توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب فریر در کنار IBSng
amirhosseinsalavati
December 2nd, 2015, 12:28
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
دوستان من می خوام در کنار سروری که روش IBSng نصب هست اسکریپت فریر هم نصب کنم
فریر که در مسیر var/www/html قرار میدم می خوام نصب کنم متسفا به این مشکل بر می خورم!ممنونم که راهنمایی کنید باتشکر
29051
irank1
December 2nd, 2015, 13:00
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
دوستان من می خوام در کنار سروری که روش ibsng نصب هست اسکریپت فریر هم نصب کنم
فریر که در مسیر var/www/html قرار میدم می خوام نصب کنم متسفا به این مشکل بر می خورم!ممنونم که راهنمایی کنید باتشکر
29051
ضاهزا که مشکل از انجین php می باشد... بهترین گزنه برای استفاده ، هاست می باشد + ساب دامین
برای جل این مشکل باید افزونه های مورد نیاز فریر رو روی سرور نصب کنید
sami-00
December 2nd, 2015, 13:04
سلام بهترین روش استفاده از هاست هستش چون قبلا ماهم اینجام دادیم به مشکل خوردیم
amirhosseinsalavati
December 2nd, 2015, 13:08
ضاهزا که مشکل از انجین php می باشد... بهترین گزنه برای استفاده ، هاست می باشد + ساب دامین
برای جل این مشکل باید افزونه های مورد نیاز فریر رو روی سرور نصب کنید
درود برای وردپرس هم به این شکل میباشد! لیست ماژول ها را دارید نصب کنم؟
- - - Updated - - -
سلام بهترین روش استفاده از هاست هستش چون قبلا ماهم اینجام دادیم به مشکل خوردیم
متسفا امکان نصب روی هاست نیست!این سرور محلی است و دسترسی باید محلی باشد برای همین باید درکنار خود IBSng نصب بشود
sitetheme
December 2nd, 2015, 13:15
- - - Updated - - -
متسفا امکان نصب روی هاست نیست!این سرور محلی است و دسترسی باید محلی باشد برای همین باید درکنار خود IBSng نصب بشود
درود، نصب IBSng در کنار میزبانی وب ایجاد مشکل میکند، بخاطر پرت هایی که این دو سرویس استفاده میکنند .
با احترام
- - - Updated - - -
درود، نصب IBSng در کنار میزبانی وب ایجاد مشکل میکند، بخاطر پرت هایی که این دو سرویس استفاده میکنند .
با احترام
شما جهت نصب این اسکریپت باید علاوه بر وبسرور، پایگاه داده هم داشته باشید، موارد مورد نیاز IBSng به تنهایی برای اجرای یک اسکریپت تحت وب کافی نیست.
irank1
December 2nd, 2015, 13:22
- - - Updated - - -
نصب ماژول های مورد نیاز برای PHP 5 بطوری که با Wordpress , freer کار کند برای سرویس اکانتینگ مشکل ایجاد میکند! فک نکنم سالانه تقریبا 10.000 تومان زیاد باشد برای حفظ سلامت سرور و سایتتون!
لیست ماژول ها برای شما پ.خ می شود
amirhosseinsalavati
December 2nd, 2015, 13:40
نصب ماژول های مورد نیاز برای PHP 5 بطوری که با Wordpress , freer کار کند برای سرویس اکانتینگ مشکل ایجاد میکند! فک نکنم سالانه تقریبا 10.000 تومان زیاد باشد برای حفظ سلامت سرور و سایتتون!
لیست ماژول ها برای شما پ.خ می شود
دست شما درد نکند
مشکل هزینه نیست//مشکل اینه سرور محلی و اصلا با بیرون(اینترنت دسترسی ندارد!) من یا باید فریر روی همین سروری که روش IBSng نصب،نصب کنم یا باید یک سرور خریداری کنم و راهندازی کنم!