توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمائی برای اداره وب سایت
demonse2
December 18th, 2015, 00:21
درود بر شما
من یک وب سایت راه اندازی کرده ام با سیستم وردپرس که مطالب آن همراه با عکس و یعضی مواقع فیلم هستش
سوالی که دارم این هست که آیا من باید یک هاست پربازدید با حجم پائین + هاست دانلود داشته باشم یا یک هاست پر بازدید با حجم بالا ؟
ضمناً من یک انجمن با ویبولتین هم روی سایت دارم و میخواستم بدونم اگر هاست دانلود بگیر آیا امکانش هست که بتونم فایلهایی که بر روی ویبولتین و وردپرس آپیلود میکنم مستقیم بر روی هاست دانلود آپلود بشه ؟
سپاس
takpar7
December 18th, 2015, 01:11
سلام
برای کاهش مصرف سایت هایی که مدیریت محتوا دارن آموزش زیر برای کش رو پیشنهاد میکنم فشار سی پی یو رو به صفر نزدیک میکنه
http://sitedesign.joomir.com/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-php/item/716-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%DA%A9%D8%B4-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-php.html
فوق العاده کارساز هستش و میتونید زمان کش صفحه های دیگه رو یک روز و ایندکس رو یک ربع بذارید یا بر اساس آپدیت هاتون
هاست دانلود رو هم میشه به سایت وصل کرد
با اعمال موارد بالا برای کش یک هاست ساده هم جوابگو میتونه باشه هاست دانلود هم بر اساس نیازتون میتونید تامین کنید
موفق باشید.
Reza68
December 27th, 2015, 03:59
پیشنهاد بنده برای شروع شما از سرویس های مجزی استفاده کنید هاست دانلود و هاست وب اما از سرویس دهنده بسیار معمولی چون فایل های شما مشاهده بالایی ندارند سرویس دهنده های معمولی بخاطر هزینه پایین بودجه بالایی از شما نمی گیره و بعد از رسیدن به سطح بازدید بالا و یا کسب درآمد و یا رسیدن به هدف مورد نظرتون تغییر سرویس بدید. در هر صورت مجزی باشه بخش هاست دانلود و وب شما خیلی بهتره البته دقت کنید سرور سرویس دهنده شما واقعا مجزی باشه نه اینکه روی یک سرور هر دو هاست رو ارائه بده.