ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نمایندگی دایرکت ادمین (فقط برای استفاده از ایمیل)

mohsengham
December 19th, 2015, 11:35
سلام
قصد دارم مجموعه سایتهای یکی از مشتریان رو به سرور مجازی منتقل کنم. سرور جدید بدون کنترل پنل هست و بطور کلی هم نمیخوام سرویس ایمیلشون روی سرور اصلی باشه. با توجه به نزدیک بودن زمان تمدید سرور فعلی بهتر دیدم سرویس دایرکت ادمین براشون تهیه و ایمیل‌ها روش ریستور بشه تا سر فرصت سرور مجازی مخصوص ایمیل کانفیگ کنم براشون.
۵ تا سایت هست که هر کدوم یه آدرس info فعال دارن برای تماس مشتریهاشون. دلیل اینکه درخواست دایرکت ادمین دادم اینه که پنل فعلیشون همینه و نسبت به cpanel ارزونتره (اگرچه مشکل خاصی بابت پرداخت وجود نداره)
حجم بکاپها حدود ده گیگه اما اصلا نیازی به فایلها نداریم.
خیلی ممنون

demonvictor
December 19th, 2015, 13:09
سلام
قصد دارم مجموعه سایتهای یکی از مشتریان رو به سرور مجازی منتقل کنم. سرور جدید بدون کنترل پنل هست و بطور کلی هم نمیخوام سرویس ایمیلشون روی سرور اصلی باشه. با توجه به نزدیک بودن زمان تمدید سرور فعلی بهتر دیدم سرویس دایرکت ادمین براشون تهیه و ایمیل‌ها روش ریستور بشه تا سر فرصت سرور مجازی مخصوص ایمیل کانفیگ کنم براشون.
۵ تا سایت هست که هر کدوم یه آدرس info فعال دارن برای تماس مشتریهاشون. دلیل اینکه درخواست دایرکت ادمین دادم اینه که پنل فعلیشون همینه و نسبت به cpanel ارزونتره (اگرچه مشکل خاصی بابت پرداخت وجود نداره)
خیلی ممنون

لطفا یه اطلاعات تماسارسال کنین تا با شما تماس بگیرم و یا از طریق پل ارتباطی در امضا با من تماس بگیرین.

masterphp
December 19th, 2015, 15:09
با سلام
با کنترل پنل سی پنل با قیمت مناسب امکان ارائه وجود داره لطفا در تماس باشید
www.masterhosting.ir
09197243104
026-34521407
id : masterphp_com

aligoli
December 21st, 2015, 16:17
سلام
خیلی ممنون

به شما تخفیف میدیم.

R-IR-DH-1 - فضا : 5000 مگابایت - پهنای باند : 120000 مگابایت
Control Panel : Directadmin | Datacenter : Parsonline | Account : 10 | DNS : Dedicated | بقیه امکانات : نامحدود

ماهانه 45 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش نمایندگی میزبانی وب لینوکس ایران (http://www.my.hezarnevis.ir/cart.php?gid=7)