ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد direct I

m.Amin
October 4th, 2010, 22:16
...............

hamidreza_s
October 4th, 2010, 22:47
بله اگه خودتون این کارو بکنین دیگه بالاسر ندارین. ولی قیمت ها تون ممکنه گرون دربیاد. باید کلی پول بخرجید تا قیمت ها تون پایین بیاد.
ولی اینکه اینکارو بکنه بستگی به هوش و ذکاوت خودتون داره چون میشه فهمید. نمیشه همچین چیزی رو قالب کرد. چون تو کنترل پنل شما parent id رو زده.
در ضمن اگه زیر مجموعه ایشون بشید تو خود سایت نمی تونید لاگین کنید باید تو پارتنر سایت لون لاگین کنید.
ولی خیلی حساس نباش به این قضیه چون بسود هر دو تونه. البتهاگه به تو سود بده و قیمتت رو پایین بیاره نه اینکه نا مردانه قیمت نماینده فروش هاش رو بالا ببره.
زیر مجموعه یک شرکت معتبر بشی خوبه.
نظرت چیه شریکی زیر مجموعه یک شرکت خوب بشیم؟
موفق باشی.

Online24
October 4th, 2010, 22:48
2 تا سوال

اول این که اگه من از خود سایت ریسلرکلاب ثبت نام کنم و 199 دلار رو به حساب بریزم کسی دیگه بالا دست من نیست> درسته؟؟؟؟
یعنی خودم تمام درسترسی ها رو دارم و ریفر ندارم درسته؟؟؟

درسته

اگه مبلغ رو واریز کنه با ویزا کارتش میتونه (مثلا سو استفاده کنه) منو بیاری توی ساب ریسلر های خودش(خود اون طرف ریسلر دایرکتی هست)؟؟ امکان داره که همچین کاری بتونه بکنه؟؟؟

چون من خودم میخوام فقط دامین هامو کنترل کنم آیا اون طرف میتونه همچین کاری کنه ؟؟؟؟

شما یک اکانت ریسلری در resellerclub با مشخصات خودتون بسازید . (it's free)
وقتی وارد اون پنل میشید پیغام میده که باید پرداخت کنید ( حداقل به slab1 برسید . )

تنها کاری که این شخص براتون میکنه باید این باشه که لینک مربوط به خرید شما رو پرداخت بکنه .

در غیر این صورت ممکنه هرگونه مشکلی پیش بیاد .

hamidreza_s
October 4th, 2010, 22:51
حالا یه سوال فنی؟
اگه ما زیر مجموعه کسی باشیم. اون چیکار میتونه بکنه؟ تا چه حد کنترل داره؟

Online24
October 4th, 2010, 23:10
کنترل کامل ! بدون هیچ محدودیت ... ( هر آنچه یه subresseler میتونه انجام بده + دسترسی های خاص دیگر )

Rezash
October 4th, 2010, 23:58
حالا یه سوال فنی؟
اگه ما زیر مجموعه کسی باشیم. اون چیکار میتونه بکنه؟ تا چه حد کنترل داره؟

ميشه در ريسلر خودتون يك ريسلر جديد تعريف كنيد و دومين هاتون رو به ريسلر جديد منتقل كنيد اينجوري دسترسي ريسلر سطح يك به دومين هاي شما محدود تر ميشه.

Rezash
October 5th, 2010, 02:54
اولا كه بهتره بديد يكي براتون پرداخت كنه كه بهش اطمينان داشته باشيد، اينجور كه شما ميگيد بهشون اعتماد كافي نداريد
افرادي هستند كه پرداخت هاي بقيه رو براي مبالغ چند صد دلاري رو ماهانه براي سرور فروش ها انجام ميدند و كارشون همين هست و نمياند اعتبار خودشون رو به خاطر 200 دلار به خطر بندازند.
همونطور كه دوستمون گفتند :تو کنترل پنل شما parent id رو زده.
يعني ميتونيد بفهميد ريسلر كسي هستيد يا نه...
شما لينك پرداختتون رو ميديد به طرف
پرداخت رو انجام ميده
همين !

IFACO.Net
October 5th, 2010, 18:20
اگه از این لینک وارد کنترل پنل بشید، معنیش اینه که رسیلر اصلی دایرکت آی هستید: Login Page (http://manage.resellerclub.com/reseller)

parsvps
October 5th, 2010, 18:38
سلام دوستان اگه این 199 دلار پرداخت بشه . ما چند دامنه شارژ میشیم ؟

IFACO.Net
October 5th, 2010, 18:46
199 دلار کمه باید 207 دلار واریز کنید چون پی پال کارمزد برمیداره، مگر اینکه با ویزا کارت واریز کنید تا برای خودش برنداره، بسته به قیمت دامنه ها تعداد مشخص میشه.

tmfar
October 5th, 2010, 19:52
بیا برو اینجا خودتو الاف نکن ، بعدش هم اینقدر پول نده به خاطر چند تا دومین

http://www.webhostingtalk.ir/f59/15519/#post152424

Online24
October 6th, 2010, 00:07
سلام دوستان اگه این 199 دلار پرداخت بشه . ما چند دامنه شارژ میشیم ؟

به اندازه ی 199 دلار !

که با این موجودی و با توجه به تعرفه هر دامین در slab1 میتونید دامنه ثبت کنید .

سریر هاست
November 8th, 2010, 03:10
یا از یک شرکت معتبر خرید کنید یعنی اگه می خواهید نمایندگی از شرکتی بگیرید که اگه خدایی نکرده به مشکل خوردید بتونید دامنه پس بگیرید
و به نظر من اگه دامنه طیاد دارید و براتون مهم 199 دلار واریز کنید با خیال راحت
من 4 سال پنل دارم و الان Slab 32 داره پر میشه تا چند وقت دیگه Slab 3 می شوم خیالم راحت هم مشتریام هم خودم دامنه جاش مطمن است
شما هم به نظر من فکر $1 بالا پایین نباشد دامنه چیزی نیست که بشود باهاش شوخی کرد

سریر هاست
November 8th, 2010, 03:38
از کدام سایت؟
اینجا؟

www.resellerclub.com

سریر هاست
November 8th, 2010, 10:51
آره

از همین سایت

با خیال راحت از این سایت خرید کنید
خود شما دسترسی کامل دارید و کسی بالا سر شما به جز این سایت نیست
و حتی شما این امکان دارید که نمایندگی بفروشید

سریر هاست
November 8th, 2010, 18:18
آره آره آره
بخدا آره
خوبه دیگه همه چیزش خوبه حتی اگه نمایندگی هم بخواهید بفروشید و یا دامنه معمولی پنل کاربری کامل داره