ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : این سایت چرا لود نمیشه؟؟

vimax
October 5th, 2010, 13:43
سلام
وب سایت یکی از دوستام که یه وی پی اس اختصاصی داره.یه مشکل داره اونم اینه که بعضی جاهای ایران می تونن ببنین بعضی جاها نمی تونن! مشکل از چیه؟ ادمین سرور میگه مشکلی نداره شما نظرتون چیه؟

mamali5
October 5th, 2010, 14:19
آدرس بدین تا دی ان اس ها و... بررسی شه :113:

vimax
October 5th, 2010, 14:43
پ خ زدم ممنون

vimax
October 6th, 2010, 07:19
آقا کسی می تونه کمک کنه نا سلامتی انجمنه هاست و سروره اینجا!

Online24
October 6th, 2010, 09:39
با توجه به مواردی که ذکر کردید در شرایط عادی این مشکل زمانی بوجود میاد که DNS های اخیرا ایجاد شده باشند . کمی صبر لازمه تا همه ی isp ها DNS server های خودشون رو آپدیت کنند و یا isp cache از بین بره .
این زمان بستگی به سرویس دهنده های مختلف داره . ( به طور متوسط طی 72 ساعت این مشکل برطرف میشه )

vimax
October 6th, 2010, 14:40
من از دوستم سوال کردم گفتش این سرور چند ماهه گرفته!

Online24
October 6th, 2010, 15:25
سوال کنید که DNS record هاشون در جای دیگری و با ip های دیگری از قبل باقی نمونده باشه . ( اگر تغییر ip یا انتقال سرور داده باشند این مشکل بوجود میاد )

سایت intoDNS: checks DNS and mail servers health (http://intodns.com) هم مشکلات dns شما رو اعلام میکنه که میتونید از این طریق رفع مشکل کنید .

vimax
October 6th, 2010, 16:23
ممنون از جوابتون من براش چک کردم گفت خودشم اینو چک کرده بود!
من آدرس رو به شما پ خ میدم لطفا بررسی کنید چون من در این زمینه سر در نمیارم

Online24
October 6th, 2010, 16:35
WWW A Record ERROR: I could not get any A records

I only do a cache request, if you recently added a WWW A record, it might not show up here

-
DNS zone این دامنه رو چک کنید و ببینید A record ایجاد شده یا نه . اگر ایجاد شده ( احتمال کم ) ip های اون رو چک کنید .
اگر A record موجود نبود ، یک Record از نوع A (type : A با ip خودتون و نام اصلی دامنه ایجاد کنید .

vimax
October 6th, 2010, 20:17
عذر میخوام ظاهرا با مسئول دومین تماس گرفت گفت از سروره.این رکوردی که نوشتین روی وی پی اس هست کجاست دومینه یا سرور :)

goldstar
October 6th, 2010, 20:39
سلام
آیا شما از کارو سرویس دارین؟ متاسفانه بعضی از آی پی ها کارو این مشکل رو داره.
بهتره از جایی که وی پی اس گرفتین بخواین بررسی کنند.
همینطور اگر سایت برای عده ای باز نمیشه از آی پی ping و tracerout بگیرین و نتایج رو در اختیار سرویس دهنده قرار بدین.