PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با سایت freenom ثبت دامنه رایگان tk و ml و ...

nazarkhani
December 2nd, 2015, 17:28
مشکل با سایت freenom ثبت دامنه رایگان tk و ml و ... دارم
1. با ای پی خارجی ثبت کردم دامنه مشکل داشت
2. کلا اکانت جدید ساختم با جی میل و ایمیل و ای پی هم خارجی بود مشکل داشت
مثل این که کال دامنه رایگان نمیزاره استفاده کنیم
تمامی سایت های دامنه رایگانم ریداکت میشن رو این فقط فقط باید از این بخری چیه مشکل کسی راه حلی داره ؟؟؟
اینم اروری که میده
At this moment we are unable to register any domains or other services in this account. Please contact support for more information. Error code 0x08823. We thank you for using Freenom.
چند ماهه مشکل هست کسی چیزی میدونه ؟

smhnw
January 12th, 2016, 23:26
اره اگر کسی چیزی میدونه بگه مام بدونیم !

نمیشه ثبت کردم یه 2-3 ماهیی هس فک کنم

masterphp
January 13th, 2016, 03:31
دامین رایگان در حال حاضر نمیشه ثبت کرد

khabaloo
January 27th, 2016, 01:43
واسه من سایتشم باز نمیشه !

masterphp
January 27th, 2016, 01:46
سایتش و باید با ف.یل.تر شکن باز کنید

khabaloo
January 27th, 2016, 02:42
بله درسته من هیچوقت استفاده نکردم، ولی خب توی سایت خودش نوشته دیگه :
https://my.freenom.com/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=9

به این معنا که اگر به اکانت شما به دلایل مختلفی مثل دامنه های بی استفاده زیاد، فوروارد شدن تعداد زیادی دامنه روی یک دامنه، استفاده تکراری زیاد از نیم سرورهای تکراری یا به چندین دلیل دیگه که ردیف کرده امکان ثبت نیست.

farmanrava
January 27th, 2016, 02:49
مشکل با سایت freenom ثبت دامنه رایگان tk و ml و ... دارم
1. با ای پی خارجی ثبت کردم دامنه مشکل داشت
2. کلا اکانت جدید ساختم با جی میل و ایمیل و ای پی هم خارجی بود مشکل داشت
مثل این که کال دامنه رایگان نمیزاره استفاده کنیم
تمامی سایت های دامنه رایگانم ریداکت میشن رو این فقط فقط باید از این بخری چیه مشکل کسی راه حلی داره ؟؟؟
اینم اروری که میده
At this moment we are unable to register any domains or other services in this account. Please contact support for more information. Error code 0x08823. We thank you for using Freenom.
چند ماهه مشکل هست کسی چیزی میدونه ؟

سلام

چرا از سایت زیر اقدام نمیکنید ؟
http://www.dot.tk

همیشه بدون مشکل از طریق این سایت اقدام به ثبت میکنیم ...

khabaloo
January 27th, 2016, 13:10
گویا مشکل گرو نگه داشتن دامنه ، تحت عنوان دامنه ویژه ودر خواست هزینه برای برگردوندنش هم پیش اومده.
https://www.reddit.com/r/webhosting/comments/3u3pe6/angry_user_here_freenom_and_me_or_company_vs/

nazarkhani
January 31st, 2016, 20:06
سلام

چرا از سایت زیر اقدام نمیکنید ؟
http://www.dot.tk

همیشه بدون مشکل از طریق این سایت اقدام به ثبت میکنیم ...

این سایت یه یک سالی هست مشکل دارد

Majiiid
January 31st, 2016, 23:37
منم چند روز پیش میخواستم ثبت کنم تا مرحله تقریبا آخر رفتم بعد برای تایید ایمیل لینک فرستاد به ایمیلم ولی چند بار زدم ریجستر نمیشه!

shakib zero
January 31st, 2016, 23:48
من امروز 2 تا دامین ثبت کردم از طریق freenom البته با وی p ان وصل بودم ...

viatra2012
February 23rd, 2016, 00:03
با سلام
من هم همین مشکل را دارم آیا کسی راه چاره ای داره برای حل این مشکل حتی با وی p ان های مختلف هم تست کردم اما نشد که نشد در پنلم 2 تا دامنه مونده در صورتی که خودش میگه 16 تا دامنه در این صحفه وجود داره که فقط 2 تاش هست
اگه کسی میتونه دامنه بسازه ممنون پیام خصوصی بده مشخصات بدم یکی برامون ثبت کنید:63:#-o

armin.rf
February 23rd, 2016, 00:07
سلام خسته نباشید

همین الان دامنه ثبت کردیم شد !!!

my.freenom.com/clientarea.php

از این پیج درخواست ثبت بدید باید اوکی بشه
مشکلی دیده نمیشه!

- - - Updated - - -

با سلام
من هم همین مشکل را دارم آیا کسی راه چاره ای داره برای حل این مشکل حتی با وی p ان های مختلف هم تست کردم اما نشد که نشد در پنلم 2 تا دامنه مونده در صورتی که خودش میگه 16 تا دامنه در این صحفه وجود داره که فقط 2 تاش هست
اگه کسی میتونه دامنه بسازه ممنون پیام خصوصی بده مشخصات بدم یکی برامون ثبت کنید:63:#-o

پایین صحفه لیست دامنه ها یه اسکرول وجود داره اون رو روی 50 یا 100 تنظیم کنید

shakib zero
February 23rd, 2016, 00:08
ماهم تا الان چندین دامنه ثبت کردیم و مشکلی نبوده ... اگه از اون صفحه هم نتونستید مشخصات ارسال کنید

viatra2012
February 23rd, 2016, 00:30
سلام خسته نباشید

همین الان دامنه ثبت کردیم شد !!!

my.freenom.com/clientarea.php

از این پیج درخواست ثبت بدید باید اوکی بشه
مشکلی دیده نمیشه!

- - - Updated - - -

پایین صحفه لیست دامنه ها یه اسکرول وجود داره اون رو روی 50 یا 100 تنظیم کنید

همه این کارار انجام دادم الان مشخصات را برای شما ایمیل می کنم به این آدرس info.baran-web@gmail.com و شما هم چک بفرمایید

- - - Updated - - -

ماهم تا الان چندین دامنه ثبت کردیم و مشکلی نبوده ... اگه از اون صفحه هم نتونستید مشخصات ارسال کنید

موفق نشدم مشخصات را برای دوست عزیز armin.rf (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=111420) ارسال کنم برای این ایمیل شما info@98server.com ارسال کردم :-s

Majiiid
February 23rd, 2016, 08:08
دوستان عزیز زمانی که با آی پی ایرانی میخواین دامنه ثبت کنید ایمیلی که وارد میکنید در اونجا ثبت میشه و اگر آی پی رو هم عوض و همون ایمیل قبلی رو وارد کنید نمیتونید ثبت کنید,شما برای ثبت اول با آی پی خارجی وارد بشین و یک ایمیل جدید وارد کنید ایمیلی که قبلا در اونجا با آی پی ایرانی وارد نکردید خیلی راحت ثبت میشه

viatra2012
February 23rd, 2016, 10:06
دوستان عزیز زمانی که با آی پی ایرانی میخواین دامنه ثبت کنید ایمیلی که وارد میکنید در اونجا ثبت میشه و اگر آی پی رو هم عوض و همون ایمیل قبلی رو وارد کنید نمیتونید ثبت کنید,شما برای ثبت اول با آی پی خارجی وارد بشین و یک ایمیل جدید وارد کنید ایمیلی که قبلا در اونجا با آی پی ایرانی وارد نکردید خیلی راحت ثبت میشه

سلام
دوست عزیز اکانت قبلیمو حدود 3-4 سالی داشتم و بدون مشکل استفاده می کردم اما الان چند هفته ای برام این مشکل بوجود امده حتی اومد یک ایمیل جدید ساختم و بعد روی VPS با ای پی غیر ایران ثبت نام کردم اما هر دامنه ای با هر DNS که بزنم این اروور رووو میده

At this moment we are unable to register any domains or other services in this account.Please contact support for more information. Error code 0x08823. We thank you for using Freenom.

حتی قسمت مشخصات اکانت رو هم با موقعیت ای پی VPS تنظیم کردم

viatra2012
March 2nd, 2016, 23:20
کسی نیست کمکی به ما بکنه :((:((:(( به هر دری زدم اما دامنه ثبت نمیشه که نمی شه

Majiiid
March 2nd, 2016, 23:42
بصورت آنلاین با بنده در ارتباط باشید مراحل ثبت رو با هم دیگه انجام بدیم

alicpk
March 3rd, 2016, 01:47
سلام
دوستان عزیز بنده دو دامنه saeidi.ml . saeidi.tk را الان ثبت کردم و ریدایرکت کردم به گوگل و سایت رهانا هاست و هیچ مشکلی هم ندارند
احتمالا از ایمیلهای فیک یا مشخصات فیک استفاده کردید
موفق باشید

viatra2012
March 3rd, 2016, 02:12
سلام
دوستان عزیز بنده دو دامنه saeidi.ml . saeidi.tk را الان ثبت کردم و ریدایرکت کردم به گوگل و سایت رهانا هاست و هیچ مشکلی هم ندارند
موفق باشید

سلام
ممنون اگه بگید از چه ایمیل هایی و چه مشخصاتی استفاده کنیم
و آیا غیر این سایت https://my.freenom.com چه سایت های دیگه ای برای ثبت رایگان دامنه وجود دارد

- - - Updated - - -

سلام
موفق باشید

میشه شما یک اکانت برای من ایجاد کنید و تستی خودتون 1 دامنه روش ثبت کنید و مشخصات اکانت را برای من ایمیل کنید ممنون میشم کارم خیلی گیره یک دامنه هست
behnamdj005@gmail.com

alfa5xx
March 21st, 2016, 13:45
با سلام...

برای داشتن اطلاعات از این سایت میتونید استفاده کنید ..

http://www.fakenamegenerator.com/

برای ایمیل هم میتونید از سایتهایی که ایمیل موقتی میدند مثلا برای 10-20 دقیقه استفاده کنید (اگر دوست ندارید ایمیل خودتون رو بدید)

http://www.20minutemail.com/

برای ساخت اکانت سعی کنید از آی پی ایران تو سایتش اکانت ایجاد نکنید ... و پس از ساخت اکانت میتونید با آی پی ایران دامنه هاتون رو ایجاد ویا ادیت کنید

موقع ثبت هم دی ان اس خود سایت رو انتخاب کنید و آی پی سرور و دامنه مورد نظرتون رو تو تکس باکس بنویسید و دامنه رو ثبت کنید ..

خیلی راحت میشه ثبت کرد ..تعجب میکنم میگید مشکل دارید تو ثبت دامنه و ایجاد اکانت ..؟؟!!

اگر مشکلتون حل نشد اطلاعات بدید واستون اکانت و دامنه مورد نظرتون رو ایجاد کنم..

موفق باشید

arman021
March 21st, 2016, 16:10
دوستان کسایی که از قبل ثبت نام کردن میتونن دامین ثبت کنن اما دومین هاشون بعد از 1 ماه از کار میفته و یک ایمیل از طرف شرکت دات تک میاد که برای استفاده از دومین ها باید پول پرداخت کنید.

احتمالا" سیاست کاریشون تغییر کرده.