ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با کانفیگ سرور اختصاصی با کنترل پنل دایرکت ادمین

da6276
December 17th, 2015, 01:00
درود
یک سرور دانلود داریم که 4 تا هارد داره و هر کدوم از هاردها به یک home جدید مانت شده است ، روی این سرور فقط یک یوزر داریم و نیاز داریم که بهش دسترسی بدیم تا به همه home ها فایل آپلود کنه ، میخواستم از طریق لینک اینکارو کنم ولی موفق نشدم home2 رو به یک پوشه در home اصلی لینک کنم ، یعنی در عمل جواب نداد.
چکارش کنم؟

OnlineServer
December 17th, 2015, 01:26
نمیدونم خود دابرکت ادمین سولوشنی داره برای این مورد یا نه اما میتونید محل مانت شدن هارد ها را داخل دایرکتوری یوزر ایجاد کنید .
در مورد لینک هم به صورت دیفالت وب سرور مسیر لینک و دنبال نمیکنه اما اگر followlink و allow کنید فکر نمیکنم مشکلی داشته باشید

da6276
December 17th, 2015, 01:40
اما میتونید محل مانت شدن هارد ها را داخل دایرکتوری یوزر ایجاد کنید
ممنون از پاسختون.
سرچ زدم در این باره چیزی پیدا نکردم ، لطفا بیشتر توضیح بدید چطور اینکارو بکنم.

OnlineServer
December 17th, 2015, 01:49
شما هر هارد جدیدی که اضافه میکنید و باید به سیستم مانت کنید . میتونید محل مانت شدن هارد از home3 home4 به /home/usename/domain/dmain.com/public_html/drive1 مانت کنید که کل هارد در اختیار یوزر باشه

da6276
December 17th, 2015, 01:51
شما هر هارد جدیدی که اضافه میکنید و باید به سیستم مانت کنید . میتونید محل مانت شدن هارد از home3 home4 به /home/usename/domain/dmain.com/public_html/drive1 مانت کنید که کل هارد در اختیار یوزر باشه
اینکارم کردم و جواب نداد ...

OnlineServer
December 17th, 2015, 11:21
دلیل ؟
جتما اشتباه انجام دادید

da6276
December 17th, 2015, 13:42
دلیل ؟
جتما اشتباه انجام دادید
نه سولوشن شما درست هست ، فقط مشکلی که هست اینه که یوزرهای دیگه ای هم میخواد روی سرور ایجاد بشه و در آینده فضای پارتیشن نمیشه کلا به یک یوزر اختصاص داشته باشه.
میخواستم با لینک اینکارو انجام بدم که به هر یوزری که نیاز داره دسترسی بدیم که نشد.
ظاهرا تنها راهش همونه که پارتیشن دیفالت دایرکت ادمین که روی home اصلی تنظیم هست و یوزر روی آن ایجاد خواهد شد رو روی سایر home ها تنظیم کنیم.
به هر حال ممنون از پاسخ دهی شما.:53: