PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست تبلیغ یاهو و گوگل و ...

Hostline
December 8th, 2015, 19:56
با سلام و عرض ادب لطفا برای سایت مشتری بنده که درخواست تبلیغ داره آفر های خودتون رو از گوگل ادوردز و یاهو و یوتیوب و ..... بفرستین. ضمنا نهایت بودجه حدود 50 هزار تومان باشه لطفا مشخصاتی از قبیل تعداد ورودی و کلمات کلیدی قابل ثبت و ... رو هم بفرستین با تشکر

- - - Updated - - -

البته قیمت کمی بالا و پایین هم بود پیشنهاد خودتون رو بدین بنده باهاشون مطرح می کنم.

demonvictor
December 8th, 2015, 20:04
سلام
لطفا یک شماره تماس جهت برقراری تماس قرار دهید تا با شما تماس بگیریم.

Hostline
December 11th, 2015, 19:05
با سلام و احترام
http://www.seotech.ir/google-adwords/

دوست عزیز آفر شما که 320 هزار تومانه

mostafa3030
December 12th, 2015, 23:55
سلام 2000 تا ورودی گوگل حدود 120 هزینه داره. خواستید در خدمتم

Hostline
December 13th, 2015, 19:42
مصطفی جان به دلار میشه 20 دلار؟

mostafa3030
December 14th, 2015, 00:31
مصطفی جان به دلار میشه 20 دلار؟
ببخشید دلار های شما 6000 تومانی هست؟
نزدیک 32-33 دلار میشه

Hostline
December 14th, 2015, 12:34
آخه 30 دلارش یه چیزی حدود 3 هزار کلیک کمتر و بیشتر میشه نه 2 هزار
اوکی قیمتت خوبه اگه ممکنه یه شماره تماس برام بفرست بگم مشتریم بهت زنگ بزنه

aligoli
December 21st, 2015, 16:14
با سلام و عرض ادب لطفا برای سایت مشتری بنده که درخواست تبلیغ داره آفر های خودتون رو از گوگل ادوردز و یاهو و یوتیوب و ..... بفرستین. ضمنا نهایت بودجه حدود 50 هزار تومان باشه لطفا مشخصاتی از قبیل تعداد ورودی و کلمات کلیدی قابل ثبت و ... رو هم بفرستین با تشکر

- - - Updated - - -

البته قیمت کمی بالا و پایین هم بود پیشنهاد خودتون رو بدین بنده باهاشون مطرح می کنم.

از ***** درومده ؟

Jai
December 22nd, 2015, 20:54

- - - Updated - - -

لطفا اگر کسی رو پیدا کردین برای بنده هم پ . خ کنید مرسی