ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نت دایرکت یا کارو

hannah
October 4th, 2010, 08:37
سلام دوستان به نظر شما کدام یکی از این 2 دیتا سنتر بهتر هستند و قطعی ... ندارند کلی کدوم بهتره
caro
یا
net direct

VatanVPS
October 4th, 2010, 09:34
هر دو در این چند وقت قطعی های مکرر داشتند
از لحاظ سخت افزار هر دو برند هایی شبیه به هم ارائه میدن اما نت دایرکت هزینه اندکی در قبال اون سخت افزار می گیره
و پورت 1گیگ در کارو خبری نیست اما در نت دایرکت می تونید با 10 یورو در ماه اونو آپگرید کنید

asrhosting
October 4th, 2010, 09:41
بله همون طور که دوست خوبمون movie24 گفت . اضافغه کنم .
دیتا سنتر های آمریکا واقعا بسیار قدرتمند تر از دیتا سنتر های اروپا هستند .
سخت افزار های کارو کاملا مچ شده و dell می باشند و اینکه پورت یه گیگ هم تا آخرین صحبتی که با مدیر فروش کارو داشتم با ماهی 50 $ می تونید به راحتی پورت یه گیگ داشته باشید ( اختصاصی ) .
در مورد آپ تایم هم هیچ دیتا سنتری نمی تونه تضمین آپ تایم 100 رو بده . کارو تنها دیتا سنترآمریکایی قابل اعتمادی هست که از تحریم ایرانی ها درش خبری نیست و حتی بسیار خوشحال هم می شن که یه ایرانی ازشون خرید کنه تا یه فردی از یه کشور دیگه

در مورد نت دایرکت هم قطعی هاش زیاد شده بود ، ولی خوب نسبت دیتا سنتر خوبی با قیمت های خوبی به نظر می رسد .

.

hannah
October 4th, 2010, 09:44
من الان کارو دارم شما میگین همینو داشته باشم خوبه یا برم نت دایرکت بگیرم

Aria
October 4th, 2010, 09:48
سلام.

هر دو دیتاسنتر موارد خوب و بدی دارند ولی در جمع دیتاسنتر های موجه و خوبی هستند.

اما شبکه های آمریکا همیشه قدرتمند تر هست و دیتاسنتر کارو کمتر قطعی داره نسبت به netdirekt که اگر نیاز شما uptime بالا هست، با توجه به شواهد موجود، دیتاسنتر کارو بهتر جوابگوی کار شما خواهد بود.

با تشکر.

asrhosting
October 4th, 2010, 09:48
من الان کارو دارم شما میگین همینو داشته باشم خوبه یا برم نت دایرکت بگیرم

اگه کیفیت براتون مهمه . و اینکه همون طور که می دونید بیشتر کاربران مایل اند رو سرور های آمریکا میزبانی بشن کارو بمونید .

ولی اگر مجازی سازی و دریافت سود بیشتر براتون مهمه و قیمت کمتر اروپا بهترین گزینه هست و نت دایرکت و یا هتزنر کم ترین قیمت ها رو دارن .

VatanVPS
October 4th, 2010, 09:50
سخت افزار های کارو کاملا مچ شده و dell می باشند و اینکه پورت یه گیگ هم تا آخرین صحبتی که با مدیر فروش کارو داشتم با ماهی 50 $ می تونید به راحتی پورت یه گیگ داشته باشید ( اختصاصی ) .
در نت دایرکت هم از بند SuperMicro استفاده میشه , عالیه اگه ارائه بدن
ولی به هر حال Caro برای کسانی که دوست سرورشون در امریکا باشه و تحریمی مواجه نشن خیلی انتخاب خوبیه !
اما من شخصا سروری که برای یکسری یوزر VPS از امریکا میخواستن از SingleHOP خریدم و اونجا راضی هستم

hannah
October 4th, 2010, 09:53
میشه خواهش کنم از هر دیتا سنتر یک لینک فروش بدین که همون خارجی ها میفروشن ( لینک کارو رو میخوام که با ایران مشکل نداشته باشه ) واسه کارو سرور اختصاصی و لینک سرور وی پی اس نت دایرکت و یا هتزنر

alireza88
October 4th, 2010, 18:27
كارو بمون

irlogo
October 4th, 2010, 19:10
کارو عدم تحریم + سی پنل داخلی + ساپورت سریع + پرداخت به تومان

اما بهترین نیست و یه زمانی مجبور می شید از آفر دیگر دیتاسنتر ها هم استفاده کنید

---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------

راستی یادم رفت بگم از nikanhost بخیرید

Xfise
October 4th, 2010, 19:15
نت دایرکت هم پشتیبانی خیلی عالی داره :)

irlogo
October 4th, 2010, 19:34
البته
من هر دو رو تجربه کردم بمدت طولانی

ولی خوب پشتیبانی کارو تغریبا 3 برابر سریعتر از نت دایرکت هست

Xfise
October 4th, 2010, 19:49
3 برار سریع تر ؟
دیگه چی میشه :d:d
انصافا نت دایرکت بعد از 5 دقیقه جواب میل رو میده و مشکلم برطرف میکنه درسته که این چند وقته یه سری مشکلات داشتند اما در کل دیتا سنتر خوبیه و تا حالا با ایران و تحریم کاری نداشته :->:->:->

irlogo
October 4th, 2010, 19:50
شما خیلی خوش شانسید، چون نت دایرکت زودتر از نیم ساعت به من پاسخ نداده!

alborzhost
October 4th, 2010, 20:11
سلام

کارو و نت دایرکت اصلا قابل مقایسه نیستند.
سرور های کارو همشون DEll هست ولی نت دایرکت ... !
در ضمن کارو لایسنس سی پنل رو 7 تومن میده (اینترنال)

شما اگه خواستید سرور بگیرید حتما از کارو بگیرید.

با تشکر

TukaNet
October 4th, 2010, 20:29
شما خیلی خوش شانسید، چون نت دایرکت زودتر از نیم ساعت به من پاسخ نداده!

اگر ایمیل بزنید در این مدت که فرمودید پاسخ میدن ولی از داخل پنل که تیکت بزنید در کمتر از 5 دقیقه پاسخ میدن

سلام

کارو و نت دایرکت اصلا قابل مقایسه نیستند.
سرور های کارو همشون DEll هست ولی نت دایرکت ... !
در ضمن کارو لایسنس سی پنل رو 7 تومن میده (اینترنال)
شما اگه خواستید سرور بگیرید حتما از کارو بگیرید.
با تشکر

نت دایرکت هم از سوپر مایکرو استفاده میکنه که یکی از برند های معروف و مرغوب هست !
در ضمن این که یک دیتاسنتر لایسنس ارائه نمی کنه دلیل بر بد بودن نیست !
اگر نت دایرکت هم سرورها رو با قیمت هایی مثل کارو می داد مطمئن باشید لایسنس رو فری هم می کرد :d

shamimi
October 4th, 2010, 22:04
من با سرور های قدرتمند کارو در خدمت شما هستم

delta
October 4th, 2010, 22:09
آره کارو تایید میشه.. اصلا دیتاسنتر کارو با آن عظمتش در برابر نت دایرکت قابل مقایسه نیست.. بمون کارو.. زمانی من هم رو کارو بودم واقعا عالی بود..مخصوصا فایلهای دانلود میزاشتم کیلویی دانلود میکردند کم بیار نبود!!

vPsPersia.COM
October 4th, 2010, 22:37
در مورد نت دایرکت هم قطعی هاش زیاد شده بود ، ولی خوب نسبت دیتا سنتر خوبی با قیمت های خوبی به نظر می رسد .

99.5 هست که هنوز بیشتر از این مقدار هست

CiSCo
October 4th, 2010, 23:11
100% کارو بهتره هم از لحاظ سرورها و سرعت اینترنت و هم پشتیبانی و ...

Talahost.Com
October 5th, 2010, 00:19
تنها بدی کارو اینه که اگه از نمایندگی ایران بگیرید، کارو شما رو پشتیبانی نمی کنه و می گه برو بگو بزرگترت بیاد.
وگرنه سرور ها و آپ تایم مشکلی نداره.

TukaNet
October 5th, 2010, 01:50
100% کارو بهتره هم از لحاظ سرورها و سرعت اینترنت و هم پشتیبانی و ...

ببخشید ، ولی شما از هر دو دیتاسنتر سرور داشتید که این طور قاطع اظهار نظر می فرمایید ؟!

citykala
October 5th, 2010, 02:06
فقط کارو !

rn4j1m1
October 5th, 2010, 02:24
فقط کارو !

لطفا با دلیل حرف بزنید و نه از روی تعصب (شاید هم به خاطر افزایش تعداد پست :--?? )

VatanVPS
October 5th, 2010, 02:44
آره کارو تایید میشه.. اصلا دیتاسنتر کارو با آن عظمتش در برابر نت دایرکت قابل مقایسه نیست.. بمون کارو.. زمانی من هم رو کارو بودم واقعا عالی بود..مخصوصا فایلهای دانلود میزاشتم کیلویی دانلود میکردند کم بیار نبود!!

شما همه جا بودی!!
همین چند وقت پیش که کارو داون بود کلی ازش بد گفتی و با جناب NikanHost در موردش صبحت می کردی!
شما کلا فکر کنم هر بار یه طرف مطلب رو می گیری
الان بحث سر اینه طبق خوبی ها و بدی های 2 دیتا سنتر یکی انتخاب شه
باید خیلی از جوانب سنجیده بشه!

---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------

ضمنا یادم رفت بگم کم آوردن یک دانلود سرور به سرور مربوط نمیشه زیاد
کسی که کانفیگ بلد باشه با یه pentium 3 هم میتونه دانلود سرور راه بندازه

irlogo
October 5th, 2010, 09:57
من با سرور های قدرتمند کارو در خدمت شما هستم
آفرهاتونو همینجا بزارید

Skoot
October 5th, 2010, 12:38
عجب آدمهایی هستید
ملوم نیست چرا هی میگین کارو خوبه!!!!

الان سرور هر کی رو میبینی یا میخواد بخره میگه فقط کانادا
بعد شما میگین کارو!!!!

اگه کارو خوبه پس چرا دیتاسنتر خودتون کاناداس؟؟!!!!

delta
October 5th, 2010, 12:54
شما همه جا بودی!!
همین چند وقت پیش که کارو داون بود کلی ازش بد گفتی و با جناب NikanHost در موردش صبحت می کردی!
شما کلا فکر کنم هر بار یه طرف مطلب رو می گیری
الان بحث سر اینه طبق خوبی ها و بدی های 2 دیتا سنتر یکی انتخاب شه
باید خیلی از جوانب سنجیده بشه!

---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------

ضمنا یادم رفت بگم کم آوردن یک دانلود سرور به سرور مربوط نمیشه زیاد
کسی که کانفیگ بلد باشه با یه pentium 3 هم میتونه دانلود سرور راه بندازه

بنده تو 5 سال اخیر که بعضی هایی که اینجا آفر میدند و حتی نمیدونستند هاست و سرور چیه بله تقریبا میشه گفت همه جا بودم و الانم رو 5 تا سرور کشورهای آمریکا,هلند,انگلیس,چین و کانادا هستم.. تقریبا هم همه جور دیتاسنتری رو تست کردم میدونی چرا؟ چون بنده مثل شما یک سرور نمیخرم بشینم بفروشم.. شغل بنده چیز دیگریست و اینم میشه گفت درآمد مازاد هست..بنده دلالیشو میکنم بیشتر و از همه جور دیتاسنتر هم اوضاعشون خبر دارم..میتونید حتی از دوستان توی ایران هم , نگاه روشن پارس, هاست دل,فضاها,پشتیبان,هاست ایران و... هم بپرسید!! جدیدا یک وی پی اس هم از محمد اینا گرفتم برای کارهای غیر ضروری!(تفریحی) که رو سینگ هاپ هست و تا الان آن هم تایید میشه..
کارو آنطور که تجربش رو دارم تو مدتی حدود 7 ماه قطعی اگر هم داشته کم بوده.پرتش 100 هست اما واقعا کم بیار نیست.برای دانلود چند گیگ چند گیگ کیلویی دانلود میکردند و با این وجود قطع نمیشد!! سرورهاشون واقعا عالی بود.
اما آلمان از گیگا و نت دایرکت که هر دو هیچ فرقی با هم ندارند همون مشخصات سرور رو با پرت 1 گیگ گرفتیم اینقدر قطع و وصل شد که حتی کار به 1 ماه هم نرسید و بیخیال شدیم!
در مورد کانفیگ که میگید بده یکی درست کانفیگ کنه.ما هر دو سرور رو کانفیگ شده تحویل گرفتیم!! هیچ سایت هم روش نبردیم.همین ریموت شدن نت دایرکت مورد داشت دیگه بقیه رو که سایت آوردیم روش و.. بیخیال! در ضمن یک سرچی کنید تو همین انجمن دست گل های نت دایرکت رو پیدا میکنید که چقدر شاکی داره..
کارو

---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------

عجب آدمهایی هستید
ملوم نیست چرا هی میگین کارو خوبه!!!!

الان سرور هر کی رو میبینی یا میخواد بخره میگه فقط کانادا
بعد شما میگین کارو!!!!

اگه کارو خوبه پس چرا دیتاسنتر خودتون کاناداس؟؟!!!!
ایرانی جماعت اول به فکر پول هست بعد سرور خوب..
در ضمن بچه های اینجا بیشتر اروپا و آمریکا کار میکنند و کانادا کم هست.. شما کی رو میگید همه کانادا؟