توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اختصاصی ایران
takpar7
December 6th, 2015, 19:22
سلام و عرض ادب
بر خلاف میلم که نمیخواستم هیچوقت به سرور های ایران کوچ کنم ولی به علت داشتن سایت بازی آنلاین و افت و خیز شدید پینگ آی اس پی های مزخرف کشورمون که مصرف اکثریت رو دارن به طوری که پینگ سه برابری آخر هفته هارو تجربه میکنم!
نیاز دارم به سرور اختصاصی ایران با بهترین آپتایم و پایین ترین پینگ با مشخصات زیر :
سی پی یو فعلی سرور Intel(R) Xeon(R) CPU E3-1271 v3 @ 3.60GHz هستش که 4 هسته و 8 خروجی داره که میشه ظرفیتش رو گذاشت 800 درصد از این 800 درصد 100-300 درصدش مرف میشه که سی پی یو با قدرت نصف فعلی هم جوابگو هست
رم 16
هارد 120 ssd
Bandwidth هم 1 ترابایت
سرور تا یک هفته دیگه لازمه
لطفا پیشنهادات و قیمت هاتونو بگید
ممنون.
mobinhost.in
December 6th, 2015, 19:41
شرکت مبین هاست WWW.Mobinhost.Com (http://www.mobinhost.com/)
تلفن تماس پشتیبانی و فروش 02166573866 - 02166570779
ارسال تیکت به بخش فروش (http://my.mobinhost.com/submitticket.php?step=2&deptid=6)
takpar7
December 6th, 2015, 21:00
چرا پیشنهادها کمه؟
novin-web
December 6th, 2015, 21:10
سلام و عرض ادب
بر خلاف میلم که نمیخواستم هیچوقت به سرور های ایران کوچ کنم ولی به علت داشتن سایت بازی آنلاین و افت و خیز شدید پینگ آی اس پی های مزخرف کشورمون که مصرف اکثریت رو دارن به طوری که پینگ سه برابری آخر هفته هارو تجربه میکنم!
نیاز دارم به سرور اختصاصی ایران با بهترین آپتایم و پایین ترین پینگ با مشخصات زیر :
سی پی یو فعلی سرور Intel(R) Xeon(R) CPU E3-1271 v3 @ 3.60GHz هستش که 4 هسته و 8 خروجی داره که میشه ظرفیتش رو گذاشت 800 درصد از این 800 درصد 100-300 درصدش مرف میشه که سی پی یو با قدرت نصف فعلی هم جوابگو هست
رم 16
هارد 120 ssd
Bandwidth هم 1 ترابایت
ممنون.
سلام
از دیتاسنتر های زیر میتونیم تقدیم کنیم.
اگر میزان ترافیک مصرفی و بودجه در نظر گرفته شده رو بگید افر متناسب با اون میتونیم ارایه بدیم.
پیشنهاد ما دیتاسنتر تبیان و زیر ساخت هست
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست (http://www.novinhost.org/client/submitticket.php)
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست (http://www.novinhost.org/index.php/%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA.html)
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
Iranicaserver
December 6th, 2015, 21:10
با سلام خدمت شما از دو دیتاسنتر می تونیم به شما سرویس ارائه کنیم
سرور یک دقیقه پس از پرداخت تحویل داده خواهد شد
سرور اول از دیتاسنتر افرانت
RAM:16 DDR3
HDD:2 TB
CPU: 1230 V3
BW:1 TB
PORT:1 Gb
IP:16
قیمت ماهانه فقط 400 هزار تومان
سرور دوم دیتاسنتر زیر ساخت(رسپینا)
RAM:16 DDR3
HDD:1 TB
SSD: 120 GIG
CPU: E5 2620 V2
BW:1 TB
PORT: 1 Gb
IP:3
قیمت ماهانه فقط 750 هزار تومان
برای اطلاعات بیشتر نیز می توانید با بخش فروش
www.IranicaServer.com (http://www.IranicaServer.com)
077-33328218
و یا مشاوره تلفنی
09301711588
جناب محمدی صحبت تماس بگیرید
RoobinaServer
December 6th, 2015, 21:34
سلام و عرض ادب
رم 16
هارد 120 ssd
Bandwidth هم 1 ترابایت
ممنون.
با سلام و احترام
شما دقیقا دنبال چه قیمت سروری هستید ؟
سرور نو میخواهید یا کار کرده و کنسلی ؟
عمده مخاطبین شما ایرانی هستند و اینترنت میخواهید یا اینترانت ؟
http://www.roobinaserver.ir/Server-ded-iran.php
پکیج ها را مشاهده کنید در صورتی که تمایل به خرید بود میتوانیم با شما راه بیام (سر ssd و قیمت)
باتشکر
takpar7
December 6th, 2015, 21:42
بودجه رو در نظر نگیرید نه اینکه مهم نباشه نه مهمه ولی با بررسی مورد ها مورد انتخاب میشه و مهم قیمت نیست مهم قیمت نسبت به کیفیته برا همین نمیتونم حداکثر بودجه رو بگم
کیفیت بالا
پینگ پایین ترین رو میخوام
برا بازی آنلاین هستش مثل بازیهای دیگه نیستش بازی تراوین هست و php
کاربرا هم اکثریت ایرن هستن ولی از همه جا پلیر هست
almanwebhost
December 6th, 2015, 21:49
سلام و عرض ادب
رم 16
هارد 120 ssd
Bandwidth هم 1 ترابایت
ممنون.
حتما سرور اختصاصی باید باشد؟ نیمه اختصاصی نیاز ندارید؟
takpar7
December 6th, 2015, 21:55
حتما سرور اختصاصی باید باشد؟ نیمه اختصاصی نیاز ندارید؟
راستش نمیتونم اعتماد بکنم به اینکه حتما منابعی که بهم تخصیص داده میشه اختصاصین یبار سرور مجازی خریدم از دوست دیگه ای سه یه روزم روش نموندم و فقط زحمت و هزنیه داشت برام
و موضوع بعدی اینکه برا یه سرور با مشخصات معلوم مگه قیمت های مختلفی وجود داره؟
almanwebhost
December 6th, 2015, 21:58
راستش نمیتونم اعتماد بکنم به اینکه حتما منابعی که بهم تخصیص داده میشه اختصاصین یبار سرور مجازی خریدم از دوست دیگه ای سه یه روزم روش نموندم و فقط زحمت و هزنیه داشت برام
خب 100% قیمت با سرور اختصاصی فرق دارد
هم در قیمت سرور . و هم در رابطه با ترافیک
کیفیت هم که معلوم می شود موقع استفاده چی هست
و حتی می توانید از بازگشت وجه استفاده نمایید در صورت مشاهده بی کیفیتی
RoobinaServer
December 6th, 2015, 22:05
بودجه رو در نظر نگیرید نه اینکه مهم نباشه نه مهمه ولی با بررسی مورد ها مورد انتخاب میشه و مهم قیمت نیست مهم قیمت نسبت به کیفیته برا همین نمیتونم حداکثر بودجه رو بگم
کیفیت بالا
پینگ پایین ترین رو میخوام
برا بازی آنلاین هستش مثل بازیهای دیگه نیستش بازی تراوین هست و php
کاربرا هم اکثریت ایرن هستن ولی از همه جا پلیر هست
اگر کاربراتون ایران هستند پس روی ترافیک مشکلی با ما ندارید چنانچه که پکیج ها را مشاهده کنید یک ترابایت ترافیک ذکر شده است.
هر کدام که مورد پسند بود در مورد قیمت و ssd بعدا میتوان راه آمد، روبینا سرور به عنوان پروایدر در تهران دارای لینک شبکه اصلی 10 گیگابیت از لینک های آسیاتک-شهراد-پارس میباشد.
در مورد قیمت سرور مشخص نیز :
یک سری سرور ها نو هستند یک سری دست دوم - یک سری ssd مدل های ارزان قیمت و یک سری گران قیمت (فقط ssd نه کلیه قطعات - ssd مثال بود) - شبکه ها و پشتیبانی آنها با هم متفاوت هست - یک سری دلال هستند و یک سری نیز 1 یا چند تا سرور محدود دارند یا یک سری پرواویدر هستند خب قیمت های آنها متفاوت هست و ...
مثل این هست شما بفرمائید قیمت دیتاسنتر مای لوک یا هتزنر آلمان باید یکی باشد - هر دو پرواویدر مختلف هستند و طبیعتا علاوه بر این که قیمت های متفاوتی دارند شاید در صحبت قبل خرید و تخفیف خواستن قیمت ها مجدد فرق کند.
موفق باشید
باتشکر
takpar7
December 6th, 2015, 22:14
اگر کاربراتون ایران هستند پس روی ترافیک مشکلی با ما ندارید چنانچه که پکیج ها را مشاهده کنید یک ترابایت ترافیک ذکر شده است.
هر کدام که مورد پسند بود در مورد قیمت و ssd بعدا میتوان راه آمد، روبینا سرور به عنوان پروایدر در تهران دارای لینک شبکه اصلی 10 گیگابیت از لینک های آسیاتک-شهراد-پارس میباشد.
در مورد قیمت سرور مشخص نیز :
یک سری سرور ها نو هستند یک سری دست دوم - یک سری ssd مدل های ارزان قیمت و یک سری گران قیمت (فقط ssd نه کلیه قطعات - ssd مثال بود) - شبکه ها و پشتیبانی آنها با هم متفاوت هست - یک سری دلال هستند و یک سری نیز 1 یا چند تا سرور محدود دارند یا یک سری پرواویدر هستند خب قیمت های آنها متفاوت هست و ...
مثل این هست شما بفرمائید قیمت دیتاسنتر مای لوک یا هتزنر آلمان باید یکی باشد - هر دو پرواویدر مختلف هستند و طبیعتا علاوه بر این که قیمت های متفاوتی دارند شاید در صحبت قبل خرید و تخفیف خواستن قیمت ها مجدد فرق کند.
موفق باشید
باتشکر
منظورتون از مشکل نداشتن تو ترافیک چی هستش؟ و ترافیکتون چرا اینقدر کمه؟ ایران سرور برا سرور مشابه 3 ترابایت ترافیک میده
و هزینه DED-Server-E3-Iran با ssd چقدر میشه و تخفیف ندارین تو ستاپ؟
aligoli
December 7th, 2015, 10:31
سلام و عرض ادب
رم 16
هارد 120 ssd
Bandwidth هم 1 ترابایت
ممنون.
موجود هست اما رم 8 هست و هارد sas هست.
اگر تمایل داشتید مشخصات رو اعلام میکنم.
تحویل هم 5 دقیقه بعد از پرداخت هست.
دیتاسنتر پارس آنلاین هست.
RoobinaServer
December 7th, 2015, 10:42
منظورتون از مشکل نداشتن تو ترافیک چی هستش؟ و ترافیکتون چرا اینقدر کمه؟ ایران سرور برا سرور مشابه 3 ترابایت ترافیک میده
و هزینه DED-Server-E3-Iran با ssd چقدر میشه و تخفیف ندارین تو ستاپ؟
ملاک استفاده ترافیک توسط شما هست - نوع شبکه هست و ... ترافیک ذکر شده هاستینگی میباشد مورد مصرف شما گیم هست.
توضیحات pm شد.
takpar7
December 7th, 2015, 11:11
موجود هست اما رم 8 هست و هارد sas هست.
اگر تمایل داشتید مشخصات رو اعلام میکنم.
تحویل هم 5 دقیقه بعد از پرداخت هست.
دیتاسنتر پارس آنلاین هست.
ارسشال کنید مشخصات و هزینه هارو
- - - Updated - - -
ملاک استفاده ترافیک توسط شما هست - نوع شبکه هست و ... ترافیک ذکر شده هاستینگی میباشد مورد مصرف شما گیم هست.
توضیحات pm شد.
بله ممنون.
موضوع اینجاست که رو سرور من نزدیک به 20 سایت هستش که همشونم بار خودمن که دو سایت دانلودی با دانلود نزدیک و حتی بالای 10 ترابایت در ماه روش قرار داره و تقریبا شکل هاستینگه و من بخاطر همینها به ایران نمیومدم که هزینه رو هرجوری حساب میکردم بالا میشد
الآن فهمیدم که آپلود سرور بر روی سیستم کاربر رایگانه مثل اینکه و میخوام اینو بدونم
مصرف سایت های گیم من تو ماه به 300 گیگ هم نمیرسه و بیشتر مصرف سروذ دانلود از سمت کاربراست
aligoli
December 7th, 2015, 11:15
ارسشال کنید مشخصات و هزینه هارو
- - - Updated - - -
PS-HR20 - HP ProLiant DL320e Generation8
Ram : 8 GB DDR3 RAM
CPU : Intel® Xeon® E3‐1230v2
Hard Disk : 2 x 900 GB SAS
Bandwidth : 100 G | IP : 1 | Port : 1 Gbit/s Shared
Country : Iran | Datacenter : Parsonline | OS : Custom
ستاپ اولیه : 100 هزار تومان
ماهانه : 350 هزار تومان
سه ماهه : 1,000,000 هزار تومان
شش ماهه : 2,500,000 هزار تومان
یک ساله : 4,000,000 هزار تومان
خرید سرور اختصاصی ایران دیتاسنتر پارس آنلاین (http://www.my.hezarnevis.ir/cart.php?gid=45)
takpar7
December 7th, 2015, 11:25
PS-HR20 - HP ProLiant DL320e Generation8
Ram : 8 GB DDR3 RAM
CPU : Intel® Xeon® E3‐1230v2
Hard Disk : 2 x 900 GB SAS
Bandwidth : 100 G | IP : 1 | Port : 1 Gbit/s Shared
Country : Iran | Datacenter : Parsonline | OS : Custom
ستاپ اولیه : 100 هزار تومان
ماهانه : 350 هزار تومان
سه ماهه : 1,000,000 هزار تومان
شش ماهه : 2,500,000 هزار تومان
یک ساله : 4,000,000 هزار تومان
خرید سرور اختصاصی ایران دیتاسنتر پارس آنلاین (http://www.my.hezarnevis.ir/cart.php?gid=45)
مشخصات سرور خیلی خوبه مخصوصا سی پی یوش
ولی رم پایین قرار دادید چرا!
امکان ارتقاء رم وجود داره؟اگه بله هزینه ارتقا به 16 چقدره؟
و اینکه محاسبه حجم شما به چه شکله؟
بالا توضیح دادم:
موضوع اینجاست که رو سرور من نزدیک به 20 سایت هستش که همشونم بار خودمن که دو سایت دانلودی با دانلود نزدیک و حتی بالای 10 ترابایت در ماه روش قرار داره و تقریبا شکل هاستینگه و من بخاطر همینها به ایران نمیومدم که هزینه رو هرجوری حساب میکردم بالا میشد
الآن فهمیدم که آپلود سرور بر روی سیستم کاربر رایگانه مثل اینکه و میخوام اینو بدونم
مصرف سایت های گیم من تو ماه به 300 گیگ هم نمیرسه و بیشتر مصرف سروذ دانلود از سمت کاربراست
aligoli
December 7th, 2015, 11:28
مشخصات سرور خیلی خوبه مخصوصا سی پی یوش
ولی رم پایین قرار دادید چرا!
امکان ارتقاء رم وجود داره؟اگه بله هزینه ارتقا به 16 چقدره؟
و اینکه محاسبه حجم شما به چه شکله؟
بالا توضیح دادم:
رم 16 هم داریم اما دست مشتری هست، از این پلن چهار تا موجود هست، چون سرور ایران حساس هست مشتری خاص خودش رو بنا به سیاست ها اینطوری جمع شده.
متاسفانه امکان ارتقا نیست.
اگر نیاز داشتید با بنده مکاتبه کنید.
درک میکنم، ما هم در زمینه بازی فعالیت داریم. و نیازتون رو حس میکنم.
takpar7
December 7th, 2015, 11:33
رم 16 هم داریم اما دست مشتری هست، از این پلن چهار تا موجود هست، چون سرور ایران حساس هست مشتری خاص خودش رو بنا به سیاست ها اینطوری جمع شده.
متاسفانه امکان ارتقا نیست.
اگر نیاز داشتید با بنده مکاتبه کنید.
درک میکنم، ما هم در زمینه بازی فعالیت داریم. و نیازتون رو حس میکنم.
رم به جز مصرف دیتابیس و وبسرور و مصارفی که تو صفحه cmd_show_services دایرکت ادمین زده میشه مصرف رم دیگه ای داره؟
چون اگه اینها باشن فقط مصرف رم من 5 هم نیست
درباره محاسبه حجم هم توضیح بدید لطفا
یک ترا آپلود و 15 ترا دانلود در ماه هست از سرور هزینه فرق میکنه؟
aligoli
December 7th, 2015, 11:35
رم به جز مصرف دیتابیس و وبسرور و مصارفی که تو صفحه cmd_show_services دایرکت ادمین زده میشه مصرف رم دیگه ای داره؟
چون اگه اینها باشن فقط مصرف رم من 5 هم نیست
درباره محاسبه حجم هم توضیح بدید لطفا
یک ترا آپلود و 15 ترا دانلود در ماه هست از سرور هزینه فرق میکنه؟
تا بررسی نشه نمیتونم پاسخی درستی بدم.
اگر سایت هاتون معروف باشه میتونم با دیتاسنتر صحبت کنم که ترافیک رو رایگان محاسبه کنند.
RoobinaServer
December 7th, 2015, 11:38
بله ممنون.
pm هم پاسخ داده شد.
فقط باید با واحد مشاوره در مورد بررسی سرورتون و قیمت نهایی صحبت کنید.
موفق باشید
bepad
December 7th, 2015, 11:38
سلام و عرض ادب
رم 16
هارد 120 ssd
Bandwidth هم 1 ترابایت
ممنون.
با سلام
توضیحاتی خدمتتون پ.خ شد
موفق باشید
takpar7
December 7th, 2015, 11:39
تا بررسی نشه نمیتونم پاسخی درستی بدم.
اگر سایت هاتون معروف باشه میتونم با دیتاسنتر صحبت کنم که ترافیک رو رایگان محاسبه کنند.
چندتا سایت از محدوده 100هزار تا 200 هزار جهان و 2000 تا 3-4 هزار ایران هست حجم دانلودی هم نزدیک 10-15 ترا در ماه برای ایران هست
aligoli
December 7th, 2015, 11:40
چندتا سایت از محدوده 100هزار تا 200 هزار جهان و 2000 تا 3-4 هزار ایران هست حجم دانلودی هم نزدیک 10-15 ترا در ماه برای ایران هست
لیست سایت ها رو برای بنده پخ کنید.
takpar7
December 7th, 2015, 14:47
لیست سایت ها رو برای بنده پخ کنید.
تعدادی از سایت ها ارسال شده و منتظر پاسخم
- - - Updated - - -
دوستان هر کدوم از عزیزان یه ایرادی داره سرورشون
یکی رمش کمه یکی سی پی یوش ضعیفه یکی با پهنای باند مشکل داره
ببیند آپلود سرور من بین 10 تا 20 ترابایت در ماه هست دانلود هم کمتر از یک ترابایت
نیاز به یک سی پی یو با قدرت متوسط بالای 15000 GHz و رم بالای 10 گیگ
قیمت هم مناسب باشه نه فضایی نه کم یک قیمت مناسب
RoobinaServer
December 7th, 2015, 15:30
سلام و عرض ادب
رم 16
هارد 120 ssd
Bandwidth هم 1 ترابایت
ممنون.
تعدادی از سایت ها ارسال شده و منتظر پاسخم
- - - Updated - - -
دوستان هر کدوم از عزیزان یه ایرادی داره سرورشون
یکی رمش کمه یکی سی پی یوش ضعیفه یکی با پهنای باند مشکل داره
ببیند آپلود سرور من بین 10 تا 20 ترابایت در ماه هست دانلود هم کمتر از یک ترابایت
نیاز به یک سی پی یو با قدرت متوسط بالای 15000 GHz و رم بالای 10 گیگ
قیمت هم مناسب باشه نه فضایی نه کم یک قیمت مناسب
با سلام و احترام
درخواست هاتون بسیار متفاوت هست و احتمالا حتی نیاز خود را مطلع نیستید.
پردازنده e3-1220 ذکر شده دارای 13.6 گیگاهرتز در حالت توربو میباشد.
با بخش مشاوره ما صحبت کردید و سرور و مصرف فعلیتونرا بررسی کردند در مورد ترافیک و سایر موارد مشکلتون حل نشد ؟ چه چیزی ذکر کردند ؟ مورد چیست ؟
باتشکر
takpar7
December 7th, 2015, 15:38
با سلام و احترام
درخواست هاتون بسیار متفاوت هست و احتمالا حتی نیاز خود را مطلع نیستید.
پردازنده e3-1220 ذکر شده دارای 13.6 گیگاهرتز در حالت توربو میباشد.
با بخش مشاوره ما صحبت کردید و سرور و مصرف فعلیتونرا بررسی کردند در مورد ترافیک و سایر موارد مشکلتون حل نشد ؟ چه چیزی ذکر کردند ؟ مورد چیست ؟
باتشکر
همونطور که تو پست اول گفتم بر خلاف میلم که نمیخواستم به سرور ایران بیام دلیلشم سایت های دانلودیم بودن
بعد متوجه شدم خیلی از مراکز آپلود سمت سرور یعنی همون دانلود کاربرهارو حساب نمیکنن برا همین حجم ترافیک تغییر پیدا کرد!
سی پی یو فعلی هم با 8 خروجی 28000GHz نیرو داره که نصفش میشه 14000
خیلی واضحه صحبت ها و مطمئن باشید بعد چندین سال نیاز ها رو حتما میدونم و در حال مذاکره با هزارنویس هستم
ممنون از شما بخاطر شرکت در تاپیک