ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Licence و كلي سوال ؟

texas
October 4th, 2010, 16:10
سلام
راستش اين تاپيك رو زدم تا از درباره مشكلات لايسنس صحبت بشه
من الان با يك آقايي يك سري مشكلات دارم ايشون يك اسكريپت لينك باكس رو به ما 80 هزر تومان فروختن
و فكر كنم تا حالا همين مقدار هم واسه به روز رساني و تغيير آدرس از ما گرفتن
ولي اين يك لينك باكس هستش و هر زماني امكان فيلتر شدنش هست و من ميخواهم ببرم روي يك آدرس ديگه
و ايشان هم هربار تقاضاي اين مبلغ رو دارن
الان فكر كنم يكي از قدرتمندترين سستمهايي كه لايسنس قوي داره ويبولتين هستش آيا براي ويبولتين هم اينچنين است ؟
در ضمن قبلآ اسكريپت روي يك هاست از خودم بود و از زماني بردم روي سرور ايشان ديگه به هاست هم دسترسي ندارم
آيا ايشان چنين حقي دارند كه مشخصات هاست خريداري شده رو در اختيارم نذارند ؟
با تشكر

RezaFH
October 4th, 2010, 16:14
لایسنس های همیشگی (life time) معمولا قابلیت جابجایی دارند (یعنی میشه آی پی عوض کرد ، دامین عوض کرد و یا حتی فروخت !).
در مورد هاست هم که باید بگم خیر ، هیچ حقی ندارند و باید دسترسی کامل داشته باشید.

HugeServer
October 4th, 2010, 16:20
بستگی به قوانین و توافقات قبل از خرید دارد.:)

AmirHosein
October 4th, 2010, 18:19
مشکلی نداره مگر اینکه فروشنده بخواد بازی در بیاره!

Rezash
October 4th, 2010, 18:31
جواد جان قبل خريد توافقي در اين مورد بوده ؟ اگر بوده كه نميتونيم طرف رو متهم كنيم ولي اگر نبوده خير...
البته من حدس ميزنم اون بنده خدا هم از ترس همين نالر هاي ايراني كه به سايت هاي ايراني هم رحم نمي كنند اين كار ها رو مي كنه ولي خب از نظر اخلاقي به نظر خودم درست نيست.

alireza88
October 4th, 2010, 18:34
بايد اكانتتونو بدن . البته شركت طراحي وب حامد هم همين طرز فكرو داره. فروشگاه ميفروشه با هاست 100 هزار تومتني دسترسي ام بهت نميده

AmirHosein
October 4th, 2010, 18:42
بايد اكانتتونو بدن . البته شركت طراحي وب حامد هم همين طرز فكرو داره. فروشگاه ميفروشه با هاست 100 هزار تومتني دسترسي ام بهت نميده
بد کاری میکنه میخواد پس فردا فروشگاهش پخش نشه! و حق کسانی که پول دادن ضایع نشه!
کار خوبی میکنه

texas
October 5th, 2010, 16:12
پس با وجود حرفهاي شما دوستان حق با منه
راستش قبلآ هاستم از خودم بود همين كه بردم روي هاست ايشان اينجوري ميگن
يك اسكريپت لينك باكس كه 50 تومن هم ارزش نداره تا حالا از ما 150 تومن گرفتن بعدش الان اينجوريه
اومديم من اينبارم بهش پول دادم از دوباره فردا فيلتر شد بازم همون آش و همون كاسه

shamsifard
October 6th, 2010, 03:38
سلام
عزیز قبل از خرید با شما وتمام دوستانی که این برنامه را خریداری کرده اند صحبت کردم که تغییر ادرس 15000 هزار تومان است وتا زمانی که دامنه شما مشکلی نداشته باشه من بدون هیچگونه مشکلی پشتیبانی میکنم --ف--ی--ل--ت--ر-- شدن دامنه شما مشکل من نیست اگر اصرار به ادامه این موضوع دارید من متن تمام ایمیلهای شما را ارسال کنم تا دوستان نظر دهند
بعد از سه سال بجز این مورد با من مشکلی داشتید یا من کوتاهی کردم؟ در مورد گرفتن مبلغ به عنوان بروز رسانی من هیچ مبلغی از تمام کسانی که ازاین سیستم استفاده میکنند نگرفته ام
اگر منظور شما امکانات اختصاصی است که اجباری نیست شما خودتان درخواست کردید ...

موفق باشید

texas
October 6th, 2010, 05:10
سلام
عزیز قبل از خرید با شما وتمام دوستانی که این برنامه را خریداری کرده اند صحبت کردم که تغییر ادرس 15000 هزار تومان است وتا زمانی که دامنه شما مشکلی نداشته باشه من بدون هیچگونه مشکلی پشتیبانی میکنم --ف--ی--ل--ت--ر-- شدن دامنه شما مشکل من نیست اگر اصرار به ادامه این موضوع دارید من متن تمام ایمیلهای شما را ارسال کنم تا دوستان نظر دهند
بعد از سه سال بجز این مورد با من مشکلی داشتید یا من کوتاهی کردم؟ در مورد گرفتن مبلغ به عنوان بروز رسانی من هیچ مبلغی از تمام کسانی که ازاین سیستم استفاده میکنند نگرفته ام
اگر منظور شما امکانات اختصاصی است که اجباری نیست شما خودتان درخواست کردید ...

موفق باشید

سلام
در مورد توافق كه والا به من نگفتين شايد اينو الان ميگين كه دوستان در بالا اشاره كردن
و در مورد هزينه ها هم كه اون تبادل لينك, بخش تبلغات همين چند وقت پيش و به روز رساني چند ماه قبل خوب شما يك سري امكانات جزئي گذاشتين منم با كمال ميل هزينه هايي رو كه گفتين پرداخت كردم ولي فكر نكنم سيستمي باشه كه براي تغيير آدرس هم پول بخواد !
و مورد بعد من نگفتم شما پشتيباني ندارين آخه واسه يك باكس كه هيچي براي من نداره هر بار بايد 15000 تومن بپردازم ؟
و مورد بعد خوب سيستم دست خودم باشه خودم آدرس رو عوض ميكنم مگر اينكه يك سري فايلها از سرور ديگري بارگذاري بشه
يك مورد ديگه اگر يادتون باشه من نفر دومي بودم كه باكس رو با رابط اقاي صبايي از شما خريدم اون زمان باكس روي هاست خودم بودش كه هاستش از ساوالان هاست بود بعدش آوردم روي سرور خود شما كه ديگه مديريت هاست رو نديدم

shamsifard
October 6th, 2010, 12:26
سلام
عزیزجان اسکریپت که دست شماست و حتی برای اثبات هم برای من ایمیل کردیدپس این حرفها چه معنی داره نمی دونم...
این اسکریپت فقط روی همان دامین که روز اول خریداری کردید کار میکند وتغییر دامین شامل هزینه است
در آخر شما تا حالا بابت هزینه سالانه هاست مبلغی را واریز کردید؟
برادر عزیز تا جایی که امکان داشت با شما همکاری کردم و دامین جدید را پارک کردم روی همین دامنه --ف--ی--ل--ت--ر-- شده شما دی ان اس های دامین را خودتان تغییر دادین
بجای کش دادن مسئله با تخفیف مبلغ 10هزارتومان واریز کنید تا دامنه جدید فعال شود

پیروز باشید