توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با وب سرور nginx_apache
ehsansetarehdan
December 13th, 2015, 18:21
سلام و عرض ادب
من روی سرور خودم که دایرکت ادمینه ، وب سرور رو به nginx_apache تبدیل کردم و سایت هارو بالا آوردم
حالا گاها یک سری از دامنه ها Error 403 Forbidden رو میده ، البته اگه index.php رو آخرش اضافه کنم مشکل حل میشه !
گاها هم با چند بار ctrl+F5 سایت باز میشه !!!!
مشکل از چی می تونه باشه ؟!
ممنون
FarzanHost
December 13th, 2015, 18:28
ادرس سایت را ارسال کنید اگر واقعا مشکل از سرور است راح حل رو بهتون بگم
ارور Error 403 Forbidden بیشتر در دایرکت ادمین به دلیلی نبودن فایل index در ان مسیر است .احتمالا سیستمون کش کرده.کش رو clear کنید و تست کنید
ehsansetarehdan
December 13th, 2015, 18:46
مشکل از طرف سرور هست ، با چند سیستم و ISP های مختلف تست شده ! وقتی index.php قرار می دم سایت بالا میاد!
iHSG
December 13th, 2015, 19:27
سلام
منم دقیق همین مشکل رو داشتم و فهمیدم از Mod_Security است.
اگر برای شما هم Mod_Security فعال هست باید ببینید چه Rule هایی از Mod_Security این مشکل رو ایجاد کرده و در دایرکت ادمین و بخش Comodo WAF اون Rule ها رو غیرفعال کنید.
برای من دو تا Rule بود که در لاگ ها پیدا کردم و وقتی اون دو تا Rule رو غیرفعال کردم درست شد.
بعدشم توجه کنید گزینه Body Access در تنظیمات Comodo WAF غیرفعال باشه.
ourweb
December 13th, 2015, 19:35
عزیز لطفا این دستور را در ssh بزن .
./build rewrite_confs
ehsansetarehdan
December 13th, 2015, 22:36
سلام
اگر برای شما هم Mod_Security فعال هست باید ببینید چه Rule هایی از Mod_Security این مشکل رو ایجاد کرده و در دایرکت ادمین و بخش Comodo WAF اون Rule ها رو غیرفعال کنید.
برای من دو تا Rule بود که در لاگ ها پیدا کردم و وقتی اون دو تا Rule رو غیرفعال کردم درست شد.
ممنون تستش می کنم
- - - Updated - - -
عزیز لطفا این دستور را در ssh بزن .
./build rewrite_confs
با این حل نمیشه ! احتمالا همونیه که دوستمون گفته
- - - Updated - - -
سلام
دقیقا مشکل همینه ، ممنونم فقط چه rule رو عوض کنم :
Error_LOG