توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لود نشدن سی پنل و سایت های رو هاست
iHMahmoodi
December 11th, 2015, 16:29
سلام
متاسفانه چند روز هست با یک مشکل درگیرم که سایت هام و حتی خود سی پنل رو نمیتونم با اینترنت خونه بهشون دسترسی داشته باشم
اگر ادرس سایت یا سی پنل رو بزنم مینویسه این صفحه نمیتونه لود بشه و هیچی نمیاره
حتی کش و کوکی و ... روی 4 تا browser هم پاک کردم بازم نشد
روی گوشی موبایل هم لود نمیشن
اما با اینترنت شرکت یا اینترنت خونه دوستم براحتی لود میشه
یک تستی که کردم با فیل تر شکن میتونم سایت رو بیارم بالا
مشکل از کجاس؟!
serverhaa
December 11th, 2015, 17:43
آی پی تونه به احتمال 99% روی فایروال سرور بلاک شده
iranhostcom
December 11th, 2015, 23:21
مشکل به احتمال بسار زیاد از routing سرویس دهنده ی اینترنتتون هست، باید مورد رو با پشتیبانی isp مطرح بفرمایید و برای اثبات عدم وجود مشکل در سرورتون هم میتونید از سایت gtmetrix.com استفاده بفرمایید.
Abolijoon
December 12th, 2015, 00:00
سلام
دوست عزیز در صورت امکان آدرس سایتتونو بفرستید چک کنم
از چند جا میتونه باشه
بلاک شدن ای پی تون
ای اس پی خودتون و...
iHMahmoodi
December 12th, 2015, 00:01
مشکل به احتمال بسار زیاد از routing سرویس دهنده ی اینترنتتون هست، باید مورد رو با پشتیبانی isp مطرح بفرمایید و برای اثبات عدم وجود مشکل در سرورتون هم میتونید از سایت gtmetrix.com استفاده بفرمایید.
gtmetrix به درستی نشون میده و منم به همین شک دارم
خوب به isp چی باید بگم!؟ و اینکه از اونجایی که میدونم اینا چیزی حالیشون نیست چطوری باید مشکل رو بهشون بفهمونم!؟
- - - Updated - - -
سلام
دوست عزیز در صورت امکان آدرس سایتتونو بفرستید چک کنم
از چند جا میتونه باشه
بلاک شدن ای پی تون
ای اس پی خودتون و...
iHMahmoodi.ir
blog.iHMahmoodi.ir
Abolijoon
December 12th, 2015, 00:11
درود
اول به هاستینگتون اعلام کنید دی ان اس هتون + رکود هارو چک و مشکلاتشونو برطرف نمایند تا مشکلتون حل بشه
اگر باز حل نشد اطلاع بدید تا مشکل براتون کامل بررسی شه
موفق باشید
farmanrava
December 12th, 2015, 01:21
سایت شما بدون مشکل باز میشه
آی پی تون ثایت هستش ؟ یا تغییر میکنه ؟
اگه تغییر میکنه یکبار مودم خودتون رو خاموش و روشن کنید تا آی پی اتصال به نت شما تغییر کنه
در صورتی که آی پی ثابت هستش با یک چیزشکن تست کنید
iHMahmoodi
December 12th, 2015, 01:36
سایت شما بدون مشکل باز میشه
آی پی تون ثایت هستش ؟ یا تغییر میکنه ؟
اگه تغییر میکنه یکبار مودم خودتون رو خاموش و روشن کنید تا آی پی اتصال به نت شما تغییر کنه
در صورتی که آی پی ثابت هستش با یک چیزشکن تست کنید
بالا هم گفتم با ***** ش ک ن درسته
ای پی تغییر میکنه ولی بازم قطعه چون 3 تا پارت اولی رو که ثابت هست فک کنم بلاک میکنن
192.168.59.***
iHSG
December 12th, 2015, 08:58
سلام
منم همین مشکل رو داشتم با ISP که تماس گرفتم گفت تو بخش WAN Service تنظیمات مودم گزینه MTU رو روی 1400 بذارم و بعدش درست شد.
البته قبلاً از یه ISP دیگه داشتم اونا به جای 1400 یه عدد دیگه میگفتن که توی MTU بذارم.
من پرسیدم این MTU چیه گفتن سایز Packet های ارسالی و دریافتی است حالا منم دیگه نپرسیدم Packet چیه همینطوری گفتم آهان :)
شما هم یه تست کن مثلاً MTU رو در تنظیمات مودمت بذار روی 1400 ببین چی میشه اگر درست شد که خدا رو شکر اگر نشد می تونید دوباره رو حالت پیش فرض Auto قرارش بدی.
iranhostcom
December 13th, 2015, 04:31
سلام.
تماس بگیرید و بفرمایید که تو لود یه سری آدرس خاص از جمله iHMahmoodi.ir دچار مشکل هستید.ضمن اینکه با اجرای دستور tracert ihmahmoodi.ir تو محیط command prompt )cmd) می تونید بفهمید که requestتتون تو کدوم گره drop شده.این اطلاعات واسه رفع مشکل به ISPتون کمک می کنه.
موفق باشید