PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل #1286 - unknown storage engine 'innodb'

upnull50
December 19th, 2015, 21:23
سلام دوستان

من امروز می خواستم یک فول بکاپ از دیتابیس بگیرم دو بار تلاش کردم و نشد ارور time out می داد ولی مشکل بزرگتر اینه که الان بعد از چند ساعت که می خوام وارد wp-admin بشم ارور می ده و می گه یوزر نیم وجود نداره وقتی گزینه lost password را می زنم و ایمیل ادمین را وارد می کنم می گه همچین ایمیلی وجود نداره ولی از طریق سی پنل و phpmyadmin دسترسی به جدول های دیتابیس دارم ولی وقتی روی روی جدول wp-users کلیک می کنم این ارور را می ده

#1286 - unknown storage engine 'innodb'

من چطوری می تونم این ارور را رفع کنم الان سایت داره کار می کنه ولی اصلا" دسترسی به پنل ادمین ندارم

- - - Updated - - -

دوستان کسی نیست اینجا ما را راهنمایی کنه؟

shivahost
December 19th, 2015, 21:52
دیتابیس رو repair کنید یکبار از همان phpmyadmin

compiler
December 19th, 2015, 22:27
سلام

انجین InnoDB یا از کار افتاده یا فعال نیست و یا بعضی یا تمام Table های با ساختار InnoDB در سرور شما اصطلاحا Crash کرده. جداول InnoDB در صورت Corrupted شدن خیلی خیلی سخت تعمیر و بهینه سازی میشن.

موفق باشید

mehrdad.piri
December 19th, 2015, 23:42
بعد از اینکه فول بک آپ گرفتین و نشد این مشکل به وجود آمد؟و قبل از این کار این مشکل وجود نداشت؟

Woshka
December 20th, 2015, 00:55
این دستور را بزنید
mysqlcheck -A -r

upnull50
December 20th, 2015, 01:24
بعد از اینکه فول بک آپ گرفتین و نشد این مشکل به وجود آمد؟و قبل از این کار این مشکل وجود نداشت؟

نه قبلش مشکل اینطوری نداشت گاهی اوقات ( مثلا" ماهی یکی دو بار سرعت) لود سایت کم می شد یا ارور عدم ارتباط با دیتابیس را می داد که وقتی mysql را ریستارت می کردم مشکلش حل می شد ولی این مشکل جدید ممکنه به خاطر بکاپ گرفتن باشه؟
یک سوال دیگه هم دارم ریستارت کردن زیاد mysql می تونه باعث خراب شدن دیتا بیس بشه؟

- - - Updated - - -

این دستور را بزنید
mysqlcheck -A -r

من آشنایی با ssh ندارم آیا راهی هست که از خود whm مشکل را حل کنیم؟
برای کار با ssh باید یوزو پسورد whm را وارد نرم افزار putty کنم؟

- - - Updated - - -

سلام

انجین InnoDB یا از کار افتاده یا فعال نیست و یا بعضی یا تمام Table های با ساختار InnoDB در سرور شما اصطلاحا Crash کرده. جداول InnoDB در صورت Corrupted شدن خیلی خیلی سخت تعمیر و بهینه سازی میشن.

موفق باشید
این ارور توی همه جداول نیست فقط جدول wp-users این ارور را می ده قبلا" هم این مشکل را نداشتم و بعد از این که بکابگیری ارور time out داد این مشکل به وجود اومد...بیشترین احتمال ممکنه مشکل از چی باشه؟ راهی برلای رفعش هست؟
من روی هاستینگ قبلی که هاست اشتراکی بود اصلا" مشکلات اینطوری نداشتم بعد از این که منتقل کردم به وی پی اس روی هاستینگ جدید این مشکل به وجود اومد

persian.developer
December 20th, 2015, 01:28
نه قبلش مشکل اینطوری نداشت گاهی اوقات ( مثلا" ماهی یکی دو بار سرعت) لود سایت کم می شد یا ارور عدم ارتباط با دیتابیس را می داد که وقتی mysql را ریستارت می کردم مشکلش حل می شد ولی این مشکل جدید ممکنه به خاطر بکاپ گرفتن باشه؟
یک سوال دیگه هم دارم ریستارت کردن زیاد mysql می تونه باعث خراب شدن دیتا بیس بشه؟

- - - Updated - - -

من آشنایی با ssh ندارم آیا راهی هست که از خود whm مشکل را حل کنیم؟
برای کار با ssh باید یوزو پسورد whm را وارد نرم افزار putty کنم؟

دوست گرامی برای وارد شدن به ssh باید آی پی را وارد کنید open را بزنید و در بخشی که username و password از شما میخواهد یوزری با دسترسی روت را وارد کنید
پیشنهاد من برای شروع این هست که یک کپی از فایل my.cnf بگیرید و آن را خالی کنید پس از آن mysql را ریستارت کنید.

پ.ن: اگر با مدیریت سرور لینوکس آشنایی ندارید بهتر هست یک مدیر سرور کار شما رو انجام بده