداقل برای تنوع خوبه :)

مینا-صیفی
December 24th, 2015, 21:54
سرویس فعلی ۱۲۸، سرعت دانلود ۴۰۰ کیلوبایت بر ثانیه از هر لینکی.
۱.۵ مگابایت بر ثانیه از شاتل لند.

سرعت سرویس شما از سرور های خارجی چطوره؟ سرور های آسیاتک چطور؟ کدوم پلن رو دارید؟

قطعی های شاتل هر چند ماه یکبار هست یه دفعه چند ساعت ممکنه قطع بشه مثلا... شما هم همین وضعیتو دارید؟

بنظرم آسیاتک رو کفه‌ی ترازو سنگینی میکنه. همون پهناباند داخل شبکه‌ایش می ارزه.. این همه سایت های معروف و جامع ایرانی داریم که همه تو دیتاسنتر آسیاتک هستن.

ساپورترش میگفت بین تا ۱۲ مگابیت آپ میشه بسته به مرکز مخابراتیتون.
منکه به این نتیجه رسیدم تغییر بدم سرویسو... حداقل برای تنوع خوبه :)

من 128 کیلوبیت حجمی 36گیگابایت 6ماهه اینو دارم. رو خط من هم 10 مگابیت پهنا باند باز هست زیرا کیفیت خط من بالا هست .
اغاز دهل از دور خوش است . من اگر شهر ما شاتل داشت از شاتل میگرفتم . ولی بین خیلی های دیگه در شهر ما اسیاتک بهتر هست .اسیاتتک من شب ها همش 20 روزه افت سرعت دارم درست نکردن هنوز

ramin2015
December 24th, 2015, 22:08
من 128 کیلوبیت حجمی 36گیگابایت 6ماهه اینو دارم. رو خط من هم 10 مگابیت پهنا باند باز هست زیرا کیفیت خط من بالا هست .
آواز دهل از دور خوش است . من اگر شهر ما شاتل داشت از شاتل میگرفتم . ولی بین خیلی های دیگه در شهر ما اسیاتک بهتر هست .اسیاتتک من شب ها همش 20 روزه افت سرعت دارم درست نکردن هنوز
۲ تا ۸ صبح رایگانه کلا؟ یا نیم بها..؟ افت سرعت مثلا چقدر؟ از سرور های خارج یا از آسیاتک؟ مطمئنید اون سروری که ازش دانلود میکنید مشکلی نداره؟

مینا-صیفی
December 24th, 2015, 22:12
۲ تا ۸ صبح رایگانه کلا؟ یا نیم بها..؟ افت سرعت مثلا چقدر؟ از سرور های خارج یا از آسیاتک؟ مطمئنید اون سروری که ازش دانلود میکنید مشکلی نداره؟

نیم بها .
ping time وقتی time oute میده یعنی افت سرعت دانلود از 500 600 میاد روی 200 300 همه جوره من که راضی نیستم مجبورم . مثلا اسیاتک یمدت خیلی خوبه بعد خراب که بشه یهو دیگه یدت خرابه همش هم میگن مرکز مخابراتی شما مشکل داره یا میگن استان شما مخابرات مشکل داره خلاصه متوسط هست بد نیست عالی هم نیست .

OmidX
December 24th, 2015, 22:13

- این تعرفه‌ای که تو این صفحه (http://www.asiatech.ir/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-ADSL-2) گذاشته ۱ ساله، ۶۰ تومن. این الان کدوم پلن هست؟ 128, 256 , 512 ...? کدوم پلن هست؟ توی سایتش که چیزی رو مشخص نکرده.

- یه آیکون بقل تعرفه هاش گذاشته که نوشته Free upload ... واقعا راسته؟ آپلود تو سرور های خارجی چی؟ اونم رایگانه؟

با تشکر.

از آسیاتک یا شهراد و بقیه زیر مجمومه هاش اینترنت نگیر ... بیچاره ت میکنن ، طوری ک ماه دوم ب غلط کردن میفتی !

من مشتری ۶ ساله آسیاتک م ، ۶ ساله ک از اینا اینترنت دارم ، اگر سال پیش میگفتی ، میگفتم بگیر عالیه ولی الان ، افتضاح ه ... سرویس های نا مجدودش ک همش کشک ه ، سرعت دانلود ۱۲۸ ش بیشتر از ۱۵ نمیره ، رو سرویس ۲۵۶ هم بیشتر از ۳۰ نمیره و ...

آی پی هاش رو خیلی جاها مثل iCloud بن هست کلا !

من خودم دیروز درخواست جمع آوری دادم و تا فردا از شر آسیاتک و شهراد خلاص میشم ! (۲ خط دارم) ، با پشتیبانی های وب صحبت کردم ، احتمالا میرم رو های وب و یک خط هم از مخابرات سرویس ۲ مگ نامحدود میگیرم واسه دانلود.

حالا خود دانی ، ولی آسیاتک افتضاح ه ، چیزی ب جز این کلمه لایق ش نیست ، ضمنا ، تو سرویس های حجمی هم خیلی راحت د-زدی میکنه ، مثلا شما ۱۰۰ مگ دانلود میکنی ، ۱۲۰ مگ از حجمت کم میشه .

مینا-صیفی
December 24th, 2015, 22:23
از آسیاتک یا شهراد و بقیه زیر مجمومه هاش اینترنت نگیر ... بیچاره ت میکنن ، طوری ک ماه دوم ب غلط کردن میفتی !

من مشتری ۶ ساله آسیاتک م ، ۶ ساله ک از اینا اینترنت دارم ، اگر سال پیش میگفتی ، میگفتم بگیر عالیه ولی الان ، افتضاح ه ... سرویس های نا مجدودش ک همش کشک ه ، سرعت دانلود ۱۲۸ ش بیشتر از ۱۵ نمیره ، رو سرویس ۲۵۶ هم بیشتر از ۳۰ نمیره و ...

من خودم دیروز درخواست جمع آوری دادم و تا فردا از شر آسیاتک و شهراد خلاص میشم ! (۲ خط دارم) ، با پشتیبانی های وب صحبت کردم ، احتمالا میرم رو های وب و یک خط هم از مخابرات سرویس ۲ مگ نامحدود میگیرم واسه دانلود.

حالا خود دانی ، ولی آسیاتک افتضاح ه ، چیزی ب جز این کلمه لایق ش نیست ، ضمنا ، تو سرویس های حجمی هم خیلی راحت د-زدی میکنه ، مثلا شما ۱۰۰ مگ دانلود میکنی ، ۱۲۰ مگ از حجمت کم میشه .

منم مشتری 6.7ساله اسیاتک هستم الانم اسیاتک دارم مجبورم اما به این اقا گفتم اگر شاتل شهر ما داشت میگرفتم بهشون میگم شاتل هستید خوبه با این مشخصاتی که دادن خیلی خوب بود اما یک پا واستادند میگن میخوام تنوع بدم اسیاتک بگیرم دیگه نمیدونند
تو این مسائل تنوع دادن شوخی نیست!!!

ramin2015
December 24th, 2015, 22:30

سرویس نامحدود که همه جا کشکه! منم از شاتل نامحدود داشتم بعد از یه مقدار مشخصی که دانلود میکردی، سرعت میشد ۱۲ کیلوبایت... باز هم به دانلود ادامه میدادی سرعت میو مد روی ۵ -۶ کیلوبایت :)) طوری که از ادامه دادن خسته بشی.
منتها سرویس های حجمیش عالیه. سرعت فیکسه.

فکر کنم آیپی های بن شده، پارس آنلاین رتبه اول رو تو ایران داشت!! یه چیز مشخصه دیگه.. آیپی ها داینامیکن و کسی که قبلا اون آیپی رو داشته خراب کاری کرده و بن شده.. یا ۱ رنج بن شده... طبیعیه..

هنوز در مورد های وب تحقیق نکردم... ولی چیزی که میدونم اینکه نامحدود هیچ جا معنی نداره. مثلا اگر رداستیشن میاد میگه ۱ گیگابیت پورت گارانتی - نا محدود... حساب ۳۲۱ ترابایت مصرفی احتمالی رو از قبل کرده... بلخره از قبل با خودش کنار اومده که مشترک ممکنه یه همچین حجمی مصرف داشته باشه... ولی رداستیشن و کلا شرکت های خارجی کجا و .... !!

الان با پشتیبانیش صبحت کردم یه چیز رو رُک و پوست کنده گفت... ۲ مگابیت حداقل.... تا ۱۲ مگابیت یعنی ۱.۵ مگابایت بر ثانیه حداکثر با توجه به کیفیت خط و مرکز مخابراطی که من همین الان ۱۰۰٪ مطمئنم که خطم ۱۲ مگابیت رو راحت جواب میده چون همین الان از شاتل لند فیکس ۱.۵ مگابایت بر ثانیه دانلودمه!

این تعرفه‌ای که آسیاتک گذاشته با یه حساب سر انگشتی میشه : ماهی ۵ هزارتومان با ۵ گیگ ترافیک! که دقیقا کمتر اینو با ۴ گیگ ترافیک تو شاتل ۲۰ تومن ماهیانه هست. البته بماند که این آفر هست ولی خب ...

یکمی دو دل هستم.. (دوستان دیگه) اگر تجربه بیشتری دارید بگید...

یم بها .
ping time وقتی time oute میده یعنی افت سرعت دانلود از 500 600 میاد روی 200 300 همه جوره من که راضی نیستم مجبورم . مثلا اسیاتک یمدت خیلی خوبه بعد خراب که بشه یهو دیگه یدت خرابه همش هم میگن مرکز مخابراتی شما مشکل داره یا میگن استان شما مخابرات مشکل داره خلاصه متوسط هست بد نیست عالی هم نیست .

- - - Updated - - -

منم مشتری 6.7ساله اسیاتک هستم الانم اسیاتک دارم مجبورم اما به این اقا گفتم اگر شاتل شهر ما داشت میگرفتم بهشون میگم شاتل هستید خوبه با این مشخصاتی که دادن خیلی خوب بود اما یک پا واستادند میگن میخوام تنوع بدم اسیاتک بگیرم دیگه نمیدونند
تو این مسائل تنوع دادن شوخی نیست!!!
همون حرف خودتون رو باید یه بار به خودتون بزنید.. آواز دهل شنیدن از دور خوش است... تا حالا از شاتل تقاضای تغییر ایمیل رو نکردی تا چند هفته منتظر ۱ تغییر ایمیل باشی و هیچ پیگیری هم نشه! ;)
منم حدود ۶ ۷ ساله از شاتل میگیرم! توی تایم رایگان خیلی راحت دانلودتون از یه حدی که گذشت، سرعت ۴۰۰ کیلوبایتیتون رو میارن روی ۱۶ کیلوبایت یا حتی کمتر... به همین راحتی! خدارو شکر کنید که تو تایم رایگان ۳۰۰ کیلوبایت سرعت دارید!

مینا-صیفی
December 24th, 2015, 22:36
سرویس نامحدود که همه جا کشکه! منم از شاتل نامحدود داشتم بعد از یه مقدار مشخصی که دانلود میکردی، سرعت میشد ۱۲ کیلوبایت... باز هم به دانلود ادامه میدادی سرعت میو مد روی ۵ -۶ کیلوبایت :)) طوری که از ادامه دادن خسته بشی.
منتها سرویس های حجمیش عالیه. سرعت فیکسه.

فکر کنم آیپی های بن شده، پارس آنلاین رتبه اول رو تو ایران داشت!! یه چیز مشخصه دیگه.. آیپی ها داینامیکن و کسی که قبلا اون آیپی رو داشته خراب کاری کرده و بن شده.. یا ۱ رنج بن شده... طبیعیه..

هنوز در مورد های وب تحقیق نکردم... ولی چیزی که میدونم اینکه نامحدود هیچ جا معنی نداره. مثلا اگر رداستیشن میاد میگه ۱ گیگابیت پورت گارانتی - نا محدود... حساب ۳۲۱ ترابایت مصرفی احتمالی رو از قبل کرده... بلخره از قبل با خودش کنار اومده که مشترک ممکنه یه همچین حجمی مصرف داشته باشه... ولی رداستیشن و کلا شرکت های خارجی کجا و .... !!

الان با پشتیبانیش صبحت کردم یه چیز رو رُک و پوست کنده گفت... ۲ مگابیت حداقل.... تا ۱۲ مگابیت یعنی ۱.۵ مگابایت بر ثانیه حداکثر با توجه به کیفیت خط و مرکز مخابراطی که من همین الان ۱۰۰٪ مطمئنم که خطم ۱۲ مگابیت رو راحت جواب میده چون همین الان از شاتل لند فیکس ۱.۵ مگابایت بر ثانیه دانلودمه!

این تعرفه‌ای که آسیاتک گذاشته با یه حساب سر انگشتی میشه : ماهی ۵ هزارتومان با ۵ گیگ ترافیک! که دقیقا کمتر اینو با ۴ گیگ ترافیک تو شاتل ۲۰ تومن ماهیانه هست. البته بماند که این آفر هست ولی خب ...

یکمی دو دل هستم.. (دوستان دیگه) اگر تجربه بیشتری دارید بگید...

- - - Updated - - -

همون حرف خودتون رو باید یه بار به خودتون بزنید.. آواز دهل شنیدن از دور خوش است... تا حالا از شاتل تقاضای تغییر ایمیل رو نکردی تا چند هفته منتظر ۱ تغییر ایمیل باشی و هیچ پیگیری هم نشه! ;)
منم حدود ۶ ۷ ساله از شاتل میگیرم! توی تایم رایگان خیلی راحت دانلودتون از یه حدی که گذشت، سرعت ۴۰۰ کیلوبایتیتون رو میارن روی ۱۶ کیلوبایت یا حتی کمتر... به همین راحتی! خدارو شکر کنید که تو تایم رایگان ۳۰۰ کیلوبایت سرعت دارید!

من تایم رایگان نیستم خوب هستم ساعت 9 10 11 12 هستم که افت سرعت دارم مدتی هست . فقط روز ها خوبه بعداظهر نم نم ات شروع میشه . سرویس نامحدود هیج جا
خوب نیست چون تقصیم به خیلی ها میشه اگر نامحدود با سرعت بالا بود شرکت ورشکست میشد .
شما هم دوست دارید بیاید اسیاتک کسی جلوی شما را نگرفت ما راهنمایی لازم را کردیم . باز هم میگم اسیاتک بد نیست خوب هم نیست . فقط زیاد از سوی مخابرات تجهیزات سخت افزاریشون که توی مخابرات هست خراب میشه یا میسوزه فیوز اینا قطع میشه یا پهنا باند کم میارند یا محدود میشه پهنا و غیره که باعث این مشکلات میشه من تو این ماه 4.5بار نت قطع شده خودشون هم زنگ زدم چند بار میدونند . کلی کار هام تو اون روز ها عقب افتاد خواستم بگم فکر نکنید اینجا قطعیش کمتر هست .سرعتش مناسب هست فقط تو روز ها دانلود بالاست سرعتش بعد دیگه هیـــــــچ

ramin2015
December 26th, 2015, 16:35
SNR رو گفتم اینجا بذارم ببینید چطوره وضعیت؟

Downstream
Upstream

SNR Margin (0.1 dB):
95
212

sinaking123456
December 27th, 2015, 00:07
Veryyyyy bad

farmanrava
December 27th, 2015, 00:29

یعنی شما فقط به خاطر تغییر ایمیل میخواید از آسیاتک سرویس بگیرید ؟؟!

بنده توی دفتر شرکت ، شاتل و پارس آنلاین دارم . توی منزل هم به اجبار آسیاتک
هر 3 سرویس دهنده رو در طی روز استفاده میکنم ... دسته بنده از نظر کیفیت :
1- شاتل 2- آسیاتک 3- پارس آنلاین

اگه محدوده منزل جزء مناطق تحت پوشش شاتل میشد شک نکنید بلافاصله سرویس رو تعویض میکردم

اگر میخواید توی سرویس های آسیاتک شبانه رایگان داشته باشید بالای ماهانه بالای 36 الی 38 تومان خرج کنید

اما شاتل ، سرویس های eco با پایین ترین قیمت شبانه رایگان داره !
کیفیت شاتل کجا و آسیاتک کجا ...

یک ایمیل مگه چه قدر ارزش داره که شما میخواید سرویس عوض کنید ؟

اگه مثل بنده خطتتون مشکل داشته باشه اون هم از سمت مخابرات و پشتیبانی آسیاتک نتونه واستون هیچ کاری انجام بده اون وقت متوجه میشید پشتیبانی ضعیف یعنی چی !
دقیقا همین مشکل رو در منزل قبلی که شاتل داشتیم برامون پیش اومده بود 2 روزه مشکل رو رفع کردند ... اما در آسیاتک 2 ماهه منتظر رفع مشکلیم و همچنان منتظریم

- - - Updated - - -

SNR رو گفتم اینجا بذارم ببینید چطوره وضعیت؟

Downstream
Upstream

SNR Margin (0.1 dB):
95
212

با این وضعیت کیفیت خطتتون خوب نیست
همین وضعیت رو بنده هم دارم ، که رو آسیاتک با رفت و برگشت زیاد چراغ adsl مواجه هستم ...
شما توی شاتل این مشکل رو دارید ؟ قطعا خیر !

ramin2015
December 27th, 2015, 13:18
یک ایمیل مگه چه قدر ارزش داره که شما میخواید سرویس عوض کنید ؟

با این وضعیت کیفیت خطتتون خوب نیست
بحث ارزش ایمیل نیست، بحثه اینکه چند ماهه منتظرِ یه تغییر ایمیل هستم.
من به کیفیت شبکه‌ی شاتل شکی ندارم. ۶ ساله دارم استفاده میکنم و استیبل بوده تا حالا.
الان شاتل و شرکت های دیگه آفر دادن ۱ ساله ۶۰ گیگ، حدودا ۷۰ هزارتومن.. بهشون میگیم از این سرویسا برا ما هم فعال کنید، میگن فقط مشتری های جدید... بهشون میگم ۶ سال پیش که ثبت نام کردم که حدود ۱ سال از تاسیس شرکت شما میگذشت، همچین آفری به من ندادید...
حالا اینا به کنار.. شاتل جدیدا یه شاتل لند راه انداخته با آپلودسنتر که دانلود ازش با ترافیک رایگان محاسبه میشه.. همه عالم و آدم چند ماهه دارن مثل چی استفاده میکنن ما هنوز گیر یه تغییر ایمیلیم!

- - - Updated - - -

رنج SNR چقدره؟ تو چه محدوده‌ای کیفیت خط خوبه؟
الان دَون ستریم رو زده ۹۵ ... بر حسب دهُم دسیبل نوشته؟

farmanrava
December 27th, 2015, 13:25
من به کیفیت شبکه‌ی شاتل شکی ندارم. ۶ ساله دارم استفاده میکنم و استیبل بوده تا حالا.
الان شاتل و شرکت های دیگه آفر دادن ۱ ساله ۶۰ گیگ، حدودا ۷۰ هزارتومن.. بهشون میگیم از این سرویسا برا ما هم فعال کنید، میگن فقط مشتری های جدید... بهشون میگم ۶ سال پیش که ثبت نام کردم که حدود ۱ سال از تاسیس شرکت شما میگذشت، همچین آفری به من ندادید...
حالا اینا به کنار.. شاتل جدیدا یه شاتل لند راه انداخته با آپلودسنتر که دانلود ازش با ترافیک رایگان محاسبه میشه.. همه عالم و آدم چند ماهه دارن مثل چی استفاده میکنن ما هنوز گیر یه تغییر ایمیلیم!

- - - Updated - - -

رنج SNR چقدره؟ تو چه محدوده‌ای کیفیت خط خوبه؟

رنج خوب باید بالای 14 باشه . در اصل 15 خوبه اما 14 هم کیفیت خوبی بهتون میده

T.Toosi
December 27th, 2015, 13:25

- - - updated - - -

رنج snr چقدره؟ تو چه محدوده‌ای کیفیت خط خوبه؟

شاتل لند عالیه، شما یک سرور مجازی بگیرید فایل های روزانه که لازم دارید داخل آپلودسنتر آپلود کنید سپس با isp شاتل دانلود کنید که رایگان حساب میشه، بنده روزانه 10 گیگ فیلم و سریال دانلود میکنم رایگان!

ramin2015
December 27th, 2015, 13:27
شاتل لند عالیه، شما یک سرور مجازی بگیرید فایل های روزانه که لازم دارید داخل آپلودسنتر آپلود کنید سپس با isp شاتل دانلود کنید که رایگان حساب میشه، بنده روزانه 10 گیگ فیلم و سریال دانلود میکنم رایگان!
بله خیلی عالیه... ولی نه برای ما!
دقیقا مشکل من همینه دیگه... همه کاربران دارن نهایت استفاده رو می برن ما بعد از چند ماه هنوز نتونستیم از آپلودسنتر استفاده کنیم..... مشکل اینجاست عزیز من.....

OmidX
December 27th, 2015, 13:44

واقعا ؟ ، بعد محدودیت حجمی نداره آپلودسنتر شاتل لند ؟

ramin2015
December 27th, 2015, 13:45
تا آخر دی ماه نه.

OmidX
December 27th, 2015, 13:48
تا آخر دی ماه نه.

خب بعدش چی ؟ تعرفه اش رو کجای سایت شاتل میتونم ببینم ؟

ramin2015
December 27th, 2015, 13:50
خب بعدش چی ؟ تعرفه اش رو کجای سایت شاتل میتونم ببینم ؟
بعدش ترافیک مصرفی حساب میشه. تعرفه خاصی نداره... سرور داخلی هست و ترافیک هم داخلی حساب میشه دیگه...
به .. به ... ساپورتر شاتل هم شدیم :))

-------------------

T.Toosi
December 27th, 2015, 14:02

150 گیگ حجم برای داخل شبکه شاتل، 10 گیگ برای غیر شاتل اما داخل حساب کاربری میتونید فایل رو پاک کنید و دوباره 10 گیگ آپلود کنید.

مینا-صیفی
December 27th, 2015, 14:06
اقا رامین شما فکر میکنید که اسیاتک خوبه ... همین امروز 3ساعت از صبح تا ظهر ساعت 1:40 قطع بود نت ما .
و دیشب هم 30 دقیقه قطع بود چند روز پیش هم 40 دقیقه . این ماه حدود 24ساعت ما قطعی داشتیم کلا که حساب کردم . پینگ منم الان 400 هست بالاست باز هم میگم همان شاتل بمونید . اسیاتک یمدت خوبه بدونه قطعی بعد قطع به دیگه هر روز پشت هم ادامه پیدا میکنه ول کن نیست من مجبورم اسیاتک هستم وگرنه شاتل اگه تو شهر ما بود میگرفتم .

ramin2015
December 27th, 2015, 14:49
اقا رامین شما فکر میکنید که اسیاتک خوبه ... همین امروز 3ساعت از صبح تا ظهر ساعت 1:40 قطع بود نت ما .
و دیشب هم 30 دقیقه قطع بود چند روز پیش هم 40 دقیقه . این ماه حدود 24ساعت ما قطعی داشتیم کلا که حساب کردم . پینگ منم الان 400 هست بالاست باز هم میگم همان شاتل بمونید . اسیاتک یمدت خوبه بدونه قطعی بعد قطع به دیگه هر روز پشت هم ادامه پیدا میکنه ول کن نیست من مجبورم اسیاتک هستم وگرنه شاتل اگه تو شهر ما بود میگرفتم .
ببینید شاید تو شهر شما اینطوریه... اینجا تو کلان شهر احتمالا سرویس دهیشون باید بهتر باشه. هرچی باشه اینا یه دیتاسنتر رو دارن میگردونن... آپتایم شبکه و...براشون اهمیت داره.
من با بخش انتقادات شاتل تماس گرفتم (رو پیغام گیر هست) ... اینا وسط حرف زدن آدم پیغام گیرو قطع میکنن.. دوباره تماس گرفتم.. همون اول قطع شد! دوباره تماس گرفتم وقتی داشتم انتقاد میکردم از رفتار هایی که پشتیبانی با من داشته، دوباره قطع شد!
مشخصه هدفدار قطع میکنن.... ایمیل هم چند روز پیش فرستادم جواب ندادن.

farmanrava
December 27th, 2015, 15:47
ببینید شاید تو شهر شما اینطوریه... اینجا تو کلان شهر احتمالا سرویس دهیشون باید بهتر باشه. هرچی باشه اینا یه دیتاسنتر رو دارن میگردونن... آپتایم شبکه و...براشون اهمیت داره.
من با بخش انتقادات شاتل تماس گرفتم (رو پیغام گیر هست) ... اینا وسط حرف زدن آدم پیغام گیرو قطع میکنن.. دوباره تماس گرفتم.. همون اول قطع شد! دوباره تماس گرفتم وقتی داشتم انتقاد میکردم از رفتار هایی که پشتیبانی با من داشته، دوباره قطع شد!

به جای اینکار ها از طریق لینک زیر اقدام کنید :
http://complaint.cra.ir/Portal/View/Viewer.aspx?DashboardId=8dab6b28-fdfa-4ece-82eb-117bcaaa241c

میبیند که خیلی سریع خودشون باهاتون تماس میگرن ;)

سامانه پاسخگویی وزارت اطلاعات توسط شکایت هایی که مشتری ها میکنن به اون isp امتیاز میده و اون isp هم بعد از شکایت تا جلب رضایت شما ول کن نیست ...
فرم و پر کنید و نتیجه رو مشاهده کنید ...

مینا-صیفی
December 27th, 2015, 20:01

بله ماله ما اکثرا مشکل از مرکز مخابراتی خودمون هست که اسیاتک میگه . مازندران چالوس هستیم ما یمدت خوبه وقتی هم خراب شه هر روز قطعی ادم بیزار میشه خلاصه میگذرونیم کلان شهر هستید بهتر هست از ماله ما حداقل . اول شاتل اقدام جمع اوری کنید