PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کانفیگ و بهینه سازی سرور لینوکس

mohsen041
December 3rd, 2015, 06:41
با سلام
یک عدد وی پی اس لینوکس دارم با شرایط زیر:
رم 5 گیگ-سی پی یو3000 4 هسته و فقط یه سایت روش دام با بازدید روزانه 1000 آیپی و کنترل پنل دایرکت ادمین

کانفیگ هایی که انجام دادم:
تنظیمات امنیتی دایرکت ادمین برای مقابله با بروت فورس- تغییر پورت ssh یسری تغییرات کوچیک رو آپاچی - نصب mod-pagespeed -نصب csf و کانفیگ اولیه

مشکل:
دایم سرور کرش میکنه نهایتا دو روز روشنه.

تقاضای انجام کانفیگ دارم با شرایط زیر:
nginx نمیخوام و بایدد آپاچی بهینه بشه-کانفیگ فوق امنیتی و بسیار فوق سری و این چیزاروخلاصه نمیخوام فقط کانفیگ بهینه سازی سرعت و مثلا آنتی دیداس اگه نیاز بود
و این که کلیه کار هایی که انجام شده باید در نهایت بهم گزارش بشه که چیکار کرده(آموزش نمیخوام فقط گزارش تقریبا کامل)
و قیمت نجومی خاهشا ندین
بسیار تشکر

Yas-Host
December 3rd, 2015, 07:54
با سلام.

سرور شما بررسی می گردد و مشکلات آن بصورت کامل اعلام می گردد سپس هزینه برای رفع مشکل اعلام می گردد.

در صورت نیاز از طریق تیکت در ارتباط باشید :

http://yasit.ir/clientarea.php

aligoli
December 6th, 2015, 11:15
با سلام
یک عدد وی پی اس لینوکس دارم با شرایط زیر:
رم 5 گیگ-سی پی یو3000 4 هسته و فقط یه سایت روش دام با بازدید روزانه 1000 آیپی و کنترل پنل دایرکت ادمین

کانفیگ هایی که انجام دادم:
تنظیمات امنیتی دایرکت ادمین برای مقابله با بروت فورس- تغییر پورت ssh یسری تغییرات کوچیک رو آپاچی - نصب mod-pagespeed -نصب csf و کانفیگ اولیه

مشکل:
دایم سرور کرش میکنه نهایتا دو روز روشنه.

تقاضای انجام کانفیگ دارم با شرایط زیر:
nginx نمیخوام و بایدد آپاچی بهینه بشه-کانفیگ فوق امنیتی و بسیار فوق سری و این چیزاروخلاصه نمیخوام فقط کانفیگ بهینه سازی سرعت و مثلا آنتی دیداس اگه نیاز بود
و این که کلیه کار هایی که انجام شده باید در نهایت بهم گزارش بشه که چیکار کرده(آموزش نمیخوام فقط گزارش تقریبا کامل)
و قیمت نجومی خاهشا ندین
بسیار تشکر

با بنده مکاتبه فرمایید.
www.my.hezarnevis.ir
با قیمت مناسب براتون انجام میدیم.