توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دنبال کار پشتیبانی هاستینگ هستم
zarnet
December 7th, 2015, 09:15
دنبال کار پشتیبانی هاستینگ بصورت غیر حضوری در سایر استان ها یا حضوری در تربت حیدریه هستم و مهارت های زیر را دارم.
کاملا مسلط به WHMCS و WHM
نصب whmcs و کانفیگ امنیتی
آشنایی کامل به نصب قالب وردپرس، افزونه و ویرایش سازی
آشنایی کامل به سیستم دیتالایف انجین فارسی
مسلط به نصب انواع اسکریپت ها روی دایرکت ادمین و لینوکس
آشنایی کامل به نمایندگی های اس ام اس و پشتیبانی پنل اس ام اس
دو سال نمایندگی هاست لینوکس داشتم. رشته نرم افزار کامپیوتر هستم. مدرکم زیاد نیست تجربه کسب کردم.
سن 25 سال از استان خراسان رضوی شهرستان مه ولات شهر شادمهر
rasmedonya@gmail.com
majidisaloo1
December 7th, 2015, 11:11
حقوق مد نظرتان چه میزبانی هست؟
این شهری که فرمودید برای کدام استان میشه؟
zarnet
December 7th, 2015, 16:37
حقوق مد نظرتان چه میزبانی هست؟ این شهری که فرمودید برای کدام استان میشه؟ دوست گرامی ممنونم که در پستم مشارکت کردید. بستگی داره چقدر وقتم رو با شما باشم مشتریان شما چقدر باشن و اینکه میزان خواسته های شما از من چقدر است. در هر صورت من در حال حاضر مبلغ خاصی در نظرم نیست شهری که گفتم وسط تربت حیدریه و شهرستان فیض آباد و 50 کیلومتری کاشمر به طرف سه راهی پلیس راه شادمهر می باشد
میشه شهر شادمهر استان خراسان رضوی
ittab
December 7th, 2015, 21:58
دنبال کار پشتیبانی هاستینگ هستم و مهارت های زیر را دارم.
کاملا مسلط به WHMCS و WHM
نصب whmcs و کانفیگ امنیتی
مسلط به نصب انواع اسکریپت ها روی دایرکت ادمین و لینوکس
آشنایی کامل به نمایندگی های اس ام اس و پشتیبانی پنل اس ام اس
دو سال نمایندگی هاست لینوکس داشتم. رشته نرم افزار کامپیوتر هستم. مدرکم زیاد نیست تجربه کسب کردم.
سن 25 سال از شهرستان مه ولات شهر شادمهر
ساعاتی که می تونم همکاری کنم از ساعت 16 الی 7 صبح بصورت غیرحضوری اکثر روزها هم طرف صبح بیکار هستم و میتونم در صورت نیاز همکاری داشته باشم. لطفا ایمیل بدید
rasmedonya@gmail.com