توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال نشدن ایمیل و سفید شدن پنل مدیریت
roozbeh837
December 21st, 2015, 09:46
با سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی مشکلی که هست اینه موقعی که یه مشتری درخواست سرویس میده مشخصات سرویس مورد نظر براشس ارسال نمیشه و مورد بعدی اینکه موقعی که وارد پنل مدیریت میشم صفحه بعد از چند ثانیه سقید میشه ریفرش میکنم ولی باز همین مشکل هست از دوستان کسی که این مشکل واسش پیش اومده یا کسی میدونه چطور حل میشه بگه راهنمائی کنه ممنون میشم چون واقعا مورد حادی هستش
fadak
December 21st, 2015, 10:11
با سلام
ارسال نشدن ایمیل به احتمال زیاد از تنظیمات مربوط به ایمیل هست که باید اونها بررسی بشن
و اما درباره سفید شدن صفحه:
1- اسکریپت رو تازه نصب کردید و یا اینکه قبلا مشکلی نداشت و یکدفعه با این مشکل روبرو شدید ؟
2- در قالب مدیریت تغییراتی انجام دادید ؟
بنظرم برای اولین کار بهتره فایل های فالب رو مجددا آپلود و جایگزین کنید اگر حل نشد اطلاع بدید
موفق باشید
roozbeh837
December 21st, 2015, 10:34
با سلام
ارسال نشدن ایمیل به احتمال زیاد از تنظیمات مربوط به ایمیل هست که باید اونها بررسی بشن
و اما درباره سفید شدن صفحه:
1- اسکریپت رو تازه نصب کردید و یا اینکه قبلا مشکلی نداشت و یکدفعه با این مشکل روبرو شدید ؟
2- در قالب مدیریت تغییراتی انجام دادید ؟
بنظرم برای اولین کار بهتره فایل های فالب رو مجددا آپلود و جایگزین کنید اگر حل نشد اطلاع بدید
موفق باشید
تغییرات خاصی ندادم الان مثلا وارد پنل مدیریت میشم خود به خود من رو از مدیریت میندازه بیرون و مجدد مشخصات ورود مدیریت میخواد
و همینطور هم صفحه سفید میشه
تازگی هم قالب ماتیسا مربوط به وهاب انلاین رو روش گذاشتم ولی همچنان مشکل موجود هست
قبلا این موارد رو نداشتم یه چند وقتیه اینطوری شده که وقت نکردم مشکل رو کامل بررسی کنم تا به الان
fadak
December 21st, 2015, 16:05
تغییرات خاصی ندادم الان مثلا وارد پنل مدیریت میشم خود به خود من رو از مدیریت میندازه بیرون و مجدد مشخصات ورود مدیریت میخواد
و همینطور هم صفحه سفید میشه
تازگی هم قالب ماتیسا مربوط به وهاب انلاین رو روش گذاشتم ولی همچنان مشکل موجود هست
قبلا این موارد رو نداشتم یه چند وقتیه اینطوری شده که وقت نکردم مشکل رو کامل بررسی کنم تا به الان
بنظرم برای شروع بهتره قالب خریداری شده رو مجددا آپلود کنیدشاید ناقص آپلود شده
حل نشد با فروشنده قالب تماس بگیرید و با اون درباره مشکل احتمالی قالب صحبت کنید
جواب نداد دسترسی بدید من یا یکی از دوستانی که تجربه کار با whmcs را دارن تا بررسی کنند
موفق باشید
roozbeh837
December 21st, 2015, 18:39
بنظرم برای شروع بهتره قالب خریداری شده رو مجددا آپلود کنیدشاید ناقص آپلود شده
حل نشد با فروشنده قالب تماس بگیرید و با اون درباره مشکل احتمالی قالب صحبت کنید
جواب نداد دسترسی بدید من یا یکی از دوستانی که تجربه کار با whmcs را دارن تا بررسی کنند
موفق باشید
از قالب دبفالتشم استفاده کردم ولی باز همین مشکل بیرون انداختن از مدیریت و سفید شدن موجود هست