توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برترین سیستم فروشگاهی متن باز
سرزمین
December 9th, 2015, 18:38
سلام
به نظر شما برترین سیستم فروشگاهی متن باز از لحاظ امنیت، امکانات و سرعت کدومه؟
- - - Updated - - -
دوستان لطفاً شرکت کنید هم در تاپیک و هم در نظر سنجی، در صورت تمایل تجربیات خودتون رو به اشتراک بذارید.
takpar7
December 10th, 2015, 02:34
ووکامرس چون زیرمجموعه ای از وردپرسه به نظرم خیلی جا داره برا پیشرفت و از همه قوی تره
davood1156
December 10th, 2015, 02:49
باید هرکدام رو امتحان کنید ببینید با کدام راحت ترین
از نظر من اپن کارت بهتره چون چند سالی هست دارم باهاش سر و کله میزنم اگه با یه فروشگاه ساز دیگه کار میکردم شاید الان نظرم چیز دیگه ای بود.
من اپن کارت رو برای پشتیبانیش و افزونه ها و قالب های متعددش و سئو خوبش انتخاب کردم در کل فکر میکنم اپن کارت سختی ها و قلق های خودش رو داره.
امیدوارم تو انتخابت موفق باشی
سرزمین
December 10th, 2015, 11:11
در مورد opencart بله اسکریپت خوبی هست اما بسیار امکانات محدودی رو داره نسبت به prestashop شاید پلاگین هایی وجود داشته باشه ولی فکر میکنم همه تجاری باشن در مورد woocommerce فکر میکنم گزینه ی بهتری باشه حالا نظر سایر دوستان چیه؟
محمد محمدیی
December 10th, 2015, 11:34
چندین بار دیگه هم گفتم من پرستاشاپ رو تایید میکنم
ParnianData
December 10th, 2015, 11:52
سلام
ووکامرس به نظر من امکانات بیشتری داره و البته برای بنده هم راحت تر و کاربردی تر هست...
delta
December 10th, 2015, 13:10
اپن کارت منو پیرکرد..هر باریک مشکل..قالبهای رسپانسیو میخریدم براش خداتومانی همشون یا رسپانسیو رو ازدست میدادند یا به مشکل میخوردند..همش درحال تغییر هاست بودم میگفتم هاست مشکل داره شاید..چند سال نابودم کرد تا اینکه امدم پرستاشاپ.شاید باورنکنید اولش گفتم سخته اما کمتراز 24 ساعت همه چیزشو یاد گرفتم کنار واقعا عالی و بی نظیر هست.کاملا رسپانسیو و مخصوص نمایش در کامپیوتر و موبایل و تبلت..یک قالب بخربراش باهاش زندگی کن..به جرات بهترین سیستم فروشگاهی متن باز هست..شاید تا نسخه 1.4 زیاد جالب نبود اما نسخه 1.6 واقعا عالی و بینظیر هست..
پیشنهاد میکنم فروشگاه های اپن کارت و پرستاشاپ رو تو موبایل باز کنید بفهمید فرقشون چیه..
سرزمین
December 10th, 2015, 13:39
اپن کارت منو پیرکرد..هر باریک مشکل..قالبهای رسپانسیو میخریدم براش خداتومانی همشون یا رسپانسیو رو ازدست میدادند یا به مشکل میخوردند..همش درحال تغییر هاست بودم میگفتم هاست مشکل داره شاید..چند سال نابودم کرد تا اینکه امدم پرستاشاپ.شاید باورنکنید اولش گفتم سخته اما کمتراز 24 ساعت همه چیزشو یاد گرفتم کنار واقعا عالی و بی نظیر هست.کاملا رسپانسیو و مخصوص نمایش در کامپیوتر و موبایل و تبلت..یک قالب بخربراش باهاش زندگی کن..به جرات بهترین سیستم فروشگاهی متن باز هست..شاید تا نسخه 1.4 زیاد جالب نبود اما نسخه 1.6 واقعا عالی و بینظیر هست..
پیشنهاد میکنم فروشگاه های اپن کارت و پرستاشاپ رو تو موبایل باز کنید بفهمید فرقشون چیه..
چند وقت باهاش کار کردین؟ از لحاظ امنیتی مشکلی نداشتین؟ woocommerce چی؟ دربارش نظری ندارید؟
delta
December 10th, 2015, 19:17
چند وقت باهاش کار کردین؟ از لحاظ امنیتی مشکلی نداشتین؟ woocommerce چی؟ دربارش نظری ندارید؟
ووکامرس پلاگین هست نه سیستم فروشگاهی که روی وردپرس سوار میشه..یعنی همان وبلاگ!! اصلا به عنوان سیستم حرفه ای فروشگاهی روش حساب نکنید...اپن کارت از 5 سال پیش باهاش کار کردم.انواع قالبهای 1.5 تا الان که 2.3 هست رو انواعشو خریدم و کلی هزینه کردم براش همشون مشکل دار هستند..بیشتر تم های rtl رو دارم همشون تو دمو زیبا هستند اما وقتی میخری نابودت میکنند و با یک تغییر کوچک کل قالب میریزه به هم..به هیچ وجه سراغ اپن کارت نرو جز هزینه چیزی برات نداره..گفتم که با موبایلت برو همون قالبهای rtl که میگن رسپانسیو هست جون عمشون رو نگاه کن...یک سرچی بزن تو دمو میبینی نه تنها رسپانسیو نیست خیلی جاهاش میریزه به هم تو گوشی!! فقط تو دمو جوری ساختند شما بخریش بعد ان هیچی!!
برو پرستاشاپ.یکقالب هم حدود 100 تومان هست به بالا بخر میفهمی فروشگاه خوب و کامل چی هست..الکی نیست یک ماژول پرستا 80 هزار تومانه و اپن کارت یا رایگانه یا 5 - 10 تومان!!
tikweb.ir
December 10th, 2015, 19:27
به ترتیب
پرستا
woocommerce
درسته که woocommerce یه سیستم مستقل نیست ولی خب همین قضیه میتونه یک مزیت هم محسوب بشه که روی یکی از پرطرفدار ترین cms ها یعنی وردپرس سوار شده و خوب به انعطافش اضافه میکنه
اما خب بستگی به نوع فروشگاهتون و امکانات وشرایطی که مدنظرتون هست هم داره
سرزمین
December 10th, 2015, 19:47
ووکامرس پلاگین هست نه سیستم فروشگاهی که روی وردپرس سوار میشه..یعنی همان وبلاگ!! اصلا به عنوان سیستم حرفه ای فروشگاهی روش حساب نکنید...اپن کارت از 5 سال پیش باهاش کار کردم.انواع قالبهای 1.5 تا الان که 2.3 هست رو انواعشو خریدم و کلی هزینه کردم براش همشون مشکل دار هستند..بیشتر تم های rtl رو دارم همشون تو دمو زیبا هستند اما وقتی میخری نابودت میکنند و با یک تغییر کوچک کل قالب میریزه به هم..به هیچ وجه سراغ اپن کارت نرو جز هزینه چیزی برات نداره..گفتم که با موبایلت برو همون قالبهای rtl که میگن رسپانسیو هست جون عمشون رو نگاه کن...یک سرچی بزن تو دمو میبینی نه تنها رسپانسیو نیست خیلی جاهاش میریزه به هم تو گوشی!! فقط تو دمو جوری ساختند شما بخریش بعد ان هیچی!!
برو پرستاشاپ.یکقالب هم حدود 100 تومان هست به بالا بخر میفهمی فروشگاه خوب و کامل چی هست..الکی نیست یک ماژول پرستا 80 هزار تومانه و اپن کارت یا رایگانه یا 5 - 10 تومان!!
پشتیبانی رسمیش در ایران کدومه؟ که مشکلی نداشته باشه؟
irank1
December 10th, 2015, 20:17
سلام
به نظر شما برترین سیستم فروشگاهی متن باز از لحاظ امنیت، امکانات و سرعت کدومه؟
- - - Updated - - -
دوستان لطفاً شرکت کنید هم در تاپیک و هم در نظر سنجی، در صورت تمایل تجربیات خودتون رو به اشتراک بذارید.