PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تورنت{امریکا}

mobile
October 4th, 2010, 02:04
سلام
ایا سرورای امریکا به تورنت حساسند در واقع اگه با سرورای امریکا اپلود تورنت((seed بدیم))اماکنش هست چه اتفاقی بیفته؟
من از سینگل سرویس دارم و واسه یه کاری احتیاج دارم هر به چند وقت seed بدم بنطرتون باید چیکار کنم ایا اگه seed بدم با مشکل مواجه میشم

ممنون

mobile
October 4th, 2010, 02:39
این که خیلی بد شد
اخه برا چی امریکا تورنت رو ممنوع کرده ؟
اخه بقیه کشورها ممنوع نکردن صاف امریکا ممنوع کرده

Aria
October 4th, 2010, 08:30
سلام.

خیر، سیستم تورنت به هیچ عنوان در شبکه های آمریکا غیر قانونی نیست مگر در بعضی در دیتاسنتر های آمریکایی که خودشون شخصاً این قانون رو گزاشتن (چون آمریکا این اجازه رو به دیتاسنتر ها داده) و در اون حالت هم دیتاسنتر کل Protocol رو مسدود می کنه و شما در کل نمی تونید با این برنامه چیزی دریافت کنید.

اما در بیشتر دیتاسنتر های آمریکایی این Protocol به صورت قانونی مجاز هست و قابل استفاده خواهد بود **به شرطی که** شما فایل های Copyright دار رو دریافت نکنید مثل فیلم ها و آهنگ های خارجی و برنامه های کرک شده.

در تورنت خیلی ترافیک قانونی رد و بدل میشه ولی متاسفانه در کشور های روسیه - چین - هند - ایران و کل کشور های عربی، بیشترین ترافیک بین فایل های فیلم و موزیک و ... هست که همشون Copyright دارند و غیر مجاز هستند!

با تشکر.

MagicVps.Com
October 4th, 2010, 09:10
سلام
ایا سرورای امریکا به تورنت حساسند در واقع اگه با سرورای امریکا اپلود تورنت((seed بدیم))اماکنش هست چه اتفاقی بیفته؟
من از سینگل سرویس دارم و واسه یه کاری احتیاج دارم هر به چند وقت seed بدم بنطرتون باید چیکار کنم ایا اگه seed بدم با مشکل مواجه میشم

ممنون

سلام.

سوال باز کننده تاپیک دیتاسنتر های آمریکایی به صورت عمومی بود و ایشون در مورد دیتاسنتر خاصی سوال نکردند و دلیلی برای نام بردن و تبلیغ در تاپیک های *سوالی* نیست که از شما می خوام که رعایت کنید.

خیر، سیستم تورنت به هیچ عنوان در شبکه های آمریکا غیر قانونی نیست مگر در بعضی در دیتاسنتر های آمریکایی که خودشون شخصاً این قانون رو گزاشتن (چون آمریکا این اجازه رو به دیتاسنتر ها داده) و در اون حالت هم دیتاسنتر کل Protocol رو مسدود می کنه و شما در کل نمی تونید با این برنامه چیزی دریافت کنید.

اما در بیشتر دیتاسنتر های آمریکایی این Protocol به صورت قانونی مجاز هست و قابل استفاده خواهد بود **به شرطی که** شما فایل های Copyright دار رو دریافت نکنید مثل فیلم ها و آهنگ های خارجی و برنامه های کرک شده.

در تورنت خیلی ترافیک قانونی رد و بدل میشه ولی متاسفانه در کشور های روسیه - چین - هند - ایران و کل کشور های عربی، بیشترین ترافیک بین فایل های فیلم و موزیک و ... هست که همشون Copyright دارند و غیر مجاز هستند!

با تشکر.

ضمن تشکر از توضیحات البته استارتر تاپیک گفتن که کدوم دیتا سنتر و جواب دهنده هم به همین دلیل اسم از اون دیتا سنتر بردن

در صورت امکان کدوم دیتا سنترهای امرکیا تورنت داخلشون ازاد هست اگر معرفی کنید ممنون میشم
معروفهاش که با تورنت مشکل دارن و اخطار شکایت میدن

در مورد اینکه میگید فایلهای که کپی رایت نداره بجز یکسری نرم افزارهای معمولی و یا اوپن سورس همچنین یک سری سیستم عامل بقیه چه فیلم چه موزیک چه برنامه کپی رایت دار هستند .و ملت دنبال همینها هستند داخل تورنت وگرنه که کاری به تورنت نداشتن ملت و سراغش نمیرفتن

Aria
October 4th, 2010, 09:42
سلام.

ممنون از پاسخ شما، پاسخ خودم رو ویرایش کردم چون متوجه نشده بودم باز کننده تاپیک مشخصاً به نام دیتاسنتر اشاره کردند.

اما در مورد سوال شما، همانطور که عرض کردم، فقط برخی از کشور های از torrent برای دریافت فایل های copyright دار استفاده می کنند و در کشور هایی مثل آمریکا و کشور های اروپایی torrent تنها برای به اشتراک گزاشتن فایل های حجیم و قانونی استفاده میشه و کمتر کسی در اون کشور ها فایل های copyright دار رو دریافت می کنه و اگر هم این کار انجام بشه، حتی اگر اینترنت شخصی و خانگی باشه، از طرف ISP سرویس دهنده برای کاربر اخطار ارسال میشه و اگر کاربر رعایت نکرد، سرویس ایشان مسدود خواهد شد و دیگر به این شخص سرویس داده نخواهد شد.

اما در کشور های مختلف که قانون کپی رایت رعایت نمیشه، این صحبت شما صحیح هست و استفاده دیگری از torrent ندارند (مثل امارات متحده عربی که کپی رایت در شبکه مجازی اینترنت اهمیت نداره و حتی بنده شخصاً بعضی وقت ها فیلم های روز دنیا رو که هنوز به سینمای امارات نیومده در سیستم شخصی خودم download می کنم)

با تشکر.

mobile
October 4th, 2010, 10:09
ممنون از پاسخ تمامی دوستان
پس اینطور که از شواهد امر پیداس سینگل هوپ تورنت رو ممنوع کرده و کاری هم نمیشه؟
عجب شامسی دااریما

TukaNet
October 4th, 2010, 12:27
دوستان هم گفتند ، سینگل هاپ تورنت رو محدود نکرده یا مشکلی با تورنت نداره
اما به شرطی که فایلی که از این طریق دریافت میکنید دارای کپی رایت نباشه

در حقیقت اینجا مشکل مربوط به قضیه کپی رایت هست نه تورنت !
کپی رایت رو هم که اکثر دیتاسنتر ها رعایت می کنند ...

Fracture
October 4th, 2010, 12:28
عزیز من هم دارم از sh برای تورنت استفاده میکنم، ولی از تورنتهای خصوصی باید استفاده کرد.

Aria
October 4th, 2010, 12:37
عزیز من هم دارم از sh برای تورنت استفاده میکنم، ولی از تورنتهای خصوصی باید استفاده کرد.

سلام.

بله، دیتاسنتر ما هم بسیار به تورنت حساس هست (مثل 99% دیتاسنتر های دیگر آمریکایی) ولی کاربرانی داریم که *فقط* فایل های copyright دار تورنت رو دانلود می کنند و از روش private peers/trackers استفاده می کنند و هیچ وقت report دریافت نکردیم در مورد سرورشون!

ولی کار به همین آسونی نیست و تخصص لازم داره و یه چیزی تو مایه های پیدا کردن s-o-cks های alive هست ...!

با تشکر.

mobile
October 4th, 2010, 13:24
خیلی ممنون از دوستان ولی بعضی از دوستان در مورد دریافت تورنت بحث کردند ممنون میشم در مورد اپلود تورنت های خصوصی نظر بدید
تا اینجای کار به این نتیجه رسیدم که دریافت از طریق تورنت های خصوصی مشکلی نیس حالا واسه اپلود از طریق تورنت های خصوصی مساله ای وجود دارد؟

Fracture
October 4th, 2010, 13:34
شما Peer Exchange و DHT رو غیرفعال کنید و با خیال راحت به Seed ادامه بدید.

mobile
October 4th, 2010, 14:02
ممنون میشم بیشتر در این مورد توضیح بدید من از نرم افزار utorrent واسه کار با تورنت استفاده میکنم

Fracture
October 4th, 2010, 14:04
settings > bit torrent سه تا تیک رو بردارید