PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قطع شدن سایت بعد از تعویض هاست

jox
December 19th, 2015, 15:48
با سلام
سایت ما نسخه قدیمی oxyclassifieds بود اما متاسفانه بعد از انتقال بک آپ سایت به نت افراز قطع شد و دیگه بالا نمیاد نت افراز گفت به دلیل قدیمی بودن اسکریپت ماست و باید آپدیت بشه یا نسخه php هاستینگ پایین بیاد.
من گفتم نسخه php رو پایین بیارید اوناهم گفتن که پایین آوردیم ولی هنوز سایت کار نمیکنه

کسانی که میتونن اسکریپت رو آپدیت کنن یا اینکه مشکل اسکریپت ما رو پیدا کنن و کاری کنن که دوباره سایت بالا بیاد پیام بدن
لازم به ذکره که این سایت قدیمیه و به هیچ وجه نباید دیتا هاش و آدرس URLهاش حذف یا عوض بشه.

کسانی که توانایی دارن سایت رو مجددا درست کنن همینجا یا تو پیغام خصوصی پیام بدن
رمان خیلی مهمه چون داره ایندکس هاش نابود میشه و کلی رتبش افت کرده تو این دو سه روزه
(من دادم که یک اسکریپت جدید نوشته بشه ولی اون اسکریپت حداقل 2هفته دیگه کارش مونده و باید تو این مدت سایت بالا باشه وگرنه نابود میشه )

cartman10mpi
December 19th, 2015, 16:35
دوست عزیز سریع ترین راه حل کردن مشکل با پشتیبانی نت افراز خواهد بود . ورژن مناسب با اسکریپت شما رو فعال کنند . البته شاید به دلایل امنیتی نتونند این کار رو انجام بدهند اگه خیلی قدیمی باشه . یک هاست موقت تهیه کنید .

jox
December 19th, 2015, 16:43
دوست عزیز سریع ترین راه حل کردن مشکل با پشتیبانی نت افراز خواهد بود . ورژن مناسب با اسکریپت شما رو فعال کنند . البته شاید به دلایل امنیتی نتونند این کار رو انجام بدهند اگه خیلی قدیمی باشه . یک هاست موقت تهیه کنید .
نت افراز هم پاسخ درستی نداد
اسکریپت قدیمیه مال 6 سال پیشه و تنها راه اینه که نسخه php پایین بیاد از طرفی من زیاد وارد نیستم و ممکنه همه چی رو خراب تر کنم
اگه هاستینگی هست که میتونه به هاست خودش منتقلش کنه و برام درستش کنه من مشکلی ندارم

tikweb.ir
December 19th, 2015, 16:56
نت افراز هم پاسخ درستی نداد
اسکریپت قدیمیه مال 6 سال پیشه و تنها راه اینه که نسخه php پایین بیاد از طرفی من زیاد وارد نیستم و ممکنه همه چی رو خراب تر کنم
اگه هاستینگی هست که میتونه به هاست خودش منتقلش کنه و برام درستش کنه من مشکلی ندارم
لینک مستقیم فول بکاپ یا مشخصات وروود به هاست فعلی رو داخل پ.خ یا تیکت سایت برای بنده ارسال کنید منتقل کنیم روی سرور های خودمون
سرور های ما نسخه php از 4 تا 7 فعاله و احتمال زیاد مشکلتون حل میشه
هزینه ای هم لازم نیست پرداخت کنید

Sajad
December 19th, 2015, 17:08
لاگ موجود را ارسال کنید یا اگر آشنایی ندارید دسترسی بفرستید براتون چک کنم.

jox
December 19th, 2015, 17:11
لینک مستقیم فول بکاپ یا مشخصات وروود به هاست فعلی رو داخل پ.خ یا تیکت سایت برای بنده ارسال کنید منتقل کنیم روی سرور های خودمون
سرور های ما نسخه php از 4 تا 7 فعاله و احتمال زیاد مشکلتون حل میشه
هزینه ای هم لازم نیست پرداخت کنید
سلام
براتون تو پخ دسترسی فرستادم اگه چک کنید نتیجه رو بگید ممنون میشم.
dns هارو باید عوض کنم؟

demonvictor
December 19th, 2015, 17:23
با سلام
سایت ما نسخه قدیمی oxyclassifieds بود اما متاسفانه بعد از انتقال بک آپ سایت به نت افراز قطع شد و دیگه بالا نمیاد نت افراز گفت به دلیل قدیمی بودن اسکریپت ماست و باید آپدیت بشه یا نسخه php هاستینگ پایین بیاد.
من گفتم نسخه php رو پایین بیارید اوناهم گفتن که پایین آوردیم ولی هنوز سایت کار نمیکنه

کسانی که میتونن اسکریپت رو آپدیت کنن یا اینکه مشکل اسکریپت ما رو پیدا کنن و کاری کنن که دوباره سایت بالا بیاد پیام بدن
لازم به ذکره که این سایت قدیمیه و به هیچ وجه نباید دیتا هاش و آدرس URLهاش حذف یا عوض بشه.

کسانی که توانایی دارن سایت رو مجددا درست کنن همینجا یا تو پیغام خصوصی پیام بدن
رمان خیلی مهمه چون داره ایندکس هاش نابود میشه و کلی رتبش افت کرده تو این دو سه روزه
(من دادم که یک اسکریپت جدید نوشته بشه ولی اون اسکریپت حداقل 2هفته دیگه کارش مونده و باید تو این مدت سایت بالا باشه وگرنه نابود میشه )

میتونیم سرویسی سازگار با اسکریپت شما ارایه بدیم.

aligoli
December 21st, 2015, 15:53
نگران نباش، تیکت بزن برات انجام میدم.
http://www.my.hezarnevis.ir/

jox
December 21st, 2015, 15:59
نگران نباش، تیکت بزن برات انجام میدم.
http://www.my.hezarnevis.ir/

ممنون یکی از کاربران مشکل رو رفع کردند.

اما مشکل دیگری که برای یکی دیگه از سرور هامون پیش اومده در مورد نصب کنترل پنله
که تو تاپیک زیر توضیح دادم اگه کسی بتونه این مشکل رو رفع کنه ممنون میشم هزینشم هرچی باشه میپردازم

بهترین کنترل پنل برای سرور ویندوز ما به نظر شما چه خواهد بود؟
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=156867&p=1449828#post1449828

ممنون میشم اگه کسی کمکی در این رابطه بکنه یا بتونه کنترل پنل رو نصب کنه هزینشم هرچی باشه میدم.
باتشکر