سلام دوستان
روی یک وی پی اس با سی پنل سه تا سایت بالا بردم یکی از سایت ها قدیمیه در روز یک چیزی بین 6500 تا 7000 یونیک ویزیتور داره اون دو تا سایت هم جدیدن بازدیدی ندارن
سی پی یو سرور یک هسته ای با چهار گیگ رمه... موقعی که سایت را تازه منتقل کرده بودم سرعتش عالی بود ولی الان حدود یک ماه به شدت سرور لود کند شده با خود هاستیگ تماس گرفتم گفتن سرعت لود سرور فقط به تعداد یوزر ارتباط نداره به پلاگین ها و نوع قالب هم مربوطه.. من خودمم فکر می کنم قالبم منابع زیاد مصرف می کنه.. ولی باز با این تعداد کم ویزتور نباید مشکلی پیش بیاد
دوستانی که در این زمینه تجربه دارید با توجه به این شرایط آیا لازمه که منابع سرور را ارتقا بدم؟
mizban97
December 12th, 2015, 20:20
باسلام
خیر مناسب نیست
پردازنده قوی تری بگیرید ترجیحا تعداد هسته بالا باشه حداقل 4 هسته .
alivw71
December 12th, 2015, 21:50
باید ببیند که چقدر از منابع سرور شما در حال حاضر مصرف میشود ؛ اگر سرور لینوکسی هست با دستور top یا htop میتوانید میزان دقیق مصرف رم و سی پی یو سرورتون رو مانیتورینگ کنید ؛ اگر مصرف منابع سرور عادی بود و متوجه شدید که سایت ها دیر لود میشدند و یا سرور کند بود ؛ مشکل از سرویس دهنده هست و به احتمال اورسل و یا مشکل سخت افزاری دارند.
upnull50
December 19th, 2015, 21:21
باسلام
خیر مناسب نیست
پردازنده قوی تری بگیرید ترجیحا تعداد هسته بالا باشه حداقل 4 هسته .
از نظر سرعت لود، سرور دو هسته ای با 8 گیگ رم سریعتره یا سرور چهار هسته ای با شش گیگ رم؟
- - - Updated - - -
باید ببیند که چقدر از منابع سرور شما در حال حاضر مصرف میشود ؛ اگر سرور لینوکسی هست با دستور top یا htop میتوانید میزان دقیق مصرف رم و سی پی یو سرورتون رو مانیتورینگ کنید ؛ اگر مصرف منابع سرور عادی بود و متوجه شدید که سایت ها دیر لود میشدند و یا سرور کند بود ؛ مشکل از سرویس دهنده هست و به احتمال اورسل و یا مشکل سخت افزاری دارند.
سرور لینوکسی هست ولی من آشنایی با ssh ندارم امکانش هست که از طریق whm مقدار دقیق مصرف منابع را چک کرد؟
برای دسترسی به سرور از طریق ssh باید یوزر و پسورد whm را توی نرم افزار putty وارد کنم؟
mizban97
December 19th, 2015, 21:21
از نظر سرعت لود، سرور دو هسته ای با 8 گیگ رم سریعتره یا سرور چهار هسته ای با شش گیگ رم؟
درود
طبیعتا نقش اصلی برعهده پردازنده هست. رم نقش کمتری داره پس بهتره پردازنده Cpu بالاتر بگیرید تا سرعت لود هم بالا بره .
البته بازم به شما پیشنهاد میکنم اگر سایت پرمصرف و سنگینی دارید فقط منابع مد نظر قرار ندید چون بعضی سایت ها واقعا منابع میخورن هر چقدر هم رم و سیپیو بدی کم میارن . خب راه حل چیست؟
شما به غیر از ارتقای منابع باید سرور و سایت خودتون کانفیگ و بهینه سازی کنید تا مصرف منابع کاهش پیدا کنه و سایتتون آپتیمایز بشه.
upnull50
December 23rd, 2015, 10:50
درود
طبیعتا نقش اصلی برعهده پردازنده هست. رم نقش کمتری داره پس بهتره پردازنده Cpu بالاتر بگیرید تا سرعت لود هم بالا بره .
البته بازم به شما پیشنهاد میکنم اگر سایت پرمصرف و سنگینی دارید فقط منابع مد نظر قرار ندید چون بعضی سایت ها واقعا منابع میخورن هر چقدر هم رم و سیپیو بدی کم میارن . خب راه حل چیست؟
شما به غیر از ارتقای منابع باید سرور و سایت خودتون کانفیگ و بهینه سازی کنید تا مصرف منابع کاهش پیدا کنه و سایتتون آپتیمایز بشه.
ممنون بابت راهنمایی.. آیا کمپانی یا شرکت معتبر خارجی هست که در قبال دریافت هزینه به طور 24 ساعته سایت را مانتیتور کنن؟ یعنی خودشون تمام کارهای نرم افزاری مربوط به سایت را انجام بدن حالا چه توی دیتا بیس چه توی بقیه موارد... ( منظورم انتشار مطلب روی سایت نیست فقط تعمیر و نگهداری)
Reza68
December 27th, 2015, 04:38
دوست عزیز دو سوال اینا مطرح میشه
آیا بازدید شما از همون زمان انتقال تا امروز در همون بازه هستش ؟
آیا شما از اون زمان تا به امروز غیر از بروزرسانی سایت تغییراتی در سایت مانند تغییر قالب نصب پلاگین و امثال اینها رو اعمال کردید ؟
جواب این دو سوال رو خودتون به خودتون بدید می تونید تصمیم درستی بگیرید