من وب سایت دو زبانه ای دارم که با Wordpress طراحی شده. این سایت متعلق به شرکتی جهت تبلیغ و ارائه ویزا کارت و مستر کارت و ... می باشد. در واقع به نسبت فعالیت خود کاربران ایرانی و خارجی خواهد داشت. (البته خرید و فروش اینترنتی قرار نیست انجام بشه یا پرداخت الکترونیکی، صرفا معرفی و تبلیغ خواهد بود و لینک دادن به سایت های زیر مجموعه این هلدینگ جهت پرداخت و خردیو فروش).
نیازی به پهنای باند خیلی زیاد وجود نداره چون خیلی بازدید همزکان از سایت نداریم اما سرعت بالا اومدن سایت مهمه.
آپ تایم هاست و اینکه سایت هیچ وقت دان نباشه خیلی خیلی مهمه چون اعتبار بین المللی داره برای این شرکت.
ایمیل های زیادی رد و بدل میشه که این ایمیل ها تحت دومین هستن (حدود 30 تا 50 ایمیل با حجم تقریبی 2G برای هر کدام و حتی برخی نا محدود) اینکه هیچ وقت در ارسال و دریافت ایمیل ها مشکلی پیش نیاد هم خیلی مهمه.
حالا با توجه به این مسائل شما یک هاست ایرانی پیشنهاد می کنید یا خارجی؟؟ دلیل هرکدوم رو هم بهم بگین لطفا چون باید ازش گزارشی تهیه کنم و برای تصمیم گیری به مدیران ارشد بدم.
ممنون میشم اگر پاسخ سریع و جامعی دریافت کنم. ممنونم.
iranhostcom
December 8th, 2015, 23:12
در ابتدا در مورد سوال اصلی شما (ایرانی یا خارجی):
با توجه به اینکه بازدیدکننده های شما خارج از ایران هم می باشند بدون شک می بایست حتما سرویس های خارج از ایران تهیه نمایید.
تنها سرویس های ایران برای وب سایت هایی پیشنهاد می شود که قریب به اکثر بازدیدکنندگان انها از داخل ایران باشند.
این مورد هم به خاطر کیفیت قطعات سرور های داخل ایران نیست بلکه تنها و تنها به علت زیرساخت مشکل دار اینترنت ایران می باشد که قالبا وب سایت شما از خارج از کشور قابل مشاهده نخواهد بود. (البته احتمالش با توجه به پیشرف و افزایش کیفیت زیرساخت هر روزه کمتر و کمتر می شود اما در وضعیت فعلی اینترنت کشور مشکل همچنان وجود ندارد)
------------------
حال مقوله ی بعدی ارسال ایمیل شما می باشد. با توجه به اینکه ارسال ایمیل های زیادی دارید و این هم که ممکن است به عنوان اسپمر شناخته شده و با مشکلات عدیده ای مواجه شوید. من شخصا به شما پیشنهاد می کنم برای ایمیل خود از شرکتهای معتبر یک سرویس ایمیل مناسب خریداری کنید و رکورد های میل را برای دامنه خود تنظیم کنید.
همچنین در کنار ان برای خود وب سایت خود سرویس دیگری از محل دیگری یا از همان شرکتی که میل را دریافت کرده اید خریداری کنید.
علت اینکه چنین پیشنهادی را می دهم به علت دشواری مدیریت میل سرور برای افراد غیرفنی می باشد. مانیتورینگ میل سرور، Delist کردن IP میل سرور و انجام کانفیگ های مربوطه جهت ارسال صحیح ایمیل ها قالبا برای افراد غیر متخصص بسیار دردسرساز و دشوار بوده که در نهایت حتی مجبور به استخدام شخصی جهت انجام این موارد خواهید بود.
-------------------------
در مورد خود وب سایت
اگر بازدیدکننده ی همزمان بالایی ندارید و تنها بارگذاری مهم است شما می توانید با یک سرویس اشتراکی نیز کاری که مد نظر دارید را انجام دهید. با توجه به اینکه مقوله ی بارگذاری وب سایت بیشتر به طراحی وب سایت بر میگردد تفاوتی نمی کند شما از کجا سرویس هاست اشتراکی تهیه کنید.
بدیهی است تنها خرید از شرکت های هاستینگ معتبر را مدنظر می گیریم و شرکت های بی نام و نشان به هیچ عنوان پیشنهاد نمی شوند.
AbtinServer
December 9th, 2015, 01:33
اگر به دنبال بازار خارجی نیز هستید بدون شک هاست خارجی استفاده نمایید.
sssoheil
December 9th, 2015, 11:31
درود
میتوانید از سرویس دهنده های معتبر ایرانی هاست خارجی دریافت کنید.لیست هاستینگ های برتر ایران را میتوانید سرچ کنید.
aligoli
December 9th, 2015, 13:16
سلام
من وب سایت دو زبانه ای دارم که با Wordpress طراحی شده. این سایت متعلق به شرکتی جهت تبلیغ و ارائه ویزا کارت و مستر کارت و ... می باشد. در واقع به نسبت فعالیت خود کاربران ایرانی و خارجی خواهد داشت. (البته خرید و فروش اینترنتی قرار نیست انجام بشه یا پرداخت الکترونیکی، صرفا معرفی و تبلیغ خواهد بود و لینک دادن به سایت های زیر مجموعه این هلدینگ جهت پرداخت و خردیو فروش).
نیازی به پهنای باند خیلی زیاد وجود نداره چون خیلی بازدید همزکان از سایت نداریم اما سرعت بالا اومدن سایت مهمه.
آپ تایم هاست و اینکه سایت هیچ وقت دان نباشه خیلی خیلی مهمه چون اعتبار بین المللی داره برای این شرکت.
ایمیل های زیادی رد و بدل میشه که این ایمیل ها تحت دومین هستن (حدود 30 تا 50 ایمیل با حجم تقریبی 2G برای هر کدام و حتی برخی نا محدود) اینکه هیچ وقت در ارسال و دریافت ایمیل ها مشکلی پیش نیاد هم خیلی مهمه.
حالا با توجه به این مسائل شما یک هاست ایرانی پیشنهاد می کنید یا خارجی؟؟ دلیل هرکدوم رو هم بهم بگین لطفا چون باید ازش گزارشی تهیه کنم و برای تصمیم گیری به مدیران ارشد بدم.
ممنون میشم اگر پاسخ سریع و جامعی دریافت کنم. ممنونم.
بررسی کنید ببینید عمده بازدید شما از کجا هست ؟ ایران ؟ پس هاست را از کشور ایران تهیه کنید.
اگر خارج هست پس از خارج، شما عمده بازدیدکننده ها را باید در نظر داشته باشید.
ان تعداد هم در هیچ هاستی مشکلی ایجاد نمیکنه.