توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیکدر md5
shahabhost
December 9th, 2015, 14:15
با سلام
چند فایل داریم از یک اسکریپت که با md5 کدینگ شده است
از همکاران اگر کسی دیکدر ان را دارد و انجام میدهد اطلاع دهند تا جهت هزینه تماس بگیریم!
yastheme
December 9th, 2015, 14:35
هیچ اسکریپتی با md5 کد نمی شود؛
md5 یک روش غیر قابل بازگشت است و اصلا قابل دیکد نیست، دیکر های آلاین هم که میبینید در حقیقت با نمونه های کد شده مطابقت می دهند وگرنه بدون دیتابیس این هش قابل دیکد کردن نیست و همانطور که گفتم نمی وان اسکریپت را با آن کد کرد؛
شما فایل را بفرستید تا بررسی کنم برایتان
shahabhost
December 9th, 2015, 14:53
هیچ اسکریپتی با md5 کد نمی شود؛
md5 یک روش غیر قابل بازگشت است و اصلا قابل دیکد نیست، دیکر های آلاین هم که میبینید در حقیقت با نمونه های کد شده مطابقت می دهند وگرنه بدون دیتابیس این هش قابل دیکد کردن نیست و همانطور که گفتم نمی وان اسکریپت را با آن کد کرد؛
شما فایل را بفرستید تا بررسی کنم برایتان
لطفا در پیغام خصوصی پاسخ بدین
armin.rf
December 9th, 2015, 14:58
سلام دوست عزیز
برای MD5 ممکنه سایت زیر به دردتون بخوره
https://hashkiller.co.uk/md5-decrypter.aspx
shahabhost
December 9th, 2015, 15:08
سلام دوست عزیز
برای MD5 ممکنه سایت زیر به دردتون بخوره
https://hashkiller.co.uk/md5-decrypter.aspx
متشکر ولی جواب نداد
lizard.tiny
December 10th, 2015, 00:14
سلام
دوست عزیز md5 غیر قابل دیکد شدن هست!
با md5 نمیشه اسکریپت رو کد کرد, md5 برای کد کردن موارد کوتاه مثل پسورد بکار گرفته میشه و غیر قابل دیکد شدن هست
اما سایت هایی وهستند که دیتابیس عظیمی از کدهای md5 به همراه معادل کد نشده اون کدها رو دارن که ممکنه کلمه مورد نظر شما هم توی این سایت ها وجود داشته باشه
نرم افزارهایی هم هستن که با قرار دادن حروف کنار هم کد مورد نظر شما رو پیدا میکنن اما واسه هر کلمه باید ماها یا سال های نرم افزار کار کنه :114:
ra3ou1
December 10th, 2015, 02:26
با سلام
چند فایل داریم از یک اسکریپت که با md5 کدینگ شده است
از همکاران اگر کسی دیکدر ان را دارد و انجام میدهد اطلاع دهند تا جهت هزینه تماس بگیریم!
md5 برگشت پذیر نیست و تنها راه آن از روی مقایسه می باشد.
و اینکه برای اسکریپت استفاده نمیشه برای پسورد و ... استفاده میشه دوست عزیز
احتمالا با چیز ذیگه کد شده