توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خاموش شدن سرور هر روز!
nevergotme
December 7th, 2015, 15:28
سلام دوستان ، سرور هر 1 روز یک بار خاموش میشه ! البته بگم سرور برا من نیست برا دوستمه لطفا راهنمایی میکنید این مشکل رو برطرف کنیم ؟
a.e
December 7th, 2015, 15:30
سیستم عامل نصب شده بر روی سرور را بفرمایید؟
nevergotme
December 7th, 2015, 15:33
سیستم عامل نصب شده بر روی سرور را بفرمایید؟
ویندوز 2008
a.e
December 7th, 2015, 15:34
ویندوز به صورت کرک شده نصب شده است ؟ تریال است یا لایسنس دار؟ مشکلی که ذکر شده است میتواند از رجیستر نشدن ویندوز باشد.
arminak
December 7th, 2015, 15:38
سلام دوستان ، سرور هر 1 روز یک بار خاموش میشه ! البته بگم سرور برا من نیست برا دوستمه لطفا راهنمایی میکنید این مشکل رو برطرف کنیم ؟
اول ریجستر و اکتیو کنید ویندوز رو و سپس آپدیت ویندوز رو بروز کنید بعد آپدیت خودکار رو ببندید. باید مشکلتون حل بشه اگر از این باشه
shakari
December 7th, 2015, 15:38
به احتمال زیاد ویندوزتون اکتیور نیست. با برنامه loader ویندوزتون رو اکتیو کنین.
nevergotme
December 7th, 2015, 16:30
فک کنم اکتیوه این عکسرو نگا کنید
یعنی میتونه این اکتیو فیک باشه ؟
سرزمین
December 7th, 2015, 16:36
سلام
اول عکس رو بردارید، بعد ممکنه ویندوز به صورت اتو آپدیت میشه و سپس ریست یا شاید به این صورت تنظیم شده از conrol panel برید به قسمت power رو یه نگاهی کنید شاید هم به این صورت کانفیگ شده خلاصه همین جوری نمیشه گفت.
nevergotme
December 7th, 2015, 16:42
مشکلی که پیش نمیاد به روز کنم ویندوز رو ؟ الان برای اپدیت امادست تایید کنم ؟
سرزمین
December 7th, 2015, 16:44
مشکلی که پیش نمیاد به روز کنم ویندوز رو ؟ الان برای اپدیت امادست تایید کنم ؟
نه چه مشکلی، من که از سرور شما خبر ندارم ولی معمولاً با آپدیت هیچ مشکلی پیش نمیاد اصلاً سرور باید آپدیت باشه.
nevergotme
December 7th, 2015, 16:58
زدم اپدیت بشه ولی همچنان در حال پیدا کردن اپدیت هاست... ببینم چی میشه اگه اپدیت شد باز خاموش شد بهتون میگم با تشکر از دوستان عزیز
nimafire
December 7th, 2015, 17:21
سلام
مشکل پا برجا بود اطلاعات روت را برای من ارسال کنید تا سرور شما را بررسی کنم
sssoheil
December 7th, 2015, 17:57
سلام
مورد شما باید دقیق تر بررسی شود ولی معمولا این مشکل از اکتیو نبودن ویندوز است.
nevergotme
December 7th, 2015, 18:31
سلام
مورد شما باید دقیق تر بررسی شود ولی معمولا این مشکل از اکتیو نبودن ویندوز است.
والا سرور 5 ماهیی هست الانه اکتیو نبود که هیچی.... الان در حال آپیدت شدنه فقط ترسم اینه چیزی بهم نریزه :دی
a.e
December 7th, 2015, 18:33
با آپدیت شدن ویندوز مشکل خاصی بوجود نخواهد آمد، در صورتی که پس از آپدیت ویندوز همچنان مشکل وجود داشت در صورتی که اطلاعات خاصی بر روی سرور ندارید راحت ترین راه حل موجود Reinstall کردن می باشد.
nevergotme
December 9th, 2015, 10:48
دوستان عزیز از همتون میخواستم تشکر کنم ، آپدیت کردم الان دو روزه خاموش نشده ، مرسی.:53:
nevergotme
December 23rd, 2015, 12:06
دوستان با عرض معذرت الان مدتش فقط بیشتر شده هر 4-5 رو یه بار خاموش میشه :(
nevergotme
February 6th, 2016, 15:02
دوستان سرور راس ساعت 15 خاموش میشه ، امروز این پیام رو دریافت کردم در هی خاموش شدن آیا کمک میکنه به حل مشکل ؟ :
این ارور احتمالا مربوط به پلاگین های مرورگر باشه! مرورگر و پلاگین ها رو آپدیت کنید به آخرین نسخه.
و اگه مشکل برطرف نشد با غیرفعال کردن پلاگین ها مجدد تست کنید!
nevergotme
February 20th, 2016, 11:45
به سر نخ دیگه هم پیدا کردم ، اینکه از زمانه روشن شدنه سرور تا خاموش شدنش یعنی 24 ساعت بعد ، به تدریج رم پر میشه ! که تا 2 ساعت قبلش کامل بدونه هیچ دلیل 16 گیگ پر میشه :( بعد خاموش
سرزمین
February 20th, 2016, 17:18
به سر نخ دیگه هم پیدا کردم ، اینکه از زمانه روشن شدنه سرور تا خاموش شدنش یعنی 24 ساعت بعد ، به تدریج رم پر میشه ! که تا 2 ساعت قبلش کامل بدونه هیچ دلیل 16 گیگ پر میشه :( بعد خاموش
بزرگوار ویندوز رو کامل پاک و سپس نسخه ی کامل و بدون نقص ویندوز رو از جایی مطمئن دانلود و نصب کنید.