PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از ایمیل هاست یا جیمیل

ali951
December 7th, 2015, 01:09
سلام
برای یک شرکت که روزانه تعداد زیادی ایمیل دریافت و ارسال می کنه بهتر از جیمیل استفاده کنیم یا ایمیل هاست سایت شرکت؟
شما کدامشون را پیشنهاد می کنید

و سوال بعدی من اینه که بهترین نرم افزار تحت ویندوز برای مدیریت ایمیل هاست چیه؟

ali951
December 7th, 2015, 09:26
یعنی روزی حدود 30 تا 50 ایمیل
نرم افزاری برای مدیریت ایمیل هاست تحت ویندوز هست؟

aligoli
December 7th, 2015, 10:53
یعنی روزی حدود 30 تا 50 ایمیل
نرم افزاری برای مدیریت ایمیل هاست تحت ویندوز هست؟

از ایمیل های انحصاری سایت استفاده کنید هم رتبه و شخصیت خوبی دارند هم مشکلی پیش نمیاد. چون تعداد ایمیل ها زیاد نیست.

uper
December 7th, 2015, 11:36
سلام
برای یک شرکت که روزانه تعداد زیادی ایمیل دریافت و ارسال می کنه بهتر از جیمیل استفاده کنیم یا ایمیل هاست سایت شرکت؟

اگر از سرویس دهنده خوبی استفاده میکنید همانطور که دوستان گفتند بهتر است از میل سرور خودتون استفاده کنید. فقط در نظر داشته باشید که اگر همراه ایمیل هاتون فایل های زیادی پیوست شده باشد باید حواستون به فضایی میزبانی که خریداری کرده اید هم باشد.
برنامه های زیادی برای مدیریت ایمیل وجود دارد Mozilla Thunderbird ,Microsoft outlook

fireserver
December 7th, 2015, 13:03
سلام

سلام

اگر تعداد ایمیل هاتون به صورت انبوه نباشد بهتر است از ایمیل سایت شرکتتون استفاده کنید چون به مشتری ها اعتماد خاصی میده و همچنین از لحاظ کلاس :دی خوب هست

برا اینکارم من پیشنهاد میدم از Microsoft Outlock استفاده کنید.

shivahost
December 7th, 2015, 13:08
برنامه outlook خوب هست اما امکانات اضافی بدرد نخور زیاد داره و سنگین هم هست. اما thundernird برای کارتون عالیه. هم gmail رو می توانید بهش وصل کنید هم ایمیل های سایت خودتان را.

راهنمای استفاده از تاندربرد (http://www.shivahost.net/forum/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=26&id=14&Itemid=75)

MOJTABA005
December 7th, 2015, 13:53
سلام

از ایمیل سایتتون استفاده کنید تعداد ایمیل ها زیاد نیست

Reza68
December 27th, 2015, 04:07
دوست عزیز از سرور های ایمیل پولی خارجی استفاده کنید نه رایگان نه داخلی. حتما حتما سرویس های مخصوص خارجی که نه اسپم میشه ایمیلتون نه محدودیت چندانی اعمال میشه.