توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب سيپنل روي pc منزل
alireza88
October 4th, 2010, 18:37
دوستان من آيپي وليد دارم و ميخوام سيپنل و رو سيستم خودم نصب كنم تريال 40 روزشو . ميخواستم بدونم حجم كليش چقدره وقتي دانلود هميه چيش تموم ميشه.ممنون
amirizadi
October 4th, 2010, 18:55
با ایران مشکل داره
alireza88
October 4th, 2010, 18:56
پس سروراي پارس آنلاين با افرانت چطوري با ايپي ايران سيپتل دارند؟؟؟؟
irlogo
October 4th, 2010, 19:08
Vp n یا Pro xy سرور
Online24
October 4th, 2010, 19:11
پس سروراي پارس آنلاين با افرانت چطوري با ايپي ايران سيپتل دارند؟؟؟؟
لطفا یک ip از این سرور ها که روش Cpanel نصب باشه رو به من بدید ... :39:
* من هم همچین قصدی داشتم ، با ip ایران حتی نذاشت کامل Download کنم و نصب ناقص موند .
در کل استفاده ای براتون نداره .
یک سرور معمولی اجاره کنید و روی اون نصب رو انجام بدید .
alireza88
October 4th, 2010, 19:15
پس چطوري هويز ميگيريم ايپي ايرانه؟
حالا اصلا اين مهم نيست اگه مشكل فقط ايران بودنمونه من با وي --پي --ان كانكت ميشم. من حجم كلشو ميخوام بدونم. اينترنتم 128 :d منتها دانلودم نامحدوده ميخوام ببينم چند شبانه روز بايد روشن باشه اين بدبخت :d
amirizadi
October 4th, 2010, 19:19
یعنی چی هوایز میگیرید ایپی ایرانه؟
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
اینجوری که بنده متوجه شدم فعلا کسایی هستند تو ایران سرور با سی پنل اراپه میکنن که همه سی پنل نال شده هست
نمونه اش را دیدم
alireza88
October 4th, 2010, 19:20
لطفا یک ip از این سرور ها که روش Cpanel نصب باشه رو به من بدید ... :39:
* من هم همچین قصدی داشتم ، با ip ایران حتی نذاشت کامل Download کنم و نصب ناقص موند .
در کل استفاده ای براتون نداره .
یک سرور معمولی اجاره کنید و روی اون نصب رو انجام بدید .
با ساختار فايليش ميخوام اشنا شم . مثلا شما دسترسي نداري به پنلت به هر دليلي . از طرفيم يكي از يوزرات بك آپشو ميخواد . چيكار ميكني شما؟ اما اگه با دايركتوري هاش اشنا باشي ميري خودت از ssh ديتابيس و ايميلها و فايلها و ....زيپ ميگيري اونور ريسور ميكني.
asrhosting
October 4th, 2010, 19:24
جریان از این قراره که ما با سرعت بالا تو شرکت همین کار رو کردم .
شما یه مجازی ساز نصب کن ، بگو خوب ؟
بعد روش یه Vps لینوکس با centos ( به طور مثال ) نصب کن . بگو خوب ؟
بعد یه وی پی ان هم از بازار بزرگ وی پی ان فروش ها بگیر و کانکت شو بهش و بعد برو تو وی پی است و شروع کن به نصب سی پنل ! بگو خوب ؟
بعد لازمه که حتما چند تا آی پی ولید داشته باشید بگو خوب ؟
بعد از اینکه نصب سی پنل تموم شد با سرعت 1 مگابیت ایران حدود 17 ساعت طول می کشه !
بعد وی پی ان رو دیس کانکت کنید . بعد می رید میگید رو سرور داخل ایران سی پنل نصب کردم .
بعدش هم کسی ریپورت بده لایسنس تون با اون آی پی بسته می شه و آی پی ایرانتون هم دیگه نمی تونه دسترسی به اون وی پی ان پیدا کند !
خوب که خوب !
می تونید هم کرک شده شو نصب کنید که بیشتر پیشنهاد میشه !
در کل رو سرور داخل ایران ویندوزش : Plesk
و لینوکس : Directadmin
نصب کن و راحت باش .
ما باید سی پنل رو تحریم کنیم متأسفانه الان بر عکسه !
alireza88
October 4th, 2010, 19:28
بعد لازمه که حتما چند تا آی پی ولید داشته باشید بگو خوب ؟
چرا چند تا؟
---------------
رو كيس خودم ميخوام امتحان كنم
irlogo
October 4th, 2010, 19:38
Sweden - Central Networks Inc - Hostiran Networks (http://forums.hostiran.net/showthread.php?t=292)
Online24
October 4th, 2010, 19:42
Sweden - Central Networks Inc - Hostiran Networks (http://forums.hostiran.net/showthread.php?t=292)
1001 بار راجع به این صحبت کردیم ! ip ها به نام ایران نیست !
irlogo
October 4th, 2010, 19:49
1001 بار راجع به این صحبت کردیم ! ip ها به نام ایران نیست !
1002 مین بار، فکر می کنید این لینک چه مفهومی دارد؟
---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------
این لینک برای http://www.webhostingtalk.ir/f77/15663/#post153918 می باشد
یا علی
Online24
October 4th, 2010, 19:54
1002 مین بار، فکر می کنید این لینک چه مفهومی دارد؟
مفهوم آن را شما برای من توضیح دهید .
این لینک برای نصب سيپنل روي pc منزل می باشد
کسانی که این لینک را میخوانند منزل در ایران و ip ایرانی دارند . بحث مرتبط و مفیدی هست .
Rezash
October 4th, 2010, 20:06
در مورد سي پنل و ايران من در يكي از هاستينگ هاي مطرح ايراني سوالي رو پرسيدم و پاسخشون اين بود:
شرکت (مخفي) دارای لایسنس Gold Partner از شرکت cPanel هست و حتی روی سرور و IP های ایران نیز می تواند cPanel لایسنس ثبت کند.
Gold Partne چيست !؟
irlogo
October 4th, 2010, 20:10
مفهوم آن را شما برای من توضیح دهید .
کسانی که این لینک را میخوانند منزل در ایران و ip ایرانی دارند . بحث مرتبط و مفیدی هست .
روی لینک کلیک کنید، شخصی در مورد dc های ایرانی و سیپنل پرسیده بود
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
در مورد سي پنل و ايران من در يكي از هاستينگ هاي مطرح ايراني سوالي رو پرسيدم و پاسخشون اين بود:
Gold Partne چيست !؟
farashare قبلا روی tstonline و با آی پی ایران و سی پنل بود
LoveLife
October 4th, 2010, 20:13
یه مقدار سواد داشته باشید ! می فهمید اصلا نمی شه رنج کشور دیگه توی کشور دیگه استفاده کرد !
اینا یا کرک یا هر روش دیگه هویز راهش نیست !
Online24
October 4th, 2010, 20:15
یه مقدار سواد داشته باشید ! می فهمید اصلا نمی شه رنج کشور دیگه توی کشور دیگه استفاده کرد !
اینا یا کرک یا هر روش دیگه هویز راهش نیست !
یه مقدار سواد داشته باشید !
irlogo
October 4th, 2010, 20:17
در ripe می شه
Online24
October 4th, 2010, 20:21
شرکت (مخفي) دارای لایسنس Gold Partner از شرکت cPanel هست و حتی روی سرور و IP های ایران نیز می تواند cPanel لایسنس ثبت کند.
Gold Partne چيست !؟
البته ! parnter میتونه برای ip لایسنس صادر کنه ! ( ولی صدور لایسنس برای ایران خلاف قوانین این کمپانی هست )
در ضمن یک شرکت ایرانی نمیتونه partnet سی پنل بشه .
در هر حال روش های زیادی وجود داره ! در طول تاریخ بسته شدن در به روی ایرانیان به معنی باز شدن پنجره بوده . جای نگرانی نیست .