PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در Hostname سرور اختصاصی ( دایرکت ادمین )

far-zad
December 9th, 2015, 14:14
سلام روی سرور لینوکس اختصاصی مستقیم دایرکت ادمین نصب شده و از هیچ مجازی سازی استفاده نشده

چند وقتیه خود دایرکت ادمین اررور This is e-mail notification to warn you that your hostname is setup improperly on your system رو در قسمت تیکت ها ارسال می کنه

نمی دونم مشکل کجاست سرور ایمیل ارسال نمی کنه
هم با اکانت های ایمیل خود دایرکت ادمین تست کردم و با توابع php ارسال ایمیل
ارسال ایمیل به کلی غیرفعال شده به گمونم

می تونید کمک کنید؟

- - - Updated - - -

دوستان تا سه روز پیش ایمیل ارسال میشد از امروز متوجه شدم ایمیل ارسال نمی شه

aligoli
December 9th, 2015, 14:23
سلام روی سرور لینوکس اختصاصی مستقیم دایرکت ادمین نصب شده و از هیچ مجازی سازی استفاده نشده

چند وقتیه خود دایرکت ادمین اررور This is e-mail notification to warn you that your hostname is setup improperly on your system رو در قسمت تیکت ها ارسال می کنه

نمی دونم مشکل کجاست سرور ایمیل ارسال نمی کنه
هم با اکانت های ایمیل خود دایرکت ادمین تست کردم و با توابع php ارسال ایمیل
ارسال ایمیل به کلی غیرفعال شده به گمونم

می تونید کمک کنید؟

- - - Updated - - -

دوستان تا سه روز پیش ایمیل ارسال میشد از امروز متوجه شدم ایمیل ارسال نمی شه

سرور انگلیس هست ؟

far-zad
December 9th, 2015, 14:34
دوستان پیشنهاد می کنم حتی اگه کلاتونم تو این انجمن افتاد اینحا نیایید هیچکس کمکتون نمی کنه

irank1
December 9th, 2015, 14:40
خیر آلمان هست ( هتزنر )
در ضمن زمانی که با squirrelmail ایمیل ارسال می کنم بلافاصله ایمیلی در inbox من ظاهر میشه با عنوان : Mail delivery failed: returning message to sender

دوستان می تونن کمک کنن؟

DKIM هم نصب کردم و تنظیمات مورد نیازشو انجام دادم ولی بازم مشکل داره
امکان داره محدودیت ایمیل روزانه در دایرکت ادمین تعریف شده باشه؟

وارد آدرس زیر شوید :

/usr/local/directadmin/scripts/

ندستور زیر را اجرا کنید :
sh hostname.sh () به جای نام Server's Hostname خود را وارد نمایید و به جای () آی پی سرور خود را وارد کنید.

far-zad
December 9th, 2015, 18:08
دوستان پیشنهاد می کنم حتی اگه کلاتونم تو این انجمن افتاد اینحا نیایید هیچکس کمکتون نمی کنه

a.e
December 9th, 2015, 18:20
در صورتی که ایمیل های ارسالی برای یاهو Deliver میشود اما برای جیمیل دلیور نمیشود، آی پی سرور شما توسط جیمیل بلاک شده است.

پشنهاد میشود از لینک مقابل اقدام نمایید: https://support.google.com/mail/contact/msgdelivery

far-zad
December 9th, 2015, 18:28

a.e
December 9th, 2015, 18:31
شماره خطایی که دریافت می فرمایید را در لینک مقابل جست و جو فرمایید و علت را بررسی نمایید: https://www.rackaid.com/blog/gmail-blacklist-removal

در لینک ذکر شده راهنمایی جامعی به زبان انگلیسی عنوان شده است و همچنین لیست خطاها و شماره خطاها توضیح داده شده است.

لازم به ذکر است که شماره خطای دریافتی شما 5.7.1-550 می باشد.

nimafire
December 15th, 2015, 15:05
سلام
اگر همچنان مشکل دارید اطلاعات سرور را برای من از طریق پیام خصوصی ارسال کنید