توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از مودم به عنوان سوئیچ شبکه؟
PCcamp.Ir
December 9th, 2015, 13:18
سلام دوستان
من یک کامپیوتر و مودم وایرلس در یک اتاق دارم و در فاصله نسبتا دور که (وای فای انتن نمیده) دو تا pc دارم که میخام به هر دو اینترنت بدم.
کابل کشی کردم .یک سوئیچ لازم هست که کابل رو به دو pc اشتراک بدی.
یه مودم معمولی (no wifi) دارم و سوالم اینه ایا میشه از این مودم به عنوان سوئیچ استفاده کرد؟
ممنون
aligoli
December 9th, 2015, 13:21
سلام دوستان
من یک کامپیوتر و مودم وایرلس در یک اتاق دارم و در فاصله نسبتا دور که (وای فای انتن نمیده) دو تا pc دارم که میخام به هر دو اینترنت بدم.
کابل کشی کردم .یک سوئیچ لازم هست که کابل رو به دو pc اشتراک بدی.
یه مودم معمولی (no wifi) دارم و سوالم اینه ایا میشه از این مودم به عنوان سوئیچ استفاده کرد؟
ممنون
من پیشنهاد میکنم، محصولاتت رو نگه دار یا بفروش.
راهکارت با توجه به تکنولوژی روز دنیا و نظر شخصی بنده :
یک مودم پرقدرت از d-link که اگر اشتباه نکنم هست و قیمتش حدودا 500 تومان هست تهیه کن و دو recive wifi که مثل فلش هست، به پشت کیث هر دو سیستمت نصب کن.
بدون کابل و سیم، با بهترین مودم فعلی، میتونی هم به سیستم هات اینترنت داده باشه و هم کل محدوده.
Sajad
December 9th, 2015, 14:23
بله بدون هیچ مشکلی میتونید از اون مودمتون به عنوان سوئیچ استفاده کنید (به شرط داشتن پورت کافی، برای کار شما باید مودم ۴ پورت باشه که سه تا استفاده میشه)
dhcp داخل مودم را خاموش کنید و کابلها را بزنید ! همین !
PCcamp.Ir
December 9th, 2015, 23:59
بله بدون هیچ مشکلی میتونید از اون مودمتون به عنوان سوئیچ استفاده کنید (به شرط داشتن پورت کافی، برای کار شما باید مودم ۴ پورت باشه که سه تا استفاده میشه)
dhcp داخل مودم را خاموش کنید و کابلها را بزنید ! همین !
ممنون دوست عزیز
فقط مودم دوم رو که به عنوان سوئیچ هست dhcp رو خاموش کنم؟
ipsat
December 10th, 2015, 03:20
ممنون دوست عزیز
فقط مودم دوم رو که به عنوان سوئیچ هست dhcp رو خاموش کنم؟
بله باید خاموش باشه تا آی پی از مودم اولی دریافت شود.
shivahost
December 10th, 2015, 04:02
بله باید خاموش باشه تا آی پی از مودم اولی دریافت شود.
بله ما این کار رو در یک جایی اجبار بود انجام دادیم و جواب داد.