توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهکارهای جالب در vmware esxi 5.5
sob
December 14th, 2015, 14:52
با سلام خدمت دوستان و سروران بزرگوار
یه سوال در مورد esxi 5.5 داشتم فرض کنید من در esxi 5.5 به تعداد 3 ماشین مجازی دارم و یک san دارم و سوالم اینه:
آیا با استفاده از تکنیک vmotion می شود کاری کرد که اگر یک وی پی اس فرایندهایی که در حال انجام دارد و از نظر منابع هم مثلا کم آورده بقیه فرایند ها رو با استفاده از تکنیک vmotion به ماشین بعدی انتقال بده بدون هیچ مشکل و این که کاربر متوجه بشه ادامه پردازش صورت بگیرد؟
باتشکر
sina
December 14th, 2015, 15:10
با سلام
استفاده از SAN و vMotion برای زمانی هست که شما مثلا 2 سرور اختصاصی دارید و ماشین مجازی شما که مثلا بر روی سرور A میزبانی میشود نیاز به منابع بیشتری از سرور A دارد و براحتی بکمک vmotion میتوانید ماشین مجازی را بدون اختلالی در کار آن به سرور اختصاصی B که منابع آزاد بیشتری دارد منتقل کنید.
sob
December 14th, 2015, 15:41
با سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز تشکر از پاسخ شما
بنده مثل جنابعالی فکر می کردم، داشتم از یک مرجعی مطالعه می کردم به جمله زیر برخوردم که فکرم رو مشغول کرد:
Move running applications to other servers without disruption. Zero downtime for hardware maintenance
فکر کردم شاید بشه همچنین استفاده ای از این قابلیت بشود کرد.
با تشکر
sina
December 15th, 2015, 11:31
در این جمله هم گفته شده که اپلیکشنهای در حال اجرا بر روی ماشین مجازی، در زمان انتقال ماشین مجازی به سرور جدید با vmotion داون تایم و اختلال نخواهند داشت که خب کاملا درسته و هیچ اختلالی در این مواقع مشاهده نمیشه.
چون بیشتر از این امکان وی ام ویر در زمانهایی که سرور اصلی نیاز به hardware maintenance داشته باشه استفاده میشه و میتوان ماشینها را بدون اینکه اختلال یا داون تایمی داشته باشند به سرور های دیگه منتقل کرد.
Zagrio.com
December 15th, 2015, 12:14
با سلام خدمت دوستان و سروران بزرگوار
یه سوال در مورد esxi 5.5 داشتم فرض کنید من در esxi 5.5 به تعداد 3 ماشین مجازی دارم و یک san دارم و سوالم اینه:
آیا با استفاده از تکنیک vmotion می شود کاری کرد که اگر یک وی پی اس فرایندهایی که در حال انجام دارد و از نظر منابع هم مثلا کم آورده بقیه فرایند ها رو با استفاده از تکنیک vmotion به ماشین بعدی انتقال بده بدون هیچ مشکل و این که کاربر متوجه بشه ادامه پردازش صورت بگیرد؟
باتشکر
سلام
در خصوص VM دوستان راهنمایی کردند.
در خصوص SAN ابتدا نوع ارتباط و نوع فایل سیستم تعیین میکنه که در چه لایه ای (vm vs app) می تونید این کار رو انجام بدید. یا کلا میتونید این کار رو انجام بدید یا خیر.
در مورد vm مشکل این هست که کل ماشین منتقل میشه و دان تایم هم نداره و خوبه اما مزیت تنظیم این تکنیک در لایه App اینه که شما می تونید اون سرویسی از ماشینی که مشکل داره یا براش دارید برنامه ریزی Downtime میکنید رو صرفا منتقل میکنه که این مورد هم بسیار سریعتر و پایدار تر هست.
فرضا یه SQL روی چند هاست هست یا WEB یا FTP یا ...