PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سفارش پروژه برنامه نویسی ویندوز به زبان c

razmjo
December 9th, 2015, 10:36
سلام
من رشته الکترونیک هستم
استاد ما یه پروژه برنامه نویسی ویندوز داده به ما
پروژه به صورت زیر هست

نام پروژه : همیار انتخاب واحد دانشجو
شرح :
دانشجو مشخصات خود را وارد میکنه ، از قبیل نام ، رشته ،ترم چنده، معدل ترم های قبل هر چند ترم ،درس های گذرانده رو انتخاب میکنه ( پاس شده )،سیستم توانایی ویرایش تمامی دروس رشته داشته باشد( درصورتی که درس هاش تغییر کرده باشند )

با وارد کردن توضیحات دانشجو سیستم پردازش میکنه ( همنیاز، پیشنیاز ، مشروطی ، نمره الف )
بعد سیستم به صورت خودکار لیست دروس با قیمانده رو نشان میدهد ( دروسی که میتواند بردارد ) و در این لیست دروس های پیش نهادی ( طبق جدول ترم بندی ) سبز رنگ میشوند
و در آخر بین این دورس انتخاب واحد میکند

و توضیحات ساخت هم میخوام

لطفا قیمت رو اطلاع دهید

ممنون

armin_21
December 9th, 2015, 10:49
پخ شد

aligoli
December 9th, 2015, 12:36
سلام
من رشته الکترونیک هستم
استاد ما یه پروژه برنامه نویسی ویندوز داده به ما
پروژه به صورت زیر هست

نام پروژه : همیار انتخاب واحد دانشجو
شرح :
دانشجو مشخصات خود را وارد میکنه ، از قبیل نام ، رشته ،ترم چنده، معدل ترم های قبل هر چند ترم ،درس های گذرانده رو انتخاب میکنه ( پاس شده )،سیستم توانایی ویرایش تمامی دروس رشته داشته باشد( درصورتی که درس هاش تغییر کرده باشند )

با وارد کردن توضیحات دانشجو سیستم پردازش میکنه ( همنیاز، پیشنیاز ، مشروطی ، نمره الف )
بعد سیستم به صورت خودکار لیست دروس با قیمانده رو نشان میدهد ( دروسی که میتواند بردارد ) و در این لیست دروس های پیش نهادی ( طبق جدول ترم بندی ) سبز رنگ میشوند
و در آخر بین این دورس انتخاب واحد میکند

و توضیحات ساخت هم میخوام

لطفا قیمت رو اطلاع دهید

ممنون

هزینه نکنید، گوگل را بگردید قطعا پیدا می کنید اما اگر پیدا نکردید و واقعا 3 روز شبانه روز گشتید و نبود.
با هزینه 150
طی 3 روز انجام می شود.

http://www.my.hezarnevis.ir/