توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسمارتی و تمپلیت هایی که تحت این برنامه هستن!
vimax
October 4th, 2010, 22:22
سلام
یه سری اطلاعات میخوام.کسی هست بدونه اسمارتی که الان اکثر سایت ها دارن ازش استفاده می کنن فایدش چیه؟بعد کجا میشه گیرش اورد پسوندش .tpl هست تا اونجا که میدونم.
سوال بعدیم اینه چه جوری میشه واسه یه سایت تگ تعریف کرد.
مثلا همین سیستم هایی که فایل زبان جدا دارن یه تگ توی فایل هست که معنی رو از اونجا می گیره و تو خود تمپلیت کد هست
سوال بعدیم هم اینه چه جوری میشه قالب رو از خود سایت جدا کرد؟
یعنی فولدر template با image با css باشه بعد خود فایل ها روی روت
اسمارتی یه Template engine هست و شما با کمک این میتونید منطق برنامتون رو از قالب جدا کنید و میتونید برای وب سایتتون بدون این که با برنامه ی اصلیتون دست بزنید قالب های متفاوت درست کنید و یا قالب رو ویرایش کنید
وب سایت رسمی : Smarty : Template Engine (http://www.smarty.net)
vimax
October 4th, 2010, 23:13
در مورد زبان یه جا گفتن با str_replace و eval می تونم میشه یه مثالی چیزی معرفی کنین یاد بگیرم؟
IranianServer
October 4th, 2010, 23:28
سرعت لود رو خیلی بالا می بره !
لینک آموزش : آموزش اسمارتي از مبتدي تا حرفه اي - برنامه نویس | مرکز آموزش C# .Net ASP.NET SQL PHP | برنامه نویسی | آموزشگاه | (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=123389)
rn4j1m1
October 4th, 2010, 23:36
لینک آموزش : آموزش اسمارتي از مبتدي تا حرفه اي - برنامه نویس | مرکز آموزش C# .Net ASP.NET SQL PHP | برنامه نویسی | آموزشگاه | (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=123389)
مثلا whmcs از اسمارتی استفاده میکنه
یکی از خصوصیات مهم smarty اینه که میتونید قالب های پردازش شده رو کش کنید و سرعت رو خیلی افزایش بدین
vimax
October 5th, 2010, 00:16
عزیزان اینا رو فهمیدم اون لینکم که دوستمون لطف کردن دیدم اما شما یه نگاه توش بنداز توضیح کامل نداره.مثال هم نداره.
IranianServer
October 5th, 2010, 00:19
مثلا whmcs از اسمارتی استفاده میکنه
یکی از خصوصیات مهم smarty اینه که میتونید قالب های پردازش شده رو کش کنید و سرعت رو خیلی افزایش بدین
منظور من هم سرعت لود شدن صفحات بود.
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------
عزیزان اینا رو فهمیدم اون لینکم که دوستمون لطف کردن دیدم اما شما یه نگاه توش بنداز توضیح کامل نداره.مثال هم نداره.
از سایت خود اسمارتی ، کلاس اسمارتی رو دانلود کنید سمپل هم داره !
Talahost.Com
October 5th, 2010, 00:20
شما تا حالا استفاده کردید؟
smarty به هیچ وجه سرعت لود رو بالا نمی بره.
هر قالب رو فقط 1 بار کامپایل می کنه (مگر اینکه شما قالب رو ویرایش کنید یا پوشه ی temp رو پاک کنید.)
rn4j1m1
October 5th, 2010, 00:56
داخل بسته ی دانلود شده یه مثال هم هست که فکر کنم وقتی اون رو ببینید کاملا متوجه میشین
vimax
October 5th, 2010, 01:50
الان کوبی کارت داره از همین استفاده می کنه سرعت سیستمش با اینترنت ذغالی هم خوبه!! به خاطر همون کششه
الام من چه جوری اون همه رو بخونم خب شما دوستان که بلدید یاد بدید دیگه اون برنامه نویس دات ارگ که داره خاک می خوره تاپیکش
rn4j1m1
October 5th, 2010, 02:20
من قصد داشتم آموزشش رو بنویسم اما وقت نشد !! اگه خیلی مهم نیست تا 20 روز دیگه صبر کن ، برگشتم مینویسم
IranianServer
October 5th, 2010, 11:18
شما تا حالا استفاده کردید؟
smarty به هیچ وجه سرعت لود رو بالا نمی بره.
هر قالب رو فقط 1 بار کامپایل می کنه (مگر اینکه شما قالب رو ویرایش کنید یا پوشه ی temp رو پاک کنید.)
دوستان انگار منظور من رو متوجه نمی شند !
منظورمن : سرعت بازشدن (لود) صفحات رو بالا میبره نه لود cpu .
Talahost.Com
October 5th, 2010, 15:52
استفاده کردن یا نکردن از اسمارتی ربطی به سرعت باز شدن صفحه یا سرعت اینترنت کاربر نداره. فقط اسکریپت های html و جاوااسکریپت و ... رو از کد php جدا می کنه.
texas
October 5th, 2010, 16:25
ميتوني از اين آموزش استفاده كني
كه هم ساده هستش و هم كامل آموزش داده شده
يك كلاس تمپلت عالي
RightClick • (http://forum.rightclick.ir/post-3051.html#p3051)
IranianServer
October 5th, 2010, 16:32
استفاده کردن یا نکردن از اسمارتی ربطی به سرعت باز شدن صفحه یا سرعت اینترنت کاربر نداره. فقط اسکریپت های html و جاوااسکریپت و ... رو از کد php جدا می کنه.
بهتره تاپیک منحرف نشه !
اما تا اونجایی که ما تجربه داریم و دوستان میگن تو سرعت بازشدن تاثیر داره !
vimax
October 5th, 2010, 17:42
آقای rn4j1m1 { اسمت نمی دونم چیه دی: } ازت ممنونم مثله اینکه در این زمینه تجربه داری اگر آموزش رو آماده کنی ممنون میشم.تا اون موقع هم من سعی می کنم مطالب بیشتری راجع به اسمارتی مطالعه کنم.