PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای راه اندازی سرور فایل به صورت وایرلس

saman9074
December 8th, 2015, 20:30
سلام دوستان عزیز، من یک سیستم دارم با سیستم عامل ویندوز سرور 2012 می خوام یه فایل سرور راه بندازم تا کاربران از طریق متصل شدن به کامپیوتر من (از طریق وایرلس) بتونن فایل هایی که دارم رو دانلود کنند ممنون میشم راهنماییم کنید. در ضمن اکانتینگ زیاد مهم نیست می خوام همه بتونن وصل بشند و دانلود کنند

xwoman2
December 9th, 2015, 23:34
درود
با استفاده از microsoft virtual wifi miniport adapter یه اکسس پوینت مجازی بسازید.
بهش ای پی بدید
به اکسس پوینت متصل شید.
(فرض بر این هست که هیچ کارت شبکه ی دیگری روی سیستم ندارید)
IIS رو نصب کنید.پیشنهاد بنده استفاده از ftp هست
و کار تمام هست.می تونید با زدن ای پی که به اکسس پوینت دادین به وب سروری که ایجاد کردین دسترسی داشته باشید.
باز هم اگر نیاز به توضیح بیشتر هست بفرمایید تا توضیح بدم
موفق باشید

TOOBA IT
December 10th, 2015, 00:40
سلام دوستان عزیز، من یک سیستم دارم با سیستم عامل ویندوز سرور 2012 می خوام یه فایل سرور راه بندازم تا کاربران از طریق متصل شدن به کامپیوتر من (از طریق وایرلس) بتونن فایل هایی که دارم رو دانلود کنند ممنون میشم راهنماییم کنید. در ضمن اکانتینگ زیاد مهم نیست می خوام همه بتونن وصل بشند و دانلود کنند

با یک مودم وایرلس میتونید این کارو انجام بدید ...
وقتی همه سیستم ها از یک مودم آی پی بگیرن ،میتونید یکی از پوشه یا درایوهاتون رو شیر کنید تا مابقی یوزر ها بتونن فایلهاشون رو در پوشه مورد نظر کپی کنند .
و برای راحتی کار یوزرها میتونید آدرس شیر شده رو با map network drive در سیستم یوزرها ذخیره کنید ،تا دیگه نیازی به تایپ آدرس سیستم شما نداشته باشند .