توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش دامنه های ثبت شده ir با قیمت های فضایی
BazPardakht.Com
December 15th, 2015, 02:35
دامنه psc.ir رو خواستم ثبت کنم قبلش چک کردم دیدم ثبت شده
گفتم یه زنگ بزنم ببینم چند میده شاید ارزش خرید داشت
زنگ زدم گفتن که ایمیل بزنم
ایمیل زدم و الان جواب ایمیلمو دادن
وقتی ایمیل رو باز کردم و محتواش رو خوندم اصلا سرم گیج رفت
قیمت دامنه رو 50 میلیون تومان برام فرستادن
من موندم با چه فکری این قیمت های نزولی رو می زارن
اخه جالبه دامنه های خیلی زیادی هم ثبت می کنند
و خیلی هاشون هم سر 5 سال منقضی میشن
و می افتن دست یه افراد دیگه
بهش جواب دادم خوب بگو نمی فروشم چرا این قیمت رو میدی
shivahost
December 15th, 2015, 03:03
دامنه های 3 حرفی بسیار محدود هستند و افراد ثبت می کنند اگر بتوانند به قیمت بالا می فروشند! البته هنوز فرهنگ خریدنش با این قیمت ها در ایران جا نیفتاده! دامنه های 3 حرفی که شامل حروف x یا w و یا اعداد باشند با قیمت هایی در حد 50 هزار تومان هم هست.
ما دامنه idj.ir را داریم که فعال هم هست و خب سایتش داره کارش رو می کنه اما یکی زنگ زده بود و تا 15 میلیون هم پیشنهاد خرید داد ولی خب مالک سایت فروشنده دامین به هیچ قیمتی نیست!
BazPardakht.Com
December 15th, 2015, 03:07
دامنه های 3 حرفی بسیار محدود هستند و افراد ثبت می کنند اگر بتوانند به قیمت بالا می فروشند! البته هنوز فرهنگ خریدنش با این قیمت ها در ایران جا نیفتاده! دامنه های 3 حرفی که شامل حروف x یا w و یا اعداد باشند با قیمت هایی در حد 50 هزار تومان هم هست.
ما دامنه idj.ir را داریم که فعال هم هست و خب سایتش داره کارش رو می کنه اما یکی زنگ زده بود و تا 15 میلیون هم پیشنهاد خرید داد ولی خب مالک سایت فروشنده دامین به هیچ قیمتی نیست!
اگر اشتباه نکنم اسم شما فرشاد هست
بله مشکلی با فروش دامنه نیست
ولی نه به صورت قیمت نزولی
خوب شما باشید 50 میلیون بابت این دامنه که شاید برای کار آنچنانی براتون انجام نده میدید
البته این دامنه رو می گم دامنه دیگه رو نه
shivahost
December 15th, 2015, 03:28
اگر اشتباه نکنم اسم شما فرشاد هست
بله مشکلی با فروش دامنه نیست
ولی نه به صورت قیمت نزولی
خوب شما باشید 50 میلیون بابت این دامنه که شاید برای کار آنچنانی براتون انجام نده میدید
البته این دامنه رو می گم دامنه دیگه رو نه
قیمت خرید دامنه به خیلی موارد بستگی داره، حتما این 3 حرف برای شما معنای خاصی داره که قصد ثبت داشتید! شاید همین 3 حرف برای فرد دیگری معنای خاص تری داشته باشه و حاضر بشه برای داشتن این برند پول 50 میلیونی هم بده. داشتن همچین دامنه ای می تونه ملاک قدرت یک کمپانی باشه. مثلا فیسبوک نیازی داشت fb.com رو به قیمت میلیون دلاری بخره؟ اما برای به رخ کشیدن قدرتش آن را خرید!
راستی بنده "حامد" هستم.
s0NY
December 15th, 2015, 08:38
wf.com حدودا 15 سال پیش ثبت کردیم شرکت تبیان مفت محدد ثبت کرد سایتش با اینترانت داخلی و با کارت های تبیان باز میشود :| الان قیمتش میلیونی است
hamid.soltani92
December 15th, 2015, 09:03
wf.com حدودا 15 سال پیش ثبت کردیم شرکت تبیان مفت محدد ثبت کرد سایتش با اینترانت داخلی و با کارت های تبیان باز میشود :| الان قیمتش میلیونی استاین دامنه مربوط به wellsfargo هست و ۲۱ سال پیش ایجاد شده و دیگر هم دراپ نشده هرگز!!!
https://whoisrequest.com/domain/wf.com
Created
19 Feb, 1993 / over 23 years ago
http://whois.domaintools.com/wf.com
Created on 1993-02-19
iHSG
December 15th, 2015, 14:11
دامنه کوتاه سایت وردپرس رو دیدی http://w.org به نظرتون این چند می ارزه؟ دامنه اش تک حرفیه :)
s0NY
December 16th, 2015, 10:28
هیستوری بگیرید میبینید برای تبیان است
فرستاده شده از SM-G900FDِ من با Tapatalk
1eng.ir
December 16th, 2015, 11:30
هیستوری بگیرید میبینید برای تبیان است
فرستاده شده از SM-G900FDِ من با Tapatalk
دروغم حدی داره
کلاس گذاشتنم حدی داره
یه جایی یه چیزی بگو که کسی نپره بت
آخه چرا حرف الکی؟ مثلن گفتی wf.com رو ثبت کردی بت جایزه دادن؟!
تا سه سال دیگه بشین هویز بگیر و هیستوری در بیار
نه شما ثبت کننده این دامین خواهید شد نه تبیان و ...
این دامین مال بانکیه به نام Wells Fargo
https://en.wikipedia.org/wiki/Wells_Fargo
نه ربطی به تبیان و کارت اعتباری داره، نه شما و نه اینترانت داخلی
روز و روزگار خوبی داشته باشید!
Saati
December 16th, 2015, 12:01
قیمت یک دامنه حدود مشخصی نداره و مالک میتونه قیمت مورد نظرشو روی دامنه بذاره. به هر حال این صنعت که نمیشه گفت ولی بازار، رسما اشباع شده و شما هر دامنه ای رو سرچ کنید به احتمال 99.99% ثبت شدست و با قیمت هایی که خود مالک ها میذارن به فروش میرسه. بعضی ها هم اصلا نمیفروشند! نمیشه اعتراض کرد چون همه جای دنیا همینجوریه و ماهیت بازار دامنه به این شکل هست.
یک دامنه فارسی رو سرچ کردم و وقتی از مالکش پرسیدم قیمت 30.000 دلاری دادن. در حالی که این اسم فارسی هست و به کار خارجی ها نمیاد و تشابه و معنی هم در زبان های مختلف نداره. با این حال همچین قیمتی روش گذاشتن.
shivahost
December 16th, 2015, 12:38
قیمت یک دامنه حدود مشخصی نداره و مالک میتونه قیمت مورد نظرشو روی دامنه بذاره. به هر حال این صنعت که نمیشه گفت ولی بازار، رسما اشباع شده و شما هر دامنه ای رو سرچ کنید به احتمال 99.99% ثبت شدست و با قیمت هایی که خود مالک ها میذارن به فروش میرسه. بعضی ها هم اصلا نمیفروشند! نمیشه اعتراض کرد چون همه جای دنیا همینجوریه و ماهیت بازار دامنه به این شکل هست.
یک دامنه فارسی رو سرچ کردم و وقتی از مالکش پرسیدم قیمت 30.000 دلاری دادن. در حالی که این اسم فارسی هست و به کار خارجی ها نمیاد و تشابه و معنی هم در زبان های مختلف نداره. با این حال همچین قیمتی روش گذاشتن.
دقیقا، همین چند ماه پیش kish.com رو دوستان از یک شرکت خارجی بعد از کلی رایزنی در حدود 70 میلیون تومان خریدند فکر کنم.
- - - Updated - - -
الان شرکت بالا دست resello دامنه realtimeregister.ir رو از ما می خواد و گفته 50 دلار به عنوان هدیه پنل ریسلو شما رو شارژ می کنیم! منم ندادم!
البته گفتن معمولا از طریق قانونی دامنه رو می گیریم.... می تونن؟ اگه بتونن چقدر براشون هزینه داره؟
Saati
December 16th, 2015, 12:53
دقیقا، همین چند ماه پیش kish.com رو دوستان از یک شرکت خارجی بعد از کلی رایزنی در حدود 70 میلیون تومان خریدند فکر کنم.
- - - Updated - - -
الان شرکت بالا دست resello دامنه realtimeregister.ir رو از ما می خواد و گفته 50 دلار به عنوان هدیه پنل ریسلو شما رو شارژ می کنیم! منم ندادم!
البته گفتن معمولا از طریق قانونی دامنه رو می گیریم.... می تونن؟ اگه بتونن چقدر براشون هزینه داره؟
تجربه ثابت کرده شرکت های غول مثل فیس بوک، گوگل، یاهو و ... بدون شک حتی اگه از دامنه این ها استفاده هم نشه، برای پس گیری اقدام میکنن و به هیچ وجه کوتاه نمیان. ولی شرکت های دیگه از جمله همین YourHolding.nl بعید به نظر میرسه عظم جدی داشته باشن برای گرفتن دامنه ای که ذکر کردید.
چندین مورد پیش اومده دامنه های Trade Mark رو به شرکت اصلی پیشنهاد دادم. برای مثال شرکت اصلی (که شرکت شناخته شده ای هم هست) روی دات کام فعالیت میکرد و سایر پسوندهای محبوب هم توسط خودشون ثبت شده بود به جز دات نت که دست بنده هست. ولی هیچ تمایلی به خرید یا حتی بازپس گیری نشون ندادن. غالب اینجور شرکت ها این موارد رو نادیده میگیرن.
اطلاع دقیقی ندارم چند درصد از مشتریان ریسلو رو ایرانی ها تشکیل میدن ولی اگه درصد قابل ملاحضه ای باشه که هست، میتونه دلیلی باشه براشون که برای گرفتن دامنه ای که گفتید اقدام کنند.
shivahost
December 16th, 2015, 13:03
تجربه ثابت کرده شرکت های غول مثل فیس بوک، گوگل، یاهو و ... بدون شک حتی اگه از دامنه این ها استفاده هم نشه، برای پس گیری اقدام میکنن و به هیچ وجه کوتاه نمیان. ولی شرکت های دیگه از جمله همین YourHolding.nl بعید به نظر میرسه عظم جدی داشته باشن برای گرفتن دامنه ای که ذکر کردید.
چندین مورد پیش اومده دامنه های Trade Mark رو به شرکت اصلی پیشنهاد دادم. برای مثال شرکت اصلی (که شرکت شناخته شده ای هم هست) روی دات کام فعالیت میکرد و سایر پسوندهای محبوب هم توسط خودشون ثبت شده بود به جز دات نت که دست بنده هست. ولی هیچ تمایلی به خرید یا حتی بازپس گیری نشون ندادن. غالب اینجور شرکت ها این موارد رو نادیده میگیرن.
اطلاع دقیقی ندارم چند درصد از مشتریان ریسلو رو ایرانی ها تشکیل میدن ولی اگه درصد قابل ملاحضه ای باشه که هست، میتونه دلیلی باشه براشون که برای گرفتن دامنه ای که گفتید اقدام کنند.
یکسری قوانین icann داره و به این راحتی ها هم نیست. مثلا فیسبوک برای گرفتن دامنه ir چند ماه پیگیری کرد بالاخره پول وکیل و هزینه دادرسی و ... داره! ولی می خوام بدونم مثلا این هزینه ها چقدره!؟
- - - Updated - - -
ما هم با shivahost.net و ir شروع کردیم و com دست یک نفر از قم بود... سر سال تمدید نکرد و ما هم گرفتیم!
Saati
December 16th, 2015, 13:19
یکسری قوانین icann داره و به این راحتی ها هم نیست. مثلا فیسبوک برای گرفتن دامنه ir چند ماه پیگیری کرد بالاخره پول وکیل و هزینه دادرسی و ... داره! ولی می خوام بدونم مثلا این هزینه ها چقدره!؟
- - - Updated - - -
ما هم با shivahost.net و ir شروع کردیم و com دست یک نفر از قم بود... سر سال تمدید نکرد و ما هم گرفتیم!
راحت نیست اما خب برای شرکت های غول شدنی هست. بستگی به سیاست هاشون داره که تا چه حد رو این مسائل حساس هستن.