ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش سری جدید vps های ماه مهر ! داغ داغ داغ با پورت 2 گیگابیت !!!

bestvps
September 30th, 2010, 20:38
سلام و صد سلام و عرض خسته نباشید !
احتراما یه سرور جدید هم هست که خواستم اعلام کنم فروش ویژشو واسه مهر ماه ! البته اگه که تعداد خریداران خوب باشه آفر های ویژه تری هم خواهم داشت !
شرایط پشتیبانی و فروش مثل همون سرور های قبلی هست .
در کل مختصر میگم : پشتیبانی بوسیلهی تیکت روش اصلی پشتیبانی ما هست ! پشتیبانی تلفنی فقط برای زمانی که مشکل های جدی رخ بده و سرورتون خدایی ناکرده از دسترس خارج بشه که اونم SMS ساپورت داریم واسه اون مواقع !
تحویل این وی پی اس ها دو تا سه روز کاری بعد از سفارش هست.

Uplink Port : 2 * 1 Gbps

پلن 0 :
حافظه رم :128 مگا بایت
فضای دیسک : 15 گیگابایت
پورت ارتباطی : 2 گیگابیت بر ثانیه
پهنای باند :350 گیگابایت
قیمت ماهانه : - ندارد
قیمت سه ماهه : 30 هزار تومان
قیمت 6 ماهه : 50 هزار تومان
قیمت یکساله : 90 هزار تومان

پلن 1 :
حافظه رم :256 مگا بایت
فضای دیسک : 25 گیگابایت
پهنای باند : 600 گیگابایت
قیمت سه ماهه : 40 هزار تومان
قیمت 6 ماهه : 60 هزار تومان
قیمت یکساله : 110 هزار تومان

پلن برنزی :
حافظه رم :512 مگا بایت
فضای دیسک : 40 گیگابایت
پهنای باند : 1 ترابایت
قیمت سه ماهه : 50 هزار تومان
قیمت 6 ماهه : 75 هزار تومان
قیمت یکساله : 130 هزار تومان

پلن نقره ای :
حافظه رم :1024 مگا بایت
فضای دیسک : 80 گیگابایت
پهنای باند : 2 ترابایت
قیمت سه ماهه : 80 هزار تومان
قیمت 6 ماهه : 120 هزار تومان
قیمت یکساله : 220 هزار تومان

پلن طلایی :
حافظه رم : 2048 مگا بایت
فضای دیسک : 160 گیگابایت
پهنای باند : 4 ترابایت
قیمت ماهانه : -
قیمت سه ماهه : 140 هزار تومان
قیمت 6 ماهه : 210 هزار تومان
قیمت یکساله : 400 هزار تومان

قیمت ماهانه و سه ماهانه هم اضافه شد بنا به در خواست دوستان ولی خب دو پلن اول قیمت ماهانه می خواستم تعریف کنم با بقیه قیمتا نمیخوند !

قیمت پلن 0 و 1 هم اضافه شد ! البته حق بدید که یکم نا هماهنگ باشن :D چون این سری , از سری های حجیم بود و یکم پلن های اولی شاید بی نظم شده باشه . دیگه به بزرگی خودتون ببخشید.

---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------

راستی cpu رو یادم رفت بگم :d
xeon x3430

LoveLife
September 30th, 2010, 20:39
وی پی اس تست هم می تونید بدید ! در حد 1 ساعت برای تست ؟

IranianServer
September 30th, 2010, 20:46
سلام.
پورت سرور 2 گیگابایته یا پورت vps ها ؟

bestvps
September 30th, 2010, 20:51
از این نوع خیر ! وی پی اس تست تو فروش ویژه ی تابستون میدادیم ولی وقت زیادی میگرفت و نا به سامانی های خاص خودشو ایجاد میکرد !

---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

پورت سرور 2 گیگابیت هست اما تعداد وی پی اس ها جوری نیست که باعث افت سرعت بشه :)

trueenzo
September 30th, 2010, 21:29
سلام
تو این تاپیک هم می پرسم پس
1. مجازی ساز
2. پنل ریست و نصب مجدد سیستم عامل
3. در صورتی که حجم ماهیانه تموم بشه درجا ساسپند میشه یا یه فرصتی برای خرید حجم اضافه داده میشه؟
4. پهنای باند اضافه ماهیانه چقدر هست؟ هارد اضافه؟ آی پی اضافه؟
5.تورنت برای مصرف شخصی؟
6. جواب تیکت در ساعات اداری ماکزیمم چقدر طول می کشه؟
7. حداقل سرعت تضمین شده برای وی پی اس

bestvps
September 30th, 2010, 21:48
1-مجازی ساز : XEN
2-پنل ریست و ریلود : HyperVM ( در سرور های جدید ممکن است پنلی مانند VcPanel به کار گرفته شود )
3-خیر درجا ساسپند نمیشه حالا یا بعد از اتمام فرصت داده میشود و یا قبل از اتمام ایمیل ارسال می نماییم
4- 1 ترابایت ماهانه 10 هزار تومان / 250 گیگ هارد اضافه ماهانه 10 هزار تومان/ هر آی پی 1 یورو
5- باز هم خیر
6- تیکت ها در ساعات کاری ما کمتر از 1 ساعت پیگیریشون شروع میشه ( ساعات اداری شنبه - یکشنبه - سه شنبه - چهار شنبه : از ساعت 14 الی 19 | دوشنبه و پنج شنبه : از ساعت 8 الی 14 )
7- حداقل سرعت تضمین شده بستگی به ساعت و خیلی چیزا داره اما اون چیزی که دیگه واضحه برا هر وی پی اس همواره باید بشتر از 10 مگ بر ثانیه باشه ( البته مینیمم رو گفتم )

bestvps
October 1st, 2010, 11:24
پهنای باند پلن آخر اشتباه درج شده بود که اصلاح شد ( 2 بود شد 4 )

Techno Pars
October 1st, 2010, 11:49
سلام.
مطمئن هستید پورت 2 گیگابیت هست؟
فکر کنم Leaseweb یکی برای IN ویکی برای OUT میده.

bestvps
October 1st, 2010, 11:54
نه ! Full Duplex هستند کلیه پورت هاشون ! :39:

Techno Pars
October 1st, 2010, 12:22
نه ! Full Duplex هستند کلیه پورت هاشون ! :39:

بسیار ممنونم.

bestvps
October 1st, 2010, 13:02
وظیفه ای بیش نیست

tmfar
October 1st, 2010, 13:29
بکنش ماهانه اعتماد کنیم بیاییم ، شش ماهه رو چطوری بهتون اعتماد کنیم البته جسارت نشه ها خودتون که می دونید ...

bestvps
October 1st, 2010, 13:48
بله حرفتون درسته . اما ماهانه مسلما تخفیفش به این مقدار نخواهد بود چون اینجوری حق اونایی که 6 ماهه و یکساله دادن ضایع میشه ! حالا من ادیت میکنم و قیمت های یک ماه و سه ماهه هم میزارم
مبحث اعتماد هم که بستگی به وژدان و اعتبار فرد داره

---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------

قیمت ماهانه و سه ماهانه اضافه شد دو پلن اول که ماهانشون ناجور میشد

Milad-H
October 1st, 2010, 21:18
قیمت لایسنس هم اعلام بفرماید

bestvps
October 1st, 2010, 22:41
لایسنس دایرکت ادمین ماهانه : 6000 تومان
لایسنس CPanel ماهانه : 14000 تومان
--

sadeghol
October 2nd, 2010, 12:47
ضعیف ترین سرورتونم خیلی مشخصات بالایی داره اگه رم 128 و256 و هارد کمتری رو با قیمت مناسب ارایه بدین خیلی خوبه

bestvps
October 2nd, 2010, 13:13
:106: آخه فکر کردیم که شاید نیاز کاربران بیشتر به اینگونه سرور هاست ولی چشم حتما . تا 10 دقیقه ی دیگه سرور های با مشخصات پایین تر رو هم قرار میدم ;)

---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------

پلن های جدید هم اضافه شدند , با تشکر از اینکه نظرات خوبتون , ما رو راهنمایی می کنید

bestvps
October 2nd, 2010, 19:13
دیگه انتقادی , پیشنهادی ! سوالی , ضعفی نقصی چیزی نبود ؟!

reza115
October 2nd, 2010, 19:52
پهنای باند بصورت ماهیانه هست یا برای دوره در نظر گرفتین ؟

bestvps
October 2nd, 2010, 20:29
خیر ماهانه هست

askask
October 3rd, 2010, 00:09
سایتتون که قاطیه ...

bestvps
October 3rd, 2010, 00:20
سایت اره ! به علت انتقال و این حرفا اینجوری شده ایشالا تا آخر هفته OK میشه . البته تو سایت این پلن ها نبود ! ;) اگر خواستید یا پیام خصوصی کنید یا اینکه به یاهو آی دی : BestVPS هماهنگ کنید
با تشکر

---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------

البته سایتم احتماله قوی نسخه جدیدش خواهد آمد ;)

mahdi2009
October 3rd, 2010, 14:24
سلام.

لطفا بفرمایید ایا امکان تهیه پنل سفارشی هست من یه گیگ رم و 350 گیگ هارد و 4 ترا پهنا لازم دارم .

امکان استفاده به عنوان سیدر باکس تورنت هست؟

ممنون.

bestvps
October 3rd, 2010, 16:36
امکان تهیه پلن سفارشی هم هست
به صورت کلی سرور های برای هر استفاده ای که میخواین تا زمانی که دیتا سنتر به ما اخطار نده ما برخوردی نمی کنیم , و ما تابع دیتا سنتر هستیم اما اون چیزی که ما ارائه میدیم و در توافقنامه خود ما هست رعایت کپی رایت هست ولی تا زمانی که دیتا سنتر اخطاری نده یا مورده جدی دیده نشه و گزارشی دریافت نشه ما اقدام خاصی نمیکنیم . اینو کلی عرض کردم جهت کل سوالات عزیزان که در این گونه موارد باشه . حالا بنده هم با اون کاری که شما میخواین انجام بدید آشنایی زیادی ندارم . خودتون ببینید آیا در این چارچوب هست یا خیر اگه هست در خدمتیم .
آی دی یاهو هم : BestVPS

bestvps
October 4th, 2010, 11:14
پلن درخواستی :
حافظه رم : 3072 مگا بایت
فضای دیسک : 350 گیگابایت
پهنای باند : 4 ترابایت
قیمت ماهانه : 75 هزار تومان
قیمت سه ماهه : 200 هزار تومان
قیمت 6 ماهه : 380 هزار تومان
قیمت یکساله : 650 هزار تومان

mehdi_p
October 4th, 2010, 17:35
هنوز سایتتون درست نشده ؟

mahdi2009
October 8th, 2010, 16:56
سلام.

از دوستان کسی شماره تماس bestvps رو داره تو انجمن و یاهو نمیتونم پیداشون کنم.
ممنون.

askask
October 8th, 2010, 22:51
من هم همین مشکل رو دارم قرار مرارو انگار یادش رفته

bestvps
October 9th, 2010, 13:15
سلام بر همه دوستان نه چیزی یادم نرفته بود :D شرمنده بنده 5 شنبه جمعه متاسفانه نبودم . چهارشنبه هم قرار بود سرویس بعضی دوستانو تحویل بدیم که متاسفانه کسی چیزی نگفت و ایمیل های مشخصات پنل ها هم متاسفانه نرسیدیم بفرستیم اما امروز تا آخر شب کل سفارشات رو پاسخشون رو با ایمیل میفرستیم ;)
بابت تاخیر هایی هم که ایجاد شده عذر خواهی میکنم و به سرویس دوستان هم از 2 هفته تا یک ماه به صورت ریاگان اضافه میکنیم بابت تاخیر ولی علت تاخیر هم اینا بود فکر نکنید یادمون رفت :D
1- دو شنبه تعطیلی خورد
2- وضعیت دلار هم که میدونید به چه صورته این روزا خود کشی کردیم واسه Exchange
3- در راستای ارتقا کیفیت با یک دیتاسنتر با کیفیت مذاکراتی انجام دادیم و قرار هایی گذاشتیم و سرور جدید رو از اونجا تهیه کردیم .

خلاصه اگه باعث ایجاد ناراحتی شده من پوزش می طلبم ولی ما همواره به یادتون هستیم و برای افزایش کیفیت تلاش میکنیم حتی زمانی که از چشم شما دور هستیم :D

mahdi2009
October 10th, 2010, 12:26
سلام.

bestvps عزیز حداقل یه اطلاع رسانی بکن دوست عزیز که مشکل حل شده یا نه؟ چون ایمیلی دستم نرسیده. خیلی ممنون میشم سایت بالا نمیاد هم اینجا پست زدم هم خصوصی کردم هم یاهو پی ام دادم.
ممنون.

mahdi2009
October 15th, 2010, 21:32
bestvps عزیز ما همچنان منتظر سرور هستیم بعد از 11 روز!

mahdi2009
October 17th, 2010, 12:05
سلام.

از دوستانی که از اقای حمیدی bestvps سرویس دارن یا داشتن لطفا راهنمایی کنند که چطور میشه با ایشون تماس گرفت چون بعد از دو هفته نه سرویس ما حاظر شده نه به پی ام های مانی بک جوابی میدن.!

ممنون.

MagicVps.Com
October 18th, 2010, 00:14
سلام.

از دوستانی که از اقای حمیدی bestvps سرویس دارن یا داشتن لطفا راهنمایی کنند که چطور میشه با ایشون تماس گرفت چون بعد از دو هفته نه سرویس ما حاظر شده نه به پی ام های مانی بک جوابی میدن.!

ممنون.

داغ داغ داغ با پورت 2 گیگابیت !!!

مثل اینکه ایندفعه زیادی داغ بوده
شوخی میکنم والله ندیم در مورد این بنده خدا کسی بدی بگه احتمالا مشکلی براش پیش امده وگرنه اینقدر هم ادم بیخالی نیست

بهترن کار اینه که از جای دیگه از دیگر همکارن سرویستون را تهیه کنید .
وقتی ایشون امدن تقاضای برگشت پول کنید حداقل اینطوری کارت لنگ نمونه تا مشکل اون بنده خدا هم حل بشه

mahdi2009
October 30th, 2010, 16:05
مثل اینکه ایندفعه زیادی داغ بوده
شوخی میکنم والله ندیم در مورد این بنده خدا کسی بدی بگه احتمالا مشکلی براش پیش امده وگرنه اینقدر هم ادم بیخالی نیست

بهترن کار اینه که از جای دیگه از دیگر همکارن سرویستون را تهیه کنید .
وقتی ایشون امدن تقاضای برگشت پول کنید حداقل اینطوری کارت لنگ نمونه تا مشکل اون بنده خدا هم حل بشه

سلام.

البته شاید از شانس ما بوده من همون روزی که پست قبلی رو زدم درخواست مانی بک کردم که بعد تماسهای زیاد و فرستادن اس ام اس اقای حمیدی اومدن و در یاهو گفتن که یه وی پی اس میدم که کارتون راه بیفته که منم به ناچار قبول کردم که گفتن دو سه روزه سرور خودتون حاظر میشه من به جای سرور 400 گیگ هارد و رم یه گیگ و پورت 2 گیگی که هزینشم واریز کردم با وی پی اس 20 گیگ هارد و 256 مگ رم و سرعت 5 مگی سر میکردم و رینیم هام رو انجام میدادم که دیروز اون سرور هم دان شد الان طوری شده که دنبال سرور بگردم میگم اقا بعد تحویل گرفتن سرور من هزینه پرداخت میکنم. نمیدونم دیگه چی بگم والا هر چی بگیم مثل تف سر بالا هست. منتظر میمونیم ببینیم اخر چه میشود.!!!!

Milad-H
October 30th, 2010, 17:24
100 GB
1.5 GB
2 ip
BW UNLIMITED GB
100 Mbps
فقط 35 هزار تومان
دیرکت ادمین 5000 تومان
کشور آلمان

mahdi2009
October 30th, 2010, 19:29
100 GB
1.5 GB
2 ip
BW UNLIMITED GB
100 Mbps
فقط 35 هزار تومان
دیرکت ادمین 5000 تومان
کشور آلمان

عجب!!! خسته نباشی دوست عزیز فکر کنم بیشتر اونهایی که پستهاشون به 100 تا رسیده از این کارها کردن ها!!!

Milad-H
October 30th, 2010, 21:45
عجب!!! خسته نباشی دوست عزیز فکر کنم بیشتر اونهایی که پستهاشون به 100 تا رسیده از این کارها کردن ها!!!
یعنی چی؟

mahdi2009
November 4th, 2010, 14:59
سلام.

مدیران عزیز راهنمایی کنند که ما چطوری تاپیک میتونیم بزنیم در این مورد چون مثل اینکه نه از مانی بک خبری هست نه از سرویس ما.

ممنون میشم.

mahdi2009
November 4th, 2010, 17:59
http://www.webhostingtalk.ir/f129/4894/

ممنون. با این اوصاف باید هر چند روز یه اسپمی تو همین تاپیک بزنم که پستهام 100 تا بشه!

دوستانی که از ایشون خرید کردن لطف کنن همینجا بگن ببینیم کسی هست قادر باشه انتقادی بکنه تو قسمتش که منم مدارک بزارم تو ادامه تاپیکش.

ممنون.

mahdi2009
December 15th, 2010, 13:33
سلام.

جناب bestvps لطفا به پی ام خصوصی پاسخ بدین.

با پوزش از مدیران و کاربران که تاپیک قدیمی رو بالا میارم من هنوز بعد از گذشت این مدت طولانی سرورم رو که هزینش رو پرداخت کردم دریافت نکردم.

bestvps
December 15th, 2010, 20:38
سلام.

با پوزش از مدیران و کاربران که تاپیک قدیمی رو بالا میارم من هنوز بعد از گذشت این مدت طولانی سرورم رو که هزینش رو پرداخت کردم دریافت نکردم.

سلام پیام خصوصی پاسخ داده شد. البته اینطور هم نبوده که هیچی دریافت نکرده باشید و سرور usa ما هم که داستانشو تقریبا همه میدونن که چه بلایی سرمون اومد. ضمنا کاربران از همون روز اول قطعی هم طبق درخواست خودشون , سرویس جایگزین دریافت کردند.

با تشکر

mahdi2009
December 17th, 2010, 10:58
سلام.

nanotech
December 17th, 2010, 13:14
هنوز دارید یا تموم شد ؟

armin321
December 17th, 2010, 20:16
بله منم میخوام بدونم هنوز دارید؟

mahdi2009
December 18th, 2010, 01:09
سلام.

جناب حمیدی هر دو میدونیم چه مشکلی بوده بنده در واقع سروری رو که سفارش داده بودم دریافت نکردم. من وقتی سرور 400 گیگ سفارش میدم سرور 20 گیگ یا 40 گیگ اصولا برای پارتیشن اولم هم کم هست!(چه برسه بخوام باهاش کار دانلود و اپلود بکنم) علاقه ایی به حاشیه ندارم به شخصه برای همین این دو ماه و اندی رو سکوت کردم و با صبر دنبال شما میگشتم.

لطفا به پی ام خصوصی جواب قانع کننده ایی بدین که مشکل هر دو طرف حل بشه.

nanotech
December 18th, 2010, 01:16
چی ؟ :-o

سلام.

جناب حمیدی هر دو میدونیم چه مشکلی بوده بنده در واقع سروری رو که سفارش داده بودم دریافت نکردم. من وقتی سرور 400 گیگ سفارش میدم سرور 20 گیگ یا 40 گیگ اصولا برای پارتیشن اولم هم کم هست!(چه برسه بخوام باهاش کار دانلود و اپلود بکنم) علاقه ایی به حاشیه ندارم به شخصه برای همین این دو ماه و اندی رو سکوت کردم و با صبر دنبال شما میگشتم.

لطفا به پی ام خصوصی جواب قانع کننده ایی بدین که مشکل هر دو طرف حل بشه.

shatut
December 19th, 2010, 11:47
سرورهامون داون شدن دوباره

sajjadf
December 19th, 2010, 11:56
سرور منو تحویل ندادید ، اون یکی سرور هم یه ماهه داونه ، من اصلا راضی نیستم جناب ، جواب تلفن هم که نمیدی !!!!!

amircatalan
December 19th, 2010, 18:21
سرورهای من هم از دیشب داونه سایتشونم بالا نمیاد یاهو هم نیستن جواب تلفن رو هم نمیدن

AmirR
December 19th, 2010, 18:24
بازم VPSpersia سرور ما رو دان نده فقط نیستند مشکلمون رو حل کنند متاسفانه!

reza115
December 19th, 2010, 18:26
منم ازشون سرور دارم و دان شده
احتمالا مشکلی براشون پیش اومده که جواب تلفن رو نمیدن

انشاالله بزودی مشکل حل بشه و ما هم بیش تر از این شرمنده مشتری هامون نشیم !

amircatalan
December 19th, 2010, 18:33
منم ازشون سرور دارم و دان شده
احتمالا مشکلی براشون پیش اومده که جواب تلفن رو نمیدن

انشاالله بزودی مشکل حل بشه و ما هم بیش تر از این شرمنده مشتری هامون نشیم !

شما نمیدونی چه مشکلی پیش اومده ؟؟

reza115
December 19th, 2010, 18:39
شما نمیدونی چه مشکلی پیش اومده ؟؟
والا نه متاسفانه
ولی هرچی هست انشالله خیر باشه

amircatalan
December 19th, 2010, 18:46
والا نه متاسفانه
ولی هرچی هست انشالله خیر باشه

بد بختیه به خدا از هرکی سرور میگیریم به 1ماه نمیرسه و داون میشه اونم چند روز چند روز

mahdi2009
December 19th, 2010, 20:05
بد بختیه به خدا از هرکی سرور میگیریم به 1ماه نمیرسه و داون میشه اونم چند روز چند روز

سلام.

باز خوبه شما از سرور استفاده میکردین بنده که دو ماه و نیم است منتظر سرورم هستم.!

vPsPersia.COM
December 19th, 2010, 23:15
بازم vpspersia سرور ما رو دان نده فقط نیستند مشکلمون رو حل کنند متاسفانه!

عجبا ،، به vpspersia چه ربطی داره ؟؟؟

اینجا فروم bestvps هست و شما با ایشان مشکل دارید ، منه بیچاره چه کاره هستم آخه

bestvps
December 20th, 2010, 23:05
مشکل ایجاد شده طبق اعلام قبلی مشکل نا معلومی بود که با گزارش به دیتا سنتر حل شد.
انشاالله که در آینده شاهد اینگونه مشکلات خبری نباشه

---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------

اما تحت هیچ شرایطی فکر نکنید که بنده پیگیر نیستم فقط کمی صبر کنید در گام اول با ایمیل تماس بگیرید و سپس تماس تلفنی ! چون بنده اگه قرار باشه تلفن جواب بدم اول باید 60 بار تعریف کنم قضیه چیه و بعضی وقتها تهدید به مرگ و یا تهدید به شکایت در دادگاه های بین المللی :d و یا اتهام کلاه برداری و ... ! اینا همه هست و واسه این تلفن رو بزارید مرحله آخر !
ممنون از صبر و حوصله کلیه مشتریان عزیز

deev
December 23rd, 2010, 03:46
salam agha bazam in vps worldstream down shode man nemidonam man ghablan ws dashtam injori nabod alan moshtariha ro havan

reza115
December 23rd, 2010, 07:43
سلام

متاسفانه سرور ما هم دان شد !

ما که قید این سرور رو میزنیم ولی امیدوارم دوستان توجه کنند که وقتی یه کاری رو شروع می کنید و مسئولیتی رو به عهده میگیرید باید تو کارتون جدی(مسئولیت پذیر) باشید و البته مسلط(داشتن تخصص کافی در این زمینه) !

اگر این دو اصل رعایت بشه (که کمتر کسی رعایت میکنه)هیچ وقت مشکلات این چنینی و مشابه پیش نخواهد آمد !

(منظورم شخص خاصی نیست و کلی عرض کردم)

امیدوارم یه زودی همه این مشکلات برطرف بشه

موفق باشید

MagicVps.Com
December 23rd, 2010, 09:58
salam agha bazam in vps worldstream down shode man nemidonam man ghablan ws dashtam injori nabod alan moshtariha ro havan

فکر نمیکنم مشکل از خود ورد استریم باشه مشکل از خود اقای حمیدی هست و ظاهرا باید بسوزی و بسازی تا پایان مدت اتمام زمان شارج سرور که از ایشون گرفتید

deev
December 29th, 2010, 03:41
ghaye best vps biya javabgo ma bash va server hamono bede ya hazinamono

---------- Post added at 03:41 AM ---------- Previous post was at 03:19 AM ----------

قضیه چیه ؟
http://www.webhostingtalk.ir/f3/18834/

MagicVps.Com
December 29th, 2010, 09:06
بهترین کار ممکنه اینه که کسانی که سرویس داشتن و با ایشون مشکل خوردن در بخش انتقادات یه تاپیک بزنند و از این هاستینگ و هاستینگ جدیدشون یعنی HostCl :: (http://www.hostcl.com/) شاکی بشن (شاید خیلی از دوستان ندونند که هاست سی ال هم مال همون حمیدی هستش بعد از گندی که با بست وی پی اس زد الان دوباره با این اسم جدید می خواد یکسری دیگه را دستشون بزاره توی حنا و بدبختشون کنه خصوصا که پلانهای هاستینگ هم گزاشته و اینطوری نه 1 نفر بله تعداد قربانیها خیلی خیلی بیشتر خواهد بود) حداقل هم اینطوری ممکنه حقشون بگیرند هم اینکه اطلاع رسانی بشه که همچین ادمهای بی مسولیتی دوباره یک عده دیگه را گرفتار حماقتهای خودشون نکنند
جالبه جدیدا مد شده طرف کلی گند میزنه بعد جمع میکنه میره با یک اسم دیگه میاد روز از نو روزی از نو دوباره شروع میکنه ...........