توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب vm روی سرور مجازی
ph.clgn
December 9th, 2015, 10:07
سلام دوستان خسته نباشید
میخواستم بپرسم میشه روی سرور مجازی ویندوز 2003 که خودش مجازی سازی شده با کمک vm یک سیستم عامل دیگه مثل میکروتیک راه اندازی کرد؟
برای کار تانل نمیخوام و فقط میخوام میکرو به اینترنت دسترسی داشته باشه
ممنون میشم منابع آموزشی بهم معرفی کنید
با تشکر
sssoheil
December 9th, 2015, 12:42
درود
متاسفانه این امکان وجود ندارد.
#:~Root
December 9th, 2015, 13:09
در صورتی میتوانید لایه جدید مجازی ساز نصب کنید که مجازی ساز شما "VMware" ویا "Hyper-V" باشد .
در اینصورت شما میتوانید نسخه VMware ویا هایپر V رو نصب کنید رو ماشین .
ph.clgn
December 9th, 2015, 14:47
در صورتی میتوانید لایه جدید مجازی ساز نصب کنید که مجازی ساز شما "VMware" ویا "Hyper-V" باشد .
در اینصورت شما میتوانید نسخه VMware ویا هایپر V رو نصب کنید رو ماشین .
ممنون. بله من میدونستم که برای مجازی سازی باید مجازی سازم با مجازی ساز سرور خودم فرق داشته باشه. سرور مجازی خودم با kvm مجازی سازی شده و من از VMware استفاده کردم.
VMware رو نصب کردم و نسخه 5.7 میکروتیک رو هم دانلود و نصب کردم. (نسخه مربوط به شبیه سازیش رو در vm نه iso رو)
و میکرو بالا میاد. مشکل الان من اینه که نمیخوام IP جداگانه بهش بصورت bridge بدم و میخوام بصورت NAT از IP خود سرور مجازی خودم استفاده کنه...
میخواستم بپرسم اینکارو چجوری انجام بدم؟ باید باز بصورت ip address رو میکرو تعریف کنم؟ چون در حال حاضر وقتی تو وینباکس IP رو میزنم پیدا نمیکنه و ارور میده...