ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : cloudflare استفاده کنیم یا خیر؟

delta
December 23rd, 2015, 03:47
سلام دوستان..میخوام سایتم رو از cloudflare استفاده کنم..والا هرکی یه چیزی نوشته تو اینترنت و مقالات..موندم استفاده کنم یا بیخیالش بشم!! قبلا هم یادتون باشه یک چند روزی سایتهایی که از cloudflare استفاده میکردند کلا باز نمیشد...با این تفاسیر ایا بازم ارزش داره استفاده کنیم یا نه؟ کلا واقعا چیز بدرد بخوری هست یا کلا بیخیالش بشم؟ نظر شما دوستان چی هست؟

yastheme
December 23rd, 2015, 07:39
شما اول باید هدف مشخصی برای استفاده از کلودفلر داشته باشید ؛ وقتی همه چیز اوکی هست و هیچ مشکلی با سایت ندارید بی جهت استفاده نکنید؛
اما اگر سایت پربازدید است و از لحاظ ترافیک به مشکل بر می خورد و موارد از این دست cdn کلود فلر مناسب است.

nimafire
December 23rd, 2015, 11:25
سلام
انجمن پرشین تولز به طور مثال که جزو پر ترافیک ترین وب سایت های فارسی هست از این سرویس استفاده میکند یا وب سایت های بسیار دیگری.
تجربه هر فرد از این سرویس بر اساس دانش استفاده و نحوه کارش هست / افرادی تصور میکنند همانطور که از سرویس ایمیل استفاده میکنند و از تنظیمات چند تیک را فعال میکنند این جا نیز به این شکل است. دچار مشکل میشوند و طلبکار این سرویس. مطمینا یک آپشن اگر فعال شود یا نه، بر اساس تنظظیمات اصلی ترافیک ورودی به سرور شما و سپس انتقال آن به این سرویس ، میتواند تاثیر مثبت یا به شدت منفی برای شما داشته باشد.

اگر سرور شما در ایران است، از این سرویس استفاده نکنید اما اگر خارج از ایران است مثلا آمریکا، مناسب شما است.

به طور کلی سرویس کلود فلر در برابر حملات داس بسیار بسیار مقاوم است البته پکیج پولی آن.
اما نسحه رایگان آن تجربه ای که از یک cdn رایگان میخواهید را به بهترین شکل برای شما انجام میدهد.
سعی کنید ترافیک http را از این سرویس عبور دهید.

موفق باشید.

ojooobe
December 24th, 2015, 14:15
فرمایشات دوستان رو تکمیل تر میکنم:

باید به خاطر داشته باشید که اگر دیتاسنتر سرور شما (به فرض داخلی بودن) کانکشن خوبی با بیرون ایران نداشته باشه با وجود اضافه شدن سرورهای دهلی و ابوظبی در کلودفلیر کماکان شما وضعیت دسترسی به وب سایتتان بدتر از قبل شده و علاوه بر اینکه نمیتونید بهینه سازی و روند رو به رشدی رو برای وب سایت(ها)تون رقم بزنید بلکه شدیداً دچار رکود رنکینگ در الکسا و کاهش چشمگیر ورودی گوگل خواهید شد...

سوالی بود در خدمتم.