PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل باز شدن سایت برای بعضی افراد

hen
December 23rd, 2015, 18:40
سلام دوستان
بنده چند روزیه سایتم رو روی وی پی اس با دایرکت ادمین بالا آوردم، البته کانفیگش رو خودم انجام دادم و احساس میکنم شاید مشکل از کانفیگ باشه
اما همون روز اول که سایت رو باز کردم شاید فقط تونستم دو الی سه بار دیگه باز کنم و دیگه باز نشد، تا اینکه دو باره کانفیگ رو به php-fpm تغییر دادم و یک بار سایت باز شد و دوباره رفت به حالت قبلی
وقتی تست کردم دیدم سایت با اینترنت شاتل مشکل داره، اما با اینترنت های مخابرات و ایرانسل راحت باز میشه.
از دوستان کسی به این مشکل برخورد کرده؟
mizban97
December 23rd, 2015, 18:45
سلام
فایروال سرور استپ کنید مجددا تست کنید

hen
December 23rd, 2015, 22:50
من اصلا فایروال ندارم :دی
iptable هم هیچی توش نیست.

kool
December 23rd, 2015, 23:13
از دی ان اس ها مطمئن هستید؟ از intodns.com یکبار بررسی کنید.

ambo77
December 23rd, 2015, 23:19
سلام دوستان
بنده چند روزیه سایتم رو روی وی پی اس با دایرکت ادمین بالا آوردم، البته کانفیگش رو خودم انجام دادم و احساس میکنم شاید مشکل از کانفیگ باشه
اما همون روز اول که سایت رو باز کردم شاید فقط تونستم دو الی سه بار دیگه باز کنم و دیگه باز نشد، تا اینکه دو باره کانفیگ رو به php-fpm تغییر دادم و یک بار سایت باز شد و دوباره رفت به حالت قبلی
وقتی تست کردم دیدم سایت با اینترنت شاتل مشکل داره، اما با اینترنت های مخابرات و ایرانسل راحت باز میشه.
وقتی مثلا با اینترنت شاتل سایت رو باز میکنید با چه اروری مواجه میشید؟

hen
December 23rd, 2015, 23:19
از دی ان اس ها مطمئن هستید؟ از intodns.com یکبار بررسی کنید.
بله اونها که سالمه، با اینترنتهای دیگه خیلی راحت باز میکنم. فقط با اینترنت خودم که شاتله مشکل داره.

zeron
December 23rd, 2015, 23:20
فکر کنم از آقای عبید سوال کنید بتونن راهنمایی کنن شاید

RoobinaServer
December 23rd, 2015, 23:33
سلام دوستان
با سلام و احترام

به مدیر سرورتون بهتر هست بگید تا بررسی کنند (جایی که سرور خرید کرده اید)

ما فقط میتوانیم حدودا راهنماییتون بکنیم.
آدرس سایت و آیپی سرور را بفرمائید.

باتشکر

kool
December 23rd, 2015, 23:46
بله اونها که سالمه، با اینترنتهای دیگه خیلی راحت باز میکنم. فقط با اینترنت خودم که شاتله مشکل داره.

ممکنه از کش مرورگر باشه. یا از ISP شما باشه و ممکنه ارتباطی به سرور نداشته باشه.
از http://host-tracker.com چطور؟ همه اوکی هست؟ یا؟

hen
December 24th, 2015, 00:05
آخه دسترسی راحت به ssh سرور دارم، و دایرکت ادمین رو هم راحت باز میکنه اما فقط سایت باز نمیشه. و همونطور که گفتم با یکبار تغییر از mod_php به php-fpm سایت باز شد و دوباره به این حالت درومد.
از کش مرورگر لپتاپ نیست چون من وقتی با موبایل با اینترنت خونه وصل میشم باز نمیکنه اما با ایرانسل باز میکنه.
آدرس سایت هم digimrp.ir هست.

hen
December 24th, 2015, 10:38
دوست عزیز زمانی که شما به ای پی سرور دسترسی دارید ولی دامنه را نمیتوانید باز کنید و از سرویس دهنده های دیگر میتوانید سایت را ببینید باید دی ان اس روس کارت شبکه خودتون تنظیم کنید،دی ان اس شما احتمالا اتوماتیک است و باید دستی و به صورتی که عرض میکنم دی ان اس را تعویض کنید مشکلتان حل میشود
اگر از وایرلس استفاده میکنید روی علامت وایرلس (لن) کلیک راست کنید و روی open network and sharing center کلیک کنید روی نام کانکشن کلیک کنید و بعد پروپرتیس و بعد internet protocol verion 4 دابل کلیک کنید
پایین تیک use the following DNS server addresses را بزنید
preferred DNS server = > 8.8.8.8
Alternate DNS server = > 4.2.2.4 یا خالی بگذارید
ok=>ok=>close
موفق باشید

ممنون ولی بازم حل نشد.

sarnahost
December 24th, 2015, 11:50
من قبلا رو هاستم این مشکل رو داشتم و ایراد از سرویس دهنده رو میگرفتم ، با قند شکن یا چی چی ان امتحان کنید ببین بالا میاد!؟ از این هم میتونید استفاده کنید Platinum Hide IP

hen
December 24th, 2015, 12:01
من قبلا رو هاستم این مشکل رو داشتم و ایراد از سرویس دهنده رو میگرفتم ، با قند شکن یا چی چی ان امتحان کنید ببین بالا میاد!؟ از این هم میتونید استفاده کنید Platinum Hide IP
بله ، با قندشکن مشکلی نیست.

RoobinaServer
December 24th, 2015, 12:06

شما چرا به میزبانتون نمیگید ؟ بنده سایت شما را در مخابرات دیدم مشکلی نداشت.

به میزبانتون بگید ریموت بزنن به کامپیوتر شما کمکتون بکنند.(این مورد باید دقیقتر بررسی بشه نمیشه توی انجمن با این موارد بررسیش کرد)

موفق باشید

sarnahost
December 24th, 2015, 12:12
اوکی کلاً مودم رو خاموش و از پریز برق بکشید بیرون یه چند دقیه بذارید بمونه ، بعد امتحان کنید.
اگر اینطوری هم رفع نشد آی پی خودتون رو از حالت استاتیک دربیارید و یا تغییر بدید. با اون نرم افزار هم میتونید اینتکار رو بکنید.

hen
December 24th, 2015, 17:10
ممکنه از کش مرورگر باشه. یا از ISP شما باشه و ممکنه ارتباطی به سرور نداشته باشه.
از http://host-tracker.com چطور؟ همه اوکی هست؟ یا؟
با این سایت امتحان کردم، همه شون قطع بود. یا timeout و یا

500(InternalServerError)

- - - Updated - - -

شما چرا به میزبانتون نمیگید ؟ بنده سایت شما را در مخابرات دیدم مشکلی نداشت.

به میزبانتون بگید ریموت بزنن به کامپیوتر شما کمکتون بکنند.(این مورد باید دقیقتر بررسی بشه نمیشه توی انجمن با این موارد بررسیش کرد)

موفق باشید
با ایشون هم در میون گذاشتم، فعلا که حل نشده .

- - - Updated - - -

------------
در نهایت ارائه دهنده سرور گفتند که از سمت ما هيچ مشكلي روي شبكه مان نيست

RoobinaServer
December 24th, 2015, 17:24
------------
در نهایت ارائه دهنده سرور گفتند که از سمت ما هيچ مشكلي روي شبكه مان نيست

با سلام

به میزبانتون بفرمائید از سمت شما نیز بررسی کنند نهایتش این هست که اعلام میکنند مثلا مشکل کانفیگ هست میان میگن فلان قدر هزینه میگیرند و براتون درست میکنند.

یک سری مشکلات ممکن هست به شبکه پرواویدر مربوط بشه که فقط توی بررسی میزبان بر اساس دانش فنی که داره مشخص میشه و میتواند حلش بکند.

اگر باز هم میزبانتون هم کاری نکردند پیشنهاد میکنم سرورتون را به یک کانفیگر بسپارید تا بررسی کنند و به صورت صحیح کانفیگ کنند (چون همین الان هم سرعت لود صفحات شما بسیار کم هست حالا به خاطر کانفیگ یا هر موردی هست باید داخل سرورتون را بررسی کنند و اعلام کنند)

بعد اگر همچنان مشکلتون پابرجا بود ،ابتدا با کانفیگرتون مشورت کنید و با اطلاع ایشون میزبانتون را عوض کنید.

موفق باشید

hen
December 24th, 2015, 17:29
دوست عزیز وقتی میفرمایید به ای پی دسترسی دارید یعنی سرویس دهنده مشکلی ندارد ، اگر کش هم شده بود چند ساعتی بیشتر طول نمیکشید.
مشکل از تنظیمات شبکه خودتان است.
اگر از شبکه بود، با مواردی که شما گفتید باید حل میشد.
یکی از دوستان این سایت رو در چند پست قبل معرفی کردند که تستی که باهاش گرفتم از تمام سرورها ، سایت من قطع بود:
http://host-tracker.com/

- - - Updated - - -

با سلام

به میزبانتون بفرمائید از سمت شما نیز بررسی کنند نهایتش این هست که اعلام میکنند مثلا مشکل کانفیگ هست میان میگن فلان قدر هزینه میگیرند و براتون درست میکنند.

یک سری مشکلات ممکن هست به شبکه پرواویدر مربوط بشه که فقط توی بررسی میزبان بر اساس دانش فنی که داره مشخص میشه و میتواند حلش بکند.

اگر باز هم میزبانتون هم کاری نکردند پیشنهاد میکنم سرورتون را به یک کانفیگر بسپارید تا بررسی کنند و به صورت صحیح کانفیگ کنند (چون همین الان هم سرعت لود صفحات شما بسیار کم هست حالا به خاطر کانفیگ یا هر موردی هست باید داخل سرورتون را بررسی کنند و اعلام کنند)

بعد اگر همچنان مشکلتون پابرجا بود ،ابتدا با کانفیگرتون مشورت کنید و با اطلاع ایشون میزبانتون را عوض کنید.

موفق باشید
بله، تشکر از راهنماییتون.
این راه را گذاشتم برای آخرین مرحله.
قصدم این بود که هر طوری شده خودم حلش کنم. بنده خیلی به این سروری که خریدم خوش بین نیستم، چرا که در طی این مدت مشکلاتی از طرف ارائه دهنده دیده ام. انشالله به زودی سرور جدید تهیه میکنم.

RoobinaServer
December 24th, 2015, 17:33
دوست عزیز وقتی میفرمایید به ای پی دسترسی دارید یعنی سرویس دهنده مشکلی ندارد ، اگر کش هم شده بود چند ساعتی بیشتر طول نمیکشید.
مشکل از تنظیمات شبکه خودتان است.

پینگ داشتن به یک آیپی معنای آن صحیح بودن کل عملکرد شبکه نیست. لطفا اطلاعات غلط منتشر نکنید.

(در امضای خود چنین متنی نوشتید : به نظر من زمانی که کسی در انجمن سوالی مطرح میکنه و شما درباره اون مطلب اطلاعاتی ندارید نظر ندهید!) پس لطفا ...

-------------

مثلا سرویس دی ان اس بر روی شبکه باید به درستی کار کند (اگر کانفیگ سرور صحیح باشد) و mtu بین مراکز و چندین مورد دیگر برای لود یک صفحه.

با توجه به مشکلات اخیر شبکه در سطح ایران هر علت ریزی ممکن هست دخیل این مورد باشد.

- - - Updated - - -

اگر از شبکه بود، با مواردی که شما گفتید باید حل میشد.
یکی از دوستان این سایت رو در چند پست قبل معرفی کردند که تستی که باهاش گرفتم از تمام سرورها ، سایت من قطع بود:
http://host-tracker.com/

- - - Updated - - -

بله، تشکر از راهنماییتون.
این راه را گذاشتم برای آخرین مرحله.
قصدم این بود که هر طوری شده خودم حلش کنم. بنده خیلی به این سروری که خریدم خوش بین نیستم، چرا که در طی این مدت مشکلاتی از طرف ارائه دهنده دیده ام. انشالله به زودی سرور جدید تهیه میکنم.

بله خوبه که خودتان حلش کنید اما زمانی که علت مشکل مشخص باشد متاسفانه بنده در نت مخابرات در دفتر هم مشکلی به جز کندی لود سایتتون ندیدم اگر ما هم مشکل داشتیم میشد باز خیلی چیزها متوجه شد.

در این تاپیک فقط مطالب احتمالی و تجربیات به شما بیان میشود چون ما نه سرور شما را دیدیم و نه دقیقا مشکل.

این که خودتان مشکل دارید یک حسن برای سریعتر حل مشکل هست و میزبانتون با ریموت به کامپیوتر شما میتوانند به خیلی موارد دست پیدا کنند به میزبانتون پیشنهاد هزینه بدید احتمالا به نتیجه خواهید رسید و نیازی به تعویض میزبان نخواهد بود (چون فکر کنم سرورتون آن منیج و بدون پشتیبانی هست)

Sajad
December 24th, 2015, 19:17
سلام
اینجا چند تا نت مختلف دارم که یکیشم شاتل هست.
سایتتون با شاتل باز نمیشه و با بقیه باز میشه ولی سرعت وبسرور شما شدیدا کند هست.
حالت‌های مختلفی چک کردم و مشکل از dns و ... نیست و ظاهرا تنظیمات وبسرور شما مشکل داره (همونطور که خودتون هم گفتید بعد از تغییر تنظیمات وبسرور این اتفاق افتاده) بقیه سرویس‌های شما بدون مشکل فعال هست.
شاید روی سرور اتک دارید ؟
اگر نه تنظیمات وبسرورتون رو بررسی و آپتیمایز کنید. اصلا ارتباط با پروتکل http سایت شما برقرار نمیشه و در نهایت response دریافت نمیشه (وقتی شاتل وصل باشی)
میدونم که همه این موارد رو خودتون هم میدونید، فقط خواستم بگم مشکل شما رو با چشم دیدم و تنها راهی که به ذهنم میرسه این هست که وبسرور شما باید بهینه بشه. پیشنهاد میکنم از nginx استفاده بشه.

- - - Updated - - -

این هم اضافه کنم که با telnet ارتباط با پورت ۸۰ به راحتی برقرار میشه ولی browser نمیتونه ارتباط برقرار کنه. mtu هم تغییر دادم اما تاثیری نداشت.

- - - Updated - - -

یه راه دیگه که به ذهنم رسید این که مودمتون رو توی حالت bridge ست کنید و کانکشن pppoe روی سیستم بسازید تست کنید. متاسفانه من چون رمز شاتل ندارم نمیتونم اینکار رو انجام بدم که تست کنم براتون.

- - - Updated - - -

اینم چک کردم براتون:
آیپی سرور شما 185.88.177.134 هست.
روی آیپی های دیگه از این سابنت هم این مشکل وجود داره، مثلا:
185.88.177.131
185.88.177.133
185.88.177.138
اگر این آیپی‌ها مال سرور شما نیست احتمال داره که مشکل از شبکه شاتل باشه.

hen
December 24th, 2015, 19:31
سلام
اینجا چند تا نت مختلف دارم که یکیشم شاتل هست.
سایتتون با شاتل باز نمیشه و با بقیه باز میشه ولی سرعت وبسرور شما شدیدا کند هست.
حالت‌های مختلفی چک کردم و مشکل از dns و ... نیست و ظاهرا تنظیمات وبسرور شما مشکل داره (همونطور که خودتون هم گفتید بعد از تغییر تنظیمات وبسرور این اتفاق افتاده) بقیه سرویس‌های شما بدون مشکل فعال هست.
شاید روی سرور اتک دارید ؟
اگر نه تنظیمات وبسرورتون رو بررسی و آپتیمایز کنید. اصلا ارتباط با پروتکل http سایت شما برقرار نمیشه و در نهایت response دریافت نمیشه (وقتی شاتل وصل باشی)
میدونم که همه این موارد رو خودتون هم میدونید، فقط خواستم بگم مشکل شما رو با چشم دیدم و تنها راهی که به ذهنم میرسه این هست که وبسرور شما باید بهینه بشه. پیشنهاد میکنم از nginx استفاده بشه.

- - - Updated - - -

این هم اضافه کنم که با telnet ارتباط با پورت ۸۰ به راحتی برقرار میشه ولی browser نمیتونه ارتباط برقرار کنه. mtu هم تغییر دادم اما تاثیری نداشت.

- - - Updated - - -

یه راه دیگه که به ذهنم رسید این که مودمتون رو توی حالت bridge ست کنید و کانکشن pppoe روی سیستم بسازید تست کنید. متاسفانه من چون رمز شاتل ندارم نمیتونم اینکار رو انجام بدم که تست کنم براتون.

- - - Updated - - -

اینم چک کردم براتون:
آیپی سرور شما 185.88.177.134 هست.
روی آیپی های دیگه از این سابنت هم این مشکل وجود داره، مثلا:
185.88.177.131
185.88.177.133
185.88.177.138
اگر این آیپی‌ها مال سرور شما نیست احتمال داره که مشکل از شبکه شاتل باشه.
ممنون از توضیحاتتون
وب سرور اول آپاچی بود با مود php و modruid2 که برای اولین بار باز شد و دوباره قطع شد، بعدش modruuid2 رو غیر فعال کردم و بردم به fastcgi که با این کلا مشکلات زیاد داشت و ارور میداد (البته فقط با ایرانسل چون با شاتل باز نمیشد) بعد بردم به php-fpm که دوباره یک بار باز کرد و دیگه بعد از اون باز نشد سایت. بعدش هم که بردم روی nginx ولی باز هم هچنان همان مشکل بود.
در آخر هم که الان باشه بر گردوندم به حالت اول اول، و اون اسکریپت nginx رو که میگند سرعت رو خوب میکنه رو هم نصب کردم ولی بازم جواب نداد.
فعلا تا همینجا اومدم.
البته مقادیر timeout , keepalivetimout , keepalive رو هم افزایش دادم ولی بازم افاقه نکرد.

- - - Updated - - -

شما با شاتل تست ککردید باز نکرد؟

mizban97
December 24th, 2015, 19:34
عزیز احیانا سرورتون آلمان هتزنر نیست؟

hen
December 24th, 2015, 19:43
عزیز احیانا سرورتون آلمان هتزنر نیست؟
ایرانه. پینگ بگیرید معلومه از ایرانه.

Sajad
December 24th, 2015, 20:23
ممنون از توضیحاتتون
وب سرور اول آپاچی بود با مود php و modruid2 که برای اولین بار باز شد و دوباره قطع شد، بعدش modruuid2 رو غیر فعال کردم و بردم به fastcgi که با این کلا مشکلات زیاد داشت و ارور میداد (البته فقط با ایرانسل چون با شاتل باز نمیشد) بعد بردم به php-fpm که دوباره یک بار باز کرد و دیگه بعد از اون باز نشد سایت. بعدش هم که بردم روی nginx ولی باز هم هچنان همان مشکل بود.
در آخر هم که الان باشه بر گردوندم به حالت اول اول، و اون اسکریپت nginx رو که میگند سرعت رو خوب میکنه رو هم نصب کردم ولی بازم جواب نداد.
فعلا تا همینجا اومدم.
البته مقادیر timeout , keepalivetimout , keepalive رو هم افزایش دادم ولی بازم افاقه نکرد.

- - - Updated - - -

شما با شاتل تست ککردید باز نکرد؟

بله با شاتل باز نکرد با سه isp دیگه باز شد. پس بدون شک مشکل از شبکه شاتل هست (mtu و ...) مسلما پشتیبانای تلفنی هم نمیتونن مشکل شما را حل کنند. تماس بگیرید اگر مقدور باشه به سطح بالاتری وصل کنند مساله رو باهاشون در میون بذارید.

iHSG
December 24th, 2015, 20:35
سلام
اکثر ISP های ایران با هاست ها و سرور های ایرانی مشکل دارن.
باور کنید من اینترنتم پارس آنلاین بود بعد از faraso.org یه هاست از دیتاسنتر پارس آنلاین گرفته بودم که با IP Whois قشنگ معلوم بود از دیتاسنتر پارس آنلاین بود اما با اینترنت پارس آنلاین من فقط سایت باز نمیشد که تماس گرفتم پشتیبانی پارس آنلاین گفت فلان عدد رو در MTU مودم ست کنم و بعدش درست شد.
الانم رو نت پیشگامان هستم که بازم این مشکل MTU رو برای هاست های ایران داره.

به نظر من با این شرایط سرور و هاست خارج از کشور 100 مرتبه شرف داره به سرور و هاست ایران.

kool
December 24th, 2015, 21:42
با این سایت امتحان کردم، همه شون قطع بود. یا timeout و یا

500(InternalServerError)

ظاهرا زود به زود تنظیمات رو هم تغییر میدید. من دیروز 2 بار از intodns چک کردم مشکل داشت و هر بار خروجی تفاوت داشت!
در هاست تراکر هم دیروز همه رو internal 500 میداد که فکر کنم اون روی هاست صحیح لود کرده بود و از نظر کانفیگ ناسازگاری وجود داشت و سایت ارور داشت.
به هر حال باید بررسی کنید. احتمال زیاد مشکل از طرف شما خواهد بود.

hen
December 25th, 2015, 22:11
به نظر شما وقتی به صورت دیفالت دایرکت ادمین نصب میشه و هیچ کانفیگ اضافی انجام نداده باشی، آیا این مشکل طبیعیه بوجود آمدنش؟

Sajad
December 25th, 2015, 22:17
دوست عزیز همونطور که گفتم اگر سرور شما فقط آیپی ۱۳۴ رو داره و نتیجتا آیپی‌های زیر مال شما نیست باید در جریان باشید که این آیپی‌ها هم همین مشکل دارند که نشون میده تنظیمات شبکه شاتل با این سابنت موردی داره

185.88.177.131
185.88.177.133
185.88.177.138

hen
December 25th, 2015, 22:30
دوست عزیز همونطور که گفتم اگر سرور شما فقط آیپی ۱۳۴ رو داره و نتیجتا آیپی‌های زیر مال شما نیست باید در جریان باشید که این آیپی‌ها هم همین مشکل دارند که نشون میده تنظیمات شبکه شاتل با این سابنت موردی داره

185.88.177.131
185.88.177.133
185.88.177.138

نه این آی پی ها از من نیست.

Sajad
December 26th, 2015, 00:30
این موارد با شاتل باز نمیشن ولی با نت دیگه باز میشن. با شاتل تماس بگیرید و موضوع را در جریان بذارید.

iHSG
December 26th, 2015, 11:46
این موارد با شاتل باز نمیشن ولی با نت دیگه باز میشن. با شاتل تماس بگیرید و موضوع را در جریان بذارید.

تماس هم بگیرن فوقش پشتیبان شاتل میگه Team Viewer وصل کن و ایشونم وصل میکنه بعد پشتیبان میاد در تنظیمات مودم ایشون بخش MTU رو تغییر میده.
یعنی هیچ کدوم از پشتیبان ها نمیان بگن بله از شبکه شاتل هست الان میرم شبکه اش رو درست کنم :) همه شون وظیفه دارن روی همین سرویس و همین حالت به مشتری خدمات بدن.

Sajad
December 26th, 2015, 13:40
تماس هم بگیرن فوقش پشتیبان شاتل میگه Team Viewer وصل کن و ایشونم وصل میکنه بعد پشتیبان میاد در تنظیمات مودم ایشون بخش MTU رو تغییر میده.
یعنی هیچ کدوم از پشتیبان ها نمیان بگن بله از شبکه شاتل هست الان میرم شبکه اش رو درست کنم :) همه شون وظیفه دارن روی همین سرویس و همین حالت به مشتری خدمات بدن.

صحبت شما کاملا صحیحه و کارشناسای پاسخگو محدودیت‌هایی در بررسی دارن ولی اگر مشکل براشون واضح و شفاف توضیح داده بشه به مسئولین مربوطه ارجاع میدن... حالا چه فنی چه شبکه و چه نرم‌افزار و ....
mtu هم همونطور که قبلا گفتم من تغییر دادم و جواب نداد.
بهرحال ایشون خودشون یه پیگیری بکنن و اگر نتیجه نگرفتند اطلاع بدن من با نماینده شاتل صحبت میکنم و چون آشنا هستند راحتتر میتونم با زبون خودمونی موضوع رو براشون روشن کنم.

hen
December 26th, 2015, 14:07
صحبت شما کاملا صحیحه و کارشناسای پاسخگو محدودیت‌هایی در بررسی دارن ولی اگر مشکل براشون واضح و شفاف توضیح داده بشه به مسئولین مربوطه ارجاع میدن... حالا چه فنی چه شبکه و چه نرم‌افزار و ....
mtu هم همونطور که قبلا گفتم من تغییر دادم و جواب نداد.
بهرحال ایشون خودشون یه پیگیری بکنن و اگر نتیجه نگرفتند اطلاع بدن من با نماینده شاتل صحبت میکنم و چون آشنا هستند راحتتر میتونم با زبون خودمونی موضوع رو براشون روشن کنم.
سلام
من هم خودم mtu رو تغیییر دادم اما تاثیری نداشت
این مشکل بخاطر روترهایی که در سر راه هستند ایجاد شده.
با مسئول فنی شاتل هم چت کردم گفتند ایمیل بزنید اما هنوز جوابی نداده اند.

compiler
December 27th, 2015, 07:47
به نظر شما وقتی به صورت دیفالت دایرکت ادمین نصب میشه و هیچ کانفیگ اضافی انجام نداده باشی، آیا این مشکل طبیعیه بوجود آمدنش؟

سلام، خیر

اگر همه چیز درست پیش رفته باشه و نصب بدون مشکل انجام شده باشه نباید مشکلی وجود داشته باشه‌ (مگر ایرادات مربوط به اسکریپت و ورژن php و ریرایت ها و مشکلاتی از این قبیل)