lordtarh
December 12th, 2015, 16:08
ضمن عرض سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
بنده به تازگی با اپن کارت آشنا شدم
و به عنوان یه فرد مبتدی در کار با این سی ام اس هستم
خواستم چند سوال بپرسم تا بتونم مشکلاتی که دارمو حل کنم
در ابتدا بگم که به نظر شما بهترین گزینه برای راه اندازی فروشگاه همین اپن کارته ؟ یا گزینه بهتری هم هست ؟ اگه هست لطفا با دلیل بگید
اولین سوال من اینه که مرجع رسمی اپن کارت در ایران کدوم سایته ؟ توی گوگل سرچ بزنی خیلی سایت مربوط با اپن کارت میاد اما اصلی وبهترینش کدوم سایته ؟
2 - در حال حاظر نسخه 2.1.0.1 در سایت اصلی اپن کارت موجوده پیشنهاد شما چه نسخه ای هستش که بهتره استفاده بشه لطفا تمامی زمینه هارو در نظر بگیر ( اونجوری که متوجه شدم قالب های هر نسخه با خودش مربوطه و با نسخه های دیگه اجرا نمیشه همچنین مواردی مثل امنیت و... )
3 - به عنوان یه مبتدی در کار با اپن کارت چه مقاله هایی رو پشنهاد میکنید لطفا با لینک بدید
4 - برای افزایش امنیت نیز چه مقاله هایی موجوده
5 - در اخر اگر چیز دیگه ای لازمه که به کار بیاد ممنون میشم بگید
باتشکر از این که این پسستو خوندید
بنده به تازگی با اپن کارت آشنا شدم
و به عنوان یه فرد مبتدی در کار با این سی ام اس هستم
خواستم چند سوال بپرسم تا بتونم مشکلاتی که دارمو حل کنم
در ابتدا بگم که به نظر شما بهترین گزینه برای راه اندازی فروشگاه همین اپن کارته ؟ یا گزینه بهتری هم هست ؟ اگه هست لطفا با دلیل بگید
اولین سوال من اینه که مرجع رسمی اپن کارت در ایران کدوم سایته ؟ توی گوگل سرچ بزنی خیلی سایت مربوط با اپن کارت میاد اما اصلی وبهترینش کدوم سایته ؟
2 - در حال حاظر نسخه 2.1.0.1 در سایت اصلی اپن کارت موجوده پیشنهاد شما چه نسخه ای هستش که بهتره استفاده بشه لطفا تمامی زمینه هارو در نظر بگیر ( اونجوری که متوجه شدم قالب های هر نسخه با خودش مربوطه و با نسخه های دیگه اجرا نمیشه همچنین مواردی مثل امنیت و... )
3 - به عنوان یه مبتدی در کار با اپن کارت چه مقاله هایی رو پشنهاد میکنید لطفا با لینک بدید
4 - برای افزایش امنیت نیز چه مقاله هایی موجوده
5 - در اخر اگر چیز دیگه ای لازمه که به کار بیاد ممنون میشم بگید
باتشکر از این که این پسستو خوندید