PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لیست پورت های خطرناک

berbidvps
December 5th, 2015, 17:44
با سلام خدمت اساتید محترم
بنده جلوی سرور در دیتاسنتر هتزنر میکروتیک گذاشتم برای جلوگیری از ابیوز
میخواستم بدونم چه پورت هایی را باید ببندم
چندین پورت خطرناک را بستم اما بازم از دیتاسنتر ابیوز میاد و ای پی هامو بلاک میکنه
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

sssoheil
December 5th, 2015, 17:55
درود

ابتدا بفرمایید چه ابیوز های دریافت میکنید؟

berbidvps
December 5th, 2015, 18:18
ابیوز نت اسکن
ابیوز اسپم
ابیوز دی داس و اتک
ابیوز تورنت
-----------------------
دوستان یه مورد دیگر ینکه خواستم همه پورت هارو ببندم بجر چند پورت خاص و مهم رو
که برای این کار اومدم یه رول تعریف کردم که هیچ پورت و ادرسی توش وارد نکردم و دراپ زدم و بعد که اومدم چند پورت خاص را باز کنم مثلا 3389 که مال ریموت دسکتاپ هست براش یه رول تعریف کردم و accept کردم و باز گذاشتم ولی بازم ریموت نمیداد وی پی اس
کسی میتونه در این مورد راهنمایی کنه؟که همه پورت ها رو ببندم جز چند پورت مهم رو
یعنی کدومارو باز بزارم که وی پی اسا بالا بیان

sssoheil
December 5th, 2015, 18:27
درود

به هیچ وجه پیشنهاد نمیشود همه پورت هارا ببندید.جلوی نت اسکن و دیداس را نیز نمیتوانید بگیرید چون حملات راه کارهای قطعی ندارند و باید بعد از حمله بر اساس حمله صورت گرفته سیاست مقابله را فقط برای ان حمله اتخاذ کنید و برای حملات دیگر کاربردی ندارد.برای تورنت میتوانید در لایه 7 90% سایت های تورنت پر کاربرد را ببندید.برای اسپم نیز بستن پورت 25 و 110 کفایت میکند.ضمن اینکه یکسری پورت های ویروسی و harmfule نیز باید بسته شود.
دقت بفرمایید سیستم ابیوز هتزر دقیق نیست و گاها دیده شده ابیوز تکراری و چندین بار حتی بعد از حل موضوع ارسال میکنند مخصوصا ابیوز نت اسکن.تنها راه مقابله با این ابیوز نیز ایجاد تغییرات در خود وی پی اس است و با کانفیگ روتر نمیتوان جلوی ابیوز یا فعالیت نت اسکن را بگیرید.

aligoli
December 7th, 2015, 11:04
با سلام خدمت اساتید محترم
بنده جلوی سرور در دیتاسنتر هتزنر میکروتیک گذاشتم برای جلوگیری از ابیوز
میخواستم بدونم چه پورت هایی را باید ببندم
چندین پورت خطرناک را بستم اما بازم از دیتاسنتر ابیوز میاد و ای پی هامو بلاک میکنه
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

قبلا در یک تایپکی درج کرده بودم، جستجو کنید لیست پرت هایی که باید بسته بشه رو مشاهده کنید و اعمال کنید.

mizban97
December 18th, 2015, 21:11
باسلام
اگر میخواید از ابیوز های مکرر و مسدود شدن سرورتون خلاص بشید . پیشنهادم این هست از دیتاسنتر های هلند اکاتل سرویس تهیه کنید.