توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وی پی اس؟؟؟؟؟
mohammad javad ho
December 14th, 2015, 17:35
سلام من میخواستم شروع کنم به فروش وی پی اس چطوری باید کار کنم تا یک فروش وی پی اس بزنم؟
هاستنگ دارم
xphost
December 14th, 2015, 17:42
درود
باید سرور اختصاصی تهیه کنید و مجازی ساز vmware یا kvm نصبت کنید و تعدادی آیپی با توجه به نیازتون تهیه کنید و اقدام به فروش کنید
که اگر تجربه ندارید اصلا توصیه نمیشه چون فوق العاده درده سر ساز خواهد شد
mohammad javad ho
December 14th, 2015, 17:45
کسی هست این کارو برام انجام بده پول خوبی هم میدم
nimafire
December 14th, 2015, 18:03
سلام
با توجه به اینکه فعالیت ما ارایه خدمات کانفیگ هست میتوانیم در این راستا به شما کمک کرده و راهنمای شما باشیم.
این مورد نیازمند بررسی موارد بسیار زیادی است که با توجه به اینکه شما مایل هستید تازه وارد این حوزه شوید باید دقیقا بررسی گردند.
لطفا به جهت این موضوع یا از طریق پورتال ما www.clients.afaghhosting.net با ما در ارتباط باشید و یا مستقیما با من از طریق 09377836190 تا شما را راهنمایی کنم.
در زمینه خرید سرور اختصاصی نیز میتوانیم به شما همکاران با سابقه را معرفی کنیم البته بخش فروش نیز شامل آفر هایی از همکاران است.
(امیدوارم این مطلب به عنوان فروش عنوان نشود)
- - - Updated - - -
سلام
با توجه به اینکه فعالیت ما ارایه خدمات کانفیگ هست میتوانیم در این راستا به شما کمک کرده و راهنمای شما باشیم.
این مورد نیازمند بررسی موارد بسیار زیادی است که با توجه به اینکه شما مایل هستید تازه وارد این حوزه شوید باید دقیقا بررسی گردند.
لطفا به جهت این موضوع یا از طریق پورتال ما www.clients.afaghhosting.net با ما در ارتباط باشید و یا مستقیما با من از طریق 09377836190 تا شما را راهنمایی کنم.
در زمینه خرید سرور اختصاصی نیز میتوانیم به شما همکاران با سابقه را معرفی کنیم البته بخش فروش نیز شامل آفر هایی از همکاران است.