PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند یک شریک کاری

ittab
December 6th, 2015, 21:19
سلام .

نیازمند یک شریک کاری در حوزه ی سرور و هاستینگ هستم .

فرد مورد نظر باید تسلط کامل در این حوزه داشته باشد .

تمام سرمایه مالی از بنده خواهد بود و سود هم 50 % من و 50% شریک کاری

دوستانی که تمایل دارند پیغام خصوصی بفرستند .

AzaranSrver
December 6th, 2015, 21:39
با سلاملطفا یک راه ارتباطی ارسال کنید

CYCLONER
December 6th, 2015, 21:42
با سلام

با بنده با یکی از راه های ارتباطی موجود در امضا و پروفایل تماس بگیرید
آی دی تلگرام نیز : @mihanhost

AzaranSrver
December 6th, 2015, 22:12
متاسفانه امکان ارسال پیام خصوصی برای من مقدور نیست.
لطفا راه ارتباطی پ.خ کنید

isn
December 6th, 2015, 22:57
با اجاره استارتر ، چون می خواستیم تاپیک مشابه باز نشود همین جا اعلام می کنیم ;

ما هم دقیقا مشابه نیاز استارتر به فردی که :

فردی شریک در حوزه ی سرور و هاستینگ باشد ( به گونه ای که قدرت پرداخت ماهانه داشته باشد ، البته خیلی کمتر نسبت به حالت معمولی باید بپردازد ! ) + تسلط کامل در این حوزه داشته باشد ، نیازمندیم

دوستان عزیز شرایط ویژه و خاصی وجود دارد که سبب سود مناسب می شود صرفا افرادی که کاملا مسلط هستند ، شماره موبایل خود را جهت چت در تلگرام به آدرس زیر ایمیل کنند :

info@iapadana.com

zarnet
December 7th, 2015, 17:02
سلام . نیازمند یک شریک کاری در حوزه ی سرور و هاستینگ هستم . فرد مورد نظر باید تسلط کامل در این حوزه داشته باشد . تمام سرمایه مالی از بنده خواهد بود و سود هم 50 % من و 50% شریک کاری دوستانی که تمایل دارند پیغام خصوصی بفرستند . سلام من سرور تا به حال کار نکردم که بخوام یاد داشته باشم اما انواع اسکریپت ها رو روی سی پنل و دایرکت ادمین نصب کردم و همچنین تسلط کامل به whmcs و whm دارم خواستید در خدمتم.

CYCLONER
December 7th, 2015, 19:50
با اجاره استارتر ، چون می خواستیم تاپیک مشابه باز نشود همین جا اعلام می کنیم ;

ما هم دقیقا مشابه نیاز استارتر به فردی که :

فردی شریک در حوزه ی سرور و هاستینگ باشد ( به گونه ای که قدرت پرداخت ماهانه داشته باشد ، البته خیلی کمتر نسبت به حالت معمولی باید بپردازد ! ) + تسلط کامل در این حوزه داشته باشد ، نیازمندیم

دوستان عزیز شرایط ویژه و خاصی وجود دارد که سبب سود مناسب می شود صرفا افرادی که کاملا مسلط هستند ، شماره موبایل خود را جهت چت در تلگرام به آدرس زیر ایمیل کنند :

info@iapadana.com

با سلام

شماره موبایل در امضا موجود هستش

ittab
December 14th, 2015, 16:30
up ...

p2m
December 14th, 2015, 16:32
سلام

چنانچه تمایل داشتید تماس بگیرید

mohs3n
December 15th, 2015, 20:05