PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزونه یا.... برای دانلود ازلینک و آپلود در هاست

nany12
December 2nd, 2015, 20:08
سلام
افزونه یا.... هست که روی هاست نصب کنم و بعد بهش ی لینک دانلود بدم و خودش بیاد دانلود کنه و سر هاست آپلود کنه؟

محمد محمدیی
December 2nd, 2015, 20:12
ویرایش شد اشتباه

OmidX
December 2nd, 2015, 20:12
اسکریپت رپیدلیچ همین کارو برای شما انجام میده ، همچنین اسکریپت بعضی از آپلودسنتر ها هم این قابلیت رو دارن .

و اینکه اگر برای یک فایل میخواید با یک فایل ساده php هم میشه اینکارو کرد ...

hoka
December 3rd, 2015, 15:48
سلام
افزونه یا.... هست که روی هاست نصب کنم و بعد بهش ی لینک دانلود بدم و خودش بیاد دانلود کنه و سر هاست آپلود کنه؟

همونطور که دوستمون گفتن رپیدلیچ . نوشتن چند خط پی اچ پی و یا اسکریپت فایل گت رو میتونید نصب کنید . البته اگر لینکتون مستقیم هست این ها خوب جواب میدن .

:106:این خواسته واقعا خواسته بزرگی بود

شما هاست فروش هستید و این خواسته ی بزرگی هست ؟!!

محمد محمدیی
December 3rd, 2015, 15:51
ویرایش شد! اشتباه

hoka
December 3rd, 2015, 15:59
دوست عزیز چه ربطی داشت .

پس سایت های موزیک و دانلود چرا افرادی رو در نظر میگیرن که فایل هارو آپلود کنه ؟

اگه واقعا چنین چیزی هست به ماهم معرفی کنید تا بشینیم و دانلود آپلود رو تماشا کنیم

موفق باشید

هیچ احدالناسی فایل موزیک یا فیلم یا هر چیز دیگه ایرو دانلود نمیکنه روی سیستمتش و بعد آپلود کنه توی سرورش . شما اول از همه اطلاعات عمومیتون رو ببرید بالا یا مطالعه بفرمایید که کار نویسنده زدن پست هست نه دانلود و آپلود و بعد دنبال 100 پسته شدن و گرفتن حق زدن تاپیک فروش هاست و سرور باشید که فردا روز تاپیک شکایت ازتون پر نشه توی وب هاستینگ تاک

چند نمونه معرفی شد . نوشتن دو خط php هم اگر براتون سخت هست ریسلریتون رو پس بدید و کسایی که دنبال هاست هستند رو بدبخت نکنید

گزارش شدید

محمد محمدیی
December 3rd, 2015, 16:19
هیچ احدالناسی فایل موزیک یا فیلم یا هر چیز دیگه ایرو دانلود نمیکنه روی سیستمتش و بعد آپلود کنه توی سرورش . شما اول از همه اطلاعات عمومیتون رو ببرید بالا یا مطالعه بفرمایید که کار نویسنده زدن پست هست نه دانلود و آپلود و بعد دنبال 100 پسته شدن و گرفتن حق زدن تاپیک فروش هاست و سرور باشید که فردا روز تاپیک شکایت ازتون پر نشه توی وب هاستینگ تاک

چند نمونه معرفی شد . نوشتن دو خط php هم اگر براتون سخت هست ریسلریتون رو پس بدید و کسایی که دنبال هاست هستند رو بدبخت نکنید

گزارش شدید

دوست عزیز چه ربطی به تایپک فروش داشت الان تاپیک فروش میزارم;)

من الان تاپیک استارتر رو دقت کردم از دوستان معدرت میخوام

بله دوست من اسکریپت لیچ هست که لینک های غیر مستقیمو مستقیم میکنه

و از یک سرور یه یک سرور دیگه به عنوان واسط منتقل میده