PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل پهنای باند مصرفی تعدادی سایت وردپرس بلا استفاده

firstline
December 6th, 2015, 19:31
با سلام
من یک نمایندگی هاست دارم و تعدادی هم سایت داره کار میکنه
یه مشکل جدیدی پیش اومده که خیلی عجیبه:
قبلا چند تا دومین بلا استفاده داشتم که یه وردپرس روش نصب کردم و البته اپ دیت هم شده است
مثلا سایت http://www.atlasha.ir که فقط دو تا عکس داره (یه شمارنده ها استت براش گذاشتم) و توی 6 روز گذشته 1 گیگ پهنای باندش مصرف شده و توی این 6 روز فقط 5 تا ویزیتور داشته و توی 2 ماه گذشته کلا 100 تا ویزیتور داشته
من نمیدونم چجوری شده که توی این 6 روز با 5 تا ویزیتور و فقط 2 تا عکس داخلشه، 1 گیگ پهنای باند مصرف شده است
لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر

shivahost
December 6th, 2015, 19:40
احتمالا حمله برای هک داشتید. روی wp-admin رمز بگذارید و فایل xmlrpc را هم حذف کنید.

aligoli
December 7th, 2015, 10:55
با سلام
من یک نمایندگی هاست دارم و تعدادی هم سایت داره کار میکنه
یه مشکل جدیدی پیش اومده که خیلی عجیبه:
قبلا چند تا دومین بلا استفاده داشتم که یه وردپرس روش نصب کردم و البته اپ دیت هم شده است
مثلا سایت http://www.atlasha.ir که فقط دو تا عکس داره (یه شمارنده ها استت براش گذاشتم) و توی 6 روز گذشته 1 گیگ پهنای باندش مصرف شده و توی این 6 روز فقط 5 تا ویزیتور داشته و توی 2 ماه گذشته کلا 100 تا ویزیتور داشته
من نمیدونم چجوری شده که توی این 6 روز با 5 تا ویزیتور و فقط 2 تا عکس داخلشه، 1 گیگ پهنای باند مصرف شده است
لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر

حملاتی توسط ربات ها داشتید.
به کلیه سایت توصیه کنید از کد امنیتی در فرم ها و صفحه عضویت ها یا ورود ها استفاده کنند.
لیست یوزرهای هر سایت و چک کنید که ربات ها عضو نشده باشند.
از سایت هایی که مشکوک هستند از سرویس کلودفلر استفاده کنید.
برای فولدر ادمین رمز بگذارید.
دسترسی فایل های کانفیگ هر سایت رو روی 400 قرار بدید.

uper
December 7th, 2015, 11:28
می تونید از افزونه های امنیتی که برای وردپرس نوشته شده هم استفاده کنید. دوست عزیز

AbtinServer
December 9th, 2015, 01:32
به احتمال زیاد حمله هک داشته اید. فولدر wp-admin را رمز گذاری نمایید و نام فولدر را تغییر دهید.